.

Az RTL egyik legrégebbi arca lesz a Sztárban sztár új zsűritagja

Írta: KTL | 2017. szeptember 04. 18:00
Másfél hete írtuk meg, hogy van egy kisebb balhé a Sztárban sztár körül és Hajós András biztosan nem lesz ott a műsor következő zsűrijében. Liptai Claudia és Majka mellett úgy néz ki az RTL egyik legrégebbi arca lesz a harmadik zsűritag. A Comment:com információi szerint Stohl Andrással erősít a TV2 nagyszabású show-műsora. Stohl az egyik legrégebbi RTL-es. Korábban többek között ValóVilág első négy évadát, a Survivor első két szezonját, a Szombat Esti Láz korábbi, a Csillag születik régebbi évadait, valamint a Reggelit is ő vezette. Utána súlyos autóbalesettett okozott, melyért 5 hónapot ült börtönben. Azóta az RTL Klubra műsorvezetőként nem tért vissza, de a csatorna fontos sorozata, a Válótársak egyik főszereplője. A Comment:com-nak az RTL Magyarország elárulta, hogy a széria harmadik etapjában is szerepelni fog.

Azonnali műsorváltozás az RTL Klubon

Írta: KTL | 2017. szeptember 04. 17:20
Augusztus 28-án, a múlt héten indult az RTL Klub őszi műsorrendje, de máris lesz egy kisebb módosítás. Azonnali hatályú műsorváltozást jelentett be a csatorna, mely az összes esti műsort érinti. Mától a Híradó után minden hétköznap esti produkció 5 perccel előrébb kerül. Így a Survivor 19:00-ról 18:55-re, az Éjjel-Nappal Budapest 20:15-ről 20:10-re, a Barátok közt 21:35-ről 21:30-ra, míg az esti sorozatok 22:10-kor kezdődnek majd.
Azt nem tudni, hogy az RTL Híradó lesz-e rövidebb, vagy nem lesz utána reklám. A változásra leginkább a Barátok közt nézőinek kell odafigyelni, ugyanis ha a múlt heti időpontban kapcsolnak az RTL Klubra, az aznap esti első rész felét már le is késték. A gyors lépés oka valószínűleg az, hogy a múlt héten nagyon erősen kezdett a Survivor, de a héten folyamatosan esett a nézettsége. Ha a reality eredményei nem javulnak, akkor újabb változásra lehet számítani. (Fotó: RTL Klub)

Több újdonság is érkezik szeptemberben az AXN-re

Írta: Agent | 2017. szeptember 04. 16:54
A héten beindul az őszi szezon az AXN-en és a csatorna idén is sok újdonsággal várja a nézőket. Ma este 11 órától indul a Quantico 2. évada, mely 22 részből áll és Amerikában májusban ért véget. Az első szezonja óta folyamatosan csökken a nézettsége, azonban tavasszal az amerikai ABC csatorna úgy döntött, a sorozat kap még egy esélyt egy 13 részes harmadik évaddal. Holnap, kedden délután 4 órától jön a Született detektívek 7. és egyben utolsó etapja, melyet minden nap ad majd a csatorna. A produkció tavaly szeptemberben ért véget a tengerentúlon a csupán 13 részes 7. szezonjával. A bostoni csapatot a hazai nézők szeptember 21-én csütörtökön búcsúzhatnak el a népszerű sorozattól.
Szeptember 7-én, csütörtökön este 9 órától érkezik az NCIS: New Orleans 3. évada, mely a nagy sikerű NCIS széria New Orleans-i csapatának mindennapjait követi. Az etap a megszokott 24 részt biztosítja a rajongók számára és rögtön az elején érdekes változás rázza meg a csapatot. Az évad során az NCIS eredeti sorozatából is feltűnnek majd szereplők egy rész erejéig, McGee és Torres ügynökök. Ennek a résznek az a különlegessége, hogy ez valójában az anyasorozattal közös crossover epizód második fele. Szeptember 16-án szombaton 18:00-tól fut majd A nagy fogás 2. és egyben utolsó évada, mely a szokásos 10 epizódot hozza. A nézettsége az első évadához képest majdnem a felére esett Amerikában, így az ABC csatorna a produkció befejezése mellett döntött tavasszal. Végül pedig szeptember 26-án, kedden, 21:55-től indul az AXN vadonatúj sorozata az Elfeledve (Absentia). Annyira új a széria, hogy először Európában láthatják a nézők, Amerikában még nem is sikerült megegyezni egyik csatornával sem, hogy a tengerentúlon is képernyőre tűzzék. Egy nappal hamarabb adja le az AXN a sorozatot Spanyolországban, míg Oroszországban a Sony Sci-Fi csatornán debütál október másodikán, így a világon másodikként láthatják a magyar nézők az új produkciót, melynek középpontjában Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök áll, aki nyomtalanul eltűnik egy sorozatgyilkos üldözése közben, ezért halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével, élve találnak rá egy erdei faházban. A sorozatról itt írtunk korábban részletesen.

Ilyen lenne a Trónok harca, ha a jelenben játszódna (videó)

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 03. 21:27
Nemrég fejeződött be a Trónok harca 7. évada, ennek ellenére a rajongók már most azon vannak, hogy senkinek ne legyen hiányérzete, amíg az HBO produkciója pihenőn van. A Youtube-on például megjelent egy fanok által készített előzetes, mely a Westeros címet kapta és másfél percben kapunk ízelítőt abból, mint lenne a Trónok harca, ha a jelenben játszódna. Várak és kastélyok helyett felhőkarcolók, pódiumon szónokló Lannister politikus, egy utcatábla, melyen "Targaryen Square" olvasható, autópálya a Fal mellett, Vastrón egy múzeumban, braavosi szélmalmok és még egy csomó érdekesség fedezhető fel a trailerben. Természetesen a sárkányok se maradnak ki a videóból, érdemes megnézni!

Csúszik az RTL Klub egyik legnézettebb sorozatának folytatása

Írta: KTL | 2017. szeptember 03. 20:36
A Dr. Csont az RTL Klub egyik legnézettebb sorozata, az amerikai szériák közül pedig egyértelműen a legsikeresebb. A produkció 11. évada tavaly novemberben indult és egy rövid karácsonyi szünetet leszámítva az idei tavasz elejéig volt képernyőn. Március közepén a 11x18-as epizód után szünetre vonult a sorozat és mindösszesen 4 rész maradt az etapból. Áprilisban írtuk meg, hogy a csatorna őszre tervezi a Dr. Csont folytatását, de most rossz hírünk vannak a sorozat rajongóinak.
Ismét megkérdeztük az RTL Magyarországot, hogy mikorra várhatóak a széria új részei és kiderült, hogy a korábbi tervek megváltoztak. A SorozatWikinek adott válaszból kiderült, szeptember 18-ától a sorozat 11. évadát előröl elkezdik és hétfő esténként végig leadják az RTL Klubon. Ebből tehát az következik, hogy ősz helyett várhatóan valamikor jövő év elején jutnak el az itthon még nem látott 11x19-es epizódhoz. Remélhetőleg a 11. után a produkció rövid utolsó, 12. szezonját is képernyőre tűzik. (Fotó: RTL Klub)

Berendelte az HBO a True Detective 3. évadát

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 02. 22:59
Nic Pizolatto sorozata az első évadával igazi kultusz státuszba lépett 2014-ben, Matthew McConaughey és Woody Harrelson párosát pedig imádta a közönség. A folytatás már nem aratott akkora sikert, az HBO így jegelte is a szériát, nemrég azonban jókora előrelépés történt, hisz bejelentették a 3. szezon főszereplőjét. A csatorna most hivatalosan is berendelte az új etapot, mely David Milch tanácsadásával készül. A forgatókönyv készen van, a sztori pedig három idősíkon és több évtizeden keresztül játszódik majd, az Ozark-hegységben. A Holdfény című Oscar-díjas film sztárja, Mahershala Ali egy állami detektív bőrébe fog bújni, aki belekeveredik ebbe a bonyolult bűnténybe.

Trónok harca 7. évad kritika: Mozis látvány, intrika és veszélyes élőhalottak az HBO sikersorozatában

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 02. 19:30
A Trónok harca az idei szezonra nem csak a nézettséget tekintve lépett szintet, de az eddig a sorozatot alkotó elemek is brutálisan vitték előre a történetet. Új szövetségeket kötöttek a már megismert karakterek, óriási és régen várt találkozásokat láthattunk, végre a sárkányok is fontos szerephez jutottak, ráadásul az Éjkirály teljesen felborította a hatalmi viszonyokat. Az élőhalottak a Trónok harcában lassan olyan fontosak, mint a The Walking Deadben a zombik, ez azonban közel sem jelent problémát, hiszen a természetfeletti erők mindig fontosak voltak az HBO szériájában. Még mindig úgy tűnik, hogy a Vastrónért való harcban Daenerys lehet a befutó, főleg, hogy már Észak királya is mellette áll, ebben a szezonban azonban az utolsó Targaryenek is komoly veszteségeket szenvedtek.
A Westerosban játszódó kvázi középkori sorozatban három nagy erő küzd a Hét Királyság trónjáért: ott vannak a cselszövő Lannisterek, akik mellé ráadásul betársult Euron Greyjoy is, a tengeri flotta és Jaime Lannister katonai szakértelme együtt ütős párost alkotott, hiszen oda tudtak csapni azért Danynek, még ha a sárkányainak (szerencsére) ők nem tudtak ártani. Rajtuk kívül Daenerys egyesített még nagy erőket, de persze mellőle kiesett Yara Greyjoy és a Tyrellek hadiereje, valamint a Martelleket se látjuk többet a készítők ígéretei szerint, ergo nagy halálokban nem szűkölködtünk ebben az etapban. Ami nagyon érdekes volt, hogy ezúttal a Mások is ütős tényezők tudtak lenni a történetben, az Éjkirály brutális főgonosz lett, olyan, akinek a motivációi nem ismertek, hiszen csak megy előre, maga mellé állít egy sárkányt, lebontja a Falat, és máris a kihalás küszöbére került az emberiség. A fentiek természetesen hozták magukkal azt az elvárást, hogy a Trónok harca a látványt tekintve is előre lépjen. Ritka az olyan sorozat, ami a 7. évadra is nagyot tud fejlődni, de A tűz és jég dala adaptációja ezt is sikerrel teljesítette. Amikor Daenerys nekiment a Lannistereknek, tátva maradt az egyszeri néző szája, olyan brutális volt a sárkány pusztítását látni. Nem sokkal később már a Mások vették körbe Jonékat, akik kénytelenek voltak az életükért küzdeni, az igencsak gyenge oddsok ellenére is. Itt megint kulcsfontosságú volt a látvány, hogy hihető legyen, ahogy Dany CGI szörnyei letámadják az élőhalottakat. Egyedül talán a Fal bukásánál lógtak ki a speciális effektek, ezt ott lehetett észrevenni, hogy helyenként furcsa szögekből mutatták a "jégsárkányt".

Haláleset történt pénteken a Barátok köztben

Írta: KTL | 2017. szeptember 02. 18:57
Áprilisban egy németországi vonatbaleset után mindenki azt hitte, hogy Ági férje, Ludwig meghalt a sorozatban. Júniusban azonban kiderült, hogy mégsem halt meg. A péntek esti Barátok köztben Berényi Ági és a férfi dulakodtak, a nő fegyvere pedig elsült. Így Schneider Ludwig most tényleg elhunyt. Ezzel pedig távozott a produkcióból a Berényi család nagy ellenségét alakító színész, Zubornyák Zoltán is.

Csütörtökön megzuhant a Survivor nézettsége

Írta: KTL | 2017. szeptember 01. 19:23
Augusztus 28-án, hétfőn váltott a TV2 és az RTL őszi műsorrendre. Kedden itt írtunk az első nap eredményeiről, melyben fölényesen nyert az RTL Klub. Kedden és szerdán nem volt nagy változás, a Séfek séfe és a Drágám, add az életed!, valamint a TV2 egész estéje kicsit javult, a Survivor és az RTL Klub meg egy kicsit visszaesett, de még így is hatalmas fölényben volt az utóbbi csatorna. Tegnap azonban bezuhant az RTL Klub nézettsége és a TV2-é is lecsökkent.
A Survivor 21,4%, 18,2%, 18,3% után tegnap csak 15,6 százalékos közönségarányt ért el a 18-49-es korcsoportban, mely nagyon kevés. A Séfek séfe viszont 9,5%, 11,4%, 11,5% után csütörtökön 13,2 százalékos közönségarányt szállított. Nyilván pár nap után még nem lehet következtetéseket levonni és ebben az is benne lehet, hogy az utolsó nyári meleg napok miatt a fiatalok kevésbé tévéznek és nagyon erős volt a Tények. Azonban ha a jövő héten nem javul a Survivor nézettsége, akkor gondban lesz a csatorna. Tegnap megzuhant az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt, valamint csökkent az Áll az alku és a Drágám, add az életed! nézettsége is. Ez viszont egyértelműen a focinak tudható be.

Hamarosan jön egy népszerű RTL-es sorozat folytatása

Írta: AJ | 2017. szeptember 01. 11:00
Az Amerikai Egyesült Államokban 2011-ben indult és egy csapásra nagy siker lett a hazánkban Új csaj címet kapó vígjátéksorozat, mely egy albérletben élő, idő közben barátokká váló társaság életét meséli el. Az Új csaj 2015 októberében debütált Magyarországon az RTLII-n, majd a második évadot 2016 márciusában, a harmadikat pedig nem sokkal később, ugyanezen év májusában be is mutatták. Azóta viszont nem folytatódott új részekkel a sorozat.
Megkerestük az RTL Magyarországot, ahol a SorozatWikinek elárulták, hogy az ősz folyamán képernyőre kerülnek az Új csaj idehaza még nem vetített, negyedik évados epizódjai. Az RTLII-n szeptember 15-től újra megismétlik a harmadik szezont és amint vége, vélhetően október 17-én elstartol a negyedik etap. Az Új csaj Amerikában hamarosan véget ér, és a nyolc részből álló hetedik évada lesz az utolsó.

Időutazás lesz ma este a Barátok köztben

Írta: KTL | 2017. szeptember 01. 08:00
Csütörtök este azzal ért véget a Barátok közt, hogy Ági fegyvert fog Ludwigra és feltehetően le akarja lőni. A péntek esti epizód szinte végig 2006-ban, a németországi Berlinben fog játszódni. A sorozat nézőinek bemutatják, hogy 11 évvel ezelőtt hogyan ismerkedett meg, valamint miként jött össze Ági és Ludwig. Rajtuk kívül a kis Liza, Ági barátnője Brigitta és Attila is feltűnik majd. A péntek este azért is érdekes lesz, mert a Barátok közt ugyan időnként szokott múltbeli jeleneteket mutatni, de olyan nagyon régen volt, hogy majdnem egy teljes rész erről szóljon.

Eltűnik a TV2 Csoport egyik régóta látható műsora

Írta: KTL | 2017. szeptember 01. 07:00
2013 őszén indult az Édes élet a TV2-n, mely sokáig kimagasló nézettséget hozott a csatornának. 2014-ben azonban folyamatosan csökkent a reality számai, így év végén levették a képernyőről. Végül 2015 őszén a SuperTV2-n folytatódott a műsor, mely a nyári szüneteket leszámítva folyamatosan képernyőn volt. Idén a szokásos módon nyári pihenőre vonult és június vége óta ismétlés volt látható a csatornán. Augusztus 28-án, az őszi műsorrend elindulásakor azonban ahelyett, hogy új adásokkal tért volna vissza, szeptember 4-étől teljesen eltűnnek Berki Krisztiánék a SuperTV2-ről.
A SorozatWiki információi szerint a TV2 Csoportnál nincs döntés a műsor folytatása mellett, így az is lehet, hogy soha többet nem készülnek belőle új részek. Az üggyel kapcsolatban megkerestük a csatornát is: "Az Édes élet szezonális műsor, ezért természetes, hogy bizonyos időközönként pihenőre megy, így van ez most is. A produkció nem szűnik meg, bármikor visszatérhet a képernyőre. Nem maradnak saját gyártású műsor nélkül a SuperTV2 nézői, mert hétfőn elindult az új napi sorozatunk a Csajok, pasik, Balaton" - válaszolta a SorozatWikinek a TV2 Csoport Sajtóosztálya.