.

Közel a vég a Trónok harca egyik közönségkedvencének (spoilerveszély)

Írta: RaulReal | 2017. április 14. 22:04
Iain Glen a Trónok harca elmúlt 6 évadában feltűnt már száműzött lovagként, reménytelen hősszerelmesként és megmentőként is. Talán emiatt és a színész jó játékának köszönhetően vált közönségkedvenccé a karakter, aki számos mém céltáblája lett az elmúlt időszakban, de inkább kedveskedő csipkelődés volt ez a rajongók részéről, mintsem rosszindulat. Figyelem, a tovább mögött enyhe spoilerek következnek.

Így néznek ki az Exek az édenben szexi női és férfi játékosai

Írta: KTL | 2017. április 14. 21:20
A VIASAT3 történetének egyik legsikeresebb műsora volt 2011-ben az Éden Hotel és 2012-ben az Éden Hotel 2, melyek hosszú hetekig képernyőn voltak. Öt év után, idén tavasszal ismét napi beköltözős reality-t tűz képernyőre a csatorna, melyet nagy várakozás előz meg. Április 18-án, jövő kedden érkezik az Exek az édenben. A produkció innentől kezdve hétfőtől-csütörtökig, 21:30-tól lesz látható a VIASAT3-on.
Az egzotikus Bali szigetén forgatott műsorba hat játékos költözik majd be, ahova később váratlanul megérkeznek a versenyzők exbarátai vagy exbarátnői, felkavarva a taktikai játékot. A szabályokat és a gyönyörű helyszínt hamarosan bővebben is bemutatjuk, de most az első hat szexi játékosról mutatunk fotókat, melyek a tovább mögött nézhetőek meg.

Elbúcsúzott a sorozat egyik legrégebbi szereplője a Barátok közttől

Írta: KTL | 2017. április 14. 20:14
Kiss Ramóna február közepén bejelentette, hogy távozik a Barátok köztből. A Zsófit alakító színésznő 16 éve szerepel a sorozatban, így az egyik legrégebbi karaktert veszíti el a produkció. Ramóna csütörtökön forgatott utoljára a Barátok közttel, mely után a stáb a Rózsa kávéházban búcsúztatta el. A nézők azonban még egy darabig láthatják Zsófit a Mátyás király téren, a képernyőről valamikor a nyáron tűnik majd el. A Fókusz végigkísérte Ramóna utolsó napját a Barátok közt stúdiójában, érdemes megnézni az anyagot, mely a tovább mögött található (Fotó: RTL Klub)

Május 2-án indul az RTL vadonatúj reality-je

Írta: KTL | 2017. április 14. 18:21
Szeptemberben jelentette be az RTL Klub, hogy egy vadonatúj, vakházasságokat bemutató műsort indít. Most kiderült, hogy a Házasság első látásra május 2-án indul és innentől kezdve hétköznaponként 18:55-kor kerül képernyőre. Részletek a csatorna közleményében: Hamarosan útjára indul az RTL Klubon a számos országban nagy sikernek örvendő Married at first sight formátum hazai változata, melyet a közönség Házasság első látásra címen láthat hamarosan. A műsorban négy nőt és négy férfit ismerhetnek meg a nézők, akiket a pszichológusokból és párkapcsolati szakértőkből álló csapat tudományos módszereken alapuló felméréseket követően egy párrá állít össze.
Megismerkedésük azonban csöppet sem nevezhető hétköznapinak, hiszen a párok először kizárólag az oltár előtt találkoznak - a tudományos eredmények alapján - leginkább hozzájuk passzoló társukkal. A nászutat követően a párok összeköltöznek, majd egy hónapnyi együttélés után eldöntik: együtt vagy külön folytatják tovább az életüket. A „vakházasságtól” a döntésig vezető utat a nézők május 2-től, 18:55-től követhetik nyomon minden hétköznap este az RTL Klubon.

A The Walking Dead készítői nem akarják a Trónok harca példáját követni

Írta: RaulReal | 2017. április 13. 20:06
Nagyon sokan tudják, de a The Walking Dead a Trónok harcához hasonlóan irodalmi alapanyagból merítkezik, így amikor a 7. évad premierjében Glenn koponyáját beverte Negan, az egy az egyben a képregény történéseit követte. A különbség a két sorozat között az, hogy a Trónok harca George R. R. Martin lassúsága miatt utolérte a regénysorozatot és le is hagyta azt. A Havas Jon halála utáni részek már nem számítanak kánonnak, a szerző el is mondta, hogy lesznek különbségek az ezután érkező könyvek és a tévés adaptáció között.
Sokak szerint az AMC zombisorozata, a The Walking Dead is kezdi utolérni a képregényeket, a készítő Scott M. Gimple szerint azonban ők nem fognak olyat húzni, mint a Trónok harca. A sorozat jelenlegi showrunnere azt is elmondta a Hollywood Reporternek, hogy mindössze egy esetben előzhetnék le a tévészéria történései az alapanyagot: ha elkaszálnák a képregényeket, az AMC viszont úgy döntene, hogy ennek ellenére képernyőn tartja a The Walking Deadet. Mint ismeretes, a The Walking Dead képregény jelenlegi történései évekkel később járnak a sorozathoz képest, ráadásul Gimple arról is nyilatkozott, hogy az AMC produkciója lassítani fog ahhoz a tempóhoz képest, amire a rajongók számítanak. Az alkotók ugyanis reflektálni akarnak a kialakult helyzetre, arra, hogy miképp próbál megbirkózni Alexandria Neganékkel. Sőt, a sorozat a későbbiekben is igyekszik majd a képregényekhez képest kibővíteni a The Walking Dead világát. A producerek azt is hozzátették, hogy nagyjából a 20. évad környékére érheti be a széria az irodalmi alapanyagot, addig azért még van pár év.

Itt az Egynyári kaland második évadának új előzetese

Írta: KTL | 2017. április 13. 18:37
A múlt héten derült ki, hogy az Egynyári kaland 2. évadára már nem kell sokat várni, ugyanis május 13-án indul a Dunán. Az egyik legjobb magyar sorozat új részei szombat esténként fél 8-kor kerülnek képernyőre, hat héten keresztül. Hamarosan részletesen is foglalkozunk a folytatással, de előtte megmutatjuk a napokban megjelent, az új szezonhoz tartozó hosszabb előzetest. Érdemes megnézni!

Eredetileg teljesen máshogy ért volna véget a Lost

Írta: RaulReal | 2017. április 12. 20:07
A Lost a mai napig az egyik legjobb misztikus drámasorozat, habár az ABC produkciójának fináléja óta kaptunk egy-két olyan szériát, mely minőségben megközelítette a nagy őst. Erre a legfrissebb példa A hátrahagyottak az HBO-n. Azt viszont meg kell jegyezni, hogy azóta se volt olyan sorozat, amely hírverésben és nézettségben megközelítette volna a Lost - Eltűnteket. Sok évvel a finálé után a mai napig jönnek olyan hírek Damon Lindelofék klasszikusával kapcsolatban, amelyek érdekesek. Most például az derült ki, hogy eredetileg a Lost befejezése teljesen másmilyen lett volna, sokkal harcosabb és háborgóbb.
Az eredeti tervek szerint ugyanis az utolsó részben kitört volna a szigeten található hatalmas vulkán, melyet a harmadik évad egyik részében is emlegettek. Ebben az epizódban a fiatal Ben Linus volt a főszereplő, aki értesült a hegy által rejtett veszélyekről, a valóságban pedig Carlton Cuse-nak, a Lost egyik készítőjének Hawaii adta az ihletet. Köztudott, hogy a sorozatban szereplő szigetnek mindig is "személyiséget" szerettek volna adni, a Lost egyik karaktereként tekintettek a történések helyszínére, ezért foglalkoztak vele ennyit. A fináléban Jack és a füst által megszállt Locke harcolt volna meg. A jelenetet a szkript szerint földrengések tarkították, egy csomó láva is szállt a háttérben, a sziget pedig instabil állapotában nyújtott volna izgalmas helyszínt a végső csatának, jó és rossz között. Érdekesség, hogy az akciódús befejezésből végül azért nem lett semmi, mert az ABC vezetői szerint túl drága lett volna a megvalósítás. Ezért egy olcsóbb alternatív finálét választottak a készítők, amit sajnos a közönség egy része a mai napig nem tudott megemészteni.

Húsvéthétfőn tér vissza az RTL Klub egykori sikerműsora

Írta: AJ | 2017. április 12. 17:48
Februárban jelentette be az RTL Klub, hogy tavasszal újra elindítják egykori sikerműsorukat, a 2000-res évek elejétől 2011-ig képernyőn levő Reggelit. Márciusban derült ki, hogy kik alkotják majd a műsor egyik házigazda párosát, és most áprilisban lehullt a lepel a stúdióbelsőről és jó néhány részletről is. Az április 17-én, húsvéthétfő reggelén 7:15-kor induló megújult Reggeli stúdiója négy "helyiségből" áll majd.
A legszélső rész egy télikert, mellette található egy elkülönített rész az élőben fellépő énekesek, zenészek részére. A két fő helyszín a középen található konyha, és a feljebb elhelyezkedő családias hangulatú nappali lesz. Itt zajlanak majd a beszélgetések. A műsor első állandó házigazdája Peller Anna és Lukács Miklós kettőse lesz, a premier adást azonban nem ők, hanem két veterán "reggelis", Stohl András és Alföldi Róbert nyitja meg. A vadonatúj reggeli hétköznap reggelente 7 és 9 óra között jelentkezik majd az RTL Klub műsorán. Lesz egy gasztrorovata, valamint a készítők szándéka szerint hétről hétre segíteni szeretnének menhelyen élő állatokon, hogy minél hamarabb új otthonra leljenek. (Fotó: Nesztinger Szilárd)

Két visszatérő szereplő a Barátok köztben

Írta: KTL | 2017. április 11. 22:55
Nemrég számoltunk be róla, hogy a Barátok közt múlt pénteki részében két mellékszereplő is meghalt a történt szerint. A hírek rendesen felkavarták a Mátyás király tér lakóit. A hétfői és keddi epizódok is tartogattak meglepetéseket a nézők számára, ugyanis két korábbi karakter tért vissza sorozatba. A megjelenésük a korábbi szereplésük alapján újabb bonyodalmakat hozhatnak a ház életébe.
Hétfőn a korábban Renit alakító Pető Zsófia jelent meg a szériában. Peti volt barátnője 2015 őszén szerepelt a produkcióban, Juli és Attila bejárónőjét alakította. Reni akkor rendesen felkavarta a Berényi család életet és viharos körülmények között távozott, így várhatóan most is több bonyodalmat okoz majd. Kedden a Rudi volt feleségét alakító Berta Klaudia jelent meg a Barátok köztben. Réka utoljára néhány hónapja tűnt fel a Mátyás király téren és nem sokkal később eltiltotta a közös gyerekeit Ruditól. Most pénzért jött, így most is megkavarhatja Krisztián legjobb barátjának életét.

Híres popsztár fog szerepelni a Trónok harca 7. évadában

Írta: RaulReal | 2017. április 11. 19:55
Ed Sheeran idehaza akkor robbant be a köztudatba, amikor a The A Team című számát elkezdték rongyosra játszani a rádiók, innentől kezdve az énekesnek nem volt megállás, duettezett már Macklemore-ral, híresen jóban van Taylor Swifttel, sőt már a Victoria's Secret tévés show-ját is megjárta fellépőként. Szkriptelt tévésorozatban azonban nem szerepelt még a világsztár, ez azonban nyáron megváltozik, hiszen egy rövid vendégszerep erejéig Ed Sheeran benne lesz a Trónok harcában.
A híresség elmondta, hogyha választhatna, akkor inkább egy 18+os intim jelenetben lenne benne, mintsem hogy meghaljon a szériában egy jelenet után, de a rajongók érdekében azt a spoilert nem lőjük le, hogy mi lesz Sheeran karakterével a Trónok harcában. Aki nagyon kíváncsi, az itt elolvashatja, hogy túléli-e a westerosi kalandot a popsztár. A Trónok harcában több ízben is szerepelt már popzenéhez köthető figura, így például a Coldplay és a Snow Patrol egy-egy tagja is. Olyan azonban nem fordult még elő, hogy készítők az egyik szereplő kedvencét szerződtették volna, meglepetés gyanánt. Ed Sheeran esetében viszont így történt, hiszen az énekes az Arya Starkot alakító Maisie Williams kedvencc énekese. Ed Sheerannek egyébként köze volt a XXI. század másik legnépszerűbb fantasyjéhez, A Gyűrűk Urához is. Igaz, hogy csak az előzményhez, A hobbit kísérődalát ugyanis az érzékeny dalairól híres sztár jegyezte és énekelte.

Kiderült, hogy tervezi-e A szökés folytatását a sorozat készítője

Írta: RaulReal | 2017. április 10. 19:33
Csütörtökönként fut a TV2 egyik csatornáján, a Prime-on A szökés 5. évada, mely 9 részes lesz és a készítőt, Paul T. Scheuringot leültette a Collider egy interjúra. A szakember többek között azt is elmondta, hogy furcsa volt számára a visszatérés, hogy újból ezzel a stábbal dolgozott, ráadásul sok szereplőt nem érdekelt a folytatás kezdetben. Így például a főszereplő Michael Scofieldet alakító Wentworth Miller is vonakodott attól, hogy a sorozatban játsszon ismét. A televíziós ipar megváltozott, sokan inkább a limitált szériákra esküdnek, de Scheuring elmondása szerint ők nem is vállaltak volna újabb 22-24 részt.
Az alkotó azt ígéri, hogy dinamikus lesz az 5. évad történetének mesélése, sok nem várt fordulattal és arra is választ kapunk, hogy Michael miért tagadja le elsőre testvérét, Lincolnt. Paul T. Scheuring szerint a finálé után a színészek már lelkesek voltak egy lehetséges 6. évaddal kapcsolatban, ő azonban vonakodik az ötlettől. A készítő ugyanis azért írt alá a sorozathoz, mert a fejében volt egy teljes szezon sztorija, melyet tisztességesen le is zár. Ugyanezekkel a karakterekkel még egy történetet elmesélni nyűg lenne számára. Nem csinálná szívesen. Ellenben ha a FOX-nál nagyon ragaszkodnak hozzá, elképzelhető, hogy más veszi át A szökést, láttunk már erre korábban példát, hiszen így járt többek között Frank Darabont a The Walking Deaddel, azaz hogy lecserélték.

Az HBO mutatja be a 25 év után visszatérő kultikus sorozat folytatását

Írta: KTL | 2017. április 10. 18:02
25 év után folytatódik a kultikus Twin Peaks sorozat. Az amerikai kezdés május 21-én lesz a Showtime-on. Az HBO most bejelentette, hogy ők mutatják be Magyarországon a széria folytatását, ráadásul a kinti premier után szinte azonnal. A hazai premier egy nappal a tengerentúli indulás után, május 22-én érkezik az HBO-ra és az HBO GO-ra. Részletek a csatorna közleményében: Az új TWIN PEAKS írói és producerei az eredeti sorozat alkotói és executive producerei, David Lynch és Mark Frost voltak, az executive producer Sabrina S. Sutherland, a teljes évadot David Lynch rendezte. A sorozat kizárólag az HBO csatornákon és az HBO GO-n lesz látható Lengyelországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Bulgáriában, Moldovában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Koszovóban, Montenegróban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában május 22-étől.
Minden idők egyik legforradalmibb és legnagyobb hatású sorozata huszonöt évvel azután folytatódik a Showtime-on, hogy Amerika egyik különös, északnyugati városkájának lakóit ledöbbentette a gimnáziumi szépségkirálynő, Laura Palmer borzalmas meggyilkolása. A várva várt új TWIN PEAKS-sorozatban számos szereplő visszatér az eredetiből, köztük Kyle MacLachlan is Dale Cooper FBI-ügynök szerepében, mellettük pedig több új szereplőt is köszönthetünk majd. A TWIN PEAKS tizennyolc hatvanperces részből áll, kizárólag az HBO csatornáin és az HBO GO-n lesz látható május 22-étől. Az eredeti első és második évad május 1-től szintén elérhető lesz az HBO csatornáin és az HBO GO-n.