.

Megvan, mit ad majd a Nicsak, ki vagyok? helyett a TV2

Írta: KTL | 2020. március 26. 22:48
A Nicsak, ki vagyok? február 16-án indult és azóta is minden vasárnap képernyőre került. A TV2 maszkos műsorából eredetileg 8 adást sugároztak volna élőben, azonban a koronavírus járvány ezt is keresztülhúzta. Egy hete a SorozatWiki írta meg elsőként, hogy leállítják a nagyszabású showműsort is. Még múlt vasárnap látható volt a Nicsak, ki vagyok? 6. adása, de ezt is már felvételről sugározták. A csatorna azt ígérte, hogy a veszélyhelyzet elvonulása után rövid szünetet követően folytatják majd a műsort.
A TV2 Csoportot azonban annyira váratlanul érhette a Nicsak, ki vagyok? leállítása, hogy egészen a mai napig nem változtatták meg a hivatalos tévéműsort és a maszkos show volt jelölve vasárnap estére. Csütörtökön azonban a TV2 tévéműsorában is megjelent a változás, így végre kiderült az is, hogy miket tűznek képernyőre az elmaradt élő adás helyett. Vasárnap először 18:50-kor a 2002-es A skorpiókirály című film sokadik ismétlése lesz látható. Miután viszont az RTL Klubos Álarcos énekes véget ér, a TV2 is rákapcsol és 20:55-től a 2017-es Gyilkosság az Orient Expresszen című mozit országos tévés premierként sugározzák, melyben az egyik főszereplő az új Star Wars trilógiából ismert Daisy Ridley lesz.

Az RTL Magyarország kampánya azok előtt tiszteleg, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet

Írta: RaulReal | 2020. március 26. 19:39
Sok magyar vállalathoz hasonlóan az RTL Magyarország dolgozóinak többsége is már otthoni munkavégzéssel látja el feladatait. Fontos, hogy aki teheti, maradjon otthon. Vannak azonban olyanok, akik ezt nem tehetik meg, például orvosok, mentősök és rendőrök. Az #együttsikerül kampány előttük tiszteleg. Részletek az RTL Magyarország közleményében: A legnagyobb tisztelet illeti meg az egészségügyben dolgozókat és mindazokat, akik napi munkájukkal lehetővé teszik, hogy aki csak tud, az otthon maradhasson, megelőzve a vírus járványszerű terjedését.
Köszönet azoknak az orvosoknak, ápolóknak, gyógyszerészeknek, akik most a frontvonalban dolgoznak! Hála jár a rendőröknek, bolti eladóknak, katonáknak, a sofőröknek és mindenkinek aki továbbra is erőfeszítéseket tesz azért, hogy ebben az embert próbáló időszakban is működjön az ország! Szintén nem feledkezhetünk meg a pedagógusokról, hiszen pillanatok alatt kellett teljesen új módszereket alkalmazniuk ahhoz, hogy ebben a helyzetben se maradjanak gyerekeink iskola nélkül. Tisztelgünk azok előtt az újságírók, köztük saját kollégáink előtt is, akik nap mint nap szállítják a friss híreket és a hiteles információkat az aktuális helyzetről! Köszönetünk és tiszteletünk jeleként az RTL Magyarország #együttsikerül kampányának égisze alatt tegnap estétől csatornáink logói mellett folyamatosan használjuk a #együttsikerül és a #maradjotthon feliratokat. Ezúton is köszönjük odaadásukat!

Hónapokat csúszhat a Netflix egyik legnépszerűbb sorozatának folytatása

Írta: RaulReal | 2020. március 26. 14:17
Március 16-án legalább két hétre leállították az összes film és tévésorozat forgatását Amerikában és Kanadában. A Netflix egyik legnépszerűbb sorozatának, a Stranger Things stábjának munkájára is hatással van a koronavírus-járvány. A Jim Hoppert alakító David Harbour szerint a produkció 4. évada jóval később kerülhet képernyőre a leállás miatt. "Az eredeti tervek szerint már 2021 elején tért volna vissza a Stranger Things, a leállás miatt azonban a rajongók több hónapos csúszásra számíthatnak" - mondta el a színész. A forgatás, mely a múlt hónapban vette kezdetét, olyan új helyszíneken zajlott, mint Atlanta, Új-Mexikó és Litvánia.

5 amerikai sorozat, amelyet most már biztosan rosszul érint a koronavírus-járvány

Írta: RaulReal | 2020. március 25. 21:45
Március 16-án leállították az összes film és sorozat forgatását Amerikában és Kanadában, legalább két hétig nem dolgozhatnak tovább a stábok. Ez több népszerű szériát is érint, a koronavírus-járvány hatásai azonban már a vártnál korábban is elkezdtek érződni. Most összeszedtük azt az 5 produkciót, amelyet biztosan negatívan érint a válság. Az Odaát (Supernatural) jövő héttől nem jelentkezik az amerikai CW-n, a produkció 20 részes utolsó évadából csak 13 részt sikerült az utómunkával együtt befejezni. A stábnak le kellett állnia, ráadásul a 19. és a 20. epizódot le sem sikerült forgatniuk. Így a Winchester-testvérek egészen addig pihenőre vonulnak, amíg a járvány le nem csillapodik. Az FX kábelcsatorna már bejelentette, hogy a Fargo 4. szezonját nem mutatják be az eddig tervezett április 19-ei időpontban, melynek az utolsó epizódjait nem is sikerült felvenniük. A munkálatokat ugyanis váratlanul, egyik pillanatról a másikra le kellett állítani.
Az AMC nézőinek több rossz hírünk is van, elsőként ugyanis pár napja derült ki, hogy a The Walking Dead: World Beyond című spinoff széria nem érkezik meg április 12-én a képernyőkre. A produkciót, melyben a már az apokalipszis után született fiatal túlélők lesznek a főszereplők, csak 2020 második felében mutatják be. Emellett a Fear The Walking Dead 6. etapjának forgatását is leállították nemrég, amelynek folytatása a nyáron várható, de akár őszre is csúszhat a veszélyhelyzet miatt. Az anyasorozat, a The Walking Dead jelenleg a 10. szezonjánál tart, a rajongóknak rossz hír azonban, hogy a tervezett 16 rész helyett eggyel kevesebb kerül adásba. Az évadzárót pedig 2020 második felében mutatják csak be, egy különleges epizódként, mivel az utómunkákat ebben az esetben sem sikerült a stábnak megcsinálnia.

Minden eddiginél több kódolatlan magyar csatornát nézhetnek, akik otthon maradnak

Írta: RaulReal | 2020. március 25. 18:53
A korona-vírus járvány miatt sokan maradnak otthon, ezért többen ülnek le a képernyők elé tévézni. A nézők nem csak az olyan online videotárak esetében találhatják meg a szórakozást, mint az HBO GO, vagy a Netflix, több szolgáltató is kódolatlanná tett közismert csatornákat. Ezzel is arra próbálják ösztönözni az embereket, hogy a vészhelyzetben minél kevesebbet menjenek ki az utcára.
A MinDig TV március 30-ig tette kódolatlanná a Film4-et, ahol ismert mozis klasszikusok nézhetőek meg újra. Emellett március 29-ig a Cool és az AXN is mindenki számára elérhetőek a MinDig TV-nél, a sorozatrajongók olyan produkciókkal foglalhatják le magukat, mint a Dr. Csont, a 2018-ban indult Magnum, vagy Az újonc, a Carter és a New Amsterdam. A ViacomCBS és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően az Agymenőket, Az ifjú Sheldont és a Modern családot is vetítő Comedy Central, valamint a gyerekeknek szóló Nickelodeon is kódolatlan lesz április 5-ig a MinDig TV-nél. A UPC Direct minden előfizetőjének elérhetővé teszi az egyik prémium csomagját, a FilmBox Pakot, amely tartalmazza a FilmBox Plust, a FilmBox Familyt, a FilmBox Premiumot, a FilmBox Extra HD-t, a FightBoxot és a DokuBoxot. A FilmBox csatornái további 5 szolgáltatónál lesznek kódolatlanok, a Vodafone-UPC-nél, az Antenna Hungáriánál, a Tarr Kft-nél, a PR-Telecomnál és a Vidanetnél is.

Három új előzetes érkezett a Mellékhatáshoz, az RTL legújabb magyar sorozatához

Írta: KTL | 2020. március 25. 08:00
Másfél hete derült ki, hogy a Mellékhatás március 28-án debütál az RTL Most+ videótárban, míg a tévés premierje április 4-én lesz az RTL Klubon. A produkció a csatorna elmúlt 10 évének első heti saját fejlesztésű sorozata lesz, mely egy orvosi thriller. A szériáról itt írtunk bővebben. A jövő szombaton 21 órakor induló Mellékhatáshoz nemrég már megjelent három rövid ajánló, most pedig újabb három előzetes érkezett. Érdemes a tovább mögött megnézni őket!

Extra tartalmakat kínál az otthon maradóknak az RTL Most

Írta: KTL | 2020. március 25. 07:00
Az otthon maradók számára kedvez az RTL Magyarország. Nemrég bejelentették, hogy több online extra tartalommal is készülnek a mostani helyzetben, melyek között van animáció, sorozat és filmek is. Fontos, hogy most nem a bizonyos tévés előfizetéshez kötött RTL Most+-ról van szó, hanem a mindenki számára elérhető sima RTL Most videótárról. Részletek a médiavállalat közleményében:
Az RTL Magyarország számára alapvető fontosságú a munkavállalók egészségének védelme, így a már ismert intézkedéseken túl, az egészségügyi kockázat csökkentése érdekében azon területeken és produkciókban, ahol ez megvalósítható, home office-t vezetett be. Az intézkedés rendkívül fontos a direkt kontaktusok számának, és így a járvány terjedésének megakadályozásban. Fontosnak tartjuk, hogy ezzel is támogassuk azok munkáját, akik az egészségügyben példátlan kihívások elé néznek és azokét is, akik olyan munkát végeznek, amely nem teszi lehetővé, hogy otthon maradjanak. Annak érdekében, hogy az ő munkájukat megkönnyítsük mindenkit, aki teheti, arra kérünk, hogy maradjon az otthonában, hogy így is csökkenjen a fertőzésveszély. Azért, hogy felhőtlen szórakozást csempésszünk a mindennapokba és kellemesebbé tegyük az ebben az időszakban otthon eltöltött időt, az RTL Most számos extra tartalmat kínál, amely a család minden tagjának biztosít kikapcsolódást.

Kiderült, hogy mikor tér vissza az Észbontók és a Feleségek luxuskivitelben a VIASAT3-ra

Írta: RaulReal | 2020. március 24. 23:05
A Sony Pictures Television elsőszámú csatornájára, a VIASAT3-ra két közismert műsor is visszatér áprilisban. Az Észbontókban ismét celebpárok igyekeznek kiismerni a civil játékosok kusza gondolkozásmódját, míg a Feleségek luxuskivitelben a felső tízezer életébe enged betekintést. Február elején jelentették be, hogy a VIASAT3-on futó, vidám pillanatairól ismert Észbontók még 2020 tavaszán visszatér a képernyőkre. Most kiderült, hogy a műveletlenségi vetélkedő 6. évada április 14-én 19:00-tól dupla epizóddal folytatódik. Ezt követően minden hétköznap 20:00-tól lesz látható a folytatás. A produkció a csatorna egyik legsikeresebb műsora, melyben sztárcsapatoknak kell kitalálniuk, hogy az észbontók helyesen tudják-e a választ a nekik feltett kérdésekre. A műsor következő szezonjában olyan hírességek tűnnek majd fel, mint Csuja Imre, a Gáspár Család: Bea, Evelin és Győzike, Kiss Ramóna, Sáfrány Emese, Tápai Szabina, vagy éppen Lakatos Márk.
A Feleségek luxuskivitelben hosszú szünet után, a 3. évadával tér vissza a VIASAT3-ra. A botrányműsor szezonpremierje április 20-án, 21:00-kor lesz látható. Az eddigi szezonoktól eltérően, melyek 40 perc hosszúságú, 8-9 részből álltak, a produkció négy darab, 90 perces epizóddal jelentkezik. Ezek hétfő esténként lesznek láthatóak. A már jól ismert Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Köllő Babett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien mellett új feleségek érkeznek a műsorba, a divat világában sikeres Molnár Nikolett és Nagy Noémi személyében. A Feleségek luxuskivitelben soha nem volt túl nézett, ennek is köszönhető, hogy két etap után hosszú szünetre küldték. A produkció az online médiában azonban hatalmas visszhangot kapott, cikkek és videók sokasága készült róla.

Egy év szünet után folytatódik az RTL Klub egyik legsikeresebb magyar sorozata

Írta: KTL | 2020. március 24. 22:04
A Tanár az elmúlt évek egyik legnézettebb magyar sorozata és komoly kritikai siker is lett. A széria első szezonja lett a Televíziós Újságírók Díján a legjobb új sorozat, míg a második etapja a fikciós tartalmak közül a legtöbb jelölést szerezte meg. A Tanár most több mint egy év szünet után folytatódik az RTL Klubon. A sorozat 3. évadának premierje 11-én szombaton 20 órakor lesz. A széria A mi kis falunk 4. szezonját váltja, mely április 4-én ér véget. A Tanár legújabb etapja is 10 részes lesz.
Az új évadban Kovács Lilla (Trokán Nóra) igazgatóhelyettes Vasvári Szilárd tanár úrral (Nagy Ervin) szeretné komolyabbra fűzni a kapcsolatát. Rögtön az első epizódban érkezik az új matektanárnő, Barbara (Liptai Claudia), akiről kiderül, hogy elcsavarta Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) fejét. Mellettük pedig az iskolaigazgató Rácz Ernő (Anger Zsolt) is ismét nagy szerepet kap az iskola és Szilárd életének egyengetésében. A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. A különálló részek a harmadik évadban is közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek. Megismerhetünk egy diákot, aki szülői bántalmazás áldozatává válik és lesz olyan tanuló, akinek a social média világának való megfeleléskényszer mozgatja az életét. Az új évad premieréig pedig A Tanár előző évadai március 28-tól visszanézhetőek az RTL Moston. Az RTL Magyarországtól megkaptuk a sorozat plakátját is, melyen már Liptai Claudia is szerepel. A kép a tovább mögött nézhető meg.

Jövő héttől lekerül a képernyőről az egyik legnépszerűbb amerikai sorozat

Írta: RaulReal | 2020. március 24. 20:01
Az Odaát (Supernatural) az egyik legrégebben képernyőn lévő amerikai sorozat, a produkció 2005-ben indult a CW-n és mostanra több, mint 300 epizódot ért már meg. A széria jelenleg a 15. évadánál tart, a showrunner Andrew Dabb azonban bejelentette, hogy az ezen a héten sugárzott 13. rész után egy ideig lekerülnek a képernyőről a Winchester testvérek. A 20 részes utolsó etapból 18-at már felvett a stáb, az utómunkával viszont nem végeztek, a koronavírus-járvány miatt pedig egyelőre nem lehetséges a speciális effektek elkészítése.
Az alkotó szerint amint a körülmények lehetővé teszik, befejezik a még hátralévő epizódok utómunkáját és a le nem forgatott részeket is felveszik. Amerikában és Kanadában március 16-a óta leállt minden forgatás, és legalább két hétig nem is folytathatják a tévés és filmes stábok a munkájukat. Az Odaát első 10 évadát idehaza az RTL Klub mutatta be, majd 14 év után új csatornára került a produkció, melynek 12. szezonját március 26-tól kezdi vetíteni az M2 Petőfi TV.

Nincsen sok hátra a Mintaapákból, már április elején indul a TV2 új dokurealityje

Írta: KTL | 2020. március 24. 18:59
Egy hete derült ki, hogy a koronavírus-járvány miatt számos produkció között a Mintaapák forgatása is leállt. A TV2 Csoport akkor még csak a felvételek néhány napos felfüggesztését erősítette meg. A SorozatWiki információi szerint azonban mostanra a stáb jóval hosszabb pihenőre készül. Úgy tudjuk, hogy a Mintaapák forgatása csupán néhány héttel tartott előrébb, mint a tévében látott részek, ezért már a jövő hét után egy darabig eltűnik a TV2-ről. A szünet előtti utolsó epizód április 3-án, jövő pénteken a 97. rész lesz.
A TV2 ezzel igencsak rosszul jár, ugyanis a Mintaapák nézettsége az elmúlt hetekben nagyon megnőtt és mostanra egy kifejezetten sikeres sorozat lett. Ezen kívül a Drága örökösök teljes 3. évada és a Bátrak földje már le van forgatva és úgy tudjuk, hogy a Jóban Rosszban és a Barátok közt is tovább lesz képernyőn, így ez lesz az első napi sorozat, amely a veszélyhelyzet miatt lekerül a képernyőről. A hírrel kapcsolatban megkerestük a TV2 Csoport Sajtóosztályát, ahol megerősítették, a Mintaapák jövő hét után egy időre pihenőre vonul. Ezen kívül a SorozatWikinek elmondták, hogy a nézők nem maradnak ebben a sávban új tartalom nélkül, ugyanis április 6-án 19:30-kor indul a #maradjtotthon a TV2-n. A pár napja bejelentett vadonatúj műsor egy új dokureality lesz, melyben sztárok és érdekes civilek egy-egy kamerával rögzítik az életüket a mostani válsághelyzetben. A produkcióról bővebben itt írtunk.

12. heti nézettség - Újabb idei rekordot döntött az Álarcos énekes

Írta: KTL | 2020. március 24. 12:28
A 11. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. A 12. héten (március 16. - március 22.) a délutáni Barátok közt hétfőn és kedden jól ment, szerdán, csütörtökön és pénteken azonban meglepetésre, gyenge számokat hozott. A Mátyás király tér életét bemutató sorozat a legtöbb nap kikapott a Remények földjétől, melyre rég nem volt példa. Az RTL Híradó 18-49-ben hétből hatszor, a teljes lakosság körében négyszer nyerni tudott a Tényekkel szemben. Mindkét hírműsor nézettsége elképesztően megugrott az elmúlt hetekben, sőt az RTL-é a múlt héten mindkét hétvégi napon 1 milliónál is több embert érdekelt.
A Tények Plusz hétfőtől csütörtökig tarolt, egyedül pénteken ment "csak" jó számokkal. A bulváros hírműsor hétfőn, szerdán és csütörtökön is legyőzte a közös sávjában az RTL magazinját. A Fókusz hétfőn és szerdán kiemelkedő adatotokat produkált, míg kedden, csütörtökön és pénteken tarolt. A Mintaapák hétfőn jó, kedden, szerdán és csütörtökön kiemelkedő, míg pénteken csak közepes eredményeket szállított. Összességében viszont újra nőtt az átlagos heti közönségaránya és megint megdöntötte az eddigi legjobb eredményeit. A csupa pozitív adathoz azonban hozzátartozik, hogy minden nap kikapott az RTL magazinjától. Az Exatlon Hungary hétfőn és pénteken jól ment, kedden, szerdán és csütörtökön viszont csak közepes számokat hozott. Kedden és szerdán is kikapott az RTL napi kosztümös sorozatától, melyre nem nagyon volt példa. Palik László műsora heti összesítésben is csak közepesen futott, az évad második legrosszabb heti átlagát hozta. (Elképzelhető, hogy csak úgy mint tavaly, közel három hónap után már elkezdték kicsit unni a sportrealityt.) A Drága örökösök minden nap remekelt és egy alkalom kivételével most is minden hétköznap este a legnézettebb műsor volt. A Bátrak földje hétfőn, kedden és pénteken gyengén teljesített, míg szerdán és csütörtökön közepesen futott. A szokásostól eltérően viszont most csak három nap kapott ki az Exatlontól.

hirdetés