.

Kiderült, hogy mikor debütál az RTL Klub másik vadonatúj sorozata

Írta: RaulReal | 2020. március 24. 11:15
Pár napja derült ki, hogy április 4-én érkezik az RTL Klub új saját gyártású sorozata, a Mellékhatás. Az RTL Magyarország most bejelentette a Válótársakból ismert Scherer Péter főszereplésével készített Apatigris pontos premierdátumát is. A produkció április 12-én, 19:00-tól lesz látható az RTL Klubon, a 8 részes első szezon vasárnap esténként jelentkezik majd. Az RTL Most+ felhasználói már április 5-től kezdve, egy héttel előbb megnézhetik a magyar dramedy új epizódjait. A főszereplő egy családapa lesz, aki egyedül nevelte fel három lányát. Most, azonban hogy Vivien, Laura és Szandra kirepülnek a családi fészekből, apjuk is párkeresésbe kezd. A szériát a Paprika Studios gyártja, az Apatigris showrunnere és kreatív producere Herman Péter, a vezető forgatókönyvíró pedig Köbli Norbert.

Megtudtuk, hogy meddig tart még A mi kis falunk 4. évada

Írta: KTL | 2020. március 23. 20:53
A mi kis falunk 4. évada augusztus végén indult az RTL Klubon, majd csak úgy, mint az előző szezon esetén, 5 rész után szünetre vonult. Néhány hónap pihenő után a vártnál előbb, már január közepén visszatért a sorozat és azóta is minden szombaton új epizóddal kerül képernyőre. Az első két évad 8-8 részes volt, míg a 3. etap már 17 epizódból állt. Eddig nem volt ismert, hogy a sorozat 4. szezonjából hány részt forgattak, most azonban ezt is megtudtuk.
A SorozatWiki információi szerint A mi kis falunk 4. évada az április 4-én sugárzott 18. részével fejeződik be az RTL Klubon. Így még két epizód van hátra a rekordhosszú 4. etapból. A hírről megkérdeztük az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, ahol oldalunknak megerősítették az évadzáró időpontját. A mi kis falunk viszont továbbra is messze a legnézettebb magyar sorozat, így természetesen lesz 5. szezonja is. A napokban írtuk meg, hogy a koronavírus miatt csúszni fog az új évad forgatása, de amint véget ért a járvány a stáb elkezdi forgatni a legújabb epizódokat.

8 kevésbé ismert sorozat, amelyet érdemes megnézni az otthonlét alatt

Írta: RaulReal | 2020. március 23. 18:09
A korona-vírus járvány alatt megnövekedett az online videotárak iránti kereslet, az EU kérésére a Netflix pár napja visszavett az adatforgalomból, hogy ne terheljék a felhasználók a hálózatot. Most sokkal többen maradnak otthon, dolgoznak home office-ból, így a képernyő előtt töltött órák száma is megnövekedhet. Azoknak, akik otthon töltik az idejük nagy részét az elkövetkezendő hetekben, most 8 olyan sorozatot ajánlunk, amelyek valószínűleg a többség számára ismeretlenek, de nem érdemes őket kihagyni!
1. Szökés Dannemorából A Ben Stiller neve által fémjelzett sorozat egy 2015-ös esetet dolgoz fel, amikor két gyilkosságért elítélt rab egy civil alkalmazott segítségével szökött meg a börtönből. A produkcióban Benicio Del Toro és Paul Dano elképesztő alakításokat nyújtanak, de Tilly karaktere is Patricia Arquette-nek köszönhetően válik olyan rendkívül ellenszenvessé. A 7 részes szériát Amerikában a Showtime mutatta be, idehaza pedig az HBO GO-n nézhette végig a közönség. A Szökés Dannemorából komótos, de élvezhető történetszövési technikával mutatja be azt, amit Michael Scofieldék egyszer már megcsináltak, csak itt a rabok utáni hajtóvadászat is izgalmasra sikerült.

Újra három kieső lepleződött le a Nicsak, ki vagyok?-ban

Írta: RaulReal | 2020. március 22. 22:47
A TV2 új showműsora, a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada február 16-a óta látható a képernyőkön. Az élő műsorban Majka, Judy, és Hajós András csapata mérkőzik meg hétről-hétre a Ganxsta Zolee, Ábel Anita, Kajdi Csaba hármassal, hogy kitalálják, kik rejtőznek a maszkok mögött. Az első adásban a Barátok közt volt sztárja, Szőke Zoltán, és Vajna Tímea is lelepleződött, egy héttel később pedig Shane Tusup és Curtis, majd Köllő Babett és az Exatlon korábbi versenyzője, Csollány Szilveszter is a kiesők között voltak. Ezt követően nagy leleplezés volt Ördög Nóráé és múlt héten még egy Barátok közt sztár, Fodor Zsóka is kiesett. Ma este a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpadán Angyal, Béka, Farkas Piroska, és Tökfej jelmezbe öltözött sztárok is énekeltek. A tovább mögött folytatjuk a három kieső leleplezésével, több megdöbbentő név is van közöttük!

Leleplezték, ki volt a hetedik maszk mögött az Álarcos énekesben

Írta: RaulReal | 2020. március 22. 20:59
Az RTL Klub új, nagyszabású showműsora február 9-e óta látható a képernyőkön. Az első 6 adásban Sebestyén Balázs, Dancsó Péter, Gáspár Laci és Csobot Adél próbálták kitalálni, mely magyar celebek énekelnek látványos maszkban és kosztümben a színpadon. A nyomozók közül már mindenkinek van legalább egy pontja. A korábbi adásokban a Páva Hajas László volt, a Szörnyecske jelmezében Hide The Pain Harold rejtőzött, az Oroszlán Opitz Barbi volt. Az Álarcos énekesben színpadra állt még Kökény Attila Unikornisnak öltözve, Hargitai Bea Alienként állt színpadra, míg Csepregi Éva Panda jelmezben énekelt. Az Álarcos énekes 7. adásában ismét izgalmas párbajokat láthatott a közönség. Elsőként a Kutya, majd a Polip, a Nyuszi, a Krokodil, valamint a Fagyi és végül a Robot állt színpadra. A tovább mögött eláruljuk, kit lepleztek le, és ért számára véget a verseny.

Kiderült, hogy csúszik-e a legújabb Walking Dead sorozat premierje a koronavírus miatt

Írta: RaulReal | 2020. március 22. 13:24
Március 16-án leállították az összes film és sorozat forgatását Amerikában és Kanadában, a kényszerszünet legalább két hetes lesz. A koronavírus-járvány miatt pár napja az FX bejelentette, hogy a Fargo 4. évados premierjét elcsúsztatják. Most pedig az AMC adott hírt arról, hogy a The Walking Dead: World Beyond április 12-e helyett 2020 második felében érkezik. A széria első évada 10 részes lesz és olyan tinik lesznek a főszereplői, akik már az apokalipszis után születtek, így természetes számukra, hogy a világot zombik tartják rettegésben. A World Beyond forgatását a stáb már a válsághelyzet előtt befejezte, néhány epizód utómunkája azonban még hátravan, melyet a járvány miatt nem tudnak jelenleg elvégezni.

Átnevezik és megújítják az egyik ismert magyar csatornát

Írta: KTL | 2020. március 21. 22:51
Május 18-tól TV2 Comedy néven találkozhatnak a nézők a TV2 Média Csoport jelenleg még Humor+ (HumorPlusz) néven üzemelő humorcsatornájával – erősítette meg a TV2 kommunikációs igazgatója a Media1-nek. „A nemzetközi gyakorlatban is számos példát láthatunk arra, hogy egy csatornacsalád tagjainál a főcsatorna neve szerepel előtagként az elnevezésekben” – tette hozzá Dobsi Adrienn a hírportálnak.
A TV2 sajtóosztályától egyébként a Media1 megtudta azt is, hogy a médiavállalat más csatornáinál is névváltoztatást terveznek a jövőben. A kommunikációs igazgató azonban arra nem tért ki, hogy milyen más csatornaátnevezések várhatók még. A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál (SZTNH) azonban a hírportál megtalálta, hogy TV2 Kids néven is beadtak egy védjegy-regisztrációs kérelmet még decemberben, ami arra utal, hogy gyerekcsatornájuk átnevezését is tervezhetik. A tv2kids.hu internetes végződést azonban egyelőre sem ők, sem más nem védte még le cikkünk megjelenéséig.

Hogyan érinti valójában A mi kis falunk 5. évadát koronavírus? - az RTL válaszolt

Írta: KTL | 2020. március 21. 20:45
Jelenleg A mi kis falunk 4. évada látható szombat esténként az RTL Klubon. A produkció - csak úgy mint az elmúlt években - idén is a legnézettebb magyar sorozat. Így bár az RTL Magyarország még nem tett hivatalos bejelentést az 5. szezonjáról, eddig sem volt sok kétség afelől, hogy elkészítik. A televíziós világban az elmúlt hét azonban a műsorok leállításáról szól, melyek főleg az idei tavaszt érintik. A mi kis falunk most futó 4. etapját azonban már rég felvették, így a hátralévő epizódjai biztosan képernyőre kerülnek. A 2020/21-es szezon más televíziós produkcióinak lefújásáról se érkeztek eddig hírek, egyedül az őszre tervezett Survivornél jelentették be, hogy elmarad. Azonban ha pár héten belül nem szűnik meg a koronavírus járvány Európában- melyre sajnos elég sok esély van, - akkor a leállások érinthetik az ősz és a jövő év magyar sorozatait is.
A mi kis falunk a Drága örökösökkel ellentétben, nem egy épített faluban, hanem egy valós településen, Pilisszentléléken forgatják. A falut a produkció indulása óta imádják a turisták és rengetegen meg szokták látogatni. A Ripost ma megjelent cikke szerint ennek viszont most vége, ugyanis a követező üzenet fogadja az odalátogatókat: "Ha Ön turista, és ezt a szöveget olvassa, akkor az baj! Veszélyezteti az itt élők életét! Kérjük, azonnal menjen haza.” A lapnak megszólalt Esztergom polgármestere is, melyből kiderül hogy a koronavírus válsághelyzet érintheti az RTL Klub heti sorozatának tervezett forgatását is: „Az egyik kereskedelmi csatorna Pilisszentlélek városrészünkben forgatja ”A mi kis falunk„ című sorozatát. A csatorna producerével egyeztettem, hogy a veszélyhelyzet idejére szüneteltessék a forgatást. Mivel a Pajkaszegként ismert helyszínt rengeteg érdeklődő keresi fel a sorozat indulása óta, ezért rendelkeztem a turistaforgalom korlátozásáról” – nyilatkozta Hernádi Ádám.

Kiderült, mikor jön a Netflix egyik népszerű sorozatának 4. évada

Írta: RaulReal | 2020. március 21. 09:00
Magyarország az elmúlt években egyre népszerűbbé vált a külföldi stábok számára, a Netflix ugyanis nem csak a The Witcher 1. szezonját, hanem a The Last Kingdom című produkciót is hazánkban vette fel. A széria eredetileg a BBC Two-n és a BBC Americán ment, majd gyártóként becsatlakozott az online videotár is. A produkció 3. évada már kizárólag a Netflixen debütált 2018 novemberében. A rajongóknak sokáig kellett várniuk a bejelentésre, most pedig szinte az utolsó pillanatban kiderült, hogy a The Last Kingdom 4. etapja április 26-án válik elérhetővé.
Előzetest még nem tettek közzé, így mozgásban egyelőre nem láthatta a közönség a folytatást. A történet főszereplője Uhtred (Alexander Dreymon), egy rebellis jarl, aki nem találja helyét a világban, ugyanis sem a britek, sem pedig a vikingek nem fogadják be maguk közé. A sorozat Bernard Cornwell regénysorozatának, a The Saxon Storiesnak az adaptációja, melynek 7. és 8. könyvét dolgozza majd fel a legújabb évad.

#maradjotthon címmel vadonatúj dokurealityt indít áprilisban a TV2

Írta: KTL | 2020. március 20. 21:17
Miközben sorozatban jelentik be, hogy mely műsorok forgatásai állnak le, a TV2 egy új, különleges műsort indít. Egy olyan Magyarországon több éve nem látott formátumot támaszt fel, melyhez nem kellenek külön operatőrök és nagy stáb sem, így ilyen időszakban is el lehet készíteni. A #maradjotthon egy új dokureality lesz, melyben sztárok és érdekes civilek egy-egy kamerával rögzítik az életüket a mostani válsághelyzetben. Ehhez hasonló műsor 2015-ben Szelfi címmel már látható volt az RTLII-n, melyet a Televíziós Újságírók Díján az adott év legjobb realityjének választottak. A #maradjotthon már áprilisban indul és naponta, főműsoridőben jelentkezik majd. További részletek a TV2 Csoport közleményében:
A koronavírus okozta globális krízis egyetlen megoldásának a szakemberek azt látják, ha az emberek egy időre felhagynak megszokott életmódjukkal, nem járnak közösségbe, lehetőség szerint otthonról dolgoznak, a gyerekek sem mennek iskolába, óvodába, játszóterekre, hanem a társadalom önkéntes házi karanténba vonul. Egy ilyen elzárkózást igénylő helyzetben a televízió jobban össze tudja kötni az közösséget, mint eddig valaha. Ebben a mindenki számára nehéz és lemondásokkal teli időszakban a TV2 saját eszközeivel igyekszik segíteni. Egy olyan műsort tűz képernyőre, amely egyszerre informál, segít, szórakoztat, és ami a legfontosabb, közösséget épít. Nyolc főszereplőnek, akik között lesznek jól ismert közszereplők és civilek – akik most a frontvonalban küzdenek – és környezetüknek a mindennapjait követhetik majd nyomon a nézők estéről estére, ebben a szokatlan és bizonytalan helyzetben, amit a koronavírus okozta járvány teremtett a világon és Magyarországon az utóbbi hetekben. A műsor legnagyobb ereje az egyidejűség, amely kapcsolatot teremt, hiszen ugyanabban a lelkileg nehéz helyzetben van szereplő és néző egyaránt. A szereplők 1-1 kamerát kapnak, és önmaguk forgatják videónaplóikat. A dokumentarista stílus miatt a műsor rendkívül őszintén beszél majd a szorongásokról és nehézségekről, és arról is, hogy ki, hogyan vesz részt a közös társadalmi felelősségvállalásban: a vírus terjedésének lassításában és a veszteségek minimalizálásában.

Kamuhír kezdett el terjedni a 6. Trónok harca regényről

Írta: RaulReal | 2020. március 20. 21:03
Két napja látott napvilágot a hír, miszerint George R. R. Martin a koronavírus-járvány miatt karanténba vonult. A szerző saját bevallása szerint nagyon jól halad az írással, ideje nagy részét Westerosban tölti. A rajongók számára ez rendkívül pozitív fejlemény, tekintve, hogy A tűz és jég dala legutóbbi kötete, a Sárkányok tánca megjelenése óta már 8 év telt el. A JustJared nevű oldalnak sikerült félreértelmeznie az író nyilatkozatát, amelyet mi is közzétettünk és hírül adták, hogy Martin befejezte a 6. könyvet, a Winds of Wintert. Az álhírt több magyar médium is átvette, a valóságban azonban szó sincsen arról, hogy a kötet készen lenne. Biztos információ egyelőre nem látott napvilágot arról, hogy mikorra fejezheti be az utolsó előtti regényt George R. R. Martint, így a megjelenési dátum is kérdéses még.

Az egyik népszerű jedi is benne lesz a The Mandalorian 2. évadában

Írta: RaulReal | 2020. március 20. 18:41
Az első élőszereplős Star Wars sorozat, a The Mandalorian 2020 októberében tér vissza a képernyőkre. Jon Favreau produkciójában eddig nem szerepeltek jedik, a második szezontól kezdve azonban úgy tűnik, mindez megváltozik. A Star Wars: A klónok háborújából és a Lázadókból ismert Ahsoka Tano is felbukkan ugyanis a folytatásban. A karaktert eddig csak az animációs szériákban láthattuk, aki Anakin Skywalker tanítványa volt. A fiatal padawan sosem vált jedi-lovaggá, kilépett a rendből és afféle szürke jediként folytatta a pályafutását. Ahsokát a Daredevil sztárja, Rosario Dawson alakítja a /Film értesülései szerint, a színésznő korábban olyan filmekben is látható volt, mint a Sin City - A bűn városa és a Grindhouse - Halálbiztos.
hirdetés