.

Kiderült, mikor érkezik Ördög Nóra és Gundel Takács Gábor új műsora

Írta: RaulReal | 2019. november 12. 13:54
A Big Picture televíziós konferencián derült ki, hogy a Catch! - Úgyis utolérlek! című új, nagyszabású sportvetélkedő műsorvezetője Ördög Nóra lesz, kommentátorként pedig Gundel Takács Gábor lesz hallható. Most azt is bejelentették, hogy a TV2 újdonsága december 1-jén, 18:55-kor mutatkozik be a képernyőkön és minden vasárnap jelentkezik új adással a felnőtt fogócska.
A Catch! hatalmas arénájában négyfős csapatok küzdenek meg egymással, hogy hazavigyék a 10 millió forintos fődíjat. A TV2 Csoport friss közleményéből a premierdátum mellett az is kiderült, hogy a Sport TV-ről ismert Petur András műsorvezető-riporterként működik majd közre a műsorban. A versenyzők között olyan hírességek is láthatóak lesznek, mint Bódi Sylvi, Bárdosi Ildi, Száraz Dénes, Linczényi Márkó és Esztergályos Patrik.

45. heti nézettség - Elképesztően magas számokkal búcsúzott a Drága örökösök 2. évada

Írta: KTL | 2019. november 11. 22:15
A 44. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. A 45. héten (november 4. - november 10.) a délutáni Barátok közt hétfőn közepesen hozott, keddtől péntekig azonban minden nap jól teljesített. Szerda kivételével a többi napon nyert is az Anyával szemben. Így a Mátyás király tér életét bemutató sorozat kifejezetten jó hetet tudhat magáénak. Az RTL Híradó 18-49-ben hétből hétszer legyőzte a Tényeket, míg a teljes lakosságban már jóval szorosabb volt a verseny, itt a TV2 hírműsora négyszer tudott nyerni.
A Tények Plusz minden nap jól ment, viszont a fiatalok körében az RTL magazinját csak szerdán tudta megelőzni. A Fókusz hétfőn és kedden tarolt, szerdán "csak" jól teljesített, míg csütörtökön és pénteken remek számokat szállított. A Fuss család, fuss! utolsó hete ugyanazt a katasztrofális eredményt produkálta, mind eddig. A Drága örökösök 2. évada elképesztő hajrát nyomott le. A záró hetén minden nap elképesztően magas, a szokásnál is jobb eredményeket hozott. Sőt, ez még az utolsó nap is fennmaradt, amikor az erősebb séfek ment vele szemben. Természetesen most is minden hétköznap este a napi falus sorozat volt a legnézettebb produkció és a 18-49-es heti toplista harmadik helyét is megszerezte. A Séfek séfe hétfőn, kedden és szerdán közepes adatokat produkált. Csütörtökön Palik László műsora ment duplában, pénteken pedig Liptai Claudiáé. A gasztro reality utóbbi napon lévő első adása erős közepes számokat szállított, míg az évadzáró kifejezetten jól ment. Ezek pedig azért is elismerésre méltó eredmények, mert a pénteki első adás nem a megszokott időpontjában, az örökösök szezonfinálé ellen ment, míg a második rész a Nyerő Páros záró epizódja ellen került képernyőre. Az adatokon kívül azért meg kell említeni, hogy a héten minden adása kikapott az RTL-es ellenfeleitől. A Nyerő Páros hétfőn, kedden és csütörtökön kiemelkedő nézettségget hozott, szerdán meglepő módon csak gyengét, míg pénteken viszonylag jó számokkal búcsúzott. Sebestyén Balázs műsora most is minden esetben nyerte a sávját.

Kiszivároghatott, hogy lesz-e második évada a The Witchernek

Írta: RaulReal | 2019. november 11. 11:17
Lauren Schimdt Hissrich, a The Witcher sorozat készítője nemrég elárulta, hogy legalább 7 évadra tervez a Netflix december 20-án érkező új fantasy sorozatával. A szériáról kiderült, hogy helyenként igencsak félelmetes lesz, így a Trónok harcán edzett nézőknek is újat tud majd mutatni. Az online videotár egyelőre hivatalosan nem rendelte be a második szezont, egy friss szivárgás szerint azonban heteken belül megkezdődhetnek a folytatás munkálatai.
Egy Maidenheadben dolgozó brit szobrász tette közzé egy mostanra törölt tweetben, hogy ha minden jól alakul, november végén csatlakozik a The Witcher stábjához. A szakember feladata különféle makettek készítése lesz. Ez a frissen kiszivárgott információ azt is megerősíti, hogy várhatóan Nagy-Britanniában veszik fel a sorozat 2. etapját. A The Witcher főszereplőjét, Ríviai Geraltot Henry Cavill alakítja, rajta kívül Anya Chalotra (Yennefer) és Freya Allan (Ciri) állnak majd a történések középpontjában.

Három népszerű vetélkedő ismerős elemeivel érkezik Majka új műsora – exkluzív forgatási beszámoló

Írta: KTL | 2019. november 11. 09:15
Majka, az egyik legsikeresebb televíziós műsorvezető saját vetélkedőt talált ki. A Nyomd a gombot, tesó! november 11-én, hétfőn 20:20-kor indul a TV2-n. Az új formátumban megjelenik több népszerű kvíz és game show legérdekesebb eleme, így az egyik legújabb magyar műsor mindkét műfaj sajátosságait tartalmazza. Pár hete a TV2 Csoport meghívására több órát tölthettem az új vetélkedő stúdiójában és vezérlőjében. Körbevezettek a teljes díszletben, valamint beszélgettünk Majkával, a műsor kreatív producerével és a vezető kérdésírójával is.
A Nyomd a gombot, tesó!-t a TV2 Csoport székháza mögött található stúdiók közül a legnagyobban készítik. A díszlet egyik különlegessége, hogy a közönség és a játéktér egy része 6 méter magasan helyezkedik el. A forgatási látogatás elején a helyszíni nézők között nézhettem meg a felvételeket, melyhez a stúdión belül egy nagyobb lépcsőn kellett felmenni. A díszlet első ránézésre is nagyon látványos, de az elején még nem lehetett átlátni, minek mi a szerepe. A stúdió és a játékmenet is három fő részből áll. Fent, a nézősorral szemben egy asztal van, ahol állításokat kap az adott játékospár. 8 értékzsetont kapnak, melyet 4 válaszlehetőség közül rárakhatnak akár egyre is, de el is oszthatják. Csak azokat a zsetonokat tarthatják meg, melyek az igaz állításra kerültek. A tudás után a félelmüket kell legyőzniük, ugyanis mindkét versenyzőnek egy-egy zuhanóliftre kell ráállnia. Itt rövid idő elteltével csak egyikőjükkel kezd zuhanni a lift, mely nagyjából a közepén szabadesés közeli gyorsasággal megy lefele. Miután leért az adott játékos, arra sincs ideje, hogy felszusszanjon, ugyanis az arénában megadott időn belül tárgyakat kell gyűjtenie. A terem közepén található gombok közül választani kell egyet, melynek megnyomása után a lent található egyik tárgy melletti lámpa villan fel. Innen tudja az adott versenyző, hogy melyiket kell begyűjtenie és minél hamarabb az aréna szélén lévő ablakba raknia. Az idő lejárta előtt pedig ki kell jusson a játéktérből és egy gombot megnyomnia, különben kiesnek. Az 50 milliós fődíjból minél többet összeszednie azoknak van esélyük, akik fönt minél több pénzt megtartanak, lent pedig minél több tárgyat begyűjtenek. Ez viszont a tudás és az ügyesség mellett sokszor a szerencsén is múlik. Fent ugyanis az elején még nem tudják, hogy a különböző értékzsetonok milyen pénzösszeget rejtenek, ahogy lent sem, hogy az adott tárgy után milyen pénznyereményt kaphatnak. A TV2 vadonatúj vetélkedőjének azonban nem csak ezek az elemek a különlegességei, hanem az, hogy Magyarország egyik legsikeresebb tévés műsorvezetője, Majoros Péter Majka ötlete alapján fejlesztették ki a formátumot. A műsor szünete alatt őt kérdeztük, hogy miként jött a formátum ötlete.

Ma folytatódik az egyik különleges magyar tévéműsor

Írta: RaulReal | 2019. november 11. 07:30
Lovász László műsorát, a Lakástalkshow-t családias körülmények között, egy nappaliban veszik fel, ahol a műsorvezető négyszemközt beszélget a legismertebb magyar sztárokkal. A meghívott vendégek hétköznapjaikba és munkájuk nehézségeibe engednek betekintést. A műsor 2012-ben debütált az interneten, 2017-től pedig már a tévéképernyőkön is látható a Sony csatornáin. A Lakástalkshow 3. évada ma 22 órakor debütál a Sony Maxon. A műsor mostantól minden hétköznap este új érdekes vendéggel jelentkezik.
A műsor 30 részes harmadik évadában ismét népszerű színészek, énekesek és humoristák mesélnek magukról. A Lakástalkshow-t egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik. Így nem csak látszatát keltik a készítők az intimitásnak, hanem a sztárok valóban meg tudnak nyílni és őszintén nyilatkozni. Az új epizódokban olyan ismert arcokat láthatunk majd, mint Sebestyén Balázs, Liptai Claudia, Gundel Takács Gábor, Szujó Zoltán, vagy éppen Osvárt Andrea. A Lakástalkshow interjúi azért is érdekesek, mert a beszélgetéseket rövid bejátszások színesítik. A klipek segítségével a hírességek azzal szembesülhetnek, hogyan látják őket és munkásságukat az utca emberei, a rokonaik, vagy éppen a barátaik. Az idei év különleges, hiszen az online és tévés epizódok száma eléri a százas álomhatárt. Hogyan élik hétköznapjaikat Magyarország legismertebb sztárjai? Hatással vannak-e rájuk a rajongói vélemények? Kiderül mától, minden hétköznap 22:00-kor a Sony Maxon! (A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

15 év után új magyar napi sorozat indul ma este a TV2-n

Írta: KTL | 2019. november 11. 07:00
2005-ben, közel 15 éve indult a TV2 első saját gyártású napi sorozata. A Jóban Rosszban viszont 2016 őszétől átkerült a SuperTV2-re, azóta pedig csak heti szériák kerültek képernyőre a TV2-n. 3 év szünet után azonban mától újra lesz napi magyar sorozat! A Mintaapák premierje ma 19:15-kor lesz a TV2-n, a humoros produkció pedig mostantól minden hétköznap este új epizóddal jelentkezik. A sorozat négy nagyon különböző férfi életét mutatja be, akik kiválóan írják le a társadalomra jellemző különböző apa figurákat. Az élet minden területén alfahímként viselkedő Géza (Fenyő Iván), aki a klasszikus családmodellben hisz, ő férjként és apaként is igazi férfi akar lenni. Szabi (Klem Viktor), a hedonista sztárügyvéd, az anti-apa, aki képtelen a családi felelősségvállalásra. A két nő és több gyerek között őrlődő Miklós (Mészáros Béla), aki mindenkinek szeretne megfeleli, de valójában senkinek sem tud. Valamint a gyerekét egyedül nevelő Tamás (Szabó Kimmel Tamás). Rajtuk kívül számos kiváló színész és rendkívül tehetséges gyerekszereplő színesíti még a történetet.
A Mintaapák az argentin Dear Daddies magyarra formált adaptációja. Az eredeti Sres. Papis című sorozat 2014-ben indult hazájában és nagyon népszerű lett. A produkciót Chilében és Mexikóban is feldolgozták, az első európai változata pedig 2018-ban Szlovákiában készült, ahol szintén kimagasló nézettséget hozott. Az északi szomszédunknál való jó szereplés miatt a formátumot a csehek, a románok, a bolgárok, a szlovének és horvátok is megvásárolták. A TV2 Csoport új magyar sorozatának az egyik erőssége a színészgárda lehet. Nagyon ritka az, hogy ilyen nagy neveket sikerül leigazolni főszereplőnek egy napi sorozathoz, ugyanis egy ehhez hasonló munka nagy igénybevételt és állandó elfoglaltságot követel. A Mintaapák esetében viszont nemcsak a legfontosabb karaktereket alakítják komoly nevek. Mellékszereplőnek olyan népszerű színészeket nyertek meg, mint Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata és Pataki Szilvia. A sorozat előzetesei itt tekinthetőek meg. Hogyan teljesítenek a "Mintaapák" a gyereknevelésben és az élet többi területén? Kiderül mától minden hétköznap 19:15-kor a TV2-n. (A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

Hétfőtől változik az RTL Klub délutáni és esti műsorrendje is

Írta: KTL | 2019. november 10. 22:56
Pénteken szünetre délután az Elif - A szeretet útján, véget ért a Drága örökösök 2. évada és a Nyerő Páros 3. szezonja. Így november 11-től, hétfőtől változik az RTL Klub délutáni és esti műsorrendje. Hétköznaponként 16 órakor egy vadonatúj török sorozat érkezik Az én kis családom címmel. A Barátok közt friss epizódja, az RTL Híradó és a Fókusz a helyén maradnak.
20:05-kor viszont indul A Konyhafőnök VIP 4. évada, melynek új versenyzőit itt mutattuk be. A gasztro reality rendkívül hosszú, bruttó (reklámokkal együtt) közel 2 és fél órás adásokkal lesz látható. A műsor történetében ez rekord, ilyen sok ideig tartó epizódokkal még sosem került képernyőre egy Konyhafőnök évad sem. A Barátok közt aznapi második vetítése jelentősen előbb lesz látható, 22:55-ről 22:30-ra kerül. Az új sáv ugyan emberibb időpontnak számít, de még így is maradt éjszakai időpontban. Az RTL Klub további műsorai - többek között a XXI. század, vagy épp Házon kívül - 23:20-kor jelentkeznek majd.

Emilia Clarke elárulta, melyik sárkány volt a kedvence a Trónok harcában

Írta: RaulReal | 2019. november 10. 18:02
A Trónok harca a 8. évaddal befejeződött, a színészek azonban a mai napig érdekes interjúkat adnak a produkcióval kapcsolatban. Emilia Clarke a Múlt karácsony című új filmjének promóciója kapcsán ült le beszélgetni a Vanity Fair újságíróival, akik hazugságvizsgálót kötöttek a szépségre és így kérdezték. A beszélgetésből kiderült, melyik volt a 33 éves brit híresség kedvenc sárkánya az HBO szériájában, és az is, hogy Clarke szerint hova repülhetett a khaleesi egyetlen életben maradt gyermeke bánatában.
"Egyértelműen Drogont kedveltem a legjobban a sorozatban. Emlékeim szerint őt láttuk először az első évad zárórészében. Daenerys fiai közül ő volt a legidősebb. Szeretném azt hinni, hogy Drogon Hawaii-ra ment az anyja halála után, de valószínűleg a tengerek felett repkedett és a khaleesit siratta" - mondta el Emilia Clarke, aki nemrég arról is lerántotta a leplet, hogy kinek a hibája volt a Trónok harca 8. évadának egyik legnagyobb bakija.

A Disney bejelentette, még három Star Wars sorozaton dolgoznak

Írta: RaulReal | 2019. november 10. 10:42
November 12-én érkezik a Disney+-ra a The Mandalorian című új, élőszereplős sorozat, mely 8 részes lesz, a történet pedig a messzi-messzi galaxis peremvilágaiba kalauzol. Ezt követően sem fogunk unatkozni, hiszen biztosan érkezik a Zsivány Egyes előzményszéria, illetve saját, 6 részes produkciót kap az ismert jedi-mester, Obi-Wan Kenobi is. Bob Iger, a Disney elnöke nemrég bejelentette, hogy a Star Wars mozifilmek tempójából a Skywalker kora decemberi bemutatója után visszavesznek. Helyettük pedig inkább a tévésorozatokra koncentrálnak majd.
A Star Wars filmek tehát várhatóan több éves hiátusra mennek, Iger nyilatkozata alapján azonban a már bejelentett szériák mellett három további sorozat fejlesztésébe kezdtek. Ezek a Disney+-ra érkeznek majd, a pletykák szerint lehet köztük egy, amely Han Solo karakterére koncentrál, a rajongók azonban vélhetően inkább Snoke hátterére, vagy a Ren Lovagok eredetére lennének inkább kíváncsiak.

Kiderült, hogy folytatódik-e Jason Momoa új sorozata

Írta: RaulReal | 2019. november 09. 20:15
November 1-jén egyszerre három új résszel debütált az AppleTV+-on a See című új posztapokaliptikus sorozat, amelynek főszereplője a Trónok harca és az Aquaman színésze, Jason Momoa. A történet egy olyan, jövőbeli társadalmat mutat be, ahol a többség egy vírus miatt vakon éli az életét, így két látó gyermek születése teljesen felkavarja Baba Voss (Jason Momoa) törzsének nyugalmát. Ahogyan az várható volt, az Apple TV+ bejelentette, hogy biztosan folytatódik Steven Knight (Peaky Blinders) sorozata, a See hivatalosan is megkapta 2. évados berendelését.
Az online videotáron emellett visszatér a Dickinson is, amelynek a Bumblebee-ből is ismert Hailee Steinfeld a főszereplője, és egy fiatal költőnő szárnypróbálgatásait mutatja be, humoros tálalásban. Az AppleTV+ már korábban bekérte a Morning Show új szezonját is, ebben többek között Jennifer Aniston, Reese Witherspoon és Steve Carell láthatóak, a történet pedig egy népszerű televíziós hírműsor készítéséről szól. Biztosan érkezik a For All Mankind című sci-fi széria folytatása is, így a szkriptelt sorozatok közül nem lesz olyan a kínálatból, amely ne térne vissza új szezonnal.

Vicces bakiparádék jöttek a Stranger Things összes eddigi évadához

Írta: RaulReal | 2019. november 09. 16:40
A Duffer testvérek alkotása, a 80-as évek Amerikájában játszódó, mostanra kultsorozattá váló Stranger Things 2016 nyarán mutatkozott be a Netflixen. A produkció főszereplői néhány tizenéves, akik szárnyuk alá veszik a különleges képességekkel rendelkező Elevent, hogy vérszomjas szörnyekkel küzdjenek meg. Habár a Stranger Things szereplőgárdája teli van tehetségekkel és olyan elismert sztárokkal, mint Winona Ryder és David Harbour, még a legjobbakkal is előfordul, hogy hibáznak. A széria eddigi három évadához érkeztek most vicces bakiparádék, amelyek megmutatják a sorozat forgatásának legjobb pillanatait.

Meglepő újdonság derült ki a The Witcher sorozatról

Írta: RaulReal | 2019. november 08. 19:27
A The Witcher december 20-án érkezik meg a Netflixre és eddig a legtöbb helyen úgy emlegették, mint a Trónok harca lehetséges új kihívóját fantasy fronton. A produkció vizuális szakembere, Julian Parry azonban az SFX magazinnak elárulta, hogy habár Ríviai Geralt történetében is rengeteg testiség, politika, különleges lények és középkori háborúk lesznek, egy fontos dologban mégiscsak újító lesz a The Witcher.
"A széria inkább lesz horror, mint fantasy. Ebben a tekintetben teljesen újat mutatunk majd a nézőknek, ugyanis a videojátékokhoz és a könyvekhez képest itt rengeteg félelmetes jelenet és szörnyeteg fog felbukkanni. Elég csak a strigára gondolni, brutálisan néznek majd ki ezek az ismert lények!" - árulta el Parry. A pletykák szerint a Netflixnek nagyon tetszik, amit a sorozatból láttak, így elképzelhető, hogy már a The Witcher 1. évados premierje előtt berendelik a folytatást.
hirdetés