.

Kannibálok közé keveredik új filmjében a Trónok harca egykori sztárja

Írta: RaulReal | 2017. április 20. 19:25
A The Bad Batch című film Ana Lily Amirpour második nagyjátékfilmje, a Mad Max és a slasher filmet világát vegyítő alkotás azonban sztárok garmadáját vonultatja fel. Rögtön kezdésnek ott van Jason Momoa, aki a Stargate: Atlantisban és a Trónok harcában is játszott, utóbbiban Daenerys Targaryen elhunyt dothraki férjét. A színész csillaga mostanában elég magasan ragyog Hollywoodban, Momoa lesz ugyanis Aquaman a közelgő Justice League filmben, itt pedig egy húsbárddal dobálózó keménylegényt alakít. Rajta kívül a filmben feltűnik még Keanu Reeves és Jim Carrey is, akik a mozibajárókat már évtizedek óta szórakoztatják, töretlen lelkesedéssel.
A történet egy olyan fiatal nőről szól, aki egyik kezét és lábát elveszítve egy disztópikus világban találja magát, csakhogy Texast már a kannibálok uralják, így nem egyszerű dolog, ha az ember szerelembe esik. A The Bad Batchet a Velencei Filmfesztiválon és a Torontói Filmfesztiválon is bemutatták már 2016-ban, a kritikusok vegyesen ítélték meg az alkotást. A film a nagyközönség előtt 2017 júniusában mutatkozik be a vásznakon.

Volt Berényivel jön a TV2 új Ázsiában forgatott reality-je

Írta: KTL | 2017. április 20. 18:14
Hamarosan indul a TV2 egyik legújabb nagyszabású műsorának, az Ázsia Expressz – A sárkány útjának forgatása. A produkciót Ördög Nóra vezeti majd és a celeb résztvevőknek több mint 5000 km-es távot kell teljesíteniük. Most kiderült, mely sztárok vesznek majd részt a reality-ben. Részletek a csatorna közleményében: Hamarosan hét sztárpár nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy teljesítse az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését. A TV2 vadonatúj reality műsorában a kalandos, heteken át tartó utazás Vietnámból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több, mint 5000 km-t megtéve. Az útnak a Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila Berki Krisztiánnal vág neki. Ők épp úgy a műsor felvétele előtt találkoztak, mint a Jóban Rosszban színésznője, Cseke Katinka és az Ázsia Expresszre az ő párjaként vállalkozó Pallavicini Zita őrgrófnő. A hírességek között vannak, akik régóta jól ismerik egymást. Muri Enikő Fésűs Nellyvel, míg Gaál Noémi Németh Lajossal vág neki a nem mindennapi útnak. R. Kárpáti Péter lányával, Kárpáti Rebekával utazik, de szerelmespárok is próbára teszik magukat Ázsiában. Kulcsár Edina és Csuti, valamint a Drágám, add az életed! győztes párja, az Édes Életből is ismert Megyeri Csilla és Molnár Zsolt is Vietnámba utazik.
Minden páros napi egy dollárral a zsebében kell, hogy eljusson a kitűzött célállomásra, ami nem kis feladat, hiszen gyorsaságuk azon múlik, ki-hogyan találja fel magát egy olyan idegen országban, ahol nem nagyon beszélnek idegen nyelveket, és teljesen más körülmények között élnek, mint hazai hírességeink. A siker azon is múlik, ki-mennyire tud hatékonyan együttműködni párjával, és hogyan oldják meg a felmerülő konfliktusokat. Előny vagy hátrány az, ha valaki egy hozzá közel álló személlyel vág neki a kalandnak? Győzhet-e olyan páros, amelynek tagjai az utazás előtt ismerték meg egymást? A párosok akár egymással is szövetkezhetnek, de az út végén csak egyikük érhet győztesként célba. A sztárokra extrém helyzetek, drámai pillanatok, nehéz döntések és embert próbáló küzdelem vár. Az utazást a versenyzők mellett a reality műsorvezetője Ördög Nóra is izgatottan várja, aki családjával együtt indul útnak. Az Ázsia Expressz-t eddig tizenkét országban tűzték műsorra, összesen harminc évadot élt meg eddig a formátum sikert-sikerre halmozva. Az Ázsia Expressz – A sárkány útja című produkciót az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 részére.

Saját tévésorozatot kaphat King Kong, Hollywood kedvenc óriásgorillája

Írta: RaulReal | 2017. április 19. 20:19
King Kong évtizedek óta az egyik legismertebb filmes szörnyeteg, a karakter jogai hol az amerikai stúdióknál, hol pedig a japánoknál voltak, ennek ellenére az óriásgorilla népszerűsége töretlen maradt. Olyannyira, hogy a Skull Island című film 2017-ben mutatkozott be és Kong eredetéről szól. Sajtóértesülések szerint a tervezett tévésorozat is hasonló irányt vesz majd, női főszereplővel és multikulturális megközelítéssel érkezhet a kisképernyőre a produkció. Egyelőre a szériának még csatornát kell keresniük a készítőknek, ellenben az már ismert, hogy Jonathan Penner és Stacy Title írják a forgatókönyvet, akik mindketten Oscar-jelölt filmesek.
A sorozatot a MarVista Entertainment és az IM Global tervezik tető alá hozni, és ha sikerül, amit terveznek, akkor a franchise történetében a King Kong: Skull Island lehet az első tévésorozat, amelyben a gorilla feltűnik. Az ugyanezzel a címmel kiadott márciusi film egyébként óriási siker volt, világszerte 552 millió dollárt termelt a kasszáknál. Aki tartana attól, hogy a tévében lehetetlen egy ilyen szörnyet hihetően megvalósítani, az gondoljon a Flash-re, Gorilla Grood kifejezetten feldobja a szuperhősös sorozat azon részeit, amelyekben szerepel.

Jelentősen korábbra kerül a Barátok közt

Írta: KTL | 2017. április 19. 19:15
Március 27-től új műsorrend lépett hatályba az RTL Klubon, melynek következtében rekordkésőre, 21:50-re került a Barátok közt. Nem sokkal később, április 3-tól még hátrébb pakolták a sorozatot és azóta 21:55-től látható. Május 2-tól ismét változik a csatorna műsorrendje, melyet hamarosan részletesen is bemutatunk, de a legfontosabb hír, hogy ismét emberibb időpontba kerül a Barátok közt. A Mátyás király tér életét bemutató produkció a következő hónaptól 40 perccel hamarabb, már 21:15-kor kezdődik. Az azért is nagy változás, mert így nagyjából akkor lesz vége a szériának, amikor a mostanában elindul. (Fotó: RTL Klub)

Újabb három sorozatot nem folytat az RTL

Írta: KTL | 2017. április 18. 22:49
Tavaly nyáron írtuk meg, hogy három ismert sorozatot nem folytat az RTL Magyarország. A Grace klinika, a Vámpírnaplók és a Gossip Girl - A pletykafészek közül előbbit folytatta a Prime, de az utóbbi kettő széria új évadát azóta se mutatta be senki. Most újabb produkciók rajongói felé van rossz hírünk, ugyanis az RTL Magyarország még három sorozat folytatását nem vásárolta meg - tudta meg a SorozatWiki. A Glee - Sztárok leszünk! 2010-ben indult az RTL Klubon, de már az első évada sem volt sikeres. A rossz nézettségi eredmények miatt a csatorna nagyon hosszú ideig pihentette a szériát, majd végül három és fél éves szünet után, 2014-ben érkezett meg a második szezon.
Az újabb etapokra már nem kellett ennyit várni, a harmadik 2015-ben került képernyőre, míg a negyedik évadot tavaly nyáron pár hét alatt darálta le a csatorna. A Glee hazai nézői a folytatásra azonban hiába várnak, ugyanis az RTL nem vette meg az 5. szezont, így sem az RTL Klubra, sem a cégcsoportba tartozó valamelyik kábelcsatornára nem tér vissza a produkció. Amerikában 2015 tavaszán ért véget a sorozat, összesen 6 évad készült belőle.

5 sorozat, amivel könnyebben kibírhatod a várakozást a Trónok harca 7. évadáig

Írta: RaulReal | 2017. április 18. 21:23
A Trónok harca új részei az elmúlt években a legrosszabb esetben is késő tavasszal bemutatkoztak, most azonban egészen július 16-ig kell várni a 7. évad premierjéig. Ezt a rajongók nagy része nehezen bírja, hiszen épp most kezdenék az írók felvezetni az egyes történetszálak lezárásait, erre húzzák az emberek idegeit, mint testnevelésórán a kötelet. Szerencsére azért akad pár olyan fantasy és mágikus realista sorozat, amelyekkel könnyebben ki lehet bírni a várakozást, így ajánlunk is közülük párat.
Rögtön ott van kezdésnek az Emerald City, melyet az NBC a saját Trónok harcaként harangozott be, a történet pedig egy klasszikus gyerekmese, az Óz feldolgozása. A sztori szerint napjainkban egy ápolónő, Dorothy egy féktelen szélviharnak köszönhetően egy mágikus világban találja magát, ahol óriások, varázslónak öltözött tudósok, vérszomjas boszorkányok és vad törzsek harcolnak. A sorozatban feltűnnek olyan jól ismert karakterek, mint a Madárijesztő, Toto, vagy a Bádogember, a felnőttes hangvétel és a szépen sikerült látványvilág miatt pedig abszolút kötelező néznivaló a produkció. Van itt szerelmi szál, politikai cselszövések is fel-felütik a szériában, szóval mindenki megtalálhatja az Emerald Cityben a saját kedvencét.

5 éve várt műsor indul ma este

Írta: KTL | 2017. április 18. 09:30
2012-ben ért véget a VIASAT3-on az egyik legjobb magyar reality, az Éden Hotel 2. Nagyon sokan azóta várták, hogy egy hasonló, napi produkció kerüljön a csatorna képernyőjére. Jó hír, hogy véget érthetnek a várakozások, 5 év után ma este indul az Exek az édenben. A műsor húsvét miatt ezen a héten csak kedden kezdődik, de a következő hetekben már hétfőtől csütörtökig 21:30-kor kerül képernyőre. A Exek az édenben, az Éden Hotelhez hasonlóan egy távoli gyönyörű helyen játszódik, de azért sokban eltér tőle. A műsorba hat játékos költözik be, akikhez később csatlakoznak az exbarátnőik és exbarátaik, rendesen felkavarva ezzel az idilli pihenést. A kezdőjátékosokról itt tettünk közzé fotókat. A hangsúly itt is a taktikán van, ugyanis a legtöbb hazai reality-től eltérően nem a nézői szavazatokon múlik a versenyzők sorsa. A fődíj 10 millió forint, most pedig megmutatjuk a szabályokról szóló rövid előzetest:
A műsorvezető, Bódi Sylvi szerint a nézők a valódi dráma mellett egzotikus helyszínekre is számíthatnak a meseszép szigeten. A VIASAT3 saját gyártású műsorának helyszíne az indonéziai Bali szigete, azon belül is Dél-Kelet Ázsia egyik legszebb luxusvillája, amely minden kényelmi igényt kielégít, és a feszített víztükrű medence partján nincs is más dolguk a játékosoknak, mint élvezni az életet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik az ex… A villa Bali déli részén, Nusa Duában található, csodálatos kilátással az Indiai-óceánra. A környék tele van gyönyörű luxusvillákkal, amelyek ötvözik a modern építészeti irányokat a helyi, balinéz hagyományokkal. Közülük is az egyik legszebb a műsor helyszínét adó Shanti Residence. A villában – amelynek bérleti díja egy éjszakára nagyjából 1 millió Ft – összesen 7 lakosztály található. Mindegyik lakosztályhoz tartozik egy nagy, világos fürdőszoba, terasz vagy erkély, esetleg egy saját kertrész, a földszintiekhez pedig egy kisebb, saját használatú medence. A villát a tovább mögött részletesen is bemutatjuk.

Visszatérhet a Westworld egyik legjobb karaktere

Írta: RaulReal | 2017. április 17. 21:25
Jimmi Simpsont korábban láthattuk már a Breakout Kings című sorozatban, amely A szökés egy laza mellékága volt. A színész ott is elég jól teljesített, az HBO vadnyugatos sci-fi sorozatában, a Westworldben azonban konkrétan ő vitte a hátán az egyik történetszálat. A fiatal Williamet alakító színész nemrégiben a sajtó érdeklődésére elmondta, hogy valószínűleg a sorozat nézői nem most látták utoljára a karaktert. A színész a GQ-nak adott interjújában elárulta, hogy hasonlóan durva fordulatokra számíthatunk a Westworld folytatásában. A tovább mögött képet is mutatunk a színészről!

Trónok harca kvíz: Mennyire ismered Derest?

Írta: RaulReal | 2017. április 16. 21:33
Ősszel a kvízeink a Trónok harca legfontosabb családjaihoz kapcsolódtak, majd évadonként kellett felismerni az elhunyt szereplőket. Az év elején fontosabb szereplőktől idéztünk, nemrég pedig két extra feladvánnyal jelentkeztünk. Most legújabb témánk folytatódik, melyben tesztelheted, mennyire ismered a sorozat legfontosabb helyszíneit. Királyvár után következik a Starkok kastélya, Deres. Kommentben várjuk, hogy 12-ből hányat sikerült helyesen eltalálnotok. A kvíz a tovább mögött található!

Újabb regény sorozatadaptációját mutatja be az HBO

Írta: KTL | 2017. április 16. 21:03
Az HBO régiós szinten megvásárolta a Margaret Atwood díjnyertes, disztópikus bestsellerének sorozatadaptációját. A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) április 26-án mutatkozik be az amerikai Hulu videótárban, itthon pedig már április 27-től elérhető lesz az HBO GO-n. Részletek a csatorna közleményében: Az HBO Europe megvásárolta a Margaret Atwood regényéből készült sorozat kizárólagos vetítési jogát Közép-Európában, így Magyarország mellett Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában, Moldovában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Koszovóban, Montenegróban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában csak az HBO műsorán lesz látható. Az első három epizód premierje április 27-én lesz az HBO GO-n, melyet aztán hetenként egy új epizód követ. A főszerepekben Elisabeth Moss (Mad Men – Reklámőrültek), Joseph Fiennes (American Horror Story: Asylum, Szerelmes Shakespeare), Samira Wiley (Orange Is The New Black), Max Minghella (The Mindy Project), Yvonne Strahovski (Chuck, Dexter), O.T. Fagbenle (The Five), Alexis Bledel (Szívek szállodája), Madeline Brewer (Orange is the New Black) és Ann Dowd (A hátrahagyottak) lesznek láthatók.
A Margaret Atwood immár klasszikusnak számító regényén alapuló A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) a disztópikus, Gileád Köztársaság nevű totalitárius társadalomban játszódik, amely az egykori Amerikai Egyesült Államok helyén jött létre. A környezeti katasztrófák által fenyegetett és zuhanó születési számokat mutató Gileádban torz fundamentalizmus uralkodik, amely militarizált formában tűzi zászlajára a „visszatérést a hagyományos értékekhez”. Offred (Elisabeth Moss), aki a Vezér háztartásában Szolgálólányként dolgozik, az egyik utolsó termékeny nő, így a nőknek abba a kasztjába tartozik, akiket szexuális rabszolgaságra kényszerítenek a világ újbóli benépesítésére irányuló utolsó kétségbeesett erőfeszítés nevében. Offrednek ebben a rémisztő társadalomban kell életben maradnia a Vezérek, kegyetlen Feleségeik, a háztartásvezető Marthák és a többi Szolgálólány között – akik közül bárki Gileád kémje lehet –, és beteljesítenie célját: mindezt túlélni és megtalálni a lányát, akit elvettek tőle. Az 1985-ös novella televíziós adaptációjának alkotója, executive producere és írója Bruce Miller (The 100 – A Visszatérők), további executive producerek pedig Warren Littlefield (Fargo), Daniel Wilson, Fran Sears és Ilene Chaiken. A szolgálólány meséjét az MGM Television készítette és nemzetközileg az MGM forgalmazza.

Igazi szupersztárokkal játszik együtt Kit Harington a legújabb filmjében

Írta: RaulReal | 2017. április 15. 20:23
Kit Haringtont a Trónok harca nézői láthatták már a mozivásznakon is, hiszen a színész feltűnt a Pompeij című filmben és a Silent Hill egyik részében, de a hangját adta az Így neveld a sárkányodat 2-höz és ő volt a főgonosz a Call of Duty: Infinite Warfare című játékban. A Death and Life of John F. Donovan című filmet jelenleg is forgatják, az amerikai premier pedig 2018-ban várható. Az alkotás azért is különleges, mert a főszerepet Kit Harington játssza, de rajta kívül olyan nevek szerepelnek még, mint Natalie Portman, Jessica Chastain, Kathy Bates, Susan Sarandon, vagy éppen a feltörekvő Bella Thorne.
A filmet Xavier Dolan rendezi és egy olyan színészről szól, aki nagy karriert akar magának csinálni Hollywoodban, egy riporter azonban rájön, hogy a férfi egy 11 éves brit kisfiúval levelezget titokban. Emiatt kipattan egy óriási botrány, ami akár a címszereplő John F. Donovan karrierjébe is kerülhet. Érdekesség, hogy a mellékszereplők között ott van a Westworld sztárja, Thandie Newton is, aki az első öntudatra ébredő androidot alakította.

Műsorváltozás: Éjszakára kerül egy RTL-es sorozat

Írta: AJ | 2017. április 15. 18:03
Március 27-én, három héttel az amerikai premier után magyar szinkronnal is bemutatkozott az egyik új időutazós széria, az Időről időre (Time After Time). Az idehaza a Cool műsorán hétfőnként este 9 órától jelentkező sorozatról azonban pár hete kiderült, hogy az alacsony nézettség miatt az évad közben szakították meg a tengerentúlon az epizódjainak sugárzását. Most pedig arról számolhatunk be, hogy új adásnapra és késő estére költözteti a sorozatot az RTL.
A Trónok harcából is ismert Freddie Stroma és a Bosszúban is játszó Josh Bowman főszereplésével készült széria két rész után, ettől a héttől kezdve hétfőről vasárnapra, este 9-ről 11 órára kerül, tehát mondhatjuk, hogy idehaza is megbukott a sorozat. Az azonban öröm lehet az ürömben, hogy Magyarországon az összes leforgatott, szám szerint 11 epizód képernyőre kerül majd, miközben az Egyesült Államokban az utolsó három rész még mindig nem került adásba. Az Időről időre helyén hétfő esténként a Cobra 11 ismétlése látható.