.

Kiderült, hogy mely műsorok váltják az Exatlont a TV2-n

Írta: RaulReal | 2019. április 08. 13:26
Az Exatlon Hungary több, mint 3 hónapja vette kezdetét a TV2-n, a sportvetélkedő azóta is jó nézettséget hoz hétköznap esténként. Hamarosan azonban befejeződik a reality. Ezt követően, április 23-tól az Exatlon helyén új tartalmakkal várja a nézőket a TV2. Hétköznap esténként 19:10-től jön a Bezár a bazár! 2. etapja, ezt követően pedig Stohl András új vetélkedője, A Bank érkezik a képernyőkre. 2018 novemberében a SorozatWiki elsőként számolt be róla, hogy a Bezár a bazár! hamarosan új évaddal térhet vissza. A gameshow előző szezonjához hasonlóan ismát játékospárok küzdenek a most már 25 milliós nyereményért. A párok egyik tagja a Kvízkirály, aki egyre nehezebb kérdésekre válaszol és ezzel nyer időt a Nyereményvadásznak, aki a Bazárban gazdálkodhat. A Bezár a bazár! április 23-tól, minden hétköznap 19:10-től jelentkezik a második évadával.
Március elején számoltunk be arról, hogy a TV2 vadonatúj vetélkedőt indíthat A Bank címmel, amelynek a műsorvezetője Stohl András lehet. A Bezár a bazár! után, minden hétköznap este 20:45-kor érkezik a hazai fejlesztésű vetélkedő 1. szezonja is. A Bankban a játék két részből áll majd, az elsőben 2 játékosduó párbajozik egymással, akik 4-4 kérdést kapnak és azok kerülnek a következő fordulóba, akik nagyobb összeget gyűjtenek össze válaszaikkal. A második forduló fő szabálya úgy szól, hogy 6 kérdés, 6 perc, 60 millió forint. A nyertes pár egyik tagja ekkor kérdésekre válaszol, a másik pedig trezorokat nyitogat. A 2-es, 4-es és 6-os kérdések kiemeltek, extra trezorokkal. Jó válasz esetén a trezorokban található összegek hozzáadódnak a nyereményhez, a rossz megoldásokért viszont levonás jár. A végső, mindent eldöntő kérdésre a pár mindkét tagjának külön-külön kell jól válaszolnia. Ha A Bank mindkét játékosa jól válaszol a megadott egy percen belül, hazavihetik a nyereményt. Amennyiben viszont nem ugyanazt jelölték, a trezorokat nyitogató játékos a pénzt felére csökkentve eldöntheti, hogy saját vagy párja válaszát tartsák meg végső opcióként. A műsorban olyan játékosok szerepelnek majd, akik jól ismerik egymást, mert A Bank a kölcsönös bizalomra fog építeni.

10 amerikai sorozatból szivárogtak ki új részek az internetre

Írta: RaulReal | 2019. április 07. 17:30
Ismeretlen forrásból több híres amerikai sorozat évadkezdése, illetve folytatása is kiszivárgott az internetre az elmúlt napokban. Mostanában ehhez hasonló eset nem történt, ezért is meglepő, hogy többek között A visszatérők (The 100) is az áldozatok között van, a scifi széria 6. évadának első két része látott az április 30-ai premier előtt napvilágot. Ezen felül kikerült az Amerikai istenek 2. etapjának ötödik, hatodik és hetedik epizódja, valamint a Knightfall 2. szezonjának harmadik és negyedik része is.
A FOX új komédiája, az április 16-án érkező Bless This Mess sem úszta meg a szivárogtatást, a szitkom pilotja került ki idő előtt az internetre. A CBS új katonás jogi drámája, a The Code első része is nézhetővé vált, de az In the Dark első 3 epizódja, a Chi 2. szezonjának második, harmadik, negyedik és ötödik része, valamint a The Bold Type című dramedy 3. etapjának első három epizódja is a szivárogtatás áldozata lett. Érdekesség, hogy nem minden sorozat úszta meg pár résszel a rosszindulatú akciót, hiszen a Ramy című Hulus vígjáték és a Starz újonca, a Charlotte Hope (Trónok harca) főszereplésével készült The Spanish Princess is a teljes évadával került ki az internetre.

Április 8-tól ingyenesen megnézhető a Trónok harca első hét évada

Írta: RaulReal | 2019. április 06. 15:18
Április 14-én (magyar idő szerint április 15-én hajnalban) megérkezik a Trónok harca utolsó, 6 részes évada. Hosszú utazásnak lesz vége, hiszen a Westerosban játszódó történet 2011 áprilisában debütált az HBO-n, azóta 7 etap ment le a politikai játszmákkal és nagy csatákkal telitűzdelt drámasorozatból. A hazai HBO történetében először egy teljes hétre ingyenesen elérhetővé teszi az HBO3-at, ahol április 8-től kezdve egy Trónok harca maraton keretein belül leadják az eddigi 67 részt.
Az HBO3 kódolatlan hete az összes szolgáltatónál elérhető lesz, így április 8. és április 14. között bárki megnézheti a Trónok harca első 7 évadát. A csatorna naponta egy évadot vetít majd le, hétfőtől-szombatig minden délután 14:00-tól késő estig tart a maraton, mivel azonban a 7. évad csak 7 részes, ezért vasárnap már fél 10-kor befejeződik. A következő napokban tehát olyan legendás fordulatokat élhet át újra a magyar közönség, mint Ned Stark lefejezése, a Vörös Nász, Joffrey halála, vagy éppen a Fattyak csatája. A Trónok harcán kívül további érdekes tartalmakat kínál ingyen az HBO3, hiszen a Barry című vígjátéksorozat, a Nagypályások, a Hackerville, vagy éppen A falka korábbi részei is megtekinthetőek lesznek a jövő héten. (Fotó: HBO)

A Seherezádé sztárjának új sorozata érkezik az Izaura TV-re

Írta: KTL | 2019. április 06. 08:00
Az Izarua TV az elmúlt években egyre népszerűbb. Az elmúlt időszakban már nem csak a teljes lakosság körében, hanem 18-49-ben is sokszor a 10 legnézettebb csatorna között van. Most újabb török sorozatot tűz képernyőre a csatorna, mely 2016-ban indult az anyaországban. Április 7-én indul Sebzett szív, melynek az egyik főszereplője a Seherezádé korábbi sztárja. A széria minden vasárnap 19 órakor lesz látható a csatornán. Részletek a Izarua TV közleményében:
A tavaszt egy igazán izgalmas, új sorozattal köszönti az Izaura TV. A Seherezádé sztárjaival április 7-től minden vasárnap este jön a Sebzett szív című sorozat. Az országos televíziós premier egy szívbe markoló családi történetet mesél el. Míg Cevdet (Halit Ergenc) a Balkáni fronton harcol, Azize (Bergüzar Korel) és három gyermekük Szalonikiben várja haza a harcoló őrnagyot. A győztes csata után a férfi hazatér családjához, azonban örömük nem tart sokáig, új híreket kap: a háború még nem ért véget, ismét elhagyni kényszerül szeretett otthonát. A Szalonikiben maradt család is készül a görög támadásra, eközben Ali Kemal megtudja, hogy ő vér szerint nem Azize és Cevdet gyermeke, ami a feszült helyzetben még további bonyodalmakat okoz. Vasárnaponként a Sebzett szív három-három epizódja összefűzve kerül képernyőre, így a nézők 19 órától 22 óráig követhetik a hét zárásaként a sorozatot. Áprilistól nem csak a Sebzett szív és a régi kedvencek miatt érdemes az Izaura TV-re kapcsolni, hiszen minden hétvégén a legnépszerűbb sorozatok mellett délutántól késő estig filmek is képernyőre kerülnek. Többek között látható lesz az Apja lánya Ben Affleck és Liv Tyler főszereplésével; A szerelem börtönében Julia Ormond-dal és Tim Roth-tal; majd egy hétvégén két Drew Barrymore film is képernyőre kerül, A máris hiányzol és az Örökkön-örökké. E mellett jön még a Szívtiprók Sigourney Weaver és Jennifer Love Hewitt főszereplésével, és egy klasszikus, az Anna Karenina Sophie Marceau-val és Sean Bean-nel.

Leváltották a TV2 Csoport vezetőségének nagy részét

Írta: KTL | 2019. április 05. 16:07
Szerdán jelentették be, hogy 3 év után távozik Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezérigazgatója és igazgatósági tagja. Csütörtökön érkezett a hír, hogy Zájer Attila, a TV2 Csoport ügyfélkapcsolati igazgatója is búcsúzik a médiavállalattól. A SorozatWiki információi szerint szerdán és csütörtökön volt egy nagy kirúgási hullám. A hírünk megírása közben a TV2 Csoport bejelentett több változást is.
"2019. április 4-ével új vezetőket neveztek ki a TV2 Média Csoport élére. Zájer Attila ügyfélkapcsolati igazgatót Csikesz Erika váltja, Ökrös Gergely kreatív igazgató helyére Kirády Attila érkezik. Jávorfi Szilvia pénzügyi igazgató távozásával pedig Bíró Anikót kérték fel a pénzügyi terület vezetésére. Míg Pap Gitka, korábbi általános vezérigazgató-helyettes pozíciója betöltetlen marad, egy új igazgatóság alakul, melynek élére Kovács Gergely kerül, aki adminisztrációs és üzletfejlesztési igazgatóként segíti majd a cég munkáját a kommunikáció, marketing, illetve a digitális területeken" - olvasható a közleményükben. Bár nem szerepel konkrétan a közleményben, de úgy tudjuk Pap Gitkát rögtön Dirk Gerkens távozása után váltották le. Szintén nem adtak hírt róla, de a SorozatWiki információi szerint a csatorna HR vezetőjét, Török-Moskó Juditot is menesztették. Az új igazgatók kapcsán pedig érdekesség, hogy Vasziliy Miklós a TV2 Csoport igazgatáságának elnöke 2014-ben Kirády Attilával és Bíró Anikóval együtt távozott az Origo Zrt. éléről. Iparági pletykák szerint az elmúlt két nap leváltási hulláma nem érintett három fontos vezetőt, maradt a cégnél Fischer Gábor programigazgató, Dobsi Adrienn kommunikációs igazgató és Kökény-Szalai Vivien hírigazgató.

Megújul a Trónok harca főcíme a 8. évadban

Írta: RaulReal | 2019. április 05. 14:18
Nemrég megtartották a Trónok harca 8. évados díszpremierjét New Yorkban, ahol a sorozat legnagyobb sztárjai vonultak fel. A szerencsés meghívottak az évadnyitó epizódot is megtekinthették a premier előtt, mely április 14-én (magyar idő szerint április 15-én hajnalban lesz). Az eseményen többen is a mobiltelefonjukkal felvételeket készítettek, így kiderült, hogy az utolsó 6 részben az eddig megszokottakhoz képest sokat változik a produkció főcíme.
Meglepő módon a Trónok harca egyik sztárja, Carice van Houten (Melisandre) is posztolt az új intróról, ebből az derül ki, hogy a bevezető képsorokon a Fal elég rossz állapotban tűnik majd fel. Ezen kívül egy gigantikus sárkánykoponya is felbukkan a főcímben, amikor Királyvár kerül a középpontba. Sajnos nem szivárgott ki teljes egészében az intro, ennek ellenére már sejteni lehet, hogy Westeros fővárosa még az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kaphat az utolsó évadban.

Újabb fontos vezetője távozik a TV2 Csoportnak

Írta: KTL | 2019. április 04. 22:59
Tegnap jelentették be a televíziós piac elmúlt időszakának egyik legfontosabb hírét, miszerint távozik Dirk Gerkens a TV2 Csoport vezérigazgatója és igazgatóságának tagja. Vaszily Miklós, az igazgatóság elnöke és egyben aki ideglenesen átveszi Gerkens helyét már elmondta, hogy a médiavállalat átalakítása folytatódni fog. Nem is kellett erre sokat várnunk, egy nappal rá, csütörtökön újabb vezető kerül el a cégtől.
Távozik Zájer Attila, a TV2 Csoport ügyfélkapcsolati igazgatója. Zájer 11 éve dolgozott a csatornánál és az utóbbi időszak egyik fontos vezetője volt. Olyan szakmai konferenciákon, ahol nem volt jelen Dirk Gerkens, vagy Fischer Gábor programigazgató, ő prezentált a TV2 Csoport nevében. A hírről szóló közleményben a médiavállalat megköszönte az eddigieket és sok sikert kívánt neki a jövőbeni munkáihoz. Zájer pedig elmondta, hogy büszke az eddigi eredményekre és szintén sok sikert kívánt a vezetőség számára. Az nem derült ki, hogy ki veszi át a helyét.

Újabb ismert magyarországi helyszínen forog a The Witcher sorozat

Írta: RaulReal | 2019. április 04. 19:18
Március végén számoltunk be be arról, hogy a The Witcher című új fantasy sorozat 1. évadát Budapest egyik jellegzetes helyszínén, a Vajdahunyad várában forgatják. Mind Andrzej Sapkowski műveiben, mind pedig a CD Projekt RED-féle videojátékokban hangsúlyosan jelen vannak a kastélyok, így az amerikai stáb jól döntött, amikor a budapesti látványosságra esett a választásuk. A stáb jelenleg is hazánkban tartózkodik, azonban vidékre tették át a székhelyüket.
A 2019-ben a Netflixre érkező produkciót a tatabányai Szelim-lyukban forgatják éppen, amely azért érdekes, mert a történetben komoly szerepet kapnak a kastélyok mellett a sötét barlangrendszerek is. Az olvasók mellett a videojátékosok jól tudják, hogy Geralt sokszor itt mészárolja le a legádázabb szörnyeket és találja meg a legritkább főzeteket. A Szelim-lyuk a Gerecse hat fokozottan védett barlangja közül az egyik, 289 méter magasságban található a bejárata, nem messze a Turul-emlékműtől. A The Witcher első etapja 8 részes lesz, a főszerepet Az Acélemberből ismert Henry Cavill játssza. A fantasy rajongóknak a közeljövőben jó dolguk lesz, hiszen emellett jön még A Gyűrűk Ura előzményszériája, illetve tévés adaptációt kap a Narnia krónikái is, így mindenki megtalálhatja a neki való szórakozást.

Trónok harca kvíz: Kik mondták az alábbi idézeteket? - 8. rész

Írta: RaulReal | 2019. április 03. 19:10
A Trónok harca kezdetben nem a harctéren vívott csaták miatt vált népszerűvé a rajongók körében, hanem a politikai manipulációk és a középkori stílus emelte ki a fantasy produkciók közül a sorozatot. Így a széria bővelkedik jól megírt dialógusokban és sokat emlegetett idézetekben. Kvízsorozatunkban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire emlékeztek, hogy a kiragadott mondatok mely Trónok harca szereplők szájából hangzottak el. A feladványok között akadnak nehezebbek is, így azok az olvasóink, akik többször is látták már a sorozatot, előnyben lehetnek a többiekhez képest. Kommentben várjuk, hogy 10-ből hány nevet sikerült helyesen eltalálnotok. A kvíz a tovább mögött található!

Távozik Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezérigazgatója

Írta: RaulReal | 2019. április 03. 18:12
Három évnyi közös együttműködés után távozik Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezérigazgatója és igazgatósági tagja - írja az MTI. A médiacsoport közleménye alapján a társaság operatív vezetését Vaszily Miklós, az igazgatóság elnöke veszi át, aki a csoport stratégiai irányításán kívül ideiglenesen a vezérigazgatói pozíciót is betölti majd. A médiában a közelmúltban erősen pletykálták annak a lehetőségét, hogy Dirk Gerkens távozhat a TV2 Csoport éléről. Vaszily Miklós szerint a cégen belüli átalakítások folytatódni fognak, ezek célja pedig a kereskedelmi televíziók közötti versenyhelyzet fenntartása és a TV2 Csoport pozíciójának további erősítése.

30 év után új részekkel tér vissza egy legendás sorozat az RTL Klubon

Írta: RaulReal | 2019. április 03. 14:39
A Magnum eredetileg 1980 és 1988 között került képernyőre Amerikában, a nyomozós produkció 8 évadot ért meg a CBS-en. A csatornát komoly válságból húzta ki a széria, a Hawaii Five-0 a 70-es évek végén már nem hozott jó nézettséget, így sürgősen utánpótlásra volt szükség. A Tom Selleck főszereplésével készült sorozat a tengerentúlon és hazánkban is nagyon népszerű volt, szinte nem akad olyan ember, aki ne hallott volna a tévés krimiről. A CBS úgy döntött, hogy rebootolják a Magnumot, 2018 őszén pedig be is mutatták a legenda új verzióját. Az RTL Magyarország január végén jelentette be tavaszi műsorrendjét, ekkor derült ki, hogy a Magnum is hamarosan megérkezik az RTL Klub kínálatába. Most végre az is pontosan kiderült, hogy mikor mutatkozik be a produkció a magyar képernyőkön.
A széria április 16-án, 21:40-kor érkezik az RTL Klubra, a csatorna tehát főműsoridőben, alig fél éves csúszással mutatja be az amerikai újdonságot. A Magnum keddenként lesz látható a magyar csatornán. A történet egy Afganisztánból frissen visszatérő ex-tengerészgyalogosról szól, Thomas Magnumról (Jay Hernandez), aki olyan megbízásokat vállal el, amelyekre senki más nem hajlandó. A sorozat helyszíne ismét a földi paradicsomnak számító Hawaii, az első részt pedig a Hawaii Five-0 atyja, Eric Guggenheim írta. Az új Magnum első évada 20 részes, az évadzáró április 1-jén került adásba a CBS-en. A jó nézettség miatt a produkció második évadát is berendelték, így a 2019/20-as idényben is visszatér a széria.

Halottakkal teli a Trónok harca új 8. évados plakátja

Írta: RaulReal | 2019. április 02. 20:45
Már csak 13 nap a Trónok harca 8. évadának premierjéig, az HBO pedig végre komolyabban elkezdte az utolsó 6 rész promócióját. Tegnap két rövid ajánló érkezett, majd a deresi csata végjátékát bemutató, erősen spoileres teaser látott ma napvilágot. Az HBO most közzétett egy új posztert is, amely szintén a 8x03-as epizód brutálisnak ígérkező ütközetéhez kapcsolódik. A sorozat készítői korábban arról nyilatkoztak, hogy a tévétörténelem leghosszabb csatájára számíthatunk, melynek forgatását a stáb nehezen bírta, az egyik női főszereplő el is ájult. A poszter a tovább mögött tekinthető meg!

hirdetés