.

Komoly adáshiba volt az RTL-nél, felborult a szerda esti műsorrend

Írta: KTL | 2017. január 25. 19:48
Szerda este 7-kor nem indult el a Fókusz az RTL Klubon. Az egyik olvasónk jelezte, hogy a Híradó utáni reklámot követően lement a műsort támogatói blokk, majd 5-6 másodpercre lemerevedett az adás. Ezután még egyszer lementek a szponzorok, majd a 12-es korhatár-besorolás jelzése után még hosszabb, nagyjából fél perces lemerevedés következett. Végül nem indult el a Fókusz, hanem bemondták, hogy az Éjjel-Nappal Budapest következik. Újbóli időjárás és reklámot követően pedig valóban 25 perccel előbb elindult a sorozat. Megkerestük az RTL Magyarországot, hogy mi volt a hiba oka, és hogy miként borult fel emiatt a ma esti műsorrend.
"Az adáslebonyolító rendszerünkben technikai hiba történt, melynek elhárításán jelenleg is dolgoznak a szakembereink. Az Éjjel-Nappal Budapest után adjuk le Fókuszt - így a két műsor ma este megcserélődik -, majd a Barátok közt és a többi esti műsorunk körülbelül 5 perces csúszással kerül képernyőre" - mondta Pécsi Norbert Sándor, az RTL sajtókapcsolati csoportvezetője a SorozatWikinek. A 2000-es években még gyakrabban előfordultak ehhez hasonló hibák, de az elmúlt években alig volt rá példa. Nem is emlékszünk arra, hogy az RTL Klubon mikor volt hasonló eset. (Fotó: RTL Klub)

Kiszivárgott a Trónok harca hetedik évadának lehetséges premierdátuma

Írta: Gaax | 2017. január 23. 23:19
Tavaly júniusban a Trónok harca egy elképesztően erős évadzáróval ért véget, a rajongók pedig azóta is tűkön ülve várják a nyáron érkező folytatást. Rengeteg spekuláció született arról, hogy pontosan mikor is tér vissza a Trónok harca a tévék képernyőjére, a találgatás azonban lehetséges, hogy a végéhez ért. A napokban ugyanis egy kifejezetten érdekes dolog bukkant fel a sorozat IMDb adatlapján. Az ott található információ alapján pedig könnyen előfordulhat, hogy az oldal akarva-akaratlanul, de leleplezte a sokak által várt premierdátumot.
Az IMDb leírása szerint ugyanis a hetedik etap június 25-én láthat majd napvilágot, pontosan azon a napon, mikor a hatodik évad véget ért. Az IMDb megbízhatóságát illetően sokat lehetne vitatkozni, az viszont tény, hogy tavaly Benjen Stark, azaz Joseph Mawell visszatérését illetően sem tévedtek. Fontos azonban megjegyezni, hogy az HBO egyelőre még nem erősített meg semmit, így amint történik bármiféle hivatalos bejelentés, azonnal beszámolunk majd róla! (Fotó: HBO)

Elmarad a TV2 összes szórakoztató műsora

Írta: KTL | 2017. január 23. 17:33
A TV2 Csoport pár perccel ezelőtt bejelentette, hogy a nemzeti gyásznap miatt elmarad az összes hétfő este saját gyártású szórakoztató műsoruk, mindegyik csatornájukon. Az 50 milliós játszma helyett 19:25-től Tények - Különkiadás lesz a TV2-n, míg 20:00-tól dupla dózisba érkezik A szultána, ugyanis a mai mellett a holnapi epizódot is előre leadják. Részletek a TV2 Csoport közleményében:
A január 23-i nemzeti gyásznapon a TV2 Csoport saját gyártású szórakoztató műsorai nem kerülnek képernyőre. A TV2-n Az 50 milliós játszma hétfői adása elmarad, helyette a Tények különkiadása jelentkezik. Kedden dupla epizóddal folytatódik a kvízműsor. A SuperTV2-n nem kerülnek adásba az Ezek megőrültek! és az Édes Élet epizódjai, helyettük délután a Családi Titkok című doku-realityt, este pedig a Lovagregény című filmet láthatják a nézők. Az Édes Élet hétfőre tervezett premier epizódját kedden 14:45-kor láthatják a nézők, míg 18:55-kor a megszokott időpontban érkezik az új rész. A FEM3 Micsoda Nők Várkonyi Andreával című műsora kedden kerül képernyőre. A TV2 Csoport őszinte részvétét fejezi ki az olaszországi buszbalesetben elhunyt áldozatok hozzátartozóinak, a sérülteknek pedig mielőbbi gyógyulást kíván.

A Dal után a Sztárban Sztár is elmarad

Írta: AJ | 2017. január 21. 20:57
Nem olyan régen számoltunk be arról, hogy a szombat hajnalban történt olaszországi, tragikus buszbaleset miatt elmarad A Dal mai válogatója. Időközben hétfőre nemzeti gyásznapot rendeltek el és most még egy műsor kapcsán jelentették azt be, hogy kimarad a következő adása. A TV2 Csoport kegyeleti okokból nem tűzi műsorára a Sztárban Sztár +1 kicsi január 22-i adását, és közleményükben őszinte részvétüket fejezték ki az áldozatok hozzátartozóinak. (Fotó: SuperTV2)

Elmarad A Dal ma esti adása

Írta: KTL | 2017. január 21. 17:32
Hajnalban súlyos magyar buszbaleset történt Olaszországban. A történtek miatt az MTVA úgy döntött, hogy elmarad A Dal mai második elődöntője: "A szombat hajnali veronai tragédia miatt kegyeleti okokból nem sugározza A Dal mai válogatóját és A Dal - Kulisszát a közmédia. Pótlására egy későbbi időpontban kerül sor, melyről tájékoztatjuk majd nézőinket" - olvasható a közmédia közleményben. (Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett)

Meghalt Miguel Ferrer, az NCIS színésze

Írta: KTL | 2017. január 20. 00:28
61 éves korában, rákban elhunyt Miguel Ferrer, George Clooney unokatestvére. A színészt a legtöbben az NCIS: Los Angelesből ismerhetik, aminek 2012-től az egyik főszereplője volt. R. Scott Gemmill, a sorozat producere a hírre úgy reagált, hogy a sorozat egy fontos családtagot veszített el. Ferrert 2017-ben más produkcióban még láthatják a nézők, ugyanis már leforgatta a jelenteit a májusban induló, új Twin Peaks sorozatban.

Az RTL Klub bejelentette, hogy ki lesz a Survivor műsorvezetője

Írta: KTL | 2017. január 19. 11:59
Egy hete jött a hír, hogy 13 év után visszatér az RTL Klub egyik régi műsora. A Survivor új évadát tavasszal forgatják és valamikor 2017-ben kerül képernyőre. Ma pedig a csatorna bejelentette, hogy Istenes Bence lesz a produkció műsorvezetője. Részletek az RTL Klub közleményében: A világ legnépszerűbb túlélő-showja hamarosan az RTL Klubon lesz látható. A jelentkezés már megkezdődött, ahova minden kalandvágyó, határait feszegető, vállalkozó szellemű nők és férfiak jelentkezését várják, akik szívesen kipróbálnák magukat nomád körülmények között egy trópusi szigeten. Nem titok, a cél a túlélés és a főnyeremény, mely ezúttal 20 millió forint! Sőt, most már a műsorvezető személye sem titok, aki nem más, mint Istenes Bence.
Bence számtalan show-műsor házigazdája volt már az X-Faktoron és a ValóVilágon át, egészen a Hagyjál főzni! című gasztro reality-ig. Most, egy számára is új feladattal néz szembe, hiszen először forgat majd külföldön, távol a családjától. „Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a Survivor műsorvezetője. Mindig is szerettem ezt a formátumot, elképesztően menőnek tartom! Az pedig, hogy a csatorna nekem szavazott bizalmat, hogy házigazdája lehetek ennek a produkciónak, óriási megtiszteltetés” – árulta el Istenes Bence, aki mind szellemileg, mind fizikailag igyekszik maximálisan felkészülni a forgatásokra.

Visszatérhet a Trónok harca egyik leggyűlöltebb karaktere

Írta: Gaax | 2017. január 18. 22:28
Az elmúlt években már rengeteg váratlan Trónok harca szereplő visszatérésének lehettünk szemtanúi. Közülük voltak, akik csak a halott önmagukat alakították egy-egy jelenet erejéig, de olyanok is, akik ismételt felbukkanásukkal, alaposan felforgatták a Hét Királyság amúgy is veszélyes mindennapjait. A legújabb hírek szerint lehetséges, hogy a sorozat egyik leggyűlöltebb figurája, ismét szerepet kap a nyáron érkező hetedik szezonban. Fontos azonban megjegyezni, hogy hivatalosan még nem erősítették meg az alábbiakat, ezért azok valóságtartalmát egyelőre érdemes pletykaként kezelni! A cikk az esetleges spoilerek miatt, a tovább mögött folytatódik!

Új évaddal folytatódik az RTL fiatalos sorozata

Írta: AJ | 2017. január 18. 19:25
Tavaly áprilisban mutatták be az RTLII-n a Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) negyedik évadát, ami a napi vetítés miatt hamar, már július közepén véget is ért. A folytatásra azonban nem kell áprilisig várnunk, ugyanis már január végén képernyőre tűzik az ötödik szezon első részét. A január 27-én 11:55-kor debütáló új évad 25 részből áll, és mivel ez is minden hétköznap adásban lesz, így hamar elfogynak majd a szinkronos epizódok. A sorozatból ezen a szezon felül már csak 40 rész lesz hátra, ugyanis a hetedik évaddal idén véget ér a hazug csajok kalandja. (Fotó: RTLII)

Ilyen volt a Trónok harca első évadának előzetese

Írta: KTL | 2017. január 17. 22:22
2011 áprilisában egy szép napon elindult az HBO új, nagy költségvetésű sorozata, a Trónok harca. A premiert megelőző hónapokban, a 2011-es év elején, nagyjából hat évvel ezelőtt pedig megjelentek az első előzetesek. Akkor még kevesen gondolták, hogy pár év múlva ez lesz a világ egyik legnépszerűbb sorozata és egyben az HBO legnézettebb szériája. Most visszanézünk a kezdetekre és megmutatjuk, milyen volt a 2011-ben a Trónok harca első évadának egyik előzetese:

Februárban végre jönnek a Cobra 11 kimaradt részei az RTL Klubra

Írta: KTL | 2017. január 17. 20:18
Tavaly tavasszal volt képernyőn a 20. Cobra 11 évad az RTL Klubon. A vetítés során azonban különböző okokból több részt is végülis nem adtak le. A 2-3., 7-10., és a 13. epizódok korhatár-besorolás probléma miatt maradtak ki, míg a 16-17. részeket nem kapták meg a német forgalmazótól és ezért a SorozatWiki észrevétele után a csatorna a szezonzárót sem tűzte műsorra.
A kimaradt epizódokat eredetileg nyáron kerültek volna adásba, de megváltoztak az RTL tervei és végül ezt elhalasztották az akkori nyilatkozat alapján idén februárra. Végül a vártnál hamarabb, ősszel a Coolon voltak láthatóak ezek a részek, de a csatorna akkori visszajelzése alapján ez nem befolyásolja az RTL-es terveket és a főcsatornán is le fognak menni a kimaradt epizódok. Közeleg a február és ahogy ígérték, az RTL Klub tényleg elkezdi leadni a korábban korhatár-besorolás miatt kihagyott részeket. Február 2-án az RTL új magyar sorozata, A mi kis falunk premierje után érkezik a 20x02-es epizód. Innentől kezdve pedig csütörtökönként 22:25-től jönnek a cikk elején felsorolt részek. Azt, hogy az évad utolsó 3 epizódját pontosan mikor tűzi képernyőre a csatorna, azt egyelőre még nem tudni. (Fotó: RTL Klub)

Több éves szünet után februárban folytatódik az RTL egyik korábbi műsora

Írta: AJ | 2017. január 17. 14:51
Tavaly ősszel elsőként számoltunk be arról, hogy több éves kihagyás után új részeket forgat az RTL Magyarország az egykoron milliós nézettséget hozó saját gyártású sorozatából, az idehaza első dokurealitynek számító A gyanú árnyékában című produkcióból. A sorozat az elmúlt években látható volt a Coolon és az RTLII-n is, utóbbin jelenleg is a főműsoridő egyik legsikeresebb darabja. Nem is meglepetés talán, hogy február 6-tól az RTLII-re érkeznek majd meg A gyanú árnyékában legfrissebb epizódjai. (Fotó: RTLII)