.

Meglepő nevek: ők lesznek a Celeb vagyok műsorvezetői és versenyzői

Írta: KTL | 2017. november 17. 11:05
Pár napja derült ki, hogy november 27-én indul a Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évada az RTL Klubon. A reality minden hétköznap 18:55-kor, szombaton 19:55-kor és vasárnap 18:50-kor jelentkezik. Az elmúlt hetekben nagyon sokan találgatták, hogy kik lesznek a széria műsorvezetői, a sajtóban legalább 4 név is előkerült, de az ismert versenyzőket is megpróbálták kitalálni. A tippelgetéseknek azonban most vége.
Pár perce az RTL Magyarország egy sajtóeseményen jelentette be a Celeb vagyok, ments ki innen! arcait. A Barátok közt korábbi főszereplője és az X-Faktori idei műsorvezetője, Kiss Ramóna és a The Biebers zenekar frontembere és az X-Faktor zsűritagja, Puskás Peti vezetik majd. A Dél-Afrikába utazó celebek, pedig a következők lesznek: Cicciolina, Anger Zsolt, Pumped Gabó, Rozina, Survivor Klaudia, Herczeg Zoltán, Pintér Tibor, Tóth Andi, Köllő Babett, Koholák Szandra (ÉNB Alexa), Lukács Miklós és Kabát Péter.

A Trónok harca előzményében is szerepelni akar a sorozat egyik színésze

Írta: RaulReal | 2017. november 16. 22:34
Az HBO egyszerre öt Trónok harca előzménysorozaton is dolgozik, amelyek közül legalább az egyik képernyőre fog kerülni pár éven belül. Eddig nem lehetett hallani az anyaszéria szereplőinek érdeklődéséről, most azonban Charles Dance, aki Tywin Lannistert alakította, azt nyilatkozta, hogy szívesen részt venne egy másik, Westerosban játszódó produkcióban is. A sztár közel 50 éve színészkedik, mégis a Trónok harca hozta el számára az igazán nagy hírnevet, nem csoda, hogy a 71 éves művész ragaszkodik a szerephez. Tywin visszatérése akár még lehetséges is volna, amennyiben a Trónok harca spinoff csak pár évvel előzi meg az eredeti alkotás történetét.

Hétfőtől megint módosul a Barátok közt kezdési időpontja

Írta: KTL | 2017. november 16. 20:12
November 6-tól 22:05-re került a Barátok közt, de csak egy hétig maradt ebben az időpontban. Hétfő óta pedig rekordkésőre, 22:10-re került a sorozat az RTL Klubon. A nézők még meg sem szokhatták az új időpontot, hétfőtől megint változtat az RTL Magyarország. Jövő héttől 5 perccel hamarabb indul majd a produkció, így visszakerül abba az időpontba, ahol a múlt héten látható volt. Vele együtt az Éjjel-Nappal Budapest kezdése is módosul, méghozzá 20:50-ről, 20:45-re. (Fotó: RTL Klub)

Érdekes vendégekkel tér vissza a Lakástalkshow a VIASAT3-ra

Írta: KTL | 2017. november 16. 15:09
December 4-én visszatér a Lakástalkshow a VIASAT3-ra. A produkció új évada hétfőtől csütörtökig késő esténként lesz látható a csatornán. Az új részekben többek között Gáspár Laci, Geszti Péter, Gryllus Dorka, Simon Kornél, Steiner Kristóf, Kovács Patrícia és Gesztesi Károly is Lovász László vendége lesz. Részletek a csatorna közleményében: A Lakástalkshow második évadában ismert színészek, énekesek és humoristák mesélnek magukról, ezúttal sem a megszokott rutinválaszokat adva. A műsort egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik, az interjú ideje alatt pedig kizárólag a vendég és a műsorvezető tartózkodik a helyiségben, hogy még inkább megnyíljanak a hazai hírességek. A Lakástalkshow második évadában is feltűnnek majd extra tartalmak a beszélgetés mellett: a hírességek bejátszásokban szembesülhetnek azzal, milyennek látják őket barátaik, rokonaik, hogyan vélekedik róluk az utca embere.
A műsor házigazdája továbbra is az ismert műsorvezető, Lovász László, aki 2012 óta vezeti a korábban csak interneten, tavaly óta pedig már a VIASAT3 képernyőjén látható műsort. „Sok olyan vendégem lesz, akiket már régóta szerettem volna vendégül látni az ország legkülönlegesebb beszélgetős műsorában, remélem, hogy én magam is sokat tanulok majd azoktól az emberektől, akiket még nem is ismerek. A műsor forgatása most zajlik, napi két beszélgetést, két zenei produkciót rögzítünk, egy lakásban két hétig együtt, mint egy család” - mesélte Lovász László. A tévés verzióban már nem csak a nappaliban, de a hálóban és a konyhában is beszélget vendégeivel, így minden egyes helyiségben életük más-más területeibe engednek bepillantást. Ráadásul minden epizódot élő zenei produkció zár, így többek között a Bagossy Brothers, a Carbonfools és az Esti Kornél is zenél a műsorban. (Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória)

Szombaton két Trónok harca színész is Budapestre érkezik

Írta: RaulReal | 2017. november 15. 13:12
Ezen a hétvégén, ahogy korábban megírtuk, ismét kétnapos lesz Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye, a PlayIt, ahol november 18-án két Trónok harca szereplő, a Hodorként ismert Kristian Nairn és a Meera Reedet játszó Ellie Kendrick is tiszteletét teszi. November 18-án lesz a Day of Thrones nap, amikor is tematikus programok várják az HBO sorozatának rajongóit. Bele lehet majd ülni a Vastrónba, a tömeget cosplayesek fogják színesíteni, és még aláírást, valamint közös képet is bezsebelhetnek a legszerencsésebbek a széria sztárjaitól, akik megváltják az erre felhatalmazó kiegészítő jegyeket.
A Trónok harca nem csupán brutális fordulatairól és arról ismert, hogy minőségi fantasyt hozott a képernyőkre, de sokan odavannak a sorozat zenéjéért is. Sound of Thrones néven szombaton és vasárnap is lesz koncert a produkció legismertebb dallamaival, illetve szombaton különleges, Trónok harca témájú Game of Art kiállítást is megnézhetnek a PlayIt látogatói. November 18-án, vasárnap Day of Space néven sci-fi nap lesz a PlayIten, de a Vastrón kinn marad, így nyugodtan lehet majd benne fényképezkedni.

November végén visszatér az RTL egyik legnagyobb szabású műsora

Írta: KTL | 2017. november 14. 22:26
Júniusban írtuk meg, hogy három év szünet után idén ősszel visszatér az RTL egyik legnagyobb szabású és legsikeresebb műsora, a Celeb vagyok, ments ki innen!. Azóta kiderült, hogy nem Sebestyén Balázs és Vadon Jani fogják vezetni az idei évadot, de az új házigazdákról csak találgatások vannak. Az új műsorvezetőket és a résztvevő celebeket várhatóan pénteken jelenti be az RTL Magyarország. Most azonban végre kiderült, mikor indul az új szezon.
A Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik évada november 27-től lesz látható az RTL Klubon. A műsor minden hétköznap 18:55-kor, valamint szombaton 19:55-kor és vasárnap 18:50-kor jelentkezik. A reality A Konyhafőnök VIP második évadát váltja, mely 24-én, jövő pénteken finálézik. A Celeb vagyok élő adásai reklámokkal együtt számítva 30-35 perccel rövidebbek lesznek, mint a főzős műsoré, így a három évvel ezelőtti évadokhoz hasonlóan, másfél órán át lesz képernyőn. (Fotó: RTL Klub)

Több évados berendelést kapott a Trónok harca új vetélytársa

Írta: RaulReal | 2017. november 14. 19:47
A Trónok harca a 8. évaddal befejeződik, azonban az HBO párhuzamosan dolgozik 5 előzménysorozaton egyszerre, melyek közül az első - szerencsés esetben - 2020 környékén képernyőre kerülhet. A fantasy zsánerén belül azonban lesz egy nagy kihívója a Trónok harca franchise-nak, ugyanis az Amazon bejelentette, hogy sikeres tárgyalások után több évados A Gyűrűk Ura sorozatot terveznek.
Peter Jackson hihetetlen sikerű filmtrilógiát készített J. R. R. Tolkien regényei alapján, aztán sajnos A hobbitot is három részben adaptálta a rendező, a többség viszont örömmel barangolta be újra és újra Középfölde tájait. Az Amazon bejelentette, hogy a tévés feldolgozás épp úgy, mint a Trónok harca esetében, előzmény lesz, így eddig meg nem filmesített történeteket láthatunk majd Tolkientól. Nagyon érdekes, hogy az Amazon mennyire bízik a produkcióban, úgy tűnik, hogy minden áron akartak maguknak egy olyan szériát, mint a Trónok harca. A cég részéről, illetve a Tolkien örökséget kezelő társaság oldaláról is magabiztos nyilatkozatok láttak napvilágot, melyek már most több évados sorozatként emlegetik az új Gyűrűk Urát. Egyelőre premierdátumról nem volt szó a bejelentés kapcsán, azonban a szerződés magában foglal egy spinoffot is, amennyiben A Gyűrűk Ura sikeres lesz. A produkció az Amazon Prime-on lesz látható, meglátjuk, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon melyik csatornára jön, ha bemutatják egyáltalán.

Kiderült, mikor indul a TV2 új magyar sorozata

Írta: KTL | 2017. november 14. 14:54
Tavasszal derült ki, hogy az RTL Magyarország után a TV2 Csoport is heti fikciós sorozatot készít. Októberben bejelentették, hogy decemberben érkezik a produkció, most pedig a pontos premieridőpont is kiderült. A Korhatáros szerelem december 2-án indul a TV2-n. A széria innentől kedvez szombatonként 21:30-kor kerül képernyőre, az Ázsia Expressz és Claudia új talkshow-ja után.
A sorozat olyan híres színészekkel érkezik, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván és Fenyő Iván. A történetről: Hogy mi történik ha egy háromgyermekes anyuka (Kovács Patrícia) és a 15 évvel fiatalabb pultos fiú (Kovács Tamás) véletlen találkozásából szerelem szövődik? A mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak. Nemcsak a kiskamaszok előtt, de a barátok, a rokonok, még az exanyós előtt is.

Trónok harca kvíz: Mennyire ismered Bran Starkot?

Írta: RaulReal | 2017. november 13. 20:07
A Trónok harcás kvízeink az elmúlt évben több érdekes témát is érintettek, így volt szó a vadakról, Westeros nagy Házairól, a már meghalt karakterekről, illetve jelentkeztünk idézetes és különleges extra kérdőívekkel is. Ezek a mostani kvíz alatt érhetőek el. A nyári szünet után egy Havas Jonnal, egy Daenerys Targaryennel egy Tyrion Lannisterrel, egy Jaime Lannisterrel, egy Cersei Lannisterrel egy Arya Starkkal, egy Vérebbel és egy Missandei-jel foglalkozó kvízzel folytattuk. Most a különleges képességekkel rendelkező Bran Stark következik. Kommentben várjuk, hogy 10-ből hány választ sikerült eltalálnotok! A kvíz a tovább mögött található!

Mostantól könnyebben elérhetővé válnak az HBO sorozatai

Írta: KTL | 2017. november 13. 13:30
A sorozat és filmrajongók számára az HBO GO az egyik legjobb Magyarországon is elérhető online videótár. Többek között olyan sorozatok nézhetőek az amerikai premierrel egy időben, mint a Trónok harca, a Westworld, a Szilícium-völgy, a True Detective, illetve olyan minőségi magyar produkciók mint az épp ma induló Terápia, vagy az Aranyélet. Jó hír, hogy a csatorna hétfőn bejelentette, hogy mostantól közvetlenül is elérhetővé válik a szolgáltatás. Közvetlenül az HBO GO-n, elég jó áron havonta 1990 Ft-ért előfizethető. Sőt egy hónapig ingyen bárki számára kipróbálható akkor is, ha utána nem fizet elő. Részletek az HBO közleményében: 2017. november 13-ától négy közép-európai országban (Magyarország, Románia, Csehország és Szlovákia) az interneten keresztül, közvetlenül – azaz médiaszolgáltató nélkül - is elérhetővé válik a felhasználók számára az HBO Europe havi előfizetésű VOD-szolgáltatása (online videotára), az HBO GO.
Az HBO GO hozzáférést biztosít az HBO népszerű, kritikusok által is elismert, saját gyártású sorozatainak összes évadához, melyek közt olyan címek szerepelnek, mint a Trónok harca, a Westworld, a Szilícium-völgy, a Hatalmas kis hazugságok, a Fülledt utcák vagy a True Detective. De az olyan közkedvelt klasszikusok is megtalálhatók az online videótárban, mint a Szex és New York, a Maffiózók, Az elit alakulat, a Sírhant művek, a Deadwood, a True Blood – Inni és élni hagyni vagy a Drót. Az előfizetők mind a négy országban követhetik majd az HBO európai régiójának saját gyártású tartalmait is, köztük olyan sikersorozatokat, mint a magyar Aranyélet, a Társas játék és a Terápia (amelynek befejező évadát november 13-án mutatja be az HBO); a román Árnyak és A néma völgy; illetve a cseh Olthatatlan és a Pusztaság. A sikersorozatok mellett a saját gyártású dokumentumfilmek széles választéka is megtalálható az HBO GO-n, többek közt az ULTRA vagy a Szerelempatak. A saját gyártású sorozatok és dokumentumfilmek mellett az HBO GO hozzávetőleg 800 moziflmet, több mint 180 sorozatot (azok teljes évadait) és 450 epizódnyi gyerekműsort kínál az előfizetőknek. A következő hetekben olyan sikerfilmek kerülnek fel az online videótárba, mint A szépség és a szörnyeteg, a Jackie, a Páncélba zárt szellem, az Arany vagy az Assassin’s Creed. Az HBO GO emellett más tartalomszolgáltatók kiemelkedő sorozatait is eljuttatja a nézőkhöz: A szolgálólány meséje, a Babilon Berlin, a Milliárdok nyomában, a Ray Donovan, a Dexter, A viszony, a Mad Men, a Twin Peaks vagy a Luther Magyarországon kizárólag az HBO előfizetők számára érhető el magyar nyelven. A választék minden héten bővül, és sok újdonság az amerikai premierrel egy időben érkezik. Az eredetileg nem magyar nyelvű tartalmak minden esetben szinkronizálva vagy magyar felirattal elérhetőek.

Bejelentették a Sztárban sztár +1 kicsi új versenyzőit

Írta: AJ | 2017. november 12. 23:33
Till Attila, a Sztárban sztár ötödik évadának döntőjében, november 12-én este jelentette be, hogy kikkel indul pár hét múlva a kábeles rekordnézettséget döntő Sztárban sztár +1 kicsi folytatása. Az új évadban nem csak új versenyzőkkel, hanem két új zsűritaggal is találkozhatunk, ugyanis Csobot Adél és Pély Barna helyére Tóth Vera és Király Viktor ül Ábel Anita és Rákóczi Feri mellé. A Sztárban sztár +1 kicsi második évada november 26-án 18:45-kor indul a SuperTV2-n.
A versenyzőpárosok névsora: Hevesi Tamás és Horváth Csenge, Keresztes Ildikó és Lingura Diána, Kozma Orsi és Ádám Botond, Vastag Tamás és Varga Szabolcs, Nagy Adri és Nagy Bogi, Kocsis Tibor és Zöldi Lara, Nótár Mary és Radics Jani, Rácz Gergő és Malaczkó Anna, Veréb Tamás és Fodor Eliza, Tóth Gabi és Fodor Erik. (Fotó: SuperTV2)

Izgalmas felvételeket készített egy rajongó a Westworld 2. évados forgatásán

Írta: RaulReal | 2017. november 12. 22:26
Néhány sorozatrajongó volt olyan szerencsés még októberben, hogy Utah-ban járva belebotlottak a Westworld 2. évados forgatásába. A felvételen olyan izgalmas jeleneteket láthatunk, mint a dűne oldalán, egy drón társaságában lovagló Dolores (Evan Rachel Wood). Emellett a sci-fi sorozat stábja buggie-kkal száguldozik a sivatagban, mely kapcsán egy baleset is történik a videóban, az egyik stábtag vagy kaszkadőr felborul a járművével. A többiek gyorsan a segítségére is sietnek, de szerencsére komolyabb baj nem történik. A Westworld 2. évada 2018 tavaszán folytatódik új epizódokkal az HBO-n, másfél év várakozás után.