.

Végleg befejeződött az egyik legnépszerűbb amerikai sorozat forgatása

Írta: RaulReal | 2018. június 02. 21:30
A House of Cards (Kártyavár) háza táján nemrégiben hatalmas botrány tört ki, ugyanis a főszereplő Kevin Spacey-t, aki Frank Underwoodot alakította, többen is zaklatással vádolták meg. A Netflix leállította a forgatást, utánajártak az ügynek és kirúgták a színészt. A helyére Robin Wright került, a váltás pedig még a történet szempontjából is jól jött ki, ugyanis Claire Underwood lett az USA 47. elnöke.
A színésznő az Instagramján jelentette be tegnap, hogy a House of Cards hatodik és egyben utolsó, 8 részes évadának forgatása befejeződött. Robin Wright arról számolt be, hogy a stáb nagyon jól összekovácsolódott, élmény volt a lezárás elkészítése. A House of Cards idehaza is látható, a Dunára június 11-én érkezik 21:25-ös kezdéssel az 5. évad premierje. A sorozat első két évada annak idején az AXN NOW kínálatában debütált, később a produkciót a 4. etap premierjével egy időben a Netflix Magyarországon is elérhetővé tették. A sorozat első évadát 2016 szeptemberében kezdte el vetíteni a Duna, azóta megszakításokkal, de itt látható szinkronnal a széria.

Három ismert sorozat is folytatódik júniusban

Írta: AJ | 2018. június 02. 17:26
A nyári időszakra is tartogat premier tartalmakat a hazánkban többek között a VIASAT3-at, VIASAT6-ot, Sony Max-ot és Sony Movie Channelt is működtető Sony Pictures Television. Érkeznek az egyik népszerű szitkom és az egyik kedvelt időutazós dráma Amerikában nemrég befejezett évadai, valamint majdnem egy év után adnak ismét új részeket az egyik képregényes sorozatukból.
A Brooklyn 99 - Nemszázas körzet első két évada hazánkban a VIASAT3-on, a harmadik és negyedik pedig a VIASAT6-on volt látható, a folytatás pedig a vélhetően alacsony nézettség miatt egy még kisebb kábeladóra, nem is a főműsoridőbe érkezik. A sorozat ötödik évadának dupla részes hazai premierje június 10-én, vasárnap 08:20-kor lesz a Sony Movie Channelen. A folytatás június 16-án, szombaton reggel érkezik meg, amikor is 08:25-ös kezdéssel négy újabb epizódot tűznek képernyőre. Azt nem tudni egyelőre, hogy a továbbiakban is négyesével kerül-e adásba a szitkom ötödik, a tengerentúlon nemrég véget ért etapja, de ezzel a tempóval nagyon rövid idő alatt, már július 14-én levetíthetik az évadzáró epizódot. A Brooklyn 99 rajongói pár hete nagyon csalódottak voltak, ugyanis a FOX elkaszálta a szériát, ám nem sokkal később az NBC bejelentette, hogy megmentik a rendőrös komédiasorozatot, és náluk folytatódik a hatodik évaddal.

Így néztek ki a Trónok harca színészei fiatalon - 5. rész

Írta: RaulReal | 2018. június 01. 21:40
A Trónok harca az HBO messze legnépszerűbb sorozata jelenleg, a kosztümös produkcióban pedig a történetvezetés mellett a rendkívül erős színészi játékok is biztosítják a történet minőségét. Új cikksorozatunkban utánajárunk annak, hogyan néztek ki kedvenceink a Trónok harca előtt, még mielőtt a közönség nagy része megismerte volna őket. Az idősebbek esetében 10-20 évvel korábbi fotókra is rábukkantunk, de a fiatalabbak esetében is látványos különbségek vannak. Az első 8 fotót itt, a második 8-at itt, a harmadik adagot itt, a negyedik felvonást pedig itt tettük közzé, a tovább mögött pedig érkezik cikksorozatunk ötödik része!

Halálosan megfenyegették a Trónok harca színészét

Írta: RaulReal | 2018. május 31. 21:20
A Trónok harca eddigi 7 évada alatt több velejéig gonosz karaktert láthattunk a képernyőn, élükön Joffrey Baratheonnal és Ramsay Boltonnal. Az Éjjeli Őrség tagjából, Ollyból azonban már nem sokan nézték volna ki, hogy több fontos szereplő halálát is okozza. A színész az Express nevű újságnak nyilatkozott róla, hogy először mennyire felvillanyozta a fiú pálfordulása. "Nem tudtam, hogy Olly szíven szúrja majd Havas Jont, mert két részenként kaptuk meg akkoriban a forgatókönyveket. Izgalmas volt, mert tudtam, hogy az emberek utálni fognak, főleg, hogy egy évvel korábban én öltem meg Ygritte-et is!" - mondta el Brenock O’Connor.
A színész jól sejtette a dolgot, mert a nézők közül voltak, akik keményen nekitámadtak. "Egy brutális tweetben kaptam üzenetet egy amerikai nézőtől, aki azt írta, hogy a családommal együtt kivégez, megerőszakol és megetet a kutyáival. 15 éves voltam akkoriban, így elég nehezen emésztettem meg a dolgot. Ráadásul Angliában ekkor még adásba se került az epizód, az USA-ban élő nézőkhöz előbb eljutott Olly gaztettének híre. A fenyegetés ellenére büszke voltam magamra, mert sikerült úgy eljátszanom a jelenetet, hogy ilyen indulatokat váltott ki a rajongókból" - mesélte a Trónok harca színésze. Brenock O’Connor nagy élménynek élte meg azt is, amikor a 6. évadban Jon halálra ítélte Ollyt és a többi árulót az Éjjeli Őrségből. Egy forgatási napon 35-ször vették fel az akasztásos jelenetet, mint kiderült az interjúból. O'Connor egyébként újfent elárulta Kit Haringtont, ugyanis amikor az Express megkérdezte, hogy kit látna legszívesebben a Trónok harca végén a Vastrónon, a színész az Éjkirályt nevezte meg.

A héten búcsúzik a TV2 szórakoztató műsora

Írta: AJ | 2018. május 31. 20:22
2018. április 15-én indult a TV2-n A Nagy Duett legújabb, sorban hatodik évada. A műsor nem csak versenyzőit tekintve hozott újdonságot. A hatodik szezon házigazdája a produkció régi-új műsorvezetője, Liptai Claudia lett, aki most először vezeti egyedül ezt a showműsort. Korábban Majka és Tilla oldalán láthattuk A Nagy Duettben. Majdnem teljesen lecserélték a zsűrit is, egyedül Kasza Tibor tért vissza, Szulák Andrea és Cooky helyére Nagy Adri és Pápai Joci érkeztek. A műsor jelenlegi etapja azonban nem túl sikeres.
Az évad első adásában nem esett ki egyik versenyző sem, utána azonban sorban távoztak a profi énekesekből és hazai ismert emberekből álló párosok. A nyolcadik, és egyben utolsó adásba jutott Csobot Adél és Rózsa György, Balázs Andrea és Horváth Tamás, Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván, valamint Tápai Szabina és Takács Nikolas. A hatodik évad fináléja június 3-án, vasárnap 18:55-kor kezdődik. A Nagy Duett helyén június 10-től filmeket láthat a közönség. (Fotó: TV2)

Jóval korábbi Barátok közt és sorozatok özönlik el nyáron az RTL Klubot

Írta: KTL | 2018. május 30. 18:56
Június 11-én vált nyári műsorrendre az RTL Klub és ahogy pár órája megírtuk a TV2 is aznaptól áll át új programstruktúrára. De amíg a TV2 kizárólag ismétléssel készül a június 14-én induló Foci VB idejére, addig az RTL Klub az ebben az időszakban megszokottnál is több premier tartalommal próbálja magánál tartani a nézőket. Lássuk, hogy mire lehet számítani júniusban és július első felében a csatornán. Január után, délután visszatér a Szulejmán ismétlés a tévéadóra és minden hétköznap 13:50-kor a 158. résztől lesz újra látható a török sorozat. Az RTL Híradó sok éve változatlanul 18 órakor kezdődik majd, míg kivételesen a Fókusz kezdése sem változik és továbbra is 19:05-től jelentkezik. A magazin után azonban teljesen felborul a csatorna estéje.
Vadonatúj időpontban, közel másfél órával korábban indul viszont a Barátok közt. 11-étől a Mátyás király tér életét bemutató széria 21:00 helyett, 19:40-kor lesz látható. Jelentősen változik az Éjjel-Nappal Budapest kezdési időpontja is, mely 21:40-ről 20:20-ra kerül. Az esti, heti tartalmak pedig már 21:30-tól elkezdődnek. Hétfőn - ahogy korábban megírtuk - jön a Dr. Csont 12. és egyben befejező évada. Az új szezon rögtön dupla epizóddal kezdődik, de azt még nem tudni, hogy ez végig így lesz-e. Kedden a Válótársak 3. etapját kezdi el ismételni a csatorna, mely januárban volt először látható a tévéadón. Ezt követően 22:35-kor a Castle 7. évada kerül újra képernyőre. Mindkét sorozatból heti két rész lesz látható, ugyanis a keddi vetítésen kívül csütörtökön is jelentkeznek.

Ismétlések és egy meglepetés sorozat váltja a Bezár a bazár!-t a TV2-n

Írta: KTL | 2018. május 30. 16:45
Tegnap írtuk meg, hogy titokban nyári ismétlésáradatra váltott a TV2, ugyanis a Ninja Warrior Hungary régi részei mellett hétfő óta már a Bezár a bazár!-ból is korábbi adásokat vetítenek. Ez a műsorrend azonban nem fog sokáig tartani, mindössze két hétig, ugyanis június 11-étől teljesen új váltja fel. 19:00-tól nagy meglepetésre a Hegyi doktor – Újra rendel kerül képernyőre. A sorozat a legendás Hegyi doktor 2008-as folytatása, mely korábban a Dunán sikerrel volt látható. A közmédia főcsatornáján azonban már többször leadták és jelenleg is ismétlik délutánonként. Elég furcsa, hogy a TV2 a Tények után nem saját gyártású műsorból új részekkel, de még csak nem is régi adásokkal készül, hanem sorozatismétlést tűz majd képernyőre.
A német doktor után 20:00-kor Pénzt vagy éveket! ismétlés lesz látható, de a csatorna a hivatalos TV műsorban nem jelöli, hogy 2017-es nyári, vagy 2018 januári adásokról van-e szó. Kasza Tibor régi műsora után 21:25-től Ezek megőrültek! ismétlést fognak vetíteni. Itt sem jelölik, hogy mikori adások lesznek, de mivel Majka és Tilla van feltüntetve a házigazdáknál, ezért a 2015-ös harmadik évad lesz képernyőn. Ezt a szezont már tavaly nyáron is elkezdték, de nem fejezték be, valószínűleg ott folytatják majd. A hétköznapi ismétlések után heti rendszerességű ismétlések és filmek lesznek láthatóak a TV2-n, egyetlen egy premier tartalom sem. Úgy látszik a csatorna a június 14-én kezdődő, várhatóan nagyon nézett Foci VB idején nem is próbálja magánál tartani a nézőket.

Távozik az egyik legnépszerűbb sorozat főszereplője

Írta: RaulReal | 2018. május 30. 15:49
Ősszel érkezik az AMC-re a The Walking Dead című zombis sorozat 9. évada, melynek mindössze hat részében lesz látható már csak Andrew Lincoln, aki ezután távozik. A színész a pilottól kezdve szerepelt a produkcióban, az ő szemén keresztül ismerhettük meg a világvégét. Már a 8. etapban is rengeteg néző hagyta ott a szériát, amikor a Chandler Riggs által játszott Carl meghalt, most pedig még nagyobb krízishelyzet állt elő a csatornánál. A Collider értesülései szerint az AMC arra hajt, hogy a Darylt játszó Norman Reedust tegye meg új főhősnek. Nem is lenne rossz ötlet, hiszen igazi közönségkedvencről van szó a kemény motoros esetében.
A sorozat háza táján mostanában elég sok probléma van, hiszen Lauren Cohan (Maggie) is összetűzött az AMC-vel. A színésznő jobb fizetést kapott a csatornától, ráadásul szintén csak 6 rész erejéig tér majd vissza. Mindeközben pedig elindul saját szériája, a Whiskey Cavalier az ABC-n. Az is elképzelhető tehát, hogy Cohannel is megszakít minden kapcsolatot az AMC és kiírják Maggie-t a The Walking Deadből. Ilyen hosszú ideig tartó szerepeknél fennáll a veszélye annak, hogy a színészeket beskatulyázzák, vélhetően ebből az indokból távozhat két ilyen fontos szereplő is hamarosan. A FOX megszűnése után a The Walking Dead az RTL Spike-on folytatódik Magyarországon, a 9. évaddal, ahogy itt elsőként megírtuk. Május 21 óta a Viacom csatornája elkezdte ismételni a zombis sorozatot, egészen az első résztől kezdve.

Újra képernyőre tűzi Stohl András régi műsorát az RTL

Írta: AJ | 2018. május 30. 14:00
Tavaly nagy meglepetésre bejelentették, hogy 13 év után visszatér az RTL Klubra a Survivor. Az ősszel képernyőre került szezon az egyik legsikeresebb produkciója lett a tévéadónak, és a Survivor lett a legjobb reality kategória győztese a Televíziós Újságírók Díján. Az RTL pedig nem sokáig várt, berendelték az idén ősszel érkező folytatást, melyet a Paprika Studios gyártásában már javában forgatnak. Az új részek érkezéséig sem maradunk azonban Survivor nélkül.
Május 30-tól kezdve hétköznap esténként újra képernyőre tűzi az RTL Magyarország a műsor első évadát az RTL+-on. A realityt 2003 és 2004 között Survivor - A sziget címmel adták, és a tavaly a TV2-höz szerződő Stohl András volt a műsorvezetője. Az első két hazai Survivor évad azonban nem volt sikeres, nem is készült belőle több mint tíz évig folytatás. Az RTL+-on képernyőre kerülő adások a Két pasi - meg egy kicsi helyén, 22:05-kor lesznek láthatóak. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a második etap is megérkezik-e az első után. A Két pasi - meg egy kicsi azonban nem tűnik el az RTL+-ról, hétvégente délutánonként ugyanis továbbra is sugározzák majd a szitkom epizódjait. (Fotó: RTL+)

Meghalhat a Barátok közt egyik legfontosabb karaktere

Írta: KTL | 2018. május 29. 22:00
Megrázó eseményeket láthattak Barátok közt nézői az elmúlt két nap. A történet szerint a hétfői részek végén egy erdei biciklitúrán eltűnt Hanna. A keddi epizódokban kiderült, hogy komoly balesetet szenvedett és eszméletlenül szállították kórházba. Az orvosok szerint súlyos az állapota és jelenleg azt vizsgálják, hogy milyen mértékben sérültek a belső szervei és a gerince. Egyelőre nem tudni, hogy túléli-e a sérüléseket.
Nyári Diána 2010-ben csatlakozott a produkcióhoz és kisebb-nagyobb szünetekkel 8 éve látható a sorozatban. Az általa megformált Hanna régóta a Barátok közt egyik legfontosabb karaktere és az utóbbi időkben különösen is sokat szerepelt a szériában. Egy ideje tudni, hogy a színésznő gyermeket vár, így várható volt hogy távozik a sorozatból. Könnyen lehet, hogy a készítők Hanna halálával végleg kiírják a karaktert a szériából. Az is elképzelhető, hogy hosszabb ideig kómába kerül és ezáltal oldják meg, hogy egy ideig ne szerepeljen Barátok köztben. Az, hogy végül mi lesz a fiatal lány sorsa, várhatón csak a következő napokban vagy hetekben derül ki az RTL Klub napi sorozatából.

Titokban nyári ismétlésáradatra váltott a TV2

Írta: KTL | 2018. május 29. 20:15
Április 9-én indult a Bezár a bazár! a TV2-n. Kezdetben hétköznaponként 19 órakor került képernyőre és annak ellenére, hogy a nagy sikerű Konyhafőnök ment ellene, legyőzni ugyan nem tudta, de egyre jobb nézettséget szállított. Majka és Tilla műsora pár hete átkerült 19:15-re (bár a hivatalos TV műsorban azóta is 19:00 van jelölve), két és fél hete pedig az RTL-en a Fókusz és A Fal látható a sávjában. Mióta Sebestyén Balázs vetélkedője ellen megy majdnem minden nap tarol és nagy arányban legyőzi őket.
Az egyik olvasónk jelezte, hogy tegnap Bezár a bazár!-ból ismétlés volt látható a TV2-n. Megkerestük a csatornát és megkérdeztük, hogy miért régi részt adtak a produkcióból, de nem kaptunk választ. Azóta pedig kiderült, hogy a kedd esti rész is ismétlés, mely azt jelenti hogy tegnap nem egyedi esetről, például technikai hibáról volt szó. Mivel hétfő óta a Vigyázat, szülővel vagyok! helyett a Ninja Warrior Hungary ugyancsak ismétlése látható, így hétköznaponként este 7-től éjfélig kizárólag régi adásokat sugároz a csatorna. Ezzel gyakorlatilag teljesen titkokban (csak a Ninjáról lehetett tudni) a TV2 már májusban, rekordkorán átállt nyári műsorrendre. Az elmúlt években ez inkább június közepén vagy végén szokott megtörténni, ezért is nagyon furcsa, hogy egy országos csatorna a tavasz végén ne adjon hétköznap premier tartalmat.

A bukások után megvan, mikor folytatódik a Cobra 11

Írta: KTL | 2018. május 29. 18:50
A Cobra 11 legújabb, 21. évada tavaly áprilisban indult az RTL Klubon, de mindössze csak 11 részt tűztek belőle képernyőre vasárnap esténként. Azután egy hosszabb szünet következett, majd idén januárban folytatódott a sorozat. A tervek szerint péntekenként dupla résszel vetítették volna a szériát, de olyan rossz nézettséggel tért vissza, hogy két adás után, azonnal le is vették a képernyőről. Ezután újabb hosszabb pihenő következett, majd április végén az eredeti sávjában, vasárnap 19 órakor tért vissza. A nézettsége azonban akkor is katasztrofális volt, bedöntötte az RTL Klub vasárnap estéit, ezért két epizód után megint abbahagyták a vetítését.
Nemrég számoltunk be róla, hogy június 11-én folytatódik a Dr. Csont és új napon, június 13-án tér vissza a Keresem a családom. Ugyanezen a héten, június 17-én vasárnap folytatódik a Cobra 11 is a 21x16-os epizódjával. Úgy látszik, az RTL újabb bizalmat szavazott a sorozatnak és még egyszer kiemelt helyen tűzik képernyőre. (Fotó: RTL Klub)