.

Egy fontos jelenetet kivágtak a Trónok harca 7. évadából

Írta: RaulReal | 2018. május 22. 21:26
A Trónok harcában már a kezdetek óta fontos jelentőségük van a Starkok rémfarkasainak, a Havas Jon tulajdonában lévő Szellemet így sokan hiányolták a 7. évadban. Az előző szezon 2. részében, a Stormbornban, melyet Bryan Cogman rendezett, feltűnt volna a fenséges állat, azonban végül a vágóasztalon végezte a tervezett jelenet. Nem ez az első alkalom, hogy ilyenről írunk, a 7. etap évadzárójából is kivágtak egy fontos fejleményt.
"Miután Jon megszorította Kisujj nyakát, feljött volna a kriptából, hogy ott Szellemmel találkozzon. Deres ura megsimogatta volna a snittben a rémfarkast, aztán rábízta volna, hogy őrködjön Sansa fölött" - árulta el a készítő, Szellemet már nem először vágják ki a sorozatból, Cogman szerint túl költséges ugyanis sokszor mutogatni a Starkok állatait. A Trónok harca 8. évada legkorábban 2019-ben mutatkozhat be az HBO-n, az utolsó szezon mindössze 6 epizódos lesz. (Fotó: HBO)

20. heti nézettség - Bedöntötte az RTL Klubot A Fal visszatérése

Írta: KTL | 2018. május 22. 20:58
A 19. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. A 20. héten (május 14-20.) az RTL Híradó 18-49-ben minden nap nagy fölénnyel legyőzte a Tényeket, míg a teljes lakosság körében háromszor is nyerni tudott a TV2 hírműsora. A Fal visszatérése katasztrofális számokat hozott a csatorna számára, olyannyira hogy bedöntötte az RTL Klub hétköznap estéit. A Bezár a bazár! most is durván tarolt, ezért szerda kivételével a fiatalok körében a TV2 nyerte a hétköznap estéket. Erre január óta nem volt példa.
Sebestyén Balázs vetélkedőjének rossz számai lehúzták az utána következő Barátok köztöt is. A Berényi család életét bemutató sorozat sok hét jó szereplés után most 18-49-ben csak közepes eredményeket produkált, de összlakosságban most is szépen ment. Ennek ellenére célcsoportban a Bk a heti toplista harmadik helyére került. Az Éjjel-Nappal Budapest 18-49-ben közepes, míg teljesben rossz nézettséget produkált. A Falnál este csak a Vigyázat, szülővel vagyok! teljesít rosszabbul, mely Bazár kiemelkedő számai utántán és vele egy időben látható közepesen teljesítő RTL-es sorozatok ellenére is katasztrofális adatokat hozott. Gyakorlatilag ennek a műsornak köszönhető, hogy egy kicsivel ugyan, de elvesztette a hetet főműsoridőben az RTL-lel szemben. Kora éjszaka a Drágám, add az életed! ismétlése továbbra is mindent alulmúl. Hétfőn a CSI: A helyszínelők ismétlése, kedden a Házon kívül, csütörtökön a Halálos fegyver és pénteken a Showder Klub közepes adatokat produkáltak, míg szerdán a Szulejmán mindkét korosztályban jól hozott. Szombaton tarolt A Tanár évadfináléja, mely a fiataloknál a hét legnézettebb műsora is lett egyben. Vasárnap A Nagy Duett 18-49-ben továbbra sem megy jól. Ugyan simán nyerte a sávját az RTL filmje ellen, de csak a toplista negyedik helyét érte el és olyan hétköznapi programoktól is elmaradt mint a Bazár, vagy épp a Barátok közt. A teljes lakosság körében ugyan minden szinten nyert, de itt sem lehet büszke a TV2 az eredményeire. (Fotó: RTL Klub) A részletes esti nézettségi eredmények és a csatorna toplista kattintás után!

Megérkezett az új Bűbájos boszorkák sorozat első előzetese (videó)

Írta: RaulReal | 2018. május 21. 14:45
Az eredeti Bűbájos boszorkák (Charmed) sorozat 1998 és 2006 között futott, idehaza is sokan ismerték a különleges képességekkel rendelkező lányokról szóló történetet. A CW idén januárban először az első részt, majd a sorozatot is berendelte a 2018-as remake-ből, melyet a csatorna egy modern újragondolásnak szán. A három testvért ezúttal Macnyek, Melnek és Maggie Verának hívják majd, a széria pedig azzal veszi kezdetét, hogy édesanyjuk titokzatos körülmények között meghal. A lányoknak pedig varázserejükkel kell utánajárni az esetnek és megvédeni az ártatlanokat. A Bűbájos boszorkák első előzetese nemrég napvilágot látott, érdemes megnézni!

Súlyos dologgal vádolta meg egykori kollégáját a Lost színésznője

Írta: RaulReal | 2018. május 20. 22:33
Evangeline Lilly számára nem ismeretlenek a kaszkadőr-jelenetek, ugyanis a színésznő A Hobbit és a Hangya filmekben is szerette ő maga megcsinálni a veszélyes snitteket. A híresség most arról nyilatkozott, hogy az egykor az ABC-n futott Lost című sorozat esetében azonban nem vette mindenki jó néven, hogy a szépség kedveli az akciót. Lilly állítása szerint a 2004 és 2010 között futó produkció kaszkadőrszakértője direkt tette ki őt sérülésveszélynek, amikor egy fáról való lezuhanást kellett felvenni.
A jelenetben Kate egy ágat ragad meg, hogy tompítsa az esést, a színésznő persze a forgatás során hozzá volt rögzítve a fához, hogy ne legyen veszélyes a mutatvány. Lilly elmondása szerint a biztonság kedvéért kézvédőt kért, hogy a sokszor felvett jelenet miatt ne horzsolódjon meg a keze. Ezt a kérését utasította vissza a kaszkadőrcsapat vezetője, aki szerint a sorozatban látszott volna a "csalás". Ráadásul a szakértő a felvételek szünetében Evangeline Lilly elmondása alapján olyan irritáló folyadékkal kente a színésznő kezét, ami plusz fájdalmakat okozott neki. A Lost egykori sztárja mára megbánta makacsságát, ugyanakkor meg van győződve arról, hogy a kaszkadőr direkt szúrt ki vele. A színésznő a produkció mind a 6 évadában főszereplő volt, ennek a sorozatnak köszönheti ma, hogy igazi hollywoodi szuperprodukciókba hívják szerepelni.

Emilia Clarke szerint paranoiásak a Trónok harca készítői

Írta: RaulReal | 2018. május 19. 19:43
Már csak 6 rész van hátra a Trónok harcából, a rajongók pedig egyelőre sikertelenül találgatják, hogy mi is lesz a történet befejezése. Az HBO ugyanis igyekszik mindent eltitkolni a 8. évadról, olyannyira, hogy még a színészeknek se árul el semmit a csatorna. Ez derül ki Emilia Clarke legfrissebb nyilatkozatából, aki egyenesen paranoiásnak nevezi a produkció alkotóit. "Úgy gondolom, hogy több befejezést is leforgatnak velünk, viszont ezt előlünk is titkolják. A sorozaton dolgozóktól néha olyan jelenetekről hallok beszélgetéseket, amelyekről nekem addig fogalmam se volt. Mindenki nagyon titkolózik, így szerintem maga a stábtagok se tudják, melyik befejezés lesz az igazi."

Fontos újdonság derült ki a Trónok harca egyik új vetélytársáról

Írta: RaulReal | 2018. május 18. 22:59
Az Amazon-féle A Gyűrűk Ura sorozat 2020-ban érkezhet meg a tévéképernyőkre, nagyjából egy időben a Trónok harca spinoffjával. Az online videotéka rengeteg pénzt költ a produkcióra, hogy az magához vonzza a fantasy rajongókat, ráadásul egyes hírek szerint magát Peter Jacksont (a filmtrilógia rendezőjét) is bevonnák a projektbe. A TheOneRing.net értesülései szerint A Gyűrűk Ura széria első évadának főszereplője a fiatal Aragorn lesz, aki végül a mozivásznakon egyszerű vándorból Gondor királyává vált. A karaktert a filmekben Viggo Mortensen alakította, a kisképernyős verzióban azonban természetesen más színészre bízzák majd vélhetően Aragorn eljátszását.

Fontos változások az egyik népszerű magyar sorozatban

Írta: AJ | 2018. május 17. 20:00
2015 áprilisában mutatta be a Megafilm Service saját gyártásában a Duna Televízió az Egynyári kaland című ifjúsági sorozatát. A történet főszereplője hat, frissen érettségizett fiatal volt, akik a jól megérdemelt nyári szünidőt töltötték a Balatonnál – ki munkával, ki pihenéssel. A folytatás két évvel később, 2017 májusában érkezett meg. Az új évadra ezúttal nem kellett két évet várnia a rajongóknak, ugyanis a harmadik szezon már idén, május 26-án elindul, és szombat esténként 19:30-tól lesz látható a Dunán. A folytatásban több változás is fogadja majd a nézőket. A legszembetűnőbb, hogy a fő helyszín ezúttal nem a Balaton, hanem Budapest lesz. A harmadik évad kifejezett célja volt a könnyed balatoni szünidei létezés helyett, a fővárosi élet realisztikus problémáira helyezni a hangsúlyt. A túlnyomórészt budapesti helyszínek mellett azonban feltűnik Hévíz városa is, ahol szintén kalandos napokat töltenek a fiatalok.
Nem csak a helyszínt, de a szereplőket tekintve is lesz változás. Zsófi (Schmidt Sára) gyakornokként kezd dolgozni egy építész stúdióban, Bence (Rubóczki Márkó) továbbra is a vendéglátóiparban próbál boldogulni, Levi (Király Dani) magánéleti válságban van, Luca (Walters Lili) pedig készen áll rá, hogy meghódítsa a fővárost. A társaság életét felforgatja a hír, hogy barátjuk, Gábor (Héricz Patrik) az esküvőjét tervezi. A már ismert főszereplők mellé újak csatlakoznak. Piti Emőke Enikőt, a szexi, minden szabályra fittyet hányó asszisztenst formálja meg, a lányokat megszállottan hajszoló, de az érzelmektől rettegő Ákos megszemélyesítője Fehér Balázs Benő, Szalay Bence pedig Zsófi jóképű, ambiciózus hipszter kollégáját, Dávidot játssza. Az új évad szakít a pozitív és negatív karakterábrázolással, és látványvilágában és történetvezetését tekintve is valósághű lesz. A fiatalok saját bőrükön tapasztalják a felnőtté válás folyamatának izgalmait, emellett azonban bulikban és szórakozásban sem lesz hiány. A történet ezúttal is a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka körül szövődik. A romantikus szálak mellett tovább bonyolódnak a családi kapcsolatok, és a humor szintén fontos eleme marad a sorozatnak. Megújul a sorozat főcíme is, amit Ertsey Donát és Kalászi Benjámin készített, a főcím zenéjét pedig Antilope Kid írta. Hogy milyen új egynyári kalandokba keverednek a szereplők, és hogyan kavarják fel az állóvizet az újonnan érkező karakterek, az kiderül május 26-tól szombat esténként 19:30-tól a Dunán. (A cikket a Megafilm támogatta.)

Akciódús előzetest kapott az egyik legjobban várt amerikai sorozat (videó)

Írta: RaulReal | 2018. május 17. 18:50
2018 januárjában írtunk arról, hogy 30 év után visszatérhet az egyik legendás nyomozós sorozat, a Magnum. A produkció 1980 és 1988 között futott és méltán írta be magát a tévétörténelembe. A 2018/19-es őszi szezonban érkezik a széria új verziója a CBS-re, melyben Thomas Magnum egy Afganisztánból hazatért ex-tengerészgyalogos lesz, aki Hawaii-on vállal el megbízatásokat. A főszereplő Jay Hernandez lesz, akit a Suicide Squadban és a 2004-es Péntek esti fényekben is láthattunk korábban, az új Magnum ránézésre pedig a Hawaii Five-0 rajongóknak jön majd be igazán.

Leleplezte a TV2, kiket láthatunk a hamarosan induló celebes realityjükben

Írta: AJ | 2018. május 17. 17:51
Március végén jelentette be a TV2 Csoport, hogy ők készítik el a világszerte ismert gasztroreality, a MasterChef újabb hazai évadát. A műsor évekkel ezelőtt a VIASAT3-on volt látható, de két évad után nem folytatták. A márciusi bejelentéskor még nem lehetett tudni, hogy a műsor melyik változata kerül képernyőre a TV2-n, de a május elején megrendezett Media Hungaryn Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elárulta, hogy a VIP verziót tűzik műsorra: tehát ismert emberek mérkőznek meg.
A TV2 pedig ma bejelentette, hogy nemrég megkezdődtek a MasterChef VIP forgatásai. A műsorvezető a Séfek séfekhez hasonlóan itt is Ördög Nóra lesz, a zsűriben pedig két profi foglal majd helyet. Az egyikük Nyíri Szása, a legendás Arany Kaviár étterem tulajdonosa és executive séfje, aki évtizedek óta a magyar gasztronómiai elit tagja. A másik Mizsei János, a Mák Bistro séfje, aki mindössze 22 éves volt, amikor elnyerte a magyar gasztronómia Oscarjának tartott Dining Guide, Az év fiatal séftehetsége címét. A MasterChef VIP hamarosan képernyőre kerülő adásaiban többek között Bay Éva, Demcsák Zsuzsa, Madár Vera, Szabó Dóra, Árpa Attila, Molnár Tamás, Pál Dénes, Pindroch Csaba és Zsidró Tamás igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni.

Nyáron visszatér a TV2-re a Ninja Warrior Hungary

Írta: AJ | 2018. május 17. 07:40
A Ninja Warrior Hungary tavaly októberben debütált a TV2-n, és tíz héten keresztül hétfő esténként volt látható. A műsor kiemelkedő nézettséget hozott, többször is legyőzte az RTL Klubos ellenfeleit, márciusban pedig megnyerte a nagyszabású showműsor kategóriát a Televíziós Újságírók Díján. Idén áprilisban derült ki, hogy a TV2 Csoport berendelte a műsor folytatását, azt azonban egyelőre még nem tudni, mikor kerülhet képernyőre a második évad.
Az viszont most kiderült, hogy a TV2 a nyáron újra képernyőre tűzi a műsor eddigi adásait. A Ninja Warrior Hungary első évada tíz, egyenként 130 perces epizódból áll. Ezeket fogja megismételni május 28-tól kezdve hétköznap esténként a TV2. Az adások a jelenleg is látható Vigyázat, szülővel vagyok! helyén, a Bezár a bazár! mögött kerülnek képernyőre a TV2-n, két héten keresztül 20:55-ös kezdéssel.

Elkezdték forgatni az RTL Klub nagy sikerű napi műsorának új évadát

Írta: AJ | 2018. május 16. 23:00
Tavaly januárban derült ki, hogy több mint tíz év után visszatér az RTL Klub képernyőjére a Survivor. A világ egyik legjobb realityjének tartott műsor hazai változatának új évada végül 2017 augusztusának végén, Istenes Bence vezetésével került képernyőre. Az ősz egyik legnézettebb napi produkciója lett, mely a Televíziós Újságírók Díját is elnyerte. A finálé után nem is várt sokáig a bejelentéssel az RTL Klub, miszerint 2018-ban folytatódik a Survivor. A műsor új évadának forgatása pedig pár hete elindult, minderről a gyártó cég, a Paprika Studios számolt be a Facebook oldalán. A reality új részei az ősz folyamán érkeznek meg az RTL Klubra.

Egy időre elbúcsúzik az RTL Klub népszerű sorozata

Írta: AJ | 2018. május 16. 16:35
Március 31-én, a nagy sikerrel futó A mi kis falunk helyén indult az RTL Magyarország vadonatúj, fikciós saját gyártású heti sorozata, A Tanár. Az RTL Klubon szombat esténként látható széria hasonlóan a három évad után befejezett Válótársakhoz, vagy A mi kis falunkhoz, melyről a napokban derült ki, hogy biztosan elkészül a folytatása, A Tanár is egy külföldi formátum hazai adaptációja.
A Der Lehrer című sorozatból Nagy Ervin, Ubrankovics Júlia, Anger Zsolt, Elek Ferenc, Simon Kornél és Ötvös András főszereplésével készült a hazai változat. A sorozat első évada nyolc részből áll, így most szombaton, május 19-én 20:00-tól kerül adásba a szezonfinálé. Arról egyelőre még nincs hír, hogy az RTL Magyarország berendeli-e a folytatást. A Tanár helyén május 26-tól szombatonként filmeket sugároz majd az RTL Klub. (Fotó: RTL Klub)