.

Egy új film lemásolta a Trónok harca egyik legismertebb harcjelenetét

Írta: RaulReal | 2019. november 08. 15:09
A The King című új, 2019-es film William Shakespeare művein alapszik, a főszereplője pedig a Timothée Chalamet által alakított V. Henrik. Klasszikus történelmi filmről van szó, mely a Netflix mozikban is bemutatott saját gyártása, az újságok azonban nem azért kapták fel a produkciót, mert olyan minőségi lenne. Hanem azért, mert egy jelenetében egy az egyben lemásolta a Trónok harca 6. évadának ismert jelenetét, melyet a Fattyak csatája közben láthattunk.
A The King rendezője, David Michôd azonban azt állítja, nem direkt kölcsönzött az HBO szériájától. "A véletlen műve az egész, a Trónok harcából az egyetlen epizód, amit láttam, az a sorozatzáró volt. Nem tagadom, a Fattyak csatájáról is megnéztem pár videót, de nem tudatos alkotói döntés volt, hogy a két jelenet ennyire hasonlít egymásra. Nem is értem, hogy a stábból miért nem hívta fel rá senki a figyelmemet, egy évig dolgoztunk a vágáson, szólhattak volna!" - árulta el a készítő a RadioTimes interjújában. A két snitt közötti hasonlóság tagadhatatlan, a tovább mögött megmutatjuk!

A Barátok közt korábbi sztárja a Drága örökösökben fog szerepelni

Írta: RaulReal | 2019. november 08. 11:58
Németh Kristóf után újabb volt Barátok köztös csatlakozik a Drága örökösök szereplőgárdájához. Kiss Ramóna 2002-től játszotta Zsófit a Mátyás király téren közel 16 évig, jelenleg pedig olyan műsorokban látható műsorvezetőként, mint a Reggeli, vagy az X-Faktor. A 34 éves szépség most újra napi sorozatban dolgozik, az RTL Klubon nagy sikerrel látható Drága örökösökben tér vissza a neki nagyon hiányzó közegbe - számolt be elsőként róla a Blikk.
"Egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy igent mondjak-e a felkérésre. Kicsit már hiányzott is a napi sorozat, ráadásul az ország egyik legmenőbb sorozatában játszhatok, teljesen egyértelmű volt, hogy vállalom" - árulta el a színésznő a Blikknek. Az RTL népszerű falus szériája, a Drága örökösök ma búcsúzik a második évadával, Kiss Ramóna a már berendelt következő etapban lesz látható. A karakteréről csak annyit árult el, hogy Franciskának hívják, és felforgatja majd a lovarda körüli életet.

Sokkoló bűnügyeket mutat majd be az RTL Klub egyik új műsora (videó)

Írta: RaulReal | 2019. november 08. 09:53
A Big Picture televíziós konferencián Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója három, teljesen magyar fejlesztésű sorozat előzetesét is megmutatta a résztvevőknek, melyeket 2020-ban mutatnak be. A rendezvényen emellett kiderült, hogy a fikciós szériák mellett érkezik egy bűnügyi riportmagazin is az RTL Klubra 2020-ban. A Bűnös lelkek megtörtént eseteket dolgoz fel, úgy mint Szita Bence meggyilkolása, vagy éppen a móri bankrablás. A műsor olyan brutális eseményekről szól majd, eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetekkel, amelyek a mai napig nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat. A riportmagazinban bűnös lelkek, érintett családtagok és szemtanúk nyilatkozatai is láthatóak lesznek.

7 új előzetes jött a TV2 novemberben érkező magyar sorozatához

Írta: RaulReal | 2019. november 08. 07:00
November 11-én, hétfőn 19:15-kor érkezik a TV2 új napi sorozata, a Mintaapák, amely az argentin Dear Daddies magyar közönségre szabott adaptációja lesz. A produkciót jelenleg is forgatják, a főszereplők között pedig olyan ismert színészeket találunk jövő héttől, mint Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla és Szabó Kimmel Tamás. A történet négy, egymástól merőben eltérő egyedülálló apukáról szól, akiknek a közel sem szürke hétköznapjaikba nyerhetünk betekintést. A Mintaapák minden hétköznap, a Tények Plusz után lesz látható, a szériához a közelmúltban több kedvcsináló előzetest is közzétettek, ezeket mutatjuk meg a tovább mögött!

Meghökkentő dolog derülhetett ki Havas Jonról a Trónok harca egyik kivágott jelenetéből

Írta: RaulReal | 2019. november 07. 18:56
A Trónok harca legdurvább fordulatai közé tartozott, amikor az 5. évad végén az Éjjeli Őrség tagjai elárulták Havas Jont és merényletet követtek el ellene. Később Melisandre egy rejtélyes varázslattal visszahozta a férfit az élők közé. Meglepő lett volna, ha a halála semmilyen hatással nem lett volna Jon további életére. Az érdekességre azonban csak egy kivágott jelenetből derült fény, amelyről a sorozat utolsó etapjának publikus forgatókönyvében lehet olvasni.
Az HBO produkciójának 8. évadának 2. részében, a deresi csatára való felkészülés alatt Beric és a Véreb között hangzott volna el egy felvett, de végül kivágott beszélgetés. A kérdéses jelenetben a Véreb arra biztatta volna Bericet, hogy aludjon egy kicsit, szüksége van a pihenésre, amire a harcos a következő választ adta volna: "Nem aludtam, mióta először meghaltam. Nem most fogom elkezdeni!". Bericet Thoros hatszor hozta vissza a halálból, A Fény Urának varázslatával, amelyet a Vörös Papnő is használt. Logikusan tehát ha ő nem aludt, akkor Havas Jon sem. A széria utolsó évada talán még érdekesebb lett volna, ha ehhez hasonló kérdéseket is boncolgatott volna David Benioff és D. B. Weiss. A ScreenRant ezzel kapcsolatban rögtön fel is tette a kérdést, hogy vajon ha Havas Jonnak többé nem volt szüksége alvásra, akkor az evés és az ivás sem számított onnantól létszükségletnek? Vélhetően ezekre már nem fogunk választ kapni.

Két évad után befejeződik a Netflix egyik népszerű sorozata

Írta: RaulReal | 2019. november 07. 15:47
A The End of the F***ing World című dramedy sorozat 2017 őszén debütált a Netflixen, a történet két olyan fiatalról, Alyssáról (Jessica Barden) és Jamesről (Alex Lawther ) szólt, akik nem tudtak beilleszkedni a társadalomba, ezért világgá mentek. A főszereplő James nagyjából olyan volt, mint a tini Dexter, így a nézőközönség gyorsan szívébe zárta ezt a produkciót. Az első, 8 epizódos évadot idén november 5-én követte egy ugyanilyen hosszú második etap. Sokan a rajongók közül egyben végignézték a szezont, így kérdések áradata érkezett Charlie Covellhez, a széria alkotójához a folytatásról. A készítő azonban nem szolgált túl jó hírekkel.
"Ha valamilyen okból a Netflix nem engedte volna, hogy elkészítsük a második etapot, iszonyatos hiányérzetem lett volna. Az új szezonnal kapcsolatban viszont már nem gondolom így. Elégedett vagyok azzal, ahogy elbúcsúztunk Alyssától és Jamestől. Hibás döntés lenne folytatni a történetet és csak a nézők kedvéért még többet kipréselni a sorozatból" - árulta el Charlie Covell. A Netflix sorozata képregényadaptáció, az eredeti mű 2011-ben jelent meg, mely Charles Forsman alkotása.

8 év után megszűnik az egyik magyar tévécsatorna

Írta: RaulReal | 2019. november 06. 17:27
A Megamax, a Minimax nevű gyerektévé idősebbeknek szóló társcsatornája 2011. áprilisában indult el, kezdetben a Zone Clubbal közös frekvencián. Eleinte mindössze 6, később 15, 2015-től a nap 24 órájában sugárzott különféle fiataloknak szóló tartalmakat. 8 év után azonban megszűnik a tévécsatorna, 2019. december 31-ét követően kivezeti a Megamaxot a hazai televíziós kínálatból az AMC Networks International – Central and Northern Europe - számolt be róla a DTV News. A társaság gyerekcsatorna-portfóliójához tartozó Minimax és a JimJam továbbra is fontosak a cégcsoport számára. A Big Picture televíziós konferencián bejelentették ráadásul, hogy a JimJam az eddigi régiós sugárzás helyett lokalizálttá válik, és januártól teljesen magyar műsorrendre váltanak.

Eredetileg másképp nézett volna ki az Éjkirály a Trónok harcában (fotó)

Írta: RaulReal | 2019. november 06. 12:34
A Mások vezérét, a rettegett Éjkirályt a Trónok harcában először a 4. évadban láttuk, amikor Craster egyik gyermekét alakította át egy oltárnál. A karaktert akkor még Richard Brake alakította, majd a hatodik szezontól Vladimir Furdikra bízták az eljátszását, az Éjkirály kinézete azonban így is konstans maradt. Markáns, fenyegető arca, a fején található szarvacskák, illetve harci páncélzata miatt ezer Más közül is könnyen felismerhető volt. A The Art of Game of Thrones című, még megjelenés előtt álló könyvből szivárgott ki, hogy a Trónok harca velejéig gonosz szereplője eredetileg teljesen másképp nézett volna ki. Óriási koronája lett volna és kissé A Gyűrűk Urából ismert nazgúlokra hajazott volna. A fotó a tovább mögött látható, érdemes megnézni!

Az RTL Klub három, 2020-ban érkező magyar sorozata is új előzetest kapott

Írta: RaulReal | 2019. november 05. 21:00
A Big Picture konferencián az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója, Kolosi Péter három, teljesen magyar fejlesztésű sorozat előzetesét is megmutatta a résztvevőknek, melyek 2020-ban kerülnek képernyőre. A Bátrak földje Kalamár Tamás új produkciója, egy 80 részes napi telenovella, mely 1865-ben játszódik és a szerelem áll a középpontjában. A szériával kapcsolatos fontos információ, hogy az első három epizód az RTL Most+-on debütál majd, ezt követően pedig az RTL Klubon is bemutatásra kerül ez az újdonság.
A Válótársak sikereit követően Scherer Péter újabb sorozatban lesz látható, az Apatigrist a Bátrak földjéhez hasonlóan a Paprika Studios gyártja, ez azonban egy modern dramedy lesz. A főszereplő egy családapa lesz, aki egyedül nevelte fel három lányát. Most, azonban hogy Vivien, Laura és Szandra kirepülnek a családi fészekből, apjuk is párkeresésbe kezd. Az első évad 8 részes lesz, közel 50 perces epizódokkal. A sötétebb hangulatú drámák rajongóinak szól majd a Mellékhatás, amely ugyancsak jövőre érkezik az RTL Magyarország kínálatába, a produkció témája a béranya program lesz, a történet középpontjában pedig egy meddő család áll. A sorozat a Válótársak és A Tanár két fő készítőjéhez, Kovács Dániel Richárd rendezőhöz és Herman Péter kreatív producerhez köthető. Az RTL Magyarország három új szériájáról itt írtunk egy bővebb összefoglaló cikket, a tovább mögött megtekinthető mindhárom újdonság hosszabb előzetese!

A VIASAT3 több népszerű műsora is új évaddal folytatódik 2020-ban

Írta: RaulReal | 2019. november 05. 17:07
A Big Picture televíziós konferencián a Sony Pictures Television programingért felelős executive igazgatója, Szabó Balázs a VIASAT3 több népszerű műsorával kapcsolatos bejelentést is tett. A rendezvényen kiderült, hogy a vidám pillanatairól ismert Észbontók 2020-ban tér vissza a 6. évadával. A műveletlenségi vetélkedő a csatorna egyik legsikeresebb magyar műsora, melyben celebcsapatok versenyeznek, akiknek ki kell találniuk, hogy az észbontók tudják-e a helyes választ a nekik feltett kérdésekre.
Hosszú szünet után a 3. szezonjával tér vissza jövőre a VIASAT3-ra a Feleségek luxuskivetelben című műsor is, amelynek nem túl nézett második etapja 2018. júniusában búcsúzott el a nézőktől. A reality ennek ellenére óriási visszhangot kapott, rengeteg cikk és videó született a gazdag feleségekről szóló produkcióról. A gasztroműsorok rajongóinak jó hír, hogy az Ide süss! is folytatódik 2020-ban, a műsor 6. évadában ismét személyes történetek és ötletes receptek várják a rajongókat.

Az X-Faktor mellett új nagyszabású műsort indít az RTL Klub

Írta: RaulReal | 2019. november 05. 15:34
Ma délelőtt a Big Picture nevű televíziós konferencián Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója az X-Faktor 2020-as visszatérése és a Cápák között folytatása mellett egy új műsort is bejelentett. Kiderült ugyanis, hogy 2020-ban egy különleges zenés showműsor érkezik az RTL Klubra. A The Masked Singer című eredeti formátumot Amerika is csak nemrég fedezte fel magának, a FOX-on 2019 elején debütált, jelenleg a második etapja fut és már jövő februárban elindul a harmadik szezonja is.
A produkció érdekes gyökerekkel rendelkezik, hiszen Craig Plestis amerikai producer egy thaiföldi étteremben, nyaralás közben kapta fel rá a fejét. Evés helyett ugyanis mindenki arra koncentrált, ahogy egy kengurunak öltözött ember a tévében énekel. A szakember ezt követően felkutatta az eredeti, King of Masked Singer című dél-koreai formátumot, átdolgozta és eladta a FOX-nak. A The Masked Singerben celebek lépnek fel, őrült jelmezekbe öltözve. Minden adásban párbajok vannak, ahol kettesével mérkőznek meg egymással a versenyzők. Könnyebbséget jelent, hogy a hírességek kiválaszthatják, mit szeretnének énekelni és a saját hangjukon adhatják elő a produkciójukat. A zsűri és a nézők szavazatai alapján egyvalaki védettséget nyer a hétre, a vesztesek közül pedig eldől, kinek kell távoznia. A tét nagy, hiszen a kiesőnek le kell vennie az álarcát, amely mögött rejtőzhet profi énekes, sportoló, vagy éppen valóságshow-sztár is. A műsor érdekessége, hogy az adások alatt apró utalásokat kapunk arra, hogy ki rejtőzhet a maszkok mögött. A The Masked Singer külföldi verzióiban a zsűri is igyekszik rájönni, kik lehetnek a résztvevő celebek, a műsor erősen épít az emberi kíváncsiságra. Az amerikai adaptációban rendkívüli a titoktartás a realityvel kapcsolatban, egyes hírek szerint az ottani stábból mindössze 25-en tudták, hogy az első évadban kik voltak a vetélkedő énekesek. A tovább mögött mutatunk egy összefoglaló videót a The Masked Singer FOX-on vetített első évadáról!

Új évaddal folytatódik az RTL Klub idei évének egyik nagy újdonsága

Írta: RaulReal | 2019. november 05. 15:23
A Cápák között 2019 februárjában mutatkozott be az RTL Klubon, a műsor egy külföldön népszerű formátum a Shark Tank adaptációja. A műsorban feltörekvő fiatalok prezentálják ötleteiket gazdag befektetők előtt. A tét komoly, aki meggyőzi a cápákat, komoly pénzügyi támogatást nyerhet, a vesztesek azonban üres kézzel távoznak. A Big Picture konferencián Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója bejelentette, a Cápák között 2020 tavaszán biztosan új szezonnal tér vissza az RTL Klubon. A pénzügyi showműsor 9 részes első évada április 16-ig volt látható és rendkívül sikeres volt. Tavasszal ugyanis a Cápák között volt az RTL Klub legnézettebb heti műsora.
hirdetés