.

Minden, amit az Amerikai Horror Story 7. évadáról eddig tudunk

Írta: RaulReal | 2017. május 07. 21:58
Az Amerikai Horror Story eddigi évadai egészen eltérőek voltak, kaptunk szellemjárta házat, az ördög által megszállt elmegyógyintézetet, boszorkánytanyát, cirkuszt egy csomó szörnnyel, vámpírok által uralt hotelt, aztán egy pórul járt reality szereplőgárdájával is megismerkedhettünk. Az antológiszéria a 7. évadban ismét új terepre teszi a lábát, hiszen az elnöki választásokkal foglalkozik, egészen pontosan annak fináléjában veszi fel a történet fonalát. A produkció veteránjai közül ketten mindenképpen visszatérnek, így viszontláthatjuk Evan Peterst és Sarah Paulsont is viszontláthatjuk. Az újonnan érkezők közül pedig mindenképp ki kell emelni Carrie Fisher lányát, Billie Lourdot, illetve Billy Eichnert.
Érdekesség, hogy a sorozat készítője, Ryan Murphy korábban azt nyilatkozta, hogy a 7. évad visszanyúl egy korábbi etaphoz. Ennek megfelelően több karakter is látható lesz a Freak Show-ból, azaz a 4. szezonból. Úgyhogy kapunk némi crossovert is, de a nagyon rémisztő szörnyekből sem lesz hiány a folytatásban. Erre utal az, hogy Murphy nemrégiben megosztott egy képet az Amerikai Horror Storyban hamarosan bemutatkozó szörnyről, mely egyfajta "elefántember" lesz, melyről kép itt látható. Mivel a republikánusok jelképe az elefánt, ezért felkészülhetnek a demokraták is, hogy megkapják ők is a magukét a közel sem polkorrekt sorozattól.

Ez történt Sean Beannel, mióta nem szerepel a Trónok harcában

Írta: RaulReal | 2017. május 06. 23:01
Sean Beant először a nézőközönség A Gyűrűk Urában nyújtott alakítása miatt kedvelhette meg, Boromir halála ugyanis legalább olyan súlyos és drámai lett, mint Tolkien regényében. A színész aztán az HBO új kosztümös sorozatában, a Trónok harcában kapott szerepet és a nézőközönség könyveket nem ismerő része a produkció reklámplakátjai alapján egyöntetűen arra tippelt, hogy Ned Stark lesz a sztori főszereplője. Aztán elértünk a 9. részhez és sokként ért mindenkit a felismerés, bizony ebben, a George R. R. Martin által megálmodott világban még a klasszikus jófiúk sincsenek biztonságban. Ned Starkot lefejezték és habár a karakter fiatalkori verziója azóta látható volt a Trónok harcában, Sean Bean egyelőre nem tért vissza a szériában.
A színész ennek ellenére nem unatkozott az elmúlt években, hiszen 2012-ben főszerepet kapott a rövid életű Missing - Elrabolva című sorozatban, melyet az AXN is vetített idehaza. Ezt követően a színészt olyan animációs műsorokba hívták hangnak, mint a Family Guy és a Robot Chicken, az újabb nagy áttörés pedig egy sci-fi filmmel, a Wachowski testvérek-féle Jupiter felemelkedése révén jöhetett volna el számára. Hiába szerepelt azonban a blockbusterben rajta kívül Mila Kunis és Channing Tatum is, a film kritikailag nem lett elismert, egyedül az eredeti forgatókönyve miatt dicsérték az újságírók. Sean Beannek a Missingen kívül volt még egy sorozata, a Legends, mely ügynökökről szólt, de sajnos ez se lett annyira elismert. A Trónok harca korábbi sztárját ezt követően is hívták szinkronhangnak, például a Kholat című horrorjátékba, 2015-ben pedig a Mentőexpedíció című űrhajós filmben és az Adam Sandler-féle Pixelben is szerepet kapott Bean, ez utóbbiban Peter Dinklage (Tyrion Lannister) is benne volt. 2016-ban a színész önmagát játszotta a Wasted című sorozatban, illetve meghívták narrátornak a Roman Empire: Reign of Blood című dokumentumszériához. A sztár azóta ismét visszatalált a televíziózáshoz, hiszen a The Frankenstein Chronicles című fantasy főszereplője, a Broken című produkcióban pedig egy katolikus papot alakít. Sean Bean tehát egészen változatos életpályát tudhat magáénak a Trónok harca óta, az biztos, hogy a híresség egy percet sem unatkozik. Hamarosan ráadásul egy új filmje is látható lesz a színésznek, a Dark River, melyben Ruth Wilsonnal, a Luther sztárjával játszik együtt.

Jövő héttől megint változik a Barátok közt kezdési időpontja

Írta: KTL | 2017. május 05. 22:10
Ezen a héten lépett érvénybe az RTL Klub új műsorrendje, melyben az egyik nagy változás az volt, hogy jelentősen korábbra, 21:55-ről 21:15-re került a Barátok közt. Az új időpont azonban nem sokáig maradt, ugyanis már csütörtöktől 10 perccel későbbre került a sorozat, így az elmúlt napokban 21:25-kor került képernyőre a produkció. A nézők azonban ezt az időpontot sem fogják megszokni, ugyanis ez is csak két napig marad és a jövő héttől újabb változás lesz. Hétfőtől megint későbbre kerül a Barátok közt és innentől 21:25 helyett 21:30-től lesz láthat a sorozat. (Fotó: RTL Klub)

Szünet nélkül folytatódik az RTL Klub népszerű sorozata

Írta: AJ | 2017. május 05. 11:00
Tavaly augusztusban indult az RTL Klubon a Castle hetedik évada. A népszerű krimisorozat jelenleg is futó szezonját a tévéadó három ízben szakította meg; először a Keresem a családom második évada, majd a téli szünet, végül pedig Lilu műsorának harmadik etapja miatt. A rajongóknak azonban nem csak ez, hanem a változó kezdési időpontok is problémát okozhattak, hiszen volt, amikor este kilenckor, este tízkor és fél tizenegykor indult a Castle aktuális epizódja.
A rajongóknak azonban most egy jó hírrel szolgálhatunk. Az RTL Klub ugyanis szünet nélkül folytatja már most tavasszal a szériát, és május 16-án, este 10 órai kezdéssel bemutatja a Castle nyolcadik, és egyben utolsó évadának első részét. A sorozat azonban nem marad egész nyáron adásban, így csak pár részt élvezhetnek a rajongók az új évadból a nyári szünet előtt. A folytatásról pedig egyelőre még nincsenek pontos információink. (Fotó: RTL Klub)

Az HBO nem akarja abbahagyni a Trónok harcát

Írta: RaulReal | 2017. május 04. 22:59
Az HBO több íróval is megegyezett, hogy dolgozni kezdjenek több, a Trónok harca világában játszódó sorozaton. A világsajtó egyszerre pezsdült fel a hírre, hogy A tűz és jég dala világa nem kevebb, mint 4 testvérszériával bővülhet. A tervek szerint mindegyik produkció a George R. R. Martin által felvázolt Westerosban játszódna, azonban különböző korokban. Nem lesz könnyű dolga az HBO-nak, ha ki akarja választani a legjobb, lehetséges spinoffot, a felbérelt írók között ugyanis a következő nevek sorakoznak: Max Borenstein (Godzilla, Kong: Skull Island), Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service), George R. R. Martin, Brian Helgeland (LA: Confidential, Robin Hood), és Carly Wray (Mad Men, The Leftovers).
Martin és a Trónok harca készítői, David Benioff és D.B. Weiss lesznek a készülő projektek producerei, utóbbiak azonban nem vesznek részt az írásban, az anyasorozat 7. és 8. évada miatt. Az HBO egyelőre nem jelentette be, hogy mikorra várható az első Trónok harca spinoff, a hírek szerint ugyanis hagyják, hogy az írók a saját tempójukban dolgozzanak és minél magasabb minőséget tegyenek le az asztalra. Már korábban téma volt, hogy a Trónok harca testvérsorozatot kaphat, hiszen George R. R. Martin is úgy nyilatkozott, hogy nyitott lenne az ötletre, ráadásul az HBO-nál sem zárkóztak el a folytatás lehetőségétől. Elvégre a csatorna legsikeresebb szériájáról van szó. A sajtó máris találgatni kezdte, hogy vajon miről szólhatnak a készülő sorozattervek, a teóriák főleg a Dunk and Egg novellákról szólnak, illetve sokak szerint esélyes befutó a Robert Baratheon fiatalkorát és trónra jutását bemutató sztori, amelyben többek között a Targaryenek bukását is láthatnánk. Mindemellett Valyria bukása is érdekes téma lehetne, de erről egyelőre hivatalos információk nincsenek. Az, hogy az HBO négy sorozattervet is bekért különböző alkotóktól, arra utal, hogy a csatornánál biztosra mennek és nagyon szeretnék, hogy a Trónok harca valamiféleképp folytatódjon. Erre nagy is az esély, hiszen szinte kizárható, hogy ezek közül egyik se fog tetszeni a tévéadónak.

A Harry Potter egyik főszereplőjével jön a VIASAT6 új sorozata

Írta: RaulReal | 2017. május 04. 20:55
Guy Ritchie 2000-ben mozikba került filmje, a Blöff nagyon ismert arcokat sorakoztatott fel a főszereplői között, ott volt Jason Statham, Brad Pitt, Benicio del Toro és Vinnie Jones is a húzónevek között. Azóta se mutatták be ilyen humorosan a londoni alvilág életét a filmvásznakon. Most, 17 évvel a premier után azonban a VIASAT6 elhozza a nézőknek a Blöff sorozatos verzióját, ebben a Harry Potter Ron Weasley-je, Rupert Grint játssza a főszerepet, a produkció május 25-én mutatkozik be a magyar képernyőkön.
A sorozat első évada 10 részes és március 16-án debütált az amerikai Crackle csatornán, a másodikat már berendelték és újfent egy csapat piti bűnözőről fog szólni a sztori, akik belekeverednek a kőkemény maffiák világába. A Blöff szereplőgárdájában ott lesz a Ian Gelder a Trónok harcából, aki Kevan Lannistert alakította, illetve Luke Pasqualino is, őt a Skins rajongói ismerhetik. A sorozat május 25-től minden csütörtökön, 22:00-kor lesz látható a VIASAT6 műsorán.

Továbbra is a Mokka a legnézettebb reggeli műsor

Írta: KTL | 2017. május 04. 17:48
A Mokka már évek óta a legnézettebb reggeli műsor, de ez nem is volt csoda, hiszen csak a köztévén volt konkurenciája. Húsvét hétfő óta azonban visszatért az RTL Klubra a Reggeli. Az indulás napját leszámítva viszont a Mokka minden nap legyőzte a Reggelit. Részletek a TV2 közleményében: A teljes lakosság és kereskedelmi célcsoportokban továbbra is piacvezető a TV2 Mokka, amely egyben a televíziós piac legnézettebb hétköznap délelőtti műsorsa! A vetélytárs csatornán húsvét hétfőn debütált Reggeli magazin első adásának kivételével, minden nap jelentősen nézettebb volt a Mokka.
A TV2 Mokkának a 18-49 éves korcsoportban másfélszeres, a 18-59 éves korcsoportban átlagosan kétszer annyi nézője volt, mint a másik csatorna reggeli műsorának, a 4 évesnél idősebbek körében pedig háromszoros a nézőszámbeli fölény. A legnagyobb különbség a teljes lakosságban a két műsor eddigi nézettségi versenyében április 24-én mutatkozott, amikor a TV2 Mokkának 20,1 százalékos közönségaránya volt, míg a konkurencia műsorának csupán 3,2 százalékos. A 18-59-es korcsoportban az RTL Reggeli indulása óta átlagosan 33 554 nézőt ültet naponta a képernyők elé, míg a TV2 Mokka című műsora közel a dupláját, 62 336-at.

Másfél év után visszatér Sebestyén Balázs egyik korábbi műsora

Írta: KTL | 2017. május 04. 10:00
Az 1 perc és nyersz! az elmúlt években három időszakban is képernyőre került az RTL Klubon. Legutóbb a harmadik évad, 2015 őszén volt látható, nagy sikerrel. Kolosi Péter az RTL vezérigazgató-helyeztesse, programigazgatója a SorozatWikinek januárban adott évértékelő interjúban mondta el, hogy 2017-ben visszatér a produkció a csatornára. Márciusban írtuk meg, hogy várhatóan már tavasszal képernyőre kerül és most kiderült a pontos kezdés is. Másfél év szünet után Sebestyén Balázs ügyességi vetélkedője, május 15-étől látható újra az RTL Klubon. Az 1 perc és nyersz! minden hétköznap 18:55-kor kerül majd képernyőre, néhány héten keresztül. (Fotó: RTL Klub)

A Trónok harca korábbi szépsége Budapesten tartózkodik

Írta: RaulReal | 2017. május 03. 21:42
Roxanne McKee, angol színésznő karrierjét a Hollyoaks című sorozatban kezdte, aztán szerepelt a Lip Service-ben, a világhírnév pedig az HBO-féle Trónok harcával érte utol. A modellként is dolgozó szépség a szériában Doreah-t, Daenerys szolgálólányát játszotta, aki az első két évadban volt visszatérő szereplő. A karakter kezdetben rendkívüli módon lelkesedett a sárkányok iránt, Xaro Xhoan Daxosszal párban azonban elárulták a Targaryent, ami miatt halállal lakoltak.
Nemrég írtuk meg, hogy Roxanne McKee Magyarországon forgatja az egyik legjobb akciósorozat, a Válaszcsapás új évadát, most pedig az Instagramon a színésznő több, itt készült képére is rábukkantunk. Az egyiken önfeledten bulizik, a másikon az Operaházban pózol dögösen, de a képeken az is látszik, hogy Budapest látványosságait is felkereste a Trónok harca korábbi szépsége. Vajdahunyad várában Drakulát kereste a híresség, de esti futása közben a Parlament is lenyűgözte Roxanne McKee-t. A Magyarországon készült képeket a tovább mögött mutatjuk

Lehet, hogy életben van a Barátok közt egyik halottnak hitt szereplője

Írta: KTL | 2017. május 03. 14:10
Elképzelhető, hogy mégis életben van a Barátok közt egyik leggonoszabb szereplője. Április elején írtuk meg, hogy a Zubornyák Zoltán által alakított Ludwig valószínűleg meghalt egy németországi vonatbalesetben. Azóta Ági azonosította a holtestet, ezzel pedig úgy tűnt, biztosabbá vált, hogy a férje nincs már életben. A keddi epizód végén azonban megjelent egy Ludwighoz rendkívül hasonlító alak, így simán lehet, hogy mégis életben van. A férfinak az arca nem látszott, így ténylegesen nem derült ki, mi az igazság és könnyen lehet, hogy erre újabb heteket kell várni.

Őszig kell várni az egyik RTL-es sorozat folytatására

Írta: AJ | 2017. május 03. 12:01
Az RTLII-n 2015. októberében mutatták be a Dr. Csontból ismert Emily Deschanel húga, Zooey Deschanel főszereplésével készült vígjátéksorozat, az Új csaj (New Girl) első évadát. A második szezon aztán 2016. márciusában meg is érkezett, melyet májusban a harmadik követett. A harmadik etap 2016. június 6-án ért véget idehaza és azóta, azaz közel egy éve nem került képernyőre új epizód ebből a szériából. Ez pedig egyelőre nem igen változik meg. Az RTL Magyarországtól ugyanis kérdésünkre megtudtuk, hogy az Új csaj negyedik évada várhatóan csak ősszel érkezik meg az RTLII műsorára. (Fotó: RTLII)

17. heti nézettség - Mindent letarolt A Konyhafőnök VIP fináléja

Írta: KTL | 2017. május 03. 08:30
A 16. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. A 17. héten is minden nap, mindkét korosztályban az RTL Híradó legyőzte a Tényeket. Az Extrém Activity és az Annyit ésszel, mint erővel! is nagyon gyenge számokat hozott, mindkét műsor, az összes hétköznap csatornaátlag alatt teljesített. A Konyhafőnök VIP utolsó hete kiemelkedően magas adatokat, sőt pénteken az évad fináléja elképesztő nézettséget produkált. A főzős műsor 18-49-ben és teljesben is a heti toplista élén végzett. Az Éjjel-Nappal Budapest a fiataloknál hétfő kivételével szép, míg összlakosságban közepes eredményeket szállított. A Barátok közt 18-49-ben a hét elején felemás, míg a második felében jó adatokat hozott, míg teljesben a sorozatot minden nap sokan figyelték.
Kedden a Született szobalányok gyenge számokat produkált, de a két-háromszor annyi embert elért Castle is messze az RTL csatornaátlaga alatt hozott. Szerdán a Vigyázat, gyerekkel vagyok! a fiataloknál közepesen, míg összlakosságban jól ment. A Szulejmán mindkét korosztályban tarolt és a nagyon késői időpont ellenére 18-49-ben a nyolcadik, teljesben pedig a tizenkettedik legnézettebb műsor lett a héten. Csütörtökön A szultána katasztrofális eredményeket produkált és negatív rekordot döntött. A Halálos fegyvert ugyan sokkal többen választották, de RTL-es szinten az se teljesített jól. Szombaton sokan figyelték a Forma-1 orosz időmérő edzését. Vasárnap a száguldó cirkusz futama pedig kiváló eredményeket szállított és délután ellenére mindkét korosztályban a tizedik hely környékén végzett. A Nagy Duett nagyon sokat vesztett az előző héthez képest. A show-műsort a fiatoknál megelőzte A Konyhafőnök VIP mellett az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt is, így csak a negyedik helyen végzett. Az évad indulása óta először összlakosságban sem tudott első lenni, csak második lett. Ezek az eredmények persze TV2-s szinten még így is kiemelkedőek, de egy ilyen hétvégi nagy szórakoztató produkciónál minimum elvárás lenne, hogy a legnézettebb legyen minden a héten. Az részletes esti nézettségi eredmények és a csatorna toplista kattintás után!