.

Egy rajongói teória szerint így fog meghalni Sansa Stark

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 11. 20:55
A Starkokat rengeteg baj érte a Trónok harca eddigi 7 évada alatt, hiszen Sansa, Arya és Bran kivételével a családjuk összes tagja meghalt. Az HBO sorozatában ritka az, hogy véletlenül történjen bármi is, egyesek szerint Ned Stark bukása is a hibás döntései következményeként jött. George R. R. Martin történetével kapcsolatban a rajongók gyakran szoktak találgatni, az olvasók például már rég rájöttek, hogy valószínűleg a halott Havas Jont majd Melisandre támasztja fel. De mi a helyzet az életben maradt Starkokkal? Egy friss elmélet szerint Deres urai és hölgyei pontosan úgy halnak meg, ahogy a rémfarkasaik.
Az első évadban találták meg ugye a rémfarkasokat Havas Jonék és mind az öt Stark gyereknek (később lett egy hatodik, mert Jon is talált egyet) lett egy-egy "háziállata". Ennek kapcsán kezdték el találgatni, hogy mivel a rémfarkasok közül az összes hasonlóképp járt, mint gazdája, ezért a megmaradt Starkokra is hatással lehetnek a rémfarkasaik. Robb Stark farkasa, Szürke Szél gazdájához hasonlóan a Vörös Nászon halt meg, a végén mindkettejüket lefejezték. Bran rémfarkasa, Nyár egy barlangban halt meg, ennek kapcsán Meera Reed jegyezte meg az új Háromszemű Hollónak, hogy ő is odaveszett abban az üregben. Rickon rémfarkasát a Boltonok zászlóhordozói fogták el és így halt meg, az ifjú Stark pedig ehhez hasonlóan Ramsay fogságába került, aki a Fattyak Csatája közben kivégezte a fiút.

Minden megváltozik ma este a Survivorben

Írta: KTL | 2017. szeptember 11. 16:32
Ma indul a Survivor harmadik hete az RTL Klubon. A hétfői, 18:55-kor kezdődő adás teljesen felborítja az eddig megszokottakat, ugyanis újraosztják a két törzset. Ezen kívül Bálint után újabb játékos adja fel a realityt és egy régi versenyző is újra csatlakozik a műsorhoz. Részletek a produkció közleményében: Eljött az, amitől mindkét törzs rettegett: az újraosztás. E naptól az Ibon egyik részének buwayásként, néhány Buwayásnak pedig a sárgák között kell folytatnia a küzdelmet magért és az új törzséért. Az újraosztás előtt mindenki félve veszi tudomásul: talán ez az utolsó olyan pillanat, amikor megbízható barátok és szövetségesek között lehetnek.
Az új törzsek játékosai elkezdték felmérni az erőviszonyokat. Új szövetségesek után néztek, ám sokaknak csalódniuk kellett, mivel rájöttek, csak egymásban, régi törzsük tagjaiban bízhatnak. A szigetlakóknak most újból szembesülniük kellett azzal, hogy ez a játék csak egyre nehezebb lesz, és egyre több a váratlan fordulat. Nem csak a körülményekkel, lelki megpróbáltatásokkal is meg kell birkózniuk nap mint nap, amit a barátaik, bizalmasaik elvesztése csak tovább tetőzött. Bálint után egy újabb embert győzött le a sziget, valaki ma is feladni kényszerül a játékot. Az újonnan átalakult törzseket egyből bedobják a mélyvízbe, méghozzá szó szerint! Ugyanis az első védettségi játék során egy különleges, vizes feladatban kell megküzdeniük. Nem csak egymással, hanem a tengerrel is fel kell venniük a harcot, ráadásul egy nem várt fordulat is bekövetkezik, és egy új játékos is felbukkan. Az újraosztás eredménye meglepi majd mind a játékosokat, mind a nézőket. És hogy ki távozik önként, ki lesz az új jövevény? Ma este mindenre fény derül... (Fotó: RTL Klub)

Két Trónok harca sztár is Forma 1-es kocsiba ült az Olasz Nagydíjon

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 11. 13:53
Múlt héten rendezték meg Monzában az Olasz Nagydíjat, melyet Lewis Hamilton nyert meg, a verseny igazi érdekessége azonban az volt, hogy kilátogatott az eseményre két Trónok harca sztár is. A Havas Jont játszó Kit Harington és a Ser Davosként megismert Liam Cunningham is feltűnt a sportrendezvényen, akiket a futam előtt egy-egy versenyautóval vittek körbe a pályán, de azt is megmutatták nekik, mekkora feszültség van ilyenkor a csapatokban és a pilótákban, a színfalak mögött. Kit Harington elmondása szerint kissé izgult, ám nagyon élvezte a dolgot, ide kattintva mutatunk is egy jó hangulatú videót a kocsikázásról.

Hétfőtől megint műsorváltozás az RTL Klubon

Írta: KTL | 2017. szeptember 10. 23:05
Augusztus 28-án indult az RTL Klub őszi műsorrendje. Egy hétre rá, szeptember 4-én már műsorváltozást jelentett be a csatorna, minden esti program 5 perccel előrébb került. 11-én, hétfőn újabb változás lesz a tévéadón. A Survivor most marad 18:55-kor, de az Éjjel-Nappal Budapest 20:10-ről 20:05-re, a Barátok közt 21:30-ról 21:25-re, az esti sorozatok pedig 22:10-ről 22:05-re kerülnek. A változásra leginkább a Barátok közt nézőinek kell odafigyelni, ugyanis ha a múlt heti időpontban kapcsolnak az RTL Klubra, az aznap esti első rész felét már le is késték. (Fotó: RTL Klub)

Premierben gazdag ősz az AXN és Viasat csatornákon

Írta: AJ | 2017. szeptember 09. 23:10
A Sony Pictures Television CE a héten megrendezett sajtóeseményén jelentette be, hogy az általuk hazánkban üzemeltetett tévécsatornákon milyen saját gyártású műsorok, premier sorozatok és évadok is lesznek majd láthatóak ősszel. A VIASAT3-ra a saját produkciók - mint például az Észbontók, a Feleségek luxuskivitelben vagy a Lakástalkshow - mellett megérkezik a közkedvelt krimisorozat, a Lucifer harmadik évada. A fantasy műfaj rajongóinak nyújthat szórakozást a Shannara - A jövő krónikája második etapja, és a képregényes felhozatalt erősíti majd a Marvel's InHumans, melynek hazai, feliratos premierjére a Cinema City IMAX mozitermeiben került sor. A szinkronos bemutatkozás a VIASAT3 képernyőjén lesz.
Az AXN-re már több újdonság is megérkezett az ősz elején, ezekről részletesen itt írtunk, azonban a Sony az ősz folyamán még több premierrel készül erre a tévécsatornára. Náluk lesz látható először a klasszikus sorozat, a MacGyver tavaly bemutatott, fiatalos feldolgozása, a SWAT - Különleges kommandó című film alapján készült SWAT című akciószéria, valamint a Lost - Eltűntekhez hasonlítóan misztikus The Crossing és a Wisdom of the Crowd, mely egy olyan, napjainkban játszódó krimisorozat, ahol telefonos applikáció segítségével mindenki segítheti a rendőrök munkáját. Az október 3-án induló két új tévécsatorna, a Sony Max és a Sony Movie Channel közül előbbire érkezik az Anyaság túlsúlyban (American Housewife) első és a Rólunk szól (This Is Us) második évada. A VIASAT6 műsorán pedig már a héten elindult több évadfolytatás, ezekről ide kattintva tudhattok meg többet.

Új évaddal folytatódik az egyik érdekes krimisorozat

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 09. 22:03
A Beverly Hills 90210 egykori sztárja, Jason Priestley a főszereplője a magyar FOX Éber szemek című sorozatának, mely szeptember 14-én folytatódik az új évadával. A produkcióban egy korábbi hokijátékos áll össze egy magánnyomozóval, a fura páros célja pedig nem más, mint hogy a rendőrséget megelőzve oldjanak meg bűntényeket. A kanadai sorozat Private Eyes címmel mutatkozott be a Global tévécsatornán, 2016 májusában, 10 részes első évaddal. A szeptember 14-én, csütörtökönként 21:00-kor a FOX-on is látható második szezon már 18 részes lesz, a tengerentúlon ebből 9 epizód került adásba, a folytatás pedig 2018-ban várható. (Fotó: FOX)

Műsorváltozás hétvégén az RTL Klubon és a TV2-n is

Írta: KTL | 2017. szeptember 08. 21:30
Az elmúlt 36 órában két hétvégi műsorváltozást jelentettek be, az egyiket az RTL Klub, a másikat a TV2. Először az RTL Klub változtatta meg a vasárnapját és 12:10-től Survivor maratont tartanak (úgy mint a múlt hétvégén is), mely során újra képernyőre kerül mind az öt eheti adás. Ez egészen az esti RTL Híradóig, 18 óráig tart majd. Péntek este aztán a TV2 is műsorváltozást jelentett be majdnem ugyanakkora, mint a konkurens csatorna. 12:40-től Séfek séfe maraton lesz és ismét láthatóak lesznek a szerdai, csütörtöki és pénteki adások. A Séfek ismétlés viszont csak 17:25-ig tart, mely után jön a Ripost magazin.

Elképesztő nézettséget ért el a Trónok harca 7. évada torrenten

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 08. 19:52
A Trónok harca 7. évada rekordot hozott az amerikai HBO-nak, hiszen a finálét 12,07 millióan nézték. A Torrentfreak adatai szerint azonban még több olyan néző volt, akik illegálisan töltötte le az epizódokat. Átlagosan 14,7 millióan torrentezték le a legújabb szezon részeit, a végső szám pedig a 7 epizód adatait összeadva átlépi az egymilliárdos nézettséget. Érdekesség, hogy az évadpremiert 72 óra alatt 90 millióan szedték le, a 7x07-es részt pedig ugyanennyi idő alatt 120 millióan. A torrentes "össznézettség" természetesen példa nélküli, ezzel az illegális letöltők között is a Trónok harca az elsőszámú sorozat. (Fotó: HBO)

Folyamatosan javít az Alku, tegnap a Budapestet is legyőzte

Írta: KTL | 2017. szeptember 08. 13:50
A múlt heti adatokkal három cikkben is foglalkoztunk, most lássuk, hogy állnak a két nagy csatorna műsorai a második héten. 18-49-ben a Survivor múlt pénteki 15 százalékos közönségaránya után, hétfőn javított 17,4 százalékra, majd kedden pont ugyanezt hozta, szerdán 16,7-et, majd csütörtökön már csak 16,5 százalékos share-t produkált. A Séfek séfe nézettsége elég ingadozó, a pénteki közel 15 százalékos eredmény után, hétfőn 12,5-öt, kedden 13,8-at, szerdán 14,4-et produkált, de tegnap 13,3 százalékra csökkent. A gasztro-tehetségkutató számai nem rosszak, de valójában ez a műsor sem siker, hiszen simán le kellene győznie a nem túl erős RTL-es realityt.
Az Áll az alku adatai viszont napról-napra javultak a héten. Hétfőn 12,4-et, kedden 12,7-et, szerdán 14-et, végül pedig csütörtökön már 15,9 százalékos közönségarányt szállított. A tegnapi eredménnyel pedig Gundel Takács Gábor műsora legyőzte az Éjjel-Nappal Budapestet, mely csak 14,8 százalékos share-t hozott és az Alku az összes műsor közül a legnézettebb produkció a fiatalok körében volt csütörtökön. Ez a TV2-nek nagyon rég nem sikerült. A Drágám, add az életed! viszont nem megy jól. 9-11 százalékos eredményeket szállít, még a főműsoridős csatornaátlagot sem tudja teljesíteni, sőt tegnap még a CSI: A helyszínelők ismétlése is legyőzte. Fontos kiemelni azonban azt is, hogy ugyan a tegnap estét most is az RTL Klub nyerte a TV2-vel szemben, viszont csak 1,9 százalékpontos különbséggel, amire hétköznap szintén rég nem volt példa.

Meglepetések a Viasat őszi műsorainál

Írta: AJ | 2017. szeptember 07. 23:42
A nagy tévéadók már augusztus végén elindították az újdonságaikat, a kábelcsatornákon azonban még nem köszöntött be az ősz. A VIASAT3 felhozataláról ma azonban több részlet is kiderült, és igazán izgalmas kínálattal várják majd a nézőiket. Meglepő műsorvezetővel vezetnek be minket a sütemények világába, szokatlan formában tér vissza a csatorna népszerű vetélkedője és tűsarkakon betipeg a szemkápráztató luxus is a Viasat nőies adójának képernyőjére.
Szeptember 25-én, 21 órakor debütál a Feleségek luxuskivitelben, a Real Houswives című reality hazai verziója, melyet hétfő esténként vetítenek majd. A műsorban Rubint Réka fitnessguru, Farkas Rita étteremtulajdonos, Csősz Boglárka filmproducer és modell, Köllő Babett operettszínésznő, Smaltig Dalma gyermekruha-tervező és Vasvári Vivien modell mellett családtagjaik is felbukkannak. A műsorban olyan hölgyeket ismerhetünk meg, akik nem csak feleségek és családanyák, hanem sikeres üzletasszonyok is. Az ősz folyamán indul a VIASAT3-on az Észbontók negyedik évad, ami az eddigiektől eltérő módon kerül képernyőre, Az eddig hetente egyszer jelentkező műsor rövidebb adásidővel és naponta lesz majd látható. Az új etap friss feladványokat, szerethető arcokat ígér, a házigazda pedig ismételten Kovács Áron lesz. Szintén az ősszel érkezik a The Great British Bake Off magyar verziója, az Ide Süss! - Az ország nagy cukrászversenye.

Trónok harca kvíz: Mennyire ismered Havas Jont?

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 07. 20:32
Legutoljára június elején jelentkeztünk Trónok harca kvízzel, akkor a vadakkal foglalkoztunk. Előtte Westeros nagy Házairól, a meghalt karakterekről kérdeztünk titeket, de jelentkeztünk idézetes és különleges extra kérdőívekkel is. Ezek a mostani kvíz alatt érhetőek el. A hosszú nyári szünet után most újabb kvízzel térünk vissza, ezúttal Észak királyáról, Havas Jonról teszünk fel kérdéseket. Ned Stark nevelt fia az elmúlt évadokban sok kalandot átélt, most kiderül, mennyire emlékeztek ezekre! A következő hetekben a Trónok harca legfontosabb figuráival foglalkozunk majd kvízeinkben, érdemes lesz velünk tartani. Kommentben várjuk, hogy 12-ből hány választ sikerült eltalálnotok! A kvíz a tovább mögött található!

Világhírű filmsztárt igazolt a 10 Emmy-díjra jelölt történelmi sorozat

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 06. 20:16
A National Geographic antológiasorozatának, a Géniusznak az első évada Albert Einstein életével foglalkozott, a produkció pedig akkora sikert aratott, hogy 10 Emmy-kategóriában is jelölték. Többek között esélyes a Legjobb minisorozatok között, és a főszereplőt alakító Geoffrey Rush is elvihet egy aranyszobrot. A tévécsatorna bejelentette, hogy a 2018-ban érkező második évadot sem aprózzák el, a világhírű festő, Pablo Picasso szerepére ugyanis a spanyol származású Antonio Banderast igazolták le.
Banderas fénykorát a 90-es években élte, akkor olyan filmekben játszott, mint a Zorro álarca, a Desperado, vagy a Philadelphia. A színész a bejelentés után arról beszélt, hogy megtiszteltetés egy ekkora hatású festő bőrébe bújni, mint Picasso, akinek a sztoriját azért is magáénak érzi, mert mindketten Malaga városában születtek. A Géniusz 2. szezonja az elsőhöz hasonlóan 10 résszel tér vissza jövőre, a NatGeo műsorán.