.

Ördög Nóra műsorvezetésével tér vissza a TV2 egyik ismert műsora

Írta: SorozatWiki | 2020. szeptember 15. 14:47
Ördög Nóra és Stohl András régen több nagy RTL Klubos műsort is együtt vezettek, ezért különösen érdekes volt, amikor kiderült, hogy ezúttal a TV2-n, az Újratervezés című lakásátalakítós produkción fognak ismét együtt dolgozni. A TV2 Csoport friss bejelentése alapján a műsor szeptember 28-án, 22:15-kor tér vissza a TV2-re és minden hétköznap új adásokkal jelentkezik majd. Az Ördög Nóra műsorvezetésével folytatódó Újratervezésben ismét profi szakemberek segítenek olyan rászoruló családoknak, akiknek önerejükből nem lenne lehetőségük változtatni a körülményeiken. Az Újratervezés követői minden héten egy új család történetét kísérhetik nyomon, akik pénteken aztán be is költöznek újjávarázsolt otthonukba.

Három rövid ajánló is érkezett a Drága örökösök utolsó évadához

Írta: SorozatWiki | 2020. szeptember 15. 10:13
A Drága örökösök rajongóinak már nem kell sokat várniuk, hiszen szeptember 18-án, már a tévés premier előtt megérkezik a falus sorozat 4. évadának első része az RTL Most+ prémium platformra. A produkció utolsó szezonja szeptember 21-én, hétfőn 20:00-kor jön az RTL Klubra, melynek első előzetesét nemrég mutattuk meg. Most három új kedvcsináló ajánló is érkezett a Drága örökösökhöz, teli új jelenetekkel és olyan közönségkedvencekkel, mint Szappanos Tibor és Mónika, valamint Subicz János, Ökörapáti polgármestere. A széria vadonatúj ajánlói a tovább mögött megtekinthetőek!

Szinte felismerhetetlen lett új külsejével Maisie Williams

Írta: SorozatWiki | 2020. szeptember 14. 19:13
A Trónok harcában való szereplés több színészt is ahhoz kötött, hogy éveken keresztül ugyanolyan maradjon a kinézetük. Nemrég beszámoltunk róla, hogy Kit Harington a Netflix egyik krimisorozatában tér majd vissza új külsővel a képernyőkre. A közelmúltban pedig még egy, az HBO produkciójából ismert sztár mutatta meg, milyen drasztikusan megváltozott. A korábban Arya Starkot alakító Maisie Williamsről látott napvilágot egy érdekes fotó, amelyen szinte felismerhetetlen a fiatal tehetség. A színésznő új, szőke haja ugyanis igazi Bundesliga-séró, olyan, mint amilyet a Tiger King című reality főszereplője is viselt. Azt egyelőre nem tudni, hogy Maisie Williams egy szerepe kedvéért változtatta-e meg külsejét, de vélhetően hamarosan kiderül. A kép a tovább mögött megtekinthető!

Idő előtt lelepleződött, hogy mikor indul a TV2 legújabb nagyszabású showműsora

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. szeptember 14. 16:46
Májusban jelentették be, hogy a TV2 visszahozza a táncos showműsor műfaját a magyar televíziózásba és elkészíti a Dancing with the Stars-t. A produkció a korábban nálunk nagy sikerrel látható Szombat Esti Lázhoz hasonló formátum. Vasárnap este robbant a hír, hogy Stohl András mellett a műsor női házigazdája Kiss Ramóna lesz, akit 18 év után igazol át az RTL Magyarországtól a TV2 Csoporthoz. Ezt követően a Sztárban sztárban bejelentették a zsűrit és a versenyzőket is, akik között egy világsztár is ott lesz, Gabriela Spanic személyében. A tegnapi bejelentés óta azonban több táncos a közösségi oldalán idő előtt leleplezte a magyar Dancing with the Stars indulási dátumát - vették észre a SorozatWiki olvasói.
Tóth Dávid táncpartnere, Lissák Laura az Instagram oldalán írta ki, hogy "októbertől minden szombat a miénk lesz". A versenyzőre azóta rászólhatott a csatorna, ugyanis a megjelenés óta egy általánosabb szövegre cserélte. De nem csak ő volt felelőtlen a táncosok közül, Istenes László műsorbeli párja, Czina Boglárka is idő előtt közzétette, mikor indul a műsor. Ő is az Instagram oldalán tette ezt, méghozzá egy storyban, melyben a mai napig a következő szöveg olvasható: "Végre nem titok... októbertől szombatonként #dancingwiththestars". Ezekből a posztokból pedig idő előtt kiderült, hogy a Dancing with the Stars október 3-tól, szombat esténként lesz látható a TV2-n.

Vadonatúj előzetes érkezett A mi kis falunk 5. évadához

Írta: SorozatWiki | 2020. szeptember 14. 13:25
A mi kis falunk szeptember 19-én, szombaton 20:00-kor tér vissza az RTL Klubra az 5. évadával. A történet pontosan ott folytatódik, ahol abbamaradt, egész Pajkaszeg azt találgatja majd, ki lehet terhes a faluban, emellett új fejezetéhez érkezik Viki, Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge is. Az új szezon első előzetese nemrég látott napvilágot, most pedig újabb kedvcsináló érkezett A mi kis falunkhoz. A képsorok főszereplői a mindig kemény Bazsó és a két közmunkás, Szifon és Baki. A videó a tovább mögött megtekinthető!

Kiderült, hogy ki lesz az Álarcos énekes harmadik adásának vendégnyomozója

Írta: Spenger Dávid | 2020. szeptember 14. 06:30
Szeptember 4-én jelentették be, hogy az Álarcos énekes egyik nyomozója, Gáspár Laci is megfertőződött a koronavírussal. A műsor zsűritagja, aki azóta kigyógyult a betegségből, emiatt a produkció 2. évadának harmadik és negyedik adásában nem fog szerepelni. Gáspár Laci helyét ebben a két epizódban egy-egy vendégnyomozó veszi át. Az Álarcos énekes mai adásának végén az RTL Klub közzétett egy rövid kedvcsinálót a jövő vasárnapi részből, amelyből kiderült, hogy a Kincsem és A Tanár főszereplője, Nagy Ervin ül be ideiglenesen Gáspár Laci székébe. A színész az Álarcos énekes első évadában versenyzőként szerepelt, Robot jelmezbe bújva sokáig eljutott a műsorban, hiszen végül a dobogó harmadik helyére állhatott fel.

Bejelentették, hogy melyik világsztár lesz versenyző a TV2 új show-jában

Írta: Spenger Dávid | 2020. szeptember 13. 22:32
A BBC táncos showműsora, a Dancing with the Stars 2004-ben indult Nagy-Britanniában, a formátumot eddig 58 országban értékesítették, a népszerűségét pedig az is igazolja, hogy Amerikában már a 28. évada került képernyőre. A Sztárban sztár ma esti adásában hatalmas bejelentéseket tettek, kiderült, hogy Stohl András mellett az RTL egyik legismertebb arca és műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna lesz a Dancing with the Stars - Mindenki táncol egyik házigazdája. Az új produkcióban népszerű hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. Till Attila ma este azt is elárulta, hogy a Paula és Paulina korábbi főszereplője, a világszerte ismert szappanopera-sztár Gabriela Spanic is versenyezni fog a műsorban, akinek partnere Andrei Mangra lesz.
A TV2 showműsorában 12 híresség vállalkozik arra, hogy megmutassa tánctudását profi párja oldalán. Gabriela Spanic és Andrei Mangra mellett táncparkettre lép Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, valamint Győrfi Dani és Stana Alexandra. A Dancing with the Stars - Mindenki táncol zsűrijét is bejelentették ma este, akik Ördög Nóra, a TV2 műsorvezetője és korábbi versenytáncos, Molnár Andrea, országos latintánc-bajnok, Kováts Gergely Csanád, ötszörös showtánc világbajnok, a korábban a TV2-n látható Megatánc győztese, és Schiffer Miklós, nemzetközileg ismert stílus-és divattanácsadó lesznek.

18 év után a TV2-höz igazol az RTL egyik legismertebb műsorvezetője

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. szeptember 13. 22:10
A Sztárban sztár ma esti adásában hatalmas bejelentéseket tett a TV2 a legújabb nagy táncos showműsoruk kapcsán. A Dancing With The Stars műsorvezetői Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek. Előbbi házigazda az RTL Klubon 2002-ben a Barátok közttel lett ismert, majd 2017-ben távozott a sorozatból és az X-Faktor és a Reggeli műsorvezetője lett, sőt az utóbbi időszakban pedig a Drága örökösök egyik fontos mellékszereplője is volt. Így az elmúlt években ő volt az RTL Klub legfontosabb női műsorvezetője és régóta az egyik legismertebb arca. Lékai-Kiss Ramóna viszont most 18 év után távozik az RTL Magyarországtól és a TV2 Csoportnál folytatja.

Leleplezték, ki volt a második maszk mögött az új Álarcos énekesben

Írta: Spenger Dávid | 2020. szeptember 13. 21:39
Az Álarcos énekes szeptember 6-án tért vissza az RTL Klubra a második évadával. A produkció műsorvezetője Istenes Bence, a nyomozók közül Csobot Adél, Gáspár Laci és Sebestyén Balázs is visszatért. Negyedik zsűritagként pedig az első szezonban Alienként látott ex-playmate, Hargitai Bea csatlakozott hozzájuk. Az első adásban a Süti esett ki elsőként, a kosztüm mögött Fluor Tomi rejtőzött. Ma este is látványos produkciókat láthatott a közönség, a Bika és a Méhecske párbaja után következett a Zebra és a Röfi, majd a Cica és a Kakas, végül pedig az Elefánt és a Banán állt színpadra. A tovább mögött eláruljuk, ki esett ki közülük elsőként!

A Trónok harca rendezője szerint kivágtak egy brutális csatajelenetet a 8. évadból

Írta: Spenger Dávid | 2020. szeptember 13. 13:17
A Trónok harca 8. évadában nagy csatákból nem volt hiány, rögtön a harmadik epizódban megkaptuk a sorozat történetének egyik leglátványosabb ostromát. A deresi csatában az Éjkirály és serege a Starkok kastélyát igyekezett bevenni, a jók oldalán pedig olyan karakterek védték a várat, mint Jaime Lannister, Daenerys, Havas Jon, vagy éppen Brienne. Mégsem ők, hanem végső soron Arya Stark volt az, aki kinyírta a Mások vezérét. Sok rajongó pedig ki is akadt a fordulat miatt, mert arra számítottak, hogy Havas Jon egy kőkemény összecsapás végén öli meg a főgonoszt.
"Az eredeti tervek szerint az Éjkirály jóval komolyabb szerephez jutott volna a 8. évad 3. részében. Lett volna egy hosszú csatajelenet, amelyben ő is részt vett volna. Úgy gondoltuk azonban, hogy miután a nézők végigültek 80 percnyi vérengzést, nem biztos, hogy érdekli őket, hogy egy az egy ellen hogyan küzd a Mások vezére. Emiatt azt a döntést hoztuk, hogy kihagyjuk ezt a végső leszámolást, és egészen más befejezést kapott helyette az Éjkirály" - mondta Miguel Sapochnik, az epizód rendezője az Indiewire-nek adott korábbi interjújában, melyet most kapott fel az amerikai sajtó.

Két NCIS sorozat is új részekkel folytatódik az egyik magyar csatornán

Írta: Spenger Dávid | 2020. szeptember 13. 10:40
Az NCIS az egyik legrégebben futó amerikai krimisorozat, amelynek a legutóbb képernyőre került 17. évadát 2019 szeptembere és 2020 áprilisa között vetítette le a CBS. A szezon 20 részes mindössze, hiszen ahogy korábban beszámoltunk róla, a koronavírus-járvány ezt a sorozatot is érintette, így a készítők a tervezetthez képest kevesebb epizódot tudtak elkészíteni. Az NCIS-t jelenleg a TV2 Csoport egyik kábelcsatornája, a Prime vetíti, hamarosan pedig a magyar képernyőkön is bemutatkozik a 17. évad, az első két epizódot szeptember 17-én, 21:00-kor adják le.
Az NCIS első testvérsorozata, az NCIS: Los Angeles 2009-ben mutatkozott be Amerikában, egy évvel később idehaza a TV2 vetítette először a krimiszériát. A produkció szintén nagy sikert aratott, azóta is képernyőn van, a legutóbbi szezonja, mely 22 részes volt idén áprilisban finálézott a tengerentúlon. A Prime-on szeptember 23-án, szerdán 21:00-kor jön a produkció legfrissebb 11. évadának folytatása, a csatornán egymás után adásba kerül a 7. és a 8. rész is. A különleges ügynökökből álló csapat az új epizódokban egy elrabolt tenger alatti drón nyomába erednek, illetve egy autóbaleset rejtélyes körülményeit próbálják kinyomozni.

Megjött A mi kis falunk 5. évadának első előzetese

Írta: SorozatWiki | 2020. szeptember 12. 22:08
Az RTL Magyarország augusztus elején tette közzé, hogy milyen műsorokkal készül az őszre, amelyek között a pajkaszegiekről szóló sorozat is szerepelt. Egy hónappal később a produkció egyik főszereplője, a Gyurit alakító Lengyel Tamás egy humoros videóban jelentette be, hogy A mi kis falunk szeptember 19-től, minden szombaton 20:00-kor lesz látható az RTL Klubon. A történet Erika terhességi tesztjének kérdésével ért véget, és az új részek első rendes előzetese is ezzel foglalkozik. A faluban beindul a pletyka-gépezet, mindenki azt találgatja, hogy ki lehet a lakosok közül várandós. Eközben folytatódik Viki, Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge, Laci és Ildikó válása nem várt akadályba ütközik, és még egy titokzatos nő is felbukkan Pajkaszegen. A videó a tovább mögött megtekinthető!

Advertisement
hirdetés