.

Az RTL bejelentette, mikor jön A mi kis falunk 4. évada

Írta: KTL | 2019. augusztus 14. 10:29
A mi kis falunk első két évada 2017 elején és 2018 elején 8-8 résszel, elképesztő sikerrel volt látható az RTL Klubon. A kiemelkedő nézettségnek köszönhetően a sorozat 3. szezonja több mint dupla annyi, 17 epizóddal jelentkezett. Így a sorozat már 2018 szeptemberében folytatódott és 5 friss rész képernyőre is került. Utána a produkció szünetre vonult és 2019 tavaszán további 12 új epizód volt látható. A kettébontott és extra hosszú szezon bejött az RTL Klubon, így feltételezhető volt, hogy a következő etapot is hasonlóan vetíti majd a csatorna.
Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese az RTL mai nagyszabású sajtóeseményén bejelentette, hogy A mi kis falunk 4. évada augusztus 31-én érkezik az RTL Klubra. Így a heti falus sorozat nézőinek ezúttal még őszig sem kell várni a folytatásra és a nyár utolsó napján visszatérnek Pajkaszeg lakói. A produkció most is szombatonként 20 órakor lesz látható. Feltételezhetően A mi kis falunk új szezonja első körben most is csak pár hétig jelentkezik majd, ugyanis idén is lesz X-Faktor, melynek változik a zsűrije. Szintén mai nagy hír, hogy kiderült mikor lesz A mi kis falunk alkatóinak új sorozatának, a Jófiúknak a premierje, mely ugyanúgy az RTL Klubra érkezik. A részletek a reggeli cikkünkben olvashatóak. Az RTL Magyarország többi mai nagy bejelentéséről hamarosan beszámolunk az oldalon.

Kiderült, mikor indul A mi kis falunk alkotóinak új sorozata az RTL Klubon

Írta: KTL | 2019. augusztus 14. 08:00
Májusban elsőként számoltunk be róla, hogy rendőrös vígjátéksorozatot készíthet A mi kis falunk rendezője, Kapitány Iván az RTL Klubra. A Jófiúk egy csapat idétlen, degenerált rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. A történet középpontjában egy idétlen százados (Mihályfi Balázs - Jóban Rosszban) és két igazi lúzer zsaru (Hevér Gábor - Alvilág és Király Dániel - Egynyári kaland) áll, akik egy szembejövő kutyától is megijednek.
A hírt akkor az RTL Magyarország nem erősítette meg, de nemrég elkezdték promózni a sorozatot. Most pedig kiderült az is, hogy mikor érkezik a vadonatúj széria. A Jófiúk premierje szeptember 1-jén, 20:10-kor lesz az RTL Klubon. A sorozat pedig innentől minden vasárnap este új résszel jelentkezik majd.

Az HBO elnöke a Csernobil lehetséges folytatásáról nyilatkozott

Írta: RaulReal | 2019. augusztus 14. 06:45
Az HBO-nak erős éve van, hiszen a Trónok harca 8. évada mellett olyan új, elismert produkciókat tettek le eddig az asztalra, mint a Csernobil, vagy az Eufória. Craig Mazin 5 részes szériája az emberiség egyik legnagyobb tragédiáját dolgozta fel, amikor 1986 tavaszán a csernobili atomerőmű 4-es reaktora felrobbant. A produkció 19 Emmy-jelölést kapott, ráadásul Az elit alakulat óta az HBO legnézettebb minisorozata. Casey Bloyst, a csatorna elnökét nemrég megkérdezték, hogy mik a terveik a Csernobillal, a tévés szakember pedig érdekes választ adott.
"Szerződésünk van Craig Mazinnal, ami nyitva hagyja előttünk a lehetőséget egy esetleges folytatásra. Tisztában vagyunk vele, hogy a Csernobil készítőjét nagyon érdekli a történelem. Egyelőre azonban nem gondolkozunk azon, hogy a szériára egy nagyobb franchise-t építsünk. Kizárható tehát, hogy mostanában másik olyan sorozatot engedjünk képernyőre, amely egy hasonló mértékű tragédiát dolgoz fel. Csakis akkor lennénk nyitottak egy hasonló produkcióra, ha a Csernobil készítője azt mondaná, hogy újabb minőségi történetet tudna elmesélni" - árulta el az HBO elnöke a Deadline-nak. (Fotó: HBO)

Nagyszabású fogócskázós realityt indít a TV2

Írta: RaulReal | 2019. augusztus 13. 19:05
A TV2-n egyre több a sportvetélkedő, a Ninja Warrior Hungary után az Exatlon Hungary és a hamarosan bemutatkozó Fuss család, fuss! is ezt a vonalat erősíti a csatornán. Emellett a TV2 Csoport mai, nagyszabású őszi sajtótájékoztatóján kiderült, hogy ősszel jön a Catch! – Úgyis utolérlek!, amely új szintre emeli a fogócskázást. A műsorban sportolók, atlétikus hírességek és civil játékosok próbálják majd elkapni egymást, különféle extrém pályákon. A gyors tempójú, taktikus játékba már a jelentkezés is megnyílt.

Tarolt hétfőn a Drága örökösök évadnyitója

Írta: KTL | 2019. augusztus 13. 17:19
A vártnál sokkal előbb, már tegnap este elindult a Drága örökösök 2. évada az RTL Klubon. A napi falus sorozat, A mi kis falunk napi ismétlését váltotta. Nézzük meg, hogy alakult ezek után a hétfő este 18-49-ben. A Fókusz 19,4 százalékos közönségaránnyal, kiemelkedő számokat produkált és simán leverte a szörnyen gyengén menő Hegyi doktor - Újra rendelt. A Drága örökösök 2. évadának legelső epizódja 20,6 százalékkal tarolt és egyben az este legnézettebb műsora is ez lett. Az Ökörapáti lakóit bemutató széria ugyan valamennyivel kisebb sikert hozott, mint a Pajkaszeg lakóit bemutató sorozat ismétlése, de így is hatalmas sikernek tekinthető a kezdése.
A Bezár a bazár! 10,7 százakkal szintén rossz eredményeket produkált és kikapott a napi falus produkciótól és a Mátyás király tér életét bemutató sorozattól is. Az említett Barátok közt 14,2 százalékkal viszonylag jól ment. Később az RTL Sodródás című filmje gyenge számokat produkált és kikapott a szintén nem túl erős Áll az alkutól, mely pontban 10 százalékot produkált. Az RTL Klub esti (19-23 óra) közönségaránya 15,4 százalék lett - mely rendkívül jónak számít, a TV2- ugyanakkor 9,9 százalékos. Így az előbbi csatorna 5,5 százalékponttal megnyerte a főműsoridőt, 18-49-ben, gyakorlatilag másfélszer jobban nézték mint az utóbbi tévéadót.

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sztárban sztár leszek

Írta: RaulReal | 2019. augusztus 13. 11:45
A Sztárban sztár 2013 óta volt a TV2 meghatározó műsora, tavaly viszont már gyengélkedett és rosszabb nézettséget szállított a csatornán. Emiatt 2019 őszén megújult formátumban, talent show-ként tér vissza a képernyőkre. A magyar fejlesztésű Sztárban sztár leszek azért lesz különleges, mert a versenyzőknek nem csak énekelniük kell, hanem beöltözve és maszkot viselve egymással is versenyezni fognak.
A TV2 őszi sajtótájékoztatóján kiderült, hogy mikor érkezik az Ázsia Expressz új évada és a csatorna új, hamarosan debütáló game show-ja, a Kapd el ha tudsz. Ezen kívül megvan a Sztárban sztár leszek című tehetségkutató premierdátuma is, a műsor szeptember 1-jén debütál a TV2-n és minden vasárnap 18:55-kor lesz látható. A Sztárban sztár leszek mesterei Bereczki Zoltán, Pápai Joci, Tóth Gabi, és Horváth Tamás lesznek, ahogy korábban az itt olvasható cikkünkben róla.

Kiderült, hogy mikor indul a TV2 új vetélkedője

Írta: RaulReal | 2019. augusztus 13. 11:07
Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója májusban, a Media Hungaryn jelentette be, hogy megvásárolták a Catchpoint című game show-t. A hírről elsőként a SorozatWiki számolt be. A vetélkedő Kapd el, ha tudsz! címmel fut majd, a műsorvezetője pedig Kasza Tibor lesz, akit végül Stohl András helyett választottak ki a feladatra. A TV2 mai őszindító sajtóeseményén kiderült, hogy a Kapd el, ha tudsz! augusztus 26-tól, minden hétköznap 20:55-kor lesz látható a csatornán.
A vetélkedőben két fős csapatok küzdenek meg egymással, akiknek különféle kérdésekre kell válaszolniuk. A válaszlehetőségeket egy hatalmas LED-falra vetítik ki, az egyik csapattagnak pedig az általa vélt jó válasz alá kell állnia. Ha helyesen válaszolt, akkor egy labda esik a fejére, melyet el kell kapnia. Ha rosszul, de fizikailag közel van a jó válaszhoz, a leeső labdára pedig gyorsan tud reagálni, még mindig van esélye elkapni azt és így nem elbukni a pénznyereményt.

Nagy visszatérő produkcióval indítja az őszt a TV2

Írta: KTL | 2019. augusztus 13. 10:34
Márciusban a SorozatWiki hozta le elsőként, 2019-ben két év után visszatér a TV2 korábbi nagyszabású műsora, az Ázsia expressz. Nem sokkal később leleplezték az új évad versenyzőit, akik a következők lesznek: Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel, valamint Hódi Pamela és barátnője, Huszár Zsófi is. Gáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival tér vissza a képernyőre, míg az Exatlon Hungary bajnoki csapatának egykori tagja Bereczki Krisztián a testépítő Bohos Kornéllal lesz egy csapatban. Az influencerként ismert Horváth Gréta párja, Meggyes Dávid lesznek még együtt.
A TV2 Csoport mai őszindító sajtóeseményén pedig kiderült, hogy az Ázsia Expresszel indítják a soron következő szezont. Az utazós, stoppolós reality augusztus 26-án indul a TV2-n. A Srí Lankán, Indiában és Thaiföldön forgatott műsor innentől kezdve minden hétköznap 19:10-kor, a Tények Plusz után lesz látható a csatornán. A médiavállalat többi mai nagy bejelentéséről hamarosan beszámolunk az oldalon.

32. heti nézettség - Megdöntötte saját rekordját A mi kis falunk ismétlése az utolsó hetén

Írta: KTL | 2019. augusztus 13. 09:12
A 31. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. A 32. héten (augusztus 5 - augusztus 11) az RTL Híradó 18-49-ben minden nap nyerni tudott, mind a Tényekkel, mind a Tények Plusszal szemben, míg a teljes lakosság körében a TV2 hírműsorai ötször győzni tudtak. A Hegyi doktor - Újra rendel új évada hétfőn és kedden nagyon gyenge nézettséget hozott, míg szerdán és csütörtökön csak gyenge adatokat, pénteken már közepes nézettséget produkált. A Fókusz hétfőn, kedden tarolt, szerdán jól ment, csütörtökön brutálisan tarolt, míg pénteken szintén "csak" szép számokat hozott. Az RTL magazinja minden nap legyőzte a TV2 német sorozatát.
A Bezár a bazár! ismétlése az új időpontjában minden nap rossz eredményeket produkált és minden esetben kikapott a falunktól, a legtöbb esetben pedig a barátoktól is. Elképesztően tarolt A mi kis falunk 3. évadának ismétlése. Szerdán ráadásul megdöntötte 18-49-ben az idei nyári saját rekordját, így az ismétlések közül ez volt a legnézettebb epizód. Elképesztő módon a sorozat napi ismétléseit nemhogy megunták volna a nézők, hanem folyamatosan egyre többen választották. A Barátok közt egy nap kivételével minden este közepesen ment, kedden viszont (valószínűleg a BL közvetítés miatt), gyenge számokat hozott. A sorozat számai azonban továbbra is messze elmaradnak az előtte lévő falus széria adaitól. Az Áll az alku ismét gyenge számokat produkált, azonban a fiatalok körében még így is hétfőn, kedden és pénteken nyerni tudott az RTL-es ellenfelei ellen.

Kiderült, mi lett Havas Jon sorsa a Falon túl

Írta: RaulReal | 2019. augusztus 12. 17:41
A Trónok harca 8. évada számos karakter számára tartogatott tragikus befejezést, Daeneryst szerelme szúrta le, Cersei és Jaime egymás karjaiban haltak meg, de a Clegane testvérek se jöttek ki túl jól a westerosi csatározásból. A legfontosabb Starkok ellenben mindannyian életben maradtak, sőt közülük Sansa Stark Észak uralkodónője, Bran Stark pedig Westeros ura lett. Arya Stark felfedezőként folytatta az életét és tengerre szállt, Havas Jont pedig száműzték. Úgy gondoltuk eddig, hogy Jon számára keserédes véget ért a történet, a Trónok harca forgatókönyvéből azonban kiderül, hogy a Ned Stark által felnevelt férfi is királyként búcsúzhatott a nézőktől.
"Fekete Vár Belső Udvar/ Nappal - Jon már a lépcső utolsó fokait tapossa lefelé, rögtön eléri a földszintet, ahol a szabad nép megmaradt tagjai várnak rá. Jon előrelép, a várakozó arcok pedig tengerként veszik körbe őt. Gyanakvásnak nyoma sincsen, sem pedig félelemnek. Csak a bizalom látszik. Az Éjjeli Őrség vadászott rájuk, most azonban egy őrszemet követnek" - áll a Trónok harca utolsó epizódjának forgatókönyvében. Egyértelműnek tűnik tehát, hogy Mance Rayder öröksége nem maradt betöltetlen, és miután Westerosból kiűzték, Havas Jon számára is happy enddel ért véget a nagy kaland. Ő lett a Falon túli király. (Fotó: HBO)

Nagy bejelentéseket tesz a következő napokban a TV2 és az RTL

Írta: KTL | 2019. augusztus 12. 16:45
Már csak pár hét és véget ért a legmelegebb évszak. Az ősz a tévécsatornák számára a legfontosabb időszak, melyre a két legnagyobb most is nagyszabású műsokkal készül. Ennek a részleteit pedig a következő napokban, nagyszabású sajtóesemény keretein belül fogják bejelenteni. A TV2 Csoport augusztus 13-én, kedd délelőtt tartja ezt a rendezvényét az újságíróknak. Várhatóan itt derül ki, hogy augusztus végén és szeptember elején milyen műsorokra lehet majd számítani a TV2-n és azok milyen sávban kerülnek képernyőre. Valamint várhatóan az ősz későbbi részeire is tartogatnak bejelentéseket.
Egy nappal rá, 14-én, szerda délelőtt lesz az RTL Magyarország nagyszabású sajtóeseménye. Ugyan a Drága örökösök 2. évada minden várakozásnál hamarabb elindul, de augusztus végén vagy szeptember elején még számos műsor indulhat az RTL Klubon. Azon kívül, hogy pontosan mely produkciókkal indítja az őszt a csatorna, várhatóan itt is kiderül, hogy a kora őszi műsorok mely időpontokban lesznek képernyőn. A SorozatWiki természetesen mindkét eseményen ott lesz, így a legfontosabb bejelentésekről azonnal hírt adunk!

Új, díjnyertes sorozat indul ma a TV2-n

Írta: RaulReal | 2019. augusztus 12. 07:00
A TV2 nézőinek nem kell bemutatni a török sorozatok világát, az elmúlt években a csatornán olyan világszerte ismert produkciók voltak láthatóak, mint a Cennet, a Feriha, vagy éppen a Fatmagül. Most az ugyancsak török Madárka helyére érkezik az Anya, amely drámai hangvételével újat mutat a sokat látott magyar nézőknek is. A díjnyertes török széria 2016 ősze és 2017 nyara között futott Törökországban a Star TV műsorán. A produkció a japán Mother című sorozat adaptációja. Az Anya ma délután, 16:45-kor debütál a TV2-n és mostantól minden hétköznap jelentkezik új epizóddal. A sorozat főszereplője egy Melek (Beren Gökyıldız) nevű hétéves kislány, aki igazán sanyarú körülmények között él. Édesanyja prostituáltként dolgozik, nevelőapja pedig rendszeresen bántalmazza a gyermeket. Zeynep, egy fiatal helyettesítő tanár rájön arra, hogy Meleknek segítségre van szüksége, akit éheztetnek és vernek, a családsegítők azonban bizonyíték híján nem tudnak mit tenni. Mindenki tehetetlen, egy merész ötletnek köszönhetően azonban úgy tűnik, megmenekülhet a lány. A tanárnő Melek beleegyezésével megrendezi annak halálát és Isztambulban saját gyermekeként mutatja be. A vér szerinti anyuka persze nem adja fel a keresést, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálja Meleket.
Cansu Dere alakítja az Anya tanárnőjét, aki Törökország egyik népszerű sztárja és habár az egyetemen még archeológiát tanult, végül a sorozatiparban találta meg önmagát. A 38 éves szépség világszerte ismert török sorozatokban is látható volt. A magyar nézők számára ismerős lehet Vahide Percin is, aki a Ferihában is játszott korábban, rajta kívül Cansu Dere is sorozatsztárnak számít. Az Anya több díjat is bezsebelt, két évvel ezelőtt a Tokyo Drama Awardson a Special Awardot vitte haza a produkció gárdája. A Golden Butterfly Awardson pedig a Meleket alakító Beren Gökyıldız játékát ismerték el. A török sorozatokra általában jellemző, hogy könnyed hangvételük van és szerelmi sokszögek uralják a történetet. Az Anya habár abból a szempontból megszokottnak számít, hogy családcentrikus, mégis nagyon komoly drámára érdemes számítaniuk a nézőknek. Vajon megtalálja-e a felelőtlen édesanya a halottnak hitt Meleket Isztambulban? Lehet egyáltalán a gyermekünket arra kényszeríteni, hogy szeressen minket és ragaszkodjon hozzánk? Kiderül az Anya című új török sorozatból, minden hétköznap 16:45-kor a TV2-n. (A cikket a TV2 Csoport támogatta.)
hirdetés