.

A VIASAT3-on vendégeskedik Gundel Takács Gábor

Írta: AJ | 2018. április 18. 18:25
A VIASAT3 saját gyártású gasztro realityjéből jelenleg a második évad látható hétköznap esténként. A műsor hamarosan befejeződik és kiderül, ki lesz a cukrászverseny győztese. A ma esti adásban azonban egy újabb feladatot kell teljesíteniük a versenyzőknek, melyben egy különleges vendég lesz a segítségükre. Részletek a tévécsatorna közleményében:
Váratlan meglepetésvendéggel érkezik ma 20.00-kor az Ide süss! legújabb epizódja. Hamarosan a fináléhoz érkezik az ország nagy cukrászversenyének második évada, már csak öt amatőr cukrász van versenyben az 5 millió forintos fődíjért. Ötüknek a szerdai adásban nem kisebb kihívással kell szembenézniük, mint hogy a Gundel Károly cukrászműhelyéből származó Gundel palacsintát kell újragondolt változatban a zsűri elé tálalniuk. Ebben a legnagyobb segítségük nem más lesz, mint a híres cukrász dédunokája, Gundel Takács Gábor, aki nemcsak tanácsokkal, hanem komoly kritikával is igyekszik a tökéletes ízek felé terelni a versenyzőket. A népszerű műsorvezetőnek ugyanis határozott elképzelése van arról, milyen ízeket szeretne a tányéron látni. „Az egy jó kérdés szakmailag is, hogy mi az, ami csak egy diós palacsinta csokoládé mártással, vagy mi a Gundel palacsinta egyfajta újragondolása” - jegyezte meg Gundel Takács Gábor a mai Ide süss! feladat kapcsán. (Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória)

Kirúgták a HírTV egyik legismertebb műsorvezetőjét

Írta: AJ | 2018. április 18. 14:56
Mai nap robbant a hír, hogy több emberrel együtt elbocsájtották a HírTV egyik legismertebb műsorvezetőjét, Veiszer Alindát - számolt be az Index. A televíziós szerkesztő-újságíró 2015 szeptembere óta dolgozik a tévécsatornánál, ahol saját nevével fémjelzett riportműsorát vezeti. Az Alinda májusig még látható lesz a HírTV-n. A riportműsor mellett a Kreatív információi szerint megszűnik a Lapzárta, a Főszerkesztők Klubja és a Csörte más formában megy tovább, a Kálmán Olga vezette Egyenesen, és Csintalan Sándor betelefonálós műsora viszont több adásidőt kap. A Newsroom pedig január 29-e óta nem jelentkezik már új adásokkal - írja a 24.hu.

15. heti nézettség - Közepes eredménnyel indult A Nagy Duett új évada

Írta: AJ | 2018. április 18. 14:20
A 14. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. A 15. héten (április 9-15.) az RTL Híradó 18-49-ben hétből hat alkalommal legyőzte a Tényeket, míg a teljes lakosság körében öt alkalommal volt nézettebb a TV2-s hírműsornál. A Tények habár vasárnap este megelőzte az RTL Klub híradását a fiatalok körében, hétköznap esténként régen látott mélységbe esett le a nézettsége és nézőszámban volt, hogy nem érte el a százezer főt sem.
A Piramis nélkül egy estét sem tudott megnyerni a TV2 18-49-ben, bár az új gameshow-juk, a Bezár a bazár! messze a csatornaátlag fölött teljesített, így is csak egy alkalommal tudta megközelíteni a stabilan kiemelkedő számokat szállító a Konyhafőnököt. A gasztro reality eredményei jót tettek a Barátok köztnek, mely úgy tűnik, kimászott pár héttel korábbi mélypontjáról és ha bár még nem stabilizálódott a fiatalok körében elért nézettsége, ezek a mostani számai jóknak mondhatók. A teljes lakosság körében pedig újra a Barátok közt az RTL Klub egyik legerősebb tartalma. Az Áll az alku az új felvezetésének köszönhetően egy picit visszaesett, csak pénteken tudott jobban teljesíteni a TV2 18-49-ben mért esti csatornaátlagánál. A Gundel Takács Gábor vezette vetélkedő új évada február elején indult, és most áprilisra már a teljes lakosság körében is csak közepes vagy picit annál is gyengébb számokat hoz. A Drágám, add az életed! ismétlésénél azonban így is sokkal jobban teljesít, hiszen a gameshow mindkét korosztályban katasztrofális eredményeket szállít. Az Éjjel-Nappal Budapest nem tudja egyelőre kihasználni a megerősödő Barátok köztöt, és mind a fiatalok körében, mind teljes lakosságban csak közepesen teljesít. A Szulejmán továbbra is rossz eredményeket szállít, a premier epizódjára kevesebb fiatal volt kíváncsi, mint a hétfőn adott CSI: A helyszínelők ismétlésre. De nem megy jól az RTL Klub egyik hétköznap adott heti tartalma sem, és múlt héten a saját gyártású sorozatuk, A Tanár nézettsége is tovább csökkent. 18-49-ben nyerte a sávját, de inkább mondhatjuk közepesnek, mint jónak az eredményét. A teljes lakosság körében esett nagyot a sorozat, közel 170 ezren nem tértek vissza az új részre az előző hétről. Vasárnap elindult a TV2-n A Nagy Duett új évada, és a csatorna így sem tudta megnyerni a fiatalok körében az estét. A műsor ugyanis csak közepesen teljesített, a 20%-os közönségarányt sem érte el és kevesebben figyelték a nyitó adást, mint a tavalyi évadkezdést. A Nagy Duett viszont így is a hét legnézettebb műsora lett mindkét korosztályban. A részletes esti nézettségi eredmények és a csatorna toplista kattintás után!

Megdöbbentő dologról nyilatkozott a Westworld női főszereplője

Írta: RaulReal | 2018. április 17. 20:15
Evan Rachel Wood egyértelműen a Westworld egyik legfontosabb szereplőjének tekinthető, hiszen a nézők többségének Dolores arca ugrik be, amikor a sorozatról hallanak. Az HBO a 2. évadot felvezető promóciós anyagoknál is sokszor használja a színésznőt, aki várhatóan a folytatásban is benne lesz a kalandok sűrűjében. Wood érdekes nyilatkozatot adott a The Wrap nevű újságnak, melyben arról beszél, hogy a Westworld első két etapjában nem kapott annyi fizetést, mint a férfi főszereplők és a dolog csak akkor változhat meg, ha a csatorna berendeli a széria 3. szezonját.
"Ha folytatja az HBO a Westworldöt, akkor jön majd el az a pont, hogy annyit keresek, mint a legfontosabb férfi színészek. Majdnem elérzékenyültem, amikor meghallottam ezt a hírt, ugyanis nagy ritkaságnak számít az a mai napig, hogy egy nő annyit keres, mint egy férfi Hollywoodban. Talán most fordul elő velem először a karrierem során!" - mondta Evan Rachel Wood, aki hozzátette, kezdetben nem okozott számára gondot, hogy Anthony Hopkins vagy Ed Harris többet kerestek nála. Mostanra azonban ugyanannyi munkát öltek bele a Westworldbe. "Nem fair, ha csak azért keresek kevesebbet, mert nő vagyok!" - fakadt ki az interjúban a Westworld színésznője, akinek saját bevallása szerint a fizetése éveken keresztül stagnált.

Rákapcsol a VIASAT3, ezen a héten 11 órányi saját gyártású műsorral készülnek

Írta: KTL | 2018. április 16. 18:35
Március 26-a óta minden hétköznap 20 órakor látható az Ide Süss! a VIASAT3-on, melynek ez az utolsó hete. Múlt hétfőn pedig megérkezett a Feleségek Luxuskivitelben 2. évada, mely 21:00-kor kerül képernyőre. Ma pedig egy újabb magyar produkció folytatódik a csatornán, jön az Észbontók 5. évada. A comedy show mostantól minden hétköznap 19 órakor lesz látható, bruttó egy órás műsoridővel és kizárólag celebekkel. Ezzel együtt pedig ezen a héten 11 órányi saját gyártású tartalommal készül a VIASAT3, ami kiemelkedő a kábeles mezőnyben.

Új műsorral tér vissza Ördög Nóra

Írta: AJ | 2018. április 16. 14:54
Tavaly márciusban indult a TV2-n Ördög Nóra vezetésével a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című családi kvízshow, melyben ismert emberek és gyermekeik versenyeztek egymással a fődíjért. A műsor első évada sikeres volt, ezért a nyári szünet után már ősszel visszért és heti egy alkalom helyett minden hétköznap este képernyőre került. Az első adásokat még jól nézték, ám fokozatosan csökkent a nézettsége, így ez a vetítési forma nem volt sikeres. A műsor azonban kissé átalakítva ismét visszatér.
Április 30-án, hétfőn 20:35-kor indul a TV2-n a Vigyázat, szülővel vagyok!. A kvízshow házigazdája ezúttal is Ördög Nóra lesz, a hírességek viszont ezúttal nem gyermekeikkel, hanem szüleikkel látogatnak el a stúdióba. A párosok versenyben szállnak az akár egymillió forintos nyereményért, amit ezúttal is jótékony célra ajánlanak majd fel. A műsor versenyzői között láthatjuk majd többek között Mádai Vivient, Stohl Lucát, Trokán Nórát, Zimány Lindát, Rubint Rékát, Oláh Gergőt, Nagy Ferót és Gönczi Gábort.

Kiderült, ki lett az RTL Klub legújabb műsorvezetője

Írta: AJ | 2018. április 16. 09:42
Az elmúlt két hétben több változás is történt a Reggeliben. Távozott a műsorban tavaly nyár óta látható házigazda, Fehér Tibor, a helyére pedig Peller Mariann és Papp Gergő Pimaszúr érkezett új, állandó műsorvezetőként Peller Anna, Lukács Miklós és Kiss Ramóna mellé. Múlt pénteken egy újabb házigazdával, Lakatos Márkkal bővült a Reggeli, és akkor bejelentették, hogy a műsor újraindulásának egyéves évfordulóján még valaki csatlakozik. Április 16-án reggel pedig leleplezték, hogy a Reggeli hetedik műsorvezetője A Konyhafőnökből megismert Wossala Rozina lett. (Fotó: RTL Klub)

Vak nőt alakít legújabb filmjében a Trónok harca szépsége (videó)

Írta: RaulReal | 2018. április 16. 09:01
2018. május 25-én mutatkozik be az amerikai filmvásznakon Natalie Dormer legújabb filmje, az In Darkness című thriller, mely több szempontból is nagyon érdekes. A Trónok harca és a Tudorok szépsége ugyanis egy vak zenészt játszik a történetben, akinek a fölötte lakó szomszédja "öngyilkos" lesz, az eset miatt pedig vad hajsza kezdődik Londonban. Dormer nem csak a főszereplője lesz az alkotásnak, íróként is jegyzi az In Darknesst. A filmben rajta kívül szerepel még a modell Emily Ratajkowski - őt gyilkolják meg rejtélyes körülmények között - és Ed Skrein is, aki a Trónok harcában Daario Naharist alakította addig, amíg a színészt le nem cserélték másra. Most pedig jöjjön az In Darkness előzetese, melyet érdemes megnézni, izgalmasnak tűnik!

Többen is meghalhatnak a Barátok köztben

Írta: KTL | 2018. április 15. 23:05
Az április 16-ai héten komoly katasztrófa lesz a Barátok köztben. A sorozat új előzetese szerint a Rózsa kávéház kigyullad és komoly tűz keletkezik a Mátyás király téren. A kávézóban többen is bent rekednek, többek között Krisztián, aki rosszul is lesz az égő étteremben. Miklós a bajbajutottak segítségére ered, de meggyullad a ruhája, majd később Rudi is berohan a Rózsába. Krisztián, Miklós és Rudi így ha nem tudnak kimenekülni, akkor az életüket is veszthetik a következő napokban. A válsághelyzet miatt az egész házat ki kell üríteni, így lehet hogy még többen életveszélybe kerülnek. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozza a tűzet, ahogy azt sem hogy mely epizódokban lesz látható, így érdemes lesz a következő napokban nagyon figyelni a Barátok közt nézőinek.

Fear The Walking Dead 4. évadpremier kritika: Most érdemes új nézőként beszállni a sorozatba

Írta: RaulReal | 2018. április 15. 15:02
A Fear The Walking Dead már akkor újat mutatott az AMC-n futó anyasorozat nézőinek, amikor 2015-ben bemutatkozott a képernyőkön. A színesebb fényképezésével, az életszerűbb dialógusokkal és a kicsit sem képregényes stílussal rögtön rengeteg rajongót szerzett magának a spinoff. Míg a The Walking Dead mostanában elment a súlytalan akciójelenetek erőltetése irányába, addig a Fear The Walking Dead kvázi újrakezdi az egész történetet a 4. évad premierjében. Az eredeti szériából ugyanis átemelnek erre a szezonra egy karaktert, Morgant, akinek a szemével láthatjuk, milyen a totális háborúból átcsöppenni a reménytelen zombiapokalipszisbe. Az évadpremiert az AMC jóvoltából láttuk, a hivatalos tévés premier előtt.
A legérdekesebb aspektusa a szezonkezdésnek egyértelműen az, hogy a játékidő nagy részében nem találkozunk egyetlen, eddig megismert szereplővel sem. Most nem Nickék a fontosak, a készítők ugyanis ezzel a résszel becsatlakozási pontot akartak adni az olyan nézőknek, akik kiábrándultak a The Walking Deadből. Ez sikerült is, szinte minden előismeret nélkül élvezhető a nyitány. Három új karaktert is megismerhetünk ebben a tömény, de nagyon élvezhető 50 percben. A már említett Morgan, akit Lennie James alakít régi-új ismerős ugyan, de az új szituációban mindenképp más emberként viselkedik. Hozzá csatlakozik még Garret Dillahunt, aki egy afféle pisztolyhős szerepében tetszeleg, míg a Lost szépsége, Maggie Grace kőkemény amazonként tűnik fel, aki harckocsival járja a zombik által uralt világot. A Fear The Walking Dead egyik nagy előnye a The Walking Deaddel szemben mindig is az volt, hogy nagyon jól válogattak helyszíneket az alkotók. Míg az első évadban főleg Los Angelesben mozgott a széria, addig később olyan helyekre látogattunk el, mint Mexikó, a végtelen óceán, de még a farmos szezont is ügyesebben abszolválták az írók, mint az anyasorozatban. A főszereplőkkel egyébként semmi probléma nincsen, ezért is várjuk a második részt április 22-én, amikor már Aliciáék is tevékenyen részesei lesznek a sztorinak. Érdekes lesz, ahogyan a két zombis produkció eltérő hátterű és lelki világú szereplői ütköztetik majd egymással a nézeteiket.

Ma este új sorozat indul az egyik legismertebb tévésztár főszereplésével

Írta: RaulReal | 2018. április 15. 09:00
A 44 éves Jerry O'Connellt a legtöbben a Sliders című klasszikus sorozatban láthatták először, a színész azonban későbbi karrierje során is feltűnt felkapott produkciókban. A veterán sztárt láthattuk a Milliárdok nyomában (Billions) 3 részében, a Scream Queens - Gyilkos történetben, legutoljára pedig az Agymenőkben. Ma este az AXN-en világpremierként debütál Jerry O'Connell legújabb sorozata, a Carter, mely könnyed nyomozós széria, egy kis csavarral. A Carter április 15-től, minden vasárnap 20:00-kor lesz látható az AXN-en, a történet középpontjában pedig egy olyan férfi áll, aki miután kitör kisvárosi környezetéből, befut Hollywoodban, egy nyomozós sorozat főszereplője lesz. Az álomszerű kaland viszont csúfos véget ér, amikor Harley Carter nyilvánosan kap idegösszeroppanást, emiatt pedig kénytelen lesz hazaköltözni. A fényűző partiknak, az álomnőnek és a hírnévnek is annyi, gyermekkori barátjának köszönhetően azonban Carter élete új fordulatot vesz. Az egykori színész a valóságban is detektívnek áll, hogy a legkülönösebb ügyeket is felgöngyölítse!
A Carter epizodikus sorozat lesz, így minden részben más bűntényre kell számítani, némi átíveléssel persze. A széria nagy rejtélye ugyanis az lesz, hogy Harley ki tudja-e deríteni, mi történt 25 évvel ezelőtt eltűnt édesanyjával. Jerry O'Connell azt nyilatkozta az újdonságról, hogy a produkció ügyesen egyensúlyoz a humor és az izgalmas bűnesetek között. A Sony Pictures Televisionnek a Carter a második nemzetközi piacra gyártott sorozata az Elfeledve (Absentia) után. A vasárnap esténként látható széria 10 részes lesz, Ontarióban forgatták, a nemzetközi sajtó szerint pedig az AXN joggal reménykedhet abban, hogy ez a produkciója is sikeres lesz. A nézők a mai napig szeretik a nyomozós sorozatokat, a Carter pedig betöltheti azt az űrt, amit a Castle és a Dr. Csont hagyott maga után. Vajon tényleg képes egy krimiszéria sztárja a valóságban is ügyeket megoldani? Vasárnap esténként kiderül az AXN-en. (A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

Újabb fontos amerikai sorozatokat rendeltek be

Írta: RaulReal | 2018. április 14. 19:11
Délután hírt adtunk az NCIS új évadának berendeléséről, az elmúlt napokban azonban más csatornáknál is zajlott az élet. Az HBO hamar bizalmat szavazott egyik fontos szitkomjának, hiszen a Szilícium-völgy 5. etapja még csak most vette kezdetét, a kábelcsatorna azonban már most berendelte a 6. évadot. A start-uposokról szóló produkció mellett a következő szezonban visszatér a Barry című újonc is, hiszen az HBO ennek a szériának is bekérte a 2. szezonját. A Barry a tavasz egyik legnagyobb meglepetése, a bérgyilkosból lett amatőr színészről szóló történet ugyanis egyike a mostanában készített legjobb dramedyknek.
A Netflixen futó szuperhősös sorozatok rajongóinak is van egy jó hírünk, hiszen az online videotéka berendelte a Jessica Jones harmadik szezonját, melyben folytatódnak az iszákos nyomozónő kalandjai. A tiniszériák rajongói is örülhetnek, hiszen az ugyancsak a Netflixen futó On My Block is visszatér jövőre a második évadával. Az Audience bekérte a Loudermilk 2. szezonját, de a női börtönben játszódó Wentworth is folytatódhat a 7. szezonjával. A CBS-en a következő tévés idényben folytatódik a Mom a 6. évadával, a Broad City nézőinek viszont rossz hírünk van, a produkció nemrég berendelt 5. etapja lesz az utolsó, így nem folytatódik a széria.
hirdetés