.

Eldurvul a viszály a Fear The Walking Dead posztapokaliptikus farmján

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 17. 12:21
Annak idején a The Walking Dead 2. évadát sokan szidták, mert a sorozat főszereplői egy tanyán maradtak az egész szezonban és úgy próbálták átvészelni az apokalipszist. A zombis sorozat testvérszériájában, a Fear The Walking Dead 3. etapjában most valami hasonlót láthatunk, a különbség az, hogy a feszültség iszonyúan kiélezett, Madisonék pedig azon vannak, hogy az Otto-farm fölötti hatalmat véglegesen átvegyék. A magyar AMC-től kaptunk egy forgatási videót, melyben a főszereplők és a készítő is az új részek hátteréről mesélnek. A Fear The Walking Dead epizódjai a világpremierrel egy időben, hajnali 3-kor láthatóak magyar felirattal, ismétlés hétfő esténként szinkronnal, 22:00-kor.

Váratlanul véget ért a törzsek háborúja a Survivorben

Írta: KTL | 2017. szeptember 16. 13:49
Közel egy hete írtunk arról, hogy minden megváltozik a Survivorben, ugyanis újraosztják a két törzset. A cserék nagyon jó hatással voltak az RTL Klub műsorára és az erőfölényeket is megszüntették. A legnagyobb, négyes szövetség két-két tagja külön szigetre került és Ferinek az új csapatában ismét bizonyítania kellett, hogy szükség van rá a győzelemre. Ezen kívül Bálint után újabb két játékos, Krisztián és Tamás is feladta a realityt. Helyükre régi versenyzők érkeztek vissza, akik a komoly sértettségük miatt újabb bonyodalmakat okoztak. A péntek esti adás után azonban ismét minden megváltozik.
A legtöbb játékos úgy számolt, hogy még két-négy versenyző kiesése kell ahhoz, hogy véget érjen a csapatok közötti küzdelem és a két törzs egyesüljön. Váratlanul azonban Istenes Bence a pénteki adás végén bejelentette, hogy ez már következő adásban megtörténik. Azonban nem csak ezen lepődhettek meg a nézők, hanem azon is, hogy Anitának nem kell hazarepülnie. Az előző résztől ugyanis aki kieseik és vállalja, az a holtak szigetére kerül. A Survivor végén pedig valaki innen visszakerül a döntőbe és akár meg is nyerheti a fődíjat A törzsek háborújának befejezése után mostantól egyéni harcok jönnek. Aki ezeket megnyeri, védettséget kap, a többiek közül viszont bárki kieshet egy törzsi tanácson. Mostantól már nem a csapatért, hanem saját magukért küzdenek a versenyzők. Aki eddig a legerősebb volt, azt szinte biztosan benntartották, hisz nagyobb esélyük volt a következő zsákmányszerzésen és védettségi játékon. Mostantól azonban már inkább veszélyben lesznek, ugyanis ezektől tarthatnak a legjobban a Survivor játékosai. (Fotó: RTL Klub)

Sokat kell még várni az egyik RTL-es sorozat folytatására

Írta: AJ | 2017. szeptember 15. 22:28
Tavaly szeptember végén mutatta be hazánkban az RTL Magyarország a Cool műsorán a Gyilkos ügyek című krimisorozatot, a sokáig az RTL Klubon vetített, hét évadot megélt A főnök testvérszériáját. Mivel a tévéadó hétköznap délutánonként szünet nélkül sugározta a Gyilkos ügyek epizódjait, így nagyon hamar elhozta a második, harmadik és novemberben már a negyedik etapot is.
Ezt követően azonban szünetre küldte a szériát és tavaly december 22. óta nem láthattunk belőle új epizódokat. Ezért megkerestük az RTL Magyarországot, ahol a SorozatWikinek elárulták, hogy a Gyilkos ügyek az Amerikában idén áprilisban véget ért, 21 epizódból álló ötödik évada a tervek szerint jövőre kerül adásba. A széria a tengerentúlon október végén folytatódik a legfrissebb, hatodik szezonjával.

Folytatódik a Comedy Central egyik legnépszerűbb műsora

Írta: KTL | 2017. szeptember 15. 16:00
Folytatódik a Comedy Central celebes, részeges történelmi műsora. A Tömény történelemben sztárok kissé ittas állapotban mesélnek el magyar történelmi eseményeket. Az első évad tavaly ősszel volt látható a csatornán és elég sikeres volt. A folytatás szeptember 22-től péntekenként 22 órakor érkezik a Comedy Centralra. Részletek a csatorna közleményében:
Új epizódokkal tér vissza a képernyőre a Comedy Central saját gyártású sorozata. A magyar történelem sorsfordító vagy éppen kevésbé ismert eseményeit alternatív nézőpontból megközelítő Tömény történelem második évada szeptember 22-én debütál a humorcsatornán. A tizenhét részből álló szériát Spáh Dávid rendező jegyzi, hazánk hírességei pedig poharat ragadnak, hogy némi alkohol segítségével gondoljanak újra egy- egy történelmi sztorit és meséljék el saját, hajmeresztőbbnél hajmeresztőbben szórakoztató verziójukat, melyeket aztán nagyszabású díszletek között, korhű jelmezekben, józan színészek adnak elő, hang nélkül, szájszinkronnal, tátogva. A premierepizódban Badár Sándor és Papp Szabi, a Supernem frontembere tömény ihletettségben világít rá Jókai Mór elhamarkodott forradalmának és Kinizsi Pál fergeteges karrierjének történelemkönyvekből kimaradt történetére. A további epizódokban pedig olyan mesélők áldozzák fel józanságukat a történelmi hiteltelenség kedvéért, mint Fluor Tomi, Anger Zsolt, Felcser Máté, Kamarás Iván, Ganxsta Zolee vagy a legújabb stand-up generáció tagjai. A kifacsart históriákat pedig közkedvelt sztárok, többek között Gryllus Dorka, Trokán Nóra, Rezes Judit, Nyári Dia, Kamarás Iván, Árpa Attila, Anger Zsolt és Gáspár Tibor keltik életre.

45 perces animációs előzménysorozatot kap a Trónok harca

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 15. 12:10
Az HBO közzétette a Game of Thrones Conquest & Rebellion: An Animated History of the Seven Kingdoms című animációs sorozatának első fejezetét, mely a 7. évadhoz érkezik DVD-s és Blu-Ray extraként. A digitális változat már szeptember 25-től elérhető lesz, míg a rendes megjelenés december 12-én várható. A legelső epizód egy gyönyörűen animált mese, mely Valyria fénykorát és pusztulását meséli el, illetve, hogy miképp érkeztek a Targaryenek Westerosba. Érdemes tudni, hogy korábban Robert lázadását is megmutatták egy ilyen, különleges animációs szériában. Az új részeket olyan színészek narrálják majd, mint Sophie Turner, vagy épp Nikolaj-Coster Waldau. Az első felvonásban Daenerys testvérét, Viseryst hallhatjuk, akit az HBO produkciójában Harry Lloyd játszott.

Az HBO megoldotta, hogy a Trónok harca utolsó része ne szivárogjon ki

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 14. 16:01
A Trónok harca 7. évadával kapcsolatban rengeteg balhé volt idén, hiszen hekkerek az egyik epizód forgatókönyvét, majd magát a 7x04-es részt is kiszivárogtatták. Ezek után a spanyol HBO hibázott egy nagyot, és tették ki idő előtt a 7x06-os epizódot. De a hekkerek se álltak le, így tovább fenyegették a tévécsatornát. Az HBO programigazgatója, Casey Bloys most úgy nyilatkozott, hogy megtalálták a megoldást a problémára.
"A tervek szerint a stáb több befejezést is forgat a Trónok harcának, így maguk a színészek se fogják tudni, hogy melyik kerül majd adásba. A hosszú sorozatoknál ez bevett szokás, ráadásul hasonlóan jó finálét szeretnénk összehozni, mint a Sírhant művek esetében. Még ha ki is szivárog valami az utolsó részről, a nézők így nem fogják tudni, hogy a valóban a képernyőre kerülő történésekről van-e szó" - mondta Bloys. (Fotó: HBO)

Új évaddal folytatódik az RTL Klub korábban legnépszerűbb sorozata

Írta: AJ | 2017. szeptember 14. 15:27
Egészen kalandos A zöld íjász (Arrow) hazai útja. A bemutatkozására 2013 februárjában került sor, és meglepetésrehatalmas érdeklődés övezte a zöld "csuklyás" megérkezését. Az első évad után fél évvel később, 2014 januárjában képernyőre került a folytatás, ám az újabb részek már alacsonyabb nézettséget hoztak, ezért fokozatosan egyre későbbi időpontba került Oliver és csapata, és az évad második felében a kezdeti 21:35 helyett már 23:00-kor kezdődtek az epizódok. A sikertelen szereplésnek köszönhetően az RTL közel két évig pihentette is a sorozatot.
A harmadik évad 2016 januárjában érkezett meg a Coolra az előkelőnek nem igazán nevezhető vasárnap éjszakai sávba, 23:50-es kezdési időponttal. A szezon végét követően azonban nem tartott szünetet a tévécsatorna és egyből folytatta a negyedik etappal, amely tavaly november elején finálézott. Azóta várnak a sorozat hazai rajongói a folytatásra. Számukra van most jó hírünk! A Cool ugyanis szeptember 23-tól elhozza Oliver Queen ötödik évados kalandjait is, de ezúttal már nem kell késő estig fennmaradni. Az ötödik évad első része szeptember 23-án 14:55-kor debütál a Coolon, a folytatásban pedig hétről hétre triplázva kerülnek képernyőre a sorozat epizódjai. A premiert követően, szeptember 30-tól 13:15 és 16:15 között minden vasárnap A zöld íjász legfrissebb részei lesznek láthatóak a tévéadón. (Fotó: Cool)

Az elmúlt napokban megerősödött a Survivor nézettsége

Írta: KTL | 2017. szeptember 13. 21:26
A múlt heti részletes nézettségi adatokról itt írtunk, ahol látszik, hogy a Survivor hétfőtől csütörtökig 18-49-ben 16-17 százalékos közönségarányt szállított. Pénteken azonban megerősödött és 19 százalékot hozott, ami már jó eredménynek számít. Hétfőn aztán az újraosztás adása 21,2-t, kedden viszont a sima rész 19,6 százalékot hozott, melyek kiváló eredmények. A múlt héten már sokan temették a realityt, de ha tudja tartani a 19-20 százalék körüli eredményeket akkor még lehet sikeres. A vele egy időben látható Séfek séfe hétfőn, 13,4-et, kedden pedig 14 százalékot produkált.
Az Áll az alku a múlt hét második feléhez képest kicsit visszaesett: 13,5 és 12,7 százalékot produkált. Az Éjjel-Nappal Budapest 17,3-at és 16,1-et, a Drágám, add az életed! 12,2 és 7,1-et, és a Barátok közt 14,5-t és 16,3-at. A keddi eredményekhez fontos hozzátenni, hogy 8,5 százalékot hozott a foci az M4-en, mely 21 órakor kezdődött. A grafikon azt mutatja, hogy az egyes műsorokat mennyien nézték élőben, míg a szövegben felsorolt adatok a már a felvételről történő megtekintéseket is tartalmazzák. A grafikon kattintásra nagyítható.

A Trónok harca 7. évados forgatásáról panaszkodott az egyik színész

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 13. 19:34
Richard Dormer a Guardiannek adott interjút legújabb sorozatával, a Rellikkel kapcsolatban, de a beszélgetésben érdekes részletek derültek ki a Trónok harca 7. évados forgatásáról is. A színész elárulta, hogy a Beyond the Wall című részt sokkal nehezebb volt felvenni, mint az átlagnéző gondolná, ráadásul a stábnak a nehéz körülményekkel is dacolnia kellett. "A 7. évad 6. részének csatajelenetét közel 5 hétig tartott leforgatni, ehhez képest nagyjából 5 percet láthattak az egészből a nézők. Míg a Falon túli jeleneteken dolgoztunk, rettenetesek voltak az időjárási körülmények, folyton fáztunk és vizesek voltunk" - árulta el a Bericet játszó színész.
A Trónok harca színésze arról is beszélt, hogy lángoló kardja bizony elég sok veszélyt hordozott magában. "Mivel Beric egyik szeme mindig le van kötve, ezért nehéz volt néha elnavigálnom a forgatáson. Ráadásul az égő pengém nem CGI volt, így előfordult, hogy egy-egy kaszkadőrt sikerült vele felgyújtanom. Ennek ellenére nekem volt eddig a legmenőbb fegyverem a sorozatban, szerintem jobb, mint a jedik fénykardja!" (Fotó: HBO)

36. heti nézettség - Jól kezdett a Sztárban sztár

Írta: Agent | 2017. szeptember 13. 14:17
A 35. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. A 36. héten az RTL Híradó a 18-49-es korosztályban minden nap legyőzte a Tényeket, míg a teljes lakosság körében a TV2 hírműsora négyszer is nyerni tudott. A Survivor közepes eredményeket produkált, egyedül pénteken hozott jó számokat. A Séfek séfe is közepes adatokat produkált. Megint minden nap kikapott az RTL reality műsorától, sőt a legtöbb esetben még a TV2 csatornaátlagát sem tudta meghaladni. Az Áll az alku viszont folyamatosan erősödött, sőt a fiataloknál csütörtökön és pénteken, míg összlakosságban minden nap többen választották, mint a Budapestet. Rég volt olyan, hogy egy TV2-s műsor egymás utáni két nap is le tudott volna győzni egy RTL-es magyar sorozatot.
Az Éjjel-Nappal Budapest 18-49-ben felemás, ingadozó teljesítményt nyújtott, de jól mutatja, hogy mennyire gyenge eddig az ősz, ugyanis ezekkel az adatokkal is a legnézettebb napi műsor lett a héten. Teljesben viszont gyenge számokat szállított. A héten induló A Konyhafőnök Juniorról ugyan nincsenek részletes adataink, de a közönségaránya nagyon alacsony. A főző-reality a két évvel ezelőtti számainak a negyedét hozta az RTLII-n, mely egyértelmű bukást jelent. A Barátok közt a fiataloknál még inkább felemás adatokat hozott, viszont még így is a negyedik helyre került. Összlakosságban viszont kifejezetten jó számokat produkált és az X-Faktor, valamint Sztárban után a legsikeresebb műsor lett. A Drágám, add az életed! viszont most is gyengén ment. Egyetlen egy nap sem tudta hozni a csatornaátlagot, pedig egy a szokásosnál gyengébb Bk és vásárolt sorozatok ellen ment. Hétfőn a Dr. Csont ismétlése meglepően gyenge számokat produkált. Kedden a Castle új epizódja szintén nem teljesített jól. Szerdán a Szulejmán 18-49-ben közepes, míg teljesben erős adatokat szállított. Csütörtökön a CSI: A helyszínelők ismétlését szintén alig választotta valaki. Szombaton megint durván tarolt az X-Faktor. A tehetségkutató a Sztárban szár elindulása ellenére is messze a legnézettebb műsor lett a héten, sőt elképesztő módon még többen is figyelték, mint az előző, évadnyitó adást. Vasárnap jól nyitott a Sztárban sztár. A TV2 zenés show-műsora a csatornaátlag közel dupláját hozta és a toplista második helyén végzett, de messze elmaradt az X eredményeitől. Az részletes esti nézettségi eredmények és a csatorna toplista kattintás után!

Barátok közt kvíz: Mennyire ismered Berényi Ágit?

Írta: KTL | 2017. szeptember 12. 21:24
Tavaly a Mátyás király tér fontosabb családjaival foglalkoztunk, valamint régi szereplőket kellett felismerni. Idén tavasszal új témával folytattuk és arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyire ismeritek a Barátok közt szereplőit. Berényi Miklós, Balogh Nóra és Szentmihályi Zsófi után nyári szünetet tartottunk, mely mostanáig tartott. Most a Berényi család egyik legfontosabb tagjával, Ágival folytatjuk. Kommentben várjuk, hogy 12-ből hány választ sikerült helyesen eltalálnotok. A kvíz a tovább mögött található!

Váratlanul le kellett állítani a The Walking Dead 8. évados forgatását

Írta: RaulReal | 2017. szeptember 12. 14:34
Amerikában hatalmas hurrikán tombol, mely az országon végighaladva okoz rettenetes károkat. Az Irma Atlanta felé vette az irányt a FOX News szerint, ahol a The Walking Dead című sorozatot forgatják, így a stáb kénytelen volt abbahagyni a munkálatokat. A szélvihar ereje rendkívül pusztító, nem csupán megnehezíti a közlekedést, de rengetegen maradtak áram nélkül. A döntés egyelőre ideiglenes, így bármikor folytatódhat a népszerű zombis sorozat forgatása. Sajnos nem ez az első alkalom, hogy a 8. etap felvételét kénytelenek volt leállítani az AMC, júliusban ugyanis egy kaszkadőr hunyt el a produkció készítése közben.