.

Megint gond volt Az 50 milliós játszma élő adásában

Írta: KTL | 2017. február 01. 21:02
Hétfőn este technikai hiba volt a TV2-nél, ezért Az 50 milliós játszma a tervezetnél hamarabb ment reklámszünetre. Az élő adásban az egyik témakörválasztás után a négy válaszlehetőség közül nem jelent meg egyik sem. Ezután új témával folytatták az adást, de akkor is ugyanez történt, ezért hamarabb jött a szünet. Az egyik olvasónk jelezte, hogy ma is ugyanez történt a vetélkedőben és a témakörválasztás után ismét nem jött egy válaszlehetőség sem. Elég furcsa, hogy miként fordulhatott elő ugyanaz a hiba, de most legalább a TV2 gyorsabban kapcsolt és jóval kevesebb időhúzás után, gyorsan elmentek idő előtti reklámszünetre.

A jövő héten Magyarországon is folytatódik az Agymenők

Írta: AJ | 2017. február 01. 14:28
Az Agymenők, vagy eredeti címén The Big Bang Theory az egyik legnépszerűbb vígjátéksorozat mind a tengerentúlon, mind pedig hazánkban. A sorozatot még az elején az RTL csatornáin vetítették, de már jó pár éve a Comedy Central sugározza az újabb évadokat. Az előző, kilencedik szezont tavaly májusban mutatták be, most viszont nem kell nyár elejéig várnunk a premier részekre. Az Agymenők 2016 őszén indult 10. évada ugyanis február 8-án este kilenckor, dupla résszel debütál a Comedy Central műsorán. A sorozat 10. évada jelenleg is képernyőn van Amerikában, és 13 rész, azaz a szezon több mint fele már adásba került.

Nagyon hamar visszatér az RTL Klub népszerű műsora

Írta: KTL | 2017. január 31. 21:56
A Keresem a családom második évada tavaly novemberben és decemberben volt látható nagy sikerrel az RTL Klubon. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója a két hete megjelent évértékelő interjúban a SorozatWikinek már elmondta, hogy idén nem kell őszig várni a folytatásra és már tavasszal visszatér Lilu műsora. A csatorna ma bejelentette, hogy még előbb, már február 14-én jön a produkció harmadik szezonja. Részletek az RTL Klub közleményében: A Keresem a családom 2015 őszén került az RTL Klub képernyőjére. A kiemelkedő nézettséggel és népszerűséggel futó műsor az őszi szezon után február 14-től újabb évaddal jelentkezik a piacvezető csatornán, az első epizód február 14-én, kedden 21.30-tól.
A családegyesítő műsor harmadik évadában Lilu a magyar helyszíneken kívül ismét az egész világot beutazta a műsor stábtagjaival együtt. Így többek között Ausztráliába, az Egyesült Államokba és Lengyelországba is eljutottak, hogy ismét segítsenek olyan egymástól elszakadt rokonoknak, akik sosem látták egymást, sőt, olyan is előfordult, hogy nem is tudtak egymás létezéséről. Az eltűnt vagy elszakadt szülőket, gyerekeket, testvéreket több esetben is hosszú hónapok, van, hogy fél éves nyomozás után találtak meg a műsor készítői. Ismét kiemelt figyelmet fordítottak arra a készítők, hogy minden szereplővel a saját környezetében forgassanak, nem kiszakítva őt az megszokott közegéből. A műsor hitelességének a záloga, hogy a történeteket most is az élet és a szereplők reakciója alakította, Lilu és a stáb pedig csak a moderátor szerepét tölthették be. A harmadik évadban talán az eddigieknél is érzelmesebb, szívbemarkolóbb történeteket láthatnak majd a nézők. Lesznek tragikus fordulatok, családi drámák és megható vagy éppen meglepő történetek. A műsor producere ezúttal is Máté Krisztina, a főszerkesztője pedig Hadas Kriszta.

Trónok harca kvíz: Kik mondták az alábbi idézeteket? - 2. rész

Írta: Gaax | 2017. január 31. 09:00
Augusztus vége és november legeleje között olyan kvízekkel jelentkeztünk, amik a Trónok harca legfontosabb családjaihoz kapcsolódtak, majd novemberben évadonként kellett felismerni a fontosabb elhunyt szereplőket. Néhány hete új fajta feladvánnyal jelentkezünk, melyben ismét vissza kell emlékezni a régebbi epizódokra. A Trónok harca fontosabb szereplőitől idézünk, melyeknél ki kell találni, hogy ki, vagy kik mondták az elmúlt évek során a sorozatban. Az első rész után itt a második, melyben szintén lehet olyan, amiben több helyes válasz is megfelel. Kommentben várjuk, hogy 10-ből hány nevet sikerült helyesen eltalálnotok. A kvíz a tovább mögött található!

Az RTL Klub után a TV2-n is technikai probléma volt

Írta: KTL | 2017. január 30. 22:25
Ezekben a napokban úgy látszik nem csak a hideg miatt fagyoskodnak sokan, hanem a tévécsatornák melegben lévő számítógépei is lefagynak. Múlt hét szerdán komoly adáshiba volt az RTL-nél, ma pedig a TV2-nél adta meg magát a technika. Az egyik olvasónk jelezte, hogy Az 50 milliós játszma hétfő esti élő adásában az egyik témakörválasztás után a négy válaszlehetőség közül nem jelent meg egyik sem. Ezután Majka kérte a két fiatal játékoslányt, hogy válasszanak új témakört, de ezt követően sem jelentek meg válaszlehetőségek. A hibát nem tudták azonnal megoldani, így a terveznél hamarabb elmentek reklámszünetre.
Megkerestük a csatornát és megkérdeztük, hogy mi volt a gond a vetélkedő alatt. "Ez az élő adás varázsa! Volt egy kis technikai probléma, amit rövid idő alatt megoldottak és folytatódott a műsor. Amíg a kollégák dolgoztak a hiba elhárításán, addig Majka a két csinos játékosról igyekezett még többet megtudni. Azt gyanította, hogy a lányok boszorkányok és ők delejezték meg a technikát" - kaptuk válaszul a TV2 Csoport sajtóosztályától.

Eltűnik egy sorozat a TV2 új műsora miatt

Írta: AJ | 2017. január 29. 16:22
Februárban végre elindul a már többször beharangozott új közéleti háttérműsor, az 1/1 Azurák Csabával, mely egy interjúkat, riportokat bemutató véleményformáló műsor lesz. A csütörtök késő esténként jelentkező 1/1 február 2-án, 23:25-kor debütál, és ez felborítja a TV2 estéjét. A közel egy órás műsor felvezetése ugyanis nem a most is képernyőn levő NCIS: Los Angeles dupla epizódjai lesznek, hanem mozifilmek kerülnek a sorozat a helyére.
Ez pedig azt is jelenti, hogy az NCIS: Los Angeles hetedik évada a hetedik rész után szünetre vonul. A rossz nézettséget hozó szériát az első tervek alapján csak késő estére tolták volna, és a mostani 21:00 helyett 23:00 után kezdődtek volna az epizódjai. Ezen azonban változtatott a TV2 és leveszi műsoráról a sorozatot. Egyelőre nem tudjuk, mikor folytatódik az NCIS: Los Angeles hetedik évada a TV2-n, de megkérdezzük, és amint választ kapunk a tévéadótól, megírjuk.

Saját műsorral tér vissza Jakupcsek Gabriella

Írta: AJ | 2017. január 27. 18:01
Jakupcsek Gabriellát 2015-ben, karácsony előtt, két Ridikül epizód forgatása közben bocsájtották el az MTVA-tól. A hír nem csak a műsorvezetőt, hanem a sajtót is váratlanul érte, hiszen az általa Csiszár Jenővel párban vezetett Magyarország, szeretlek! volt a Duna (korábban M1) egyik legnézettebb műsora. A Ridikül, a délutáni női talkshowból pedig közel 500 adást forgattak. Jakupcsek az elbocsátása után több helyen is feltűnt, vendége volt D. Tóth Kriszta riportműsorának, egy hétig játszott a Hal a tortánban, legutóbb pedig Pimaszúrék cuccolták át hozzá egy napra.
Ezek azonban csak rövid projektek voltak. A Blikk mai információi alapján azonban hamarosan saját műsorban láthatjuk viszont. Jakupcsek Gabriella vezeti majd ugyanis a TV2-re tavasszal érkező békítő műsort, mely az Egymás szemében címet kapta. A műsorba olyan családtagok, ismerősök, barátok jelentkezését várják, akiknek megromlott a kapcsolatuk és szeretnének rajta javítani. Jakupcsek így több éves köztévés munka után visszatér a TV2-höz, ahol olyan műsoroknak volt a házigazdája mint a Multimilliomos vagy a nagy port kavart Az igazság ára.

Így omlott össze szerda este az RTL Klub (videó)

Írta: KTL | 2017. január 27. 09:00
Néhány napja komolyabb adáshiba volt az RTL Klub adásában. Szerda este 7-kor többszöri próbálkozás ellenére nem indult el a Fókusz, mely miatt fél órával előbb elkezdődött az Éjjel-Nappal Budapest. Végül a Fókusz közel másfél órás késéssel, a napi sorozat után került képernyőre és ezután már csak 5 percet csúsztak az esti programok. A SoroaztWiki kérdésére az RTL Klub elárulta, hogy az adáslebonyolító rendszerünkben technikai hiba történt és ezért volt ez a kavarodás. Nemrég az egyik olvasónk megosztotta, majd elküldte nekünk a szerdai zűrzavar pillanatait, érdemes megnézni pontosan mi volt látható a legnézettebb tévé képernyőjén:

Teljesen megkavarodik A Dal 2017 menetrendje

Írta: KTL | 2017. január 27. 07:00
Január 21-én kegyeleti okok miatt elmaradt A Dal 2017 második elődöntője a Dunán. Az MTVA nemrég bejelentette, hogy a váratlan le nem adott adás miatt teljesen megkavarodik a következő hetek menetrendje. Január 28-án, most szombaton nem a múlt héten fellépő énekesek szerepelnek majd, hanem az eredetileg is erre a hétre tervezettek: AnnaElza feat. Kása Juli, Chase, a Kállay Saunders Band, Kanizsa Gina, a Mrs Columbo, Mujahid Zoltán, a Peet Project, Peter Kovary & The Royal Rebels, Szabó Ádám és Tóth Andi.
A második (elmaradt) elődöntő versenyzői február 4-én lesznek láthatóak, akik a következők: Fedor Kyra, Muri Enikő, Pál Benjámin, Pápai Joci, Radics Gigi, Sapszon Orsi, a Soulwave, a The Couple, Totova és Zävodi + Berkes Olivér. A február 4-re tervezett első középdöntő végül hat nappal később, egy rendkívüli időpontban, 10-én péntek este lesz látható a Dunán. A másik középdöntő már az eredeti menetrendnek megfelelően, 11-én szombaton, míg a döntő 18-án ugyanezen a napon lesz látható. (Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett)

3. heti nézettség - Tarolt a fiataloknál a Válótársak

Írta: KTL | 2017. január 26. 23:45
Az 2. heti nézettség itt olvasható vissza. A 3. hetet 18-49-ben, főműsoridőben 16,5%-kal ismét magasan az RTL Klub nyerte, míg a TV2 a második helyet csupán 9,9%-kal szerezte meg. A harmadik 4,9%-kal a Film+, a negyedik 4,8%-kal a Cool, míg az ötödik 3,7%-kal a Mozi+ lett. Sztárban Sztár + 1 kicsi nélkül a SuperTV2 a szokásos harmadikról a nyolcadik helyre esett le, míg az RTLII még ennél is rosszabb kilencedik helyet szerezte csak meg. Az RTL Híradó és a Fókusz minden nap, mindkét korosztályban toronymagasan legyőzte a Tényeket. A RTL hírműsorának vasárnap esti adása, a busztragédia másnapján kiemelkedő számokkal a legnézettebb lett a héten. Az 50 milliós játszma meggyengült az előző hetekhez képest és nemcsak 18-49-ben kapott ki minden nap az ÉNB-től, hanem a legtöbb nap a teljes lakosság körében is. TV2-s szinten persze még így is egész jól hozott a vetélkedő. Az Éjjel-Nappal Budapest a fiataloknál szépen teljesített, míg összlakosságban közepesen. A szultána most is gyenge számokat szállított. A Barátok közt remekelt és mindkét korosztályban a toplista második helyén végzett. Hétfőn jól hozott a Dr. Csont és a fiataloknál a tizedik legnézettebb lett. Kedden a Castle közepesen teljesített. Szerdán a Szulejmán 18-49-ben jó, míg összlakosságban kiemelkedő számokat produkált. Csütörtökön ismét katasztrofális számokat szállított az NCIS: Los Angeles. A Válótársak viszont tarolt a fiataloknál és a heti toplista ötödik helyén végzett. A mögötte lévő CSI: A helyszínelők is jól ment. Pénteken a Halálos fegyver és a Gyilkos elmék nagyon gyengén teljesítettek és 18-49-ben mindkét sorozatot legyőzte a TV2 filmje. Ha így esnek tovább a Halálos fegyver számai, akkor néhány héten belül leveheti, vagy későbbre pakolhatja az RTL Klub. Szombaton elmaradt A Dal 2017, melynek köszönhetően gyakorlatilag alig volt nézettsége a Duna TV-nek. Vasárnap Sztárban Sztár +1 kicsi sem volt, ami pedig a SuperTV2 eredményeinek ártott hatalmasat. (Fotó: RTL Klub) Az részletes esti nézettségi eredmények és a csatorna toplista kattintás után!

2. heti nézettség - Remekelt Az 50 milliós játszma

Írta: Agent | 2017. január 26. 23:10
Az 1. heti nézettség itt olvasható vissza. A 2. héten 18-49-ben, főműsoridőben ismét lazán nyerte a hetet az RTL Klub, mely 15,2%-ot ért el, míg a TV2 10,5%-kal lett a második. A harmadik 5,1%-kal ismét a SuperTV2, a negyedik 5%-kal a Film+, míg az ötödik 4,9%-kal a Cool. A Mozi+ 3,5%-kal csak a hatodik, míg az RTLII 3,3%-kal csupán a hetedik helyen végzett. Az RTL Híradó és a Fókusz mindkét korosztályban a legtöbb napon legyőzte a Tényeket, sőt az RTL hírműsorának vasárnap esti adása a teljes lakosság körében a hét legnézettebbje lett. Az 50 milliós játszma ismét jól szerepelt és csatornaátlag felett hozott. A vetélkedő a fiataloknál ugyan nem tudta megközelíteni az Éjjel-Nappal Budapestet, de összlakosságban minden nap nyerni tudott. Az Éjjel-Nappal Budapest 18-49-ben szépen hozott és a második helyen végzett a toplistán, míg a teljes lakosság körében már jóval gyengébben ment. A szultána most is gyengén teljesített, míg a Barátok közt ugyan nem kiemelkedően, de jól ment és ez is elég volt ahhoz, hogy a fiataloknál a legnézettebb műsor legyen. Hétfőn remekelt a Dr. Csont és 18-49-ben a toplista ötödik helyére került. Kedden a Castle közepesen teljesített. Szerdán a Szulejmán a fiataloknál szintén felemás számokat produkált, míg a teljes lakosság körében kifejezetten szépen futott. Csütörtökön katasztrofális adatokat szállított az NCIS: Los Angeles, míg a fiataloknál tarolt a Válótársak és a hatodik legnézettebb lett a héten. Az utána következő CSI: A helyszínelők szintén jól futott. Pénteken a Halálos fegyvert kevesebben választották, mint az első héten és ismét csak közepes eredményeket produkált. A Gyilkos elmék évadnyitója szörnyen rosszul hozott. Szombaton A Dal 2017 első adása 18-49-ben nagyon gyenge volt, míg a teljes lakosság körében viszonylag jó nézettséggel futott. A közmédia műsora utóbbi korosztályban legyőzte az RTL Klub filmjét, de a TV2 filmjétől simán kikapott. Vasárnap a Sztárban Sztár + 1 kicsi a SuperTV2-n ismét tarolt. A fiataloknál az RTL Klub-ot nem tudta legyőzni, de a TV2-t igen. Összlakosságban viszont a toplista hetedik helyére került és simán levert minden más csatornát. Az részletes esti nézettségi eredmények és a csatorna toplista kattintás után!

Új sorozatok és premier évadok februárban a VIASAT3-on és az AXN-en

Írta: Agent | 2017. január 26. 16:00
Februárban sem maradunk új epizódok és sorozatok nélkül. Először a VIASAT3-hoz nekünk egy folytatást és rögtön utána egy vadonatúj sorozatot. Február 6-án, hétfőn este 9 órától érkezik a Lucifer második évadának premierje. Ez a széria legfrissebb etapja, a tengerentúlon jövőhéten adják le a 13. részt, majd utána három hónapos szünetre vonul a széria és csak májusban folytatják az utolsó három résszel az évadból. A produkció az első évadához képest majdnem megfeleződtek a nézettségi számok, azonban a FOX csatorna idén elveszíti egy már 12 éve futó sorozatát, így elképzelhető, hogy a kevésbé jól teljesítő szériákat is megtartja egy ideig, hogy ne veszítsen túl nagyot az össznézettségéből. Szintén 6-án, hétfőn a Lucifer után 10 órától érkezik a Rólunk szól (This is Us), melyet először láthatunk Magyarországon. A sorozat négy ugyanazon a napon született embert mutat be, akiknek a történet előrehaladtával egészen különleges módon fonódik össze az élete. Az őszinte és provokatív, többszereplős családi történet már indulásakor, 2016 őszén hatalmas siker volt. A produkciót azóta 3 Golden Globe-díra is jelölték és a heti átlag 15 milliós nézettségével a 2016/17-es szezon harmadik legnézettebb network tévés sorozata lett. Ezt az is segíti, hogy olyan sztárokat láthatunk a főszerepben, mint a Hősökből jól ismert Milo Ventimiglia vagy a főleg filmekből ismert Mandy Moore.
Ugyanezen a hétfőn 21:00-kor érkezik az AXN-re a Vészhelyzet: Los Angeles (Code Black) orvosi drámasorozat. Az igazi történetet feldolgozó, díjnyertes dokumentumfilm alapján készült széria az USA legleterheltebb sürgősségi osztályán játszódik. Ide érkezik négy új rezidens, hogy a részleg igazgatója, Dr. Leanne Rorish bevezesse őket emberfeletti munkájukba. A széria 2015-ben debütált az amerikai CBS csatornán, a második évada február elején ér véget 16 résszel. Folytatásáról nincs hír egyenlőre. Február 9-én, szerdán, 23:00-tól pedig az AXN Black csatornán indul Az alkonyattól pirkadatig legújabb, 3. évada újabb 10 résszel. Miután a szereplők szerződése tavaly októberben lejárt, még a harmadik szezon vége előtt, így nem tudni, hogy lesz-e negyedik szezon. A sorozatot a széria executive producere által létrehozott El Rey Network csatornán adták eddig, Robert Rodriguez viszont jelenleg egy 2018-ban érkező nagyszabású filmet rendez, így a sorozat jelenleg a háttérbe szorult.