.

Nagyon gyengén nyitott szerdán Ördög Nóra és Kasza Tibor új műsora

Írta: KTL | 2018. október 11. 18:39
Hétfőn indult a TV2 új, őszi műsorrendje, melyben majdnem minden este mást sugároznak. Hétfőn közepesen kezdett a Ninja Warrior Hungary, de 2 százalékponttal TV2 nyerte az estét. Kedden A legbátrabb páros is közepesen nyitott, a Bogaras szülők viszont jól és szintén a TV2 hozott este 2 százalékponttal jobban, mint az RTL Klub. Ugyanakkor mindkét nap a Survivor legyőzte a TV2-s ellenfelét. Szerdán megint két új műsor indult a csatornán, 19 órakor a Mit tenne a gyereked?, 20:40-kor pedig a Sztárok és párok.
A Mit tenne a gyereked? 18-49-ben 10,4 százalékos közönségaránnyal nagyon gyengén kezdett. Ördög Nóra műsora ráadásul csak a hatodik helyen végzett a napi toplistán. Az ellene menő Survivor 17,2 százalékkal nagyjából ugyanazt a stabil, jó eredményt hozta, mint hétfőn és kedden. Az elmúlt két nap után a Barátok közt is magához tért és 16,3 százalékot szállított. A Sztárok és párok kereken 10 százalékkal nyitott, mely szintén nagyon halovány kezdés. Kasza Tibor műsora még pont azon határérték alját súrolta, amely alatt már nagy bukásnak számít egy produkció. A vele egy időben látható Éjjel-Nappal Budapest is jól ment és 16,1 százalékos közönségarányt hozott. Késő este a Zoo - Állati ösztön csatornapremierje katasztrofálisan, 3,9 százalékkal kezdett a TV2-n. A nagyjából ugyanakkor látható Szulejmán 10,7 százalékot produkált - mely csak közepes eredmény - de még így is többször annyian nézték, mint a TV2 sorozatát. Az RTL Klub 15,4 százalékot hozott főműsoridőben (19-23 óra), míg a TV2 10 alá zuhant és csak, 9,3 százalékot produkált, így fölényesen, 6,1 százalékponttal nyert az előbbi csatorna. Így az új versenyben 2-1-re vezet már csak a TV2, a következő napok eredményeiről pedig továbbra is beszámolunk majd a SorozatWikin! A részletes adatok és a grafikon a tovább mögött.

Bikinis lányok, komoly veszekedés és wakeboardozó fiúk - a Korhatáros szerelem forgatásán jártunk

Írta: AJ | 2018. október 11. 10:00
A Korhatáros szerelem első évada tavaly november és idén február között volt képernyőn. Hosszú idő után ez volt az első magyar fikciós sorozata a TV2-nek. A folytatás október 12-én érkezik a csatornára, péntekenként 22 órakor, a Csak show és más semmi után. Az új évad forgatása nyáron zajlott és az egyik felvételi napon a TV2 Csoport meghívására mi is részt vehettünk. Az ott töltött egész délután alatt megnézhettünk több látványos jelenetet, és beszélgethettünk a Korhatáros szerelem showrunnerével és egyben az új szezon vezető írójával.
Augusztus végén, péntek kora délután érkeztünk meg Budakalászra, az Omszki-tónál található Wakeboard Centrumhoz. Ebben a szabadidőközpontban, ezen a nem szokványos forgatási helyszínen zajlott a Korhatáros szerelem néhány második évados jelenetének felvétele. A Kovács Patrícia és Kovács Tamás főszereplésével készült romantikus vígjátéksorozat története Budapesten játszódik, és egy háromgyerekes, középkorú anyuka, valamint egy fiatal, pultosként dolgozó srác kapcsolatát követhetjük figyelemmel. A sorozatot az IKO Műsorgyártó mellett a ContentLAB & Factory készít, utóbbi A mi kis falunk gyártója is. Ez volt az első alkalom, hogy egy TV2-s sorozat kulisszái mögé pillanthattunk be. A forgatási nap egyik különlegessége az volt, hogy a színészek és a stáb végig szabadtéren dolgozott, belső térben játszódó jelenetet ottlétünkkor nem rögzítettek. A másik pedig az volt, hogy a sportlétesítmény nem zárt be a felvétel idejére, ebből adódóan tele volt vendégekkel, turistákkal, akik sajnos nem egyszer megzavarták a munkát. A sportcentrumos jelenetekben a főbb szerepeket a sorozat fiatal szereplői játszották, akik fürdőruhát és bikinit viseltek szinte a forgatás teljes ideje alatt a nagy hőségben. A Dávidot alakító Kovács Tamás, és legjobb barátja, a Dóra Béla által megformált Alex, valamint két új szereplő, Nagy Réka és sorozatbeli barátnője, Kárpáti Rebeka voltak jelen akkor, amikor mi is megnéztük a forgatási munkákat. Ez idő alatt a Korhatáros szerelem showrunnere és egyben egyik írója, Hámori Barbara válaszolt a kérdéseinkre. Nincs ideje minden jelenet felvételénél ott lenni, de akkor egész nap ott volt a forgatáson.

Durván bezuhant a The Walking Dead nézettsége

Írta: RaulReal | 2018. október 10. 20:17
Október 8-án hajnalban elindult a The Walking Dead 9. évada, melynek kapcsán a készítők teljes újrakezdést ígértek. A nézőket azzal kecsegtették, hogy még azoknak is érdemes lesz visszatérni, akik korábban elpártoltak a legismertebb zombis produkciótól. Ehhez képest a Nielsen adatai szerint mindössze 6,1 millióan követték a szezonpremiert, ami a 8. etap kezdéséhez képest majdnem 50 százalékos visszaesés. Tavaly 11,4 millióan nézték a The Walking Dead nyitóepizódját, így az érdeklődés erősen megcsappant a sikersorozat iránt.
Sokakban felmerül a kérdés, hogy az AMC ennek láttán beismeri-e majd, hogy elfáradt a formátum és el merik-e kaszálni a produkciót. A válasz erre az, hogy biztosan nem, ugyanis a The Walking Dead eddig is afféle anomália volt a csatornán, a nézettség tekintetében. Az AMC-n ugyanis átlagosan 1,5-2 milliót hoz egy-egy széria, így egészen megdöbbentő, hogy a zombis sorozat még a 7. évados premierjével is 17 millió fölötti nézettséget tudott produkálni. A Fear The Walking Dead nézettsége átlagban bőven 5 millió alatt mozog, a Better Call Saul pedig 1,5 millió környékén. Az AMC már korábban bejelentette, hogy legalább 10 évre terveznek még a The Walking Dead világával, és nem is valószínű, hogy ettől az irányvonaltól mostanában eltántorodnának.

A legbátrabb páros kedd este legyőzte a Barátok köztöt és az Éjjel-Nappal Budapestet

Írta: AJ | 2018. október 10. 14:10
Október 8-án új őszi műsorrendjét indította el a TV2, melyben majdnem minden este más-más tartalom látható a csatornán. Az első estén, hétfőn a Ninja Warrior Hungary került adásba, mely ugyan kikapott a Survivortől, a többi RTL Klubos műsort megverte 18-49-ben és így a TV2 nyerte a főműsoridőt ebben a korosztályban. A csatorna pedig kedden este is legyőzte az RTL-t. A TV2-n egy vadonatúj reality, A legbátrabb páros volt látható 19 és 22 óra között. A műsor 15,9%-os közepes közönségarányt hozott, mely gyengébb eredmény a Ninja hétfői évadkezdésénél, de így is megvert több RTL-es produkciót is.
A Survivor 17%-ot, most is erős közönségarányt hozott és legyőzte az új TV2-s reality első egy óráját. A túlélők harca után azonban sokan átkapcsoltak a TV2-re, és hiába hozott hétfőhöz képest kicsit jobban a Barátok közt, kikapott A legbátrabb párostól. Az Éjjel-Nappal Budapest csak úgy, mint a Barátok közt rosszul hozott, és 12,4%-os közönségarányt ért el 18-49-ben, és akárcsak a Berényiék életét bemutató sorozat, kikapott a TV2-s realitytől. A legbátrabb páros után a csatorna vadonatúj saját gyártású vígjátéksorozata, a Bogaras szülők első része került képernyőre, mely 13,9%-os jó eredményt hozott, és megverte az RTL Klubon vele egy időben vetített Házon kívült, mely csupán 9%-os közönségarányt produkált. Az RTL Klub 13,1%-ot hozott a főműsoridőben (19-23 óra), míg a TV2 15,2 százalékot produkált, így 2,1 százalékponttal megnyerte az estét. Így az új versenyben 2-0 a TV2-nek, a következő napok eredményeiről pedig folyamatosan beszámolunk majd a SorozatWikin! A részletes adatok és a grafikon a tovább mögött.

Rég nem látott török sorozat tér vissza a képernyőre

Írta: AJ | 2018. október 10. 12:51
Az Izaura TV-n jelenleg több, egykoron a TV2-n látható török sorozat ismétlése fut. Láthatjuk többek között a Megtört szívek, a Kuzey Güney - Tűz és víz, A szultána és a Fatmagül epizódjait is. Ez utóbbi azonban október 22-én befejeződik, és a helyén elindul egy, a TV2 Csoport csatornáin már rég nem látott török produkció. A Seherezádé volt a TV2 legelső török sorozata, mely 2011 áprilisa és szeptembere között volt látható. Nem sokkal a finálé után, 2011 végétől a FEM3 megismételte, és most közel hat év szünet után visszatér a csatornacsaládra.
A Seherezádé október 23-tól, minden hétköznap este 20 órakor lesz adásban az Izaurán. A történet középpontjában Sehrezat, a tehetséges fiatal mérnöknő áll, aki egy jó nevű építőipari vállalatnál dolgozik. Ötéves kisfiánál leukémiát diagnosztizálnak, és azért, hogy megmenthessék az életét, egy sürgős, és nagyon drága műtétre lenne szükség. Sehrezat reménytelenül kutatja a lehetőségeket, és egyedüli megoldásként a pénz előteremésére főnöke, Onur ajánlata kínálkozik. A férfi ugyanis állja a műtét összegét, cserébe azért, hogy a nő titkokban vele töltsön egy éjszakát. A sorozat női főszereplőjét Bergüzar Korel alakítja, míg férfi partnerét a később a Szulejmánnal világhírűvé váló Halit Ergenc formálja meg. A Törökországban eredetileg 2006 és 2009 között vetített Seherezádé magyarul 158 epizódból áll, és ha nem lesz nagy szünet a vetítésben, akkor várhatóan jövő nyár elején fejeződik be az ismétlése az Izaurán.

Égő autó, durva lövöldözés és rendőrségi akció – beszámoló az Aranyélet extrém forgatási napjáról

Írta: KTL | 2018. október 10. 07:45
Az Aranyélet 2015 és 2016 őszén hatalmas sikert aratott és bátran kijelenthetjük, hogy az elmúlt évek legjobb magyar sorozata volt. Az HBO két év szünet után hozza el a folytatást és október 14-én elindul a széria 3., és egyben utolsó évada. A befejező 8 rész az HBO-n és az HBO GO-n is látható lesz, és a helyszíne szinte teljes egészében elköltözik a fővárosból. Januárban, egy hideg téli napon a csatorna meghívására kilátogattam a szezon egyik leglátványosabb forgatási napjára. Ottlétem alatt égő autót, durva lövöldözős jelenetet és egy nagyszabású rendőri akciót is láthattam. Ezen kívül a sorozat kreatív producerével, az egyik producerrel és a sorozat vezető kaszkadőrével is beszélgettem.
Az HBO-val kora délelőtt érkeztünk meg Mogyoród közelébe, a Hungaroring külső parkolójába, ahol a stáb kihelyezett központja volt. Onnan kisbusszal vittek tovább a pálya és az M3-as autópálya közötti útszakaszra, mely a Forma-1-es nagydíjhétvégék alatt a VIP út szokott lenni. A forgatások ideje alatt természetesen teljes egészében lezárták az utat. Azon a szakaszon, ahol az HBO stábja forgatott a megérkezésemkor egy félig kiégett autó volt, valamint körülötte további autók, és arrébb pedig a stáb teherautói és egyéb járművei. A sorozatforgatásokhoz képest szokatlan módon rendkívül hideg volt, de nem is csoda, hisz január eleje volt. Az éppen hogy 0 fok feletti hőmérséklet azonban nem kirívó télen, az viszont igen, hogy ilyenkor dolgozzon egy stáb. A magyar sorozatokat szinte minden esetben késő tavasszal, nyáron vagy az ősz elején veszik fel. Ez nem csak azért van, mert ilyenkor kedvezőek az időjárási viszonyok, hanem azért is, mert a színészek a színházi szezon miatt nyáron sokkal könnyebben elérhetőek, így könnyebb megszervezni a forgatást. Krigler Gábor az HBO kreatív producere elmondta, hogy a záró szezon nagyjából első felét ők is nyáron vették fel, de az első két évad után mindenképpen szerették volna, ha más évszakban és időjárási körülmények között is zajlik az Aranyélet. Azt nem tudták megoldani, hogy teljes egészében a leghidegebb évszakban forgassák az évadot, de egy része kivitelezhető lett. Ilyenkor zordabb a külvilág és sötétebb képet ad, melyet szerettek volna a sorozat végén látványvilágban is megmutatni.

40. heti nézettség - Elképesztő számokkal nyitott az X-Faktor

Írta: AJ | 2018. október 09. 22:19
A 39. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. A 40. héten (október 1-7.) az Elif - A szeretet útján minden nap legyőzte 18-49-ben a TV2 vadonatúj napi sorozatát, a Titkok szállodáját. A telenovella után adásba kerülő Feriha című török széria viszont nyerni tudott az RTL-es ellenfelei ellen, ötből háromszor legyőzte a Fókuszt a fiataloknál. Teljesben minden nap a TV2 délutáni tartalmai voltak a legnézettebbek. Részletes adatok a cikk legalján. Az RTL Híradó 18-49-ben hétből hétszer verte a Tényeket, míg a TV2-s hírműsor teljesben hat alkalommal is legyőzte az RTL-es riválisát.
A Survivor a második héten elsőnél picit hullámzóbb teljesítményt nyújtott a fiatalok körében, kedden és pénteken is csak közepesen teljesített, de így is mind az öt nap megverte a TV2-n látható MasterChef VIP adásainak első felét. Szintén legyőzte a TV2-s ellenfelet a Barátok közt, mely a keddi, közepesnél picit alacsonyabb számokat leszámítva végig jó nézettséget szállított. A MasterChef VIP évadának utolsó hetét láthatták a nézők, és mindkét korosztályban most teljesített a legjobban a gasztroreality. 18-49-ben ugyan nem tudta megközelíteni az RTL Klubos ellenfeleket, de teljes lakosságban napról napra nőtt a nézőszáma, és a finálé majdnem legyőzte ebben a korcsoportban a Survivort. A műsor azonban ennek ellenére továbbra is gyenge eredményeket produkált. A Piramis azonban a javuló nézettséget hozó felvezetés ellenére is katasztrofális eredményeket produkált. A Stohl András vezette vetélkedő különös módon a hét leggyengébb nézettségét pont pénteken, a MasterChef VIP döntője, a gasztroreality egyik legnézettebb adása után érte el. Az Éjjel-Nappal Budapest minden nap könnyen legyőzte A Piramist, volt hogy több mint négyszer többen kapcsoltak az RTL Klubra a két műsor ideje alatt, mint a TV2-re a fiatalok körében. A Dr. Csont ismétlése 18-49-ben közepesen, teljesen gyengén teljesített. A Házon kívül jó, míg a XXI. Század közepes számokat produkált mindkét korosztályban. Jól hozott a Szulejmán is, és továbbra is erős nézettségi eredményt szállít a Doktor Murphy a fiataloknál, de jóval alacsonyabbak ezek az értékeke a pár héttel korábbiaknál. A részletes esti nézettségi eredmények és a csatorna toplista kattintás után!

5 karakter, aki nyomtalanul eltűnt a Trónok harcából

Írta: RaulReal | 2018. október 09. 20:58
A Trónok harcára jellemző, hogy mostohán bánik a karakterekkel, elég csak arra gondolni, hogy hány csúnya haláleset és gyilkosság volt eddig a produkcióban. A rajongók megsiratták Hodor elvesztését, de Ned Stark és Oberyn Martell halála is egy-egy külön traumát jelentett sokaknak. Kevésszer esik szó róla, de a produkcóban van néhány olyan szereplő is, akit egy idő után egész egyszerűen elfelejtenek az alkotók. A sztori egy bizonyos pontjáig fontosak, aztán pedig eltűnnek, mintha sosem szerepeltek volna. Cikkünkben most megemlítünk 5 olyan karaktert a Trónok harcából, akik köddé váltak, de a rajongók a mai napig emlegetik őket!

A Survivor legyőzte a Ninját, mégis a TV2 nyerte a hétfő estét

Írta: KTL | 2018. október 09. 19:01
Október 8-án, tegnap este indult a TV2 új őszi műsorrendje, melyben minden nap más tartalom látható. 19 órától a Ninja Warrior Hungaryvel indult a hétfő, mely több mint három és fél órán keresztül képernyőn volt. A nagyszabású vetélkedő 18-49-ben 16,3 százalékos közönségaránnyal indított, mely közepesnek számít. Jóval rosszabbul hozott, mint a tavalyi nyitány (22%), de így is levert több RTL-es tartalmat.
A Survivor 17,3 százalékkal még legyőzte a Ninját, de utána rengetegen átkapcsoltak a TV2-re és beszakadt az RTL Klub. A Barátok köztÉjjel-Nappal Budapest 13 százalékos közönségarányt produkált, mellyel csúnyán kikaptak a sportvetélkedőtől. A Ninja után az Elrabolva című amerikai sorozat premierje volt, mely nagyon gyengén, 7,8 százalékkal kezdett és kikapott a 11,3-at hozó Dr. Csont ismétléstől. A TV2 15,6 százalékos főműsoridős (19-23 óra) közönségaránnyal 18-49-ben megnyerte az estét 1,9 százalékponttal, az RTL Klub ugyanis csak 13,7 százalékot produkált. Így az új versenyben 1-0 a TV2-nek, a következő napok eredményeiről pedig folyamatosan beszámolunk majd a SorozatWikin! A részletes adatok és grafikon a tovább mögött!

Eddig nem látott húzásra készül az HBO az egyik népszerű sorozatával

Írta: RaulReal | 2018. október 09. 17:15
Az Aranyélet első szezonja 2015-ben, a második pedig 2016-ban mutatkozott be az HBO-n és az HBO GO-n. Mindkét etap nagyon sikeres lett, október 14-án pedig végre megérkezik a záró évad. A csatorna most nagy bejelentést tett, online videotárán, az HBO GO-n az összes rész egyszerre élesedik majd, míg az HBO-n hetente érkeznek meg az új epizódok, minden vasárnap 20:00-kor. A produkció végső előzetese is nézhető már, itt megtekinthetőek az izgalmas képsorok, melyek felvezetik Jankáék utolsó kalandját.
A széria mostanában nagyon felkapott lett, még a nemzetközi piacra is sikerrel betört. Az amerikai HBO GO-n és az HBO NOW-n is elérhetővé vált ugyanis az Aranyélet eddigi két évada, magyar nyelven és alatta angol felirattal. A Miklósi család sztorija Magyarországon belül is bemutatkozott a széles közönség előtt, ugyanis a TV2 nemrég megvette a produkció sugárzási jogait és országos premierként mutatta be az első etapot. Az HBO húzása eddig főleg a Netflixre volt jellemző, az online videotéka ismert leginkább arról, hogy sorozataikat nem hetente adják le, hanem az összes epizódot online nézhetővé teszik. Az Aranyélet a Televíziós Újságírók Díján is több elismerést bezsebelt, mely 2016-ban és 2017-ben is az év legjobb sorozata lett, Ónodi Eszter pedig mindkét évben egyéni elismerést kapott, színészi teljesítménye miatt. Tavaly ráadásul Farkas Franciska a Legjobb mellékszereplőnek járó díjat is hazavihette.(Fotó: HBO)

Ma este vadonatúj, magyar vígjátéksorozat indul

Írta: AJ | 2018. október 09. 07:00
Hosszú idő után 2017 decemberében indult a TV2-n saját gyártású, heti fikciós sorozat. A Korhatáros szerelem idén októberben folytatódik a második évadával, a csatornára pedig emellett egy másik új magyar széria, egy szitkom is érkezik. Augusztusban elsőként számoltunk be arról, hogy vadonatúj sorozaton dolgozik a TV2, a holland De Luizenmoeder magyar adaptációján. Szeptember végén derült ki, hogy a Bogaras szülők október 9-től, keddenként 22 órától lesz látható. A sorozat eredetije, az angolul Lice Mother (Tetű mama) címet viselő szitkom egy nagyon friss produkció, ugyanis 2018 év elején mutatták be Hollandiában. Nem várt siker lett, nézettségi rekordot döntött, berendelték a második etapját és Németországban és Belgiumban is forgatják a helyi feldolgozását. A Red Arrow Studios formátuma alapján a TV2 Csoport megbízásából a sorozat hazai adaptációját az IKO Műsorgyártó készítette. A főrendezője Fazekas Csaba (Swing), másik rendezője a Tömény történelmen is dolgozó Spáh Dávid volt.
A sorozat egy magyar nagyváros lakótelepi és kertvárosi övezetének határában álló általános iskolában játszódik. Ebben a suliban a társadalom legkülönbözőbb rétegeiből származó emberek és gyermekeik találkoznak. A Bogaras szülők az ő konfliktusaikat mutatja be humorosan. Hangsúlyos szerepet kapnak nem csak az iskola dolgozói, hanem maguk a szülők és persze a diákok is. A sorozat főbb szereplőit az Aranyéletben és a Korhatáros szerelemben is látott Ónodi Eszter, a Terápiában is játszó Csákányi Eszter és a Fapaddal ismertté váló Téby Zita alakítják. A történet elején Anna (Téby Zita), aki egy elvált anyuka, új iskolába íratja másodikos kislányát. A tervei ellenére azonban rögtön belecsöppen az intézmény közösségi életébe. Tóni (Mészáros Máté), az igazgató ugyanis nagyon komolyan veszi a munkáját, modern pedagógia módszerekkel, hajóskapitányként vezeti az iskolát, amelyben hol segítségére vannak tanárkollégái, hol akadályozzák őt benne. Enikő (Ónodi Eszter) a magánéleti problémáitól kissé feszült tanárnő, Helga (Csákányi Eszter), aki nem szívesen követi a szabályokat, Sebi (Ódor Kristóf), a poszttraumás stresszel küzdő gondnok és Zsóka (Murányi Tünde), a túlmotivált, reménytelenül szerelemes titkár alkotja az iskola kemény magját. Milyen vicces összetűzésbe keverednek a különböző társadalmi és kultúrájú emberek és gyermekeik ebben az iskolában? Mennyire nehezítik meg az igazgató életét a túlbuzgó, vagy éppen munkakerülő kollégái? Kiderül kedd esténként a TV2-n A legbátrabb páros után. (A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

Híres akciófilm sorozatváltozata indul ma este

Írta: RaulReal | 2018. október 08. 07:00
Luc Besson francia rendező a sokoldalúságáról híres. A szakember karrierje során a legkülönfélébb műfajokban próbálta ki magát, a Léon, a profitól kezdve a Nikitán át olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Taxi filmsorozat vagy éppen a Valerian és az ezer bolygó városa. Az 59 éves direktor 2008-ban robbantott kasszát, amikor bemutatkozott az Elrabolva (Taken) című filmje, melyben Liam Neeson játszotta a főszerepet. Az alkotás mostanra a krimirajongók körében kultikussá vált, a történet szerint egy volt CIA ügynök, Bryan Mills lányát és barátnőjét albán bűnözők rabolják el a nyaralásuk alatt. Ő pedig kegyetlenül bosszút áll rajtuk. Az Elrabolva volt az a film, amely ismét a modern akcióhősök közé emelte Liam Neesont. Az Elrabolva trilógiává nőtte ki magát és habár a bevétel tekintetében sikeresek maradtak ezek a filmek, minőségileg már nem tudták tartani az eredeti történet színvonalát. Annak ellenére, hogy több folytatás nem készütl, a franchise mégis életben maradhatott, hiszen az NBC 2017-ben rögtön sorozatnak rendelte be a tévés adaptációt. Az Elrabolva előzménysorozat első részét a hazai közönség a TV2-n október 8-án, ma 22:25-kor láthatja.
A produkcióban a már jól ismert Bryan Mills fiatalkorával és korai karrierjével ismerkedhetünk meg. A tévészéria sztorija arról szól, hogy Mills és lánytestvére épp a szüleikhez tartanak, amikor a vonatot, amelyen utaznak, terrortámadás éri. A nőt megölik, a volt zöldsapkás pedig felesküdik arra, hogy bosszút áll a gyilkosokon. Az Elrabolva főhősének akkor válik egyértelművé, hogy a dolga nehezebb lesz, mint elsőre gondolta, amikor a Hírszerzés is beleavatkozik az ügybe. A produkcióban Amerikában annyira bíztak, hogy az NBC rögtön teljes évadnak rendelte be a sorozatot, mely 10 részes volt. A második évad volt a produkció utolsó szezonja, mely 16 epizódos. Az Elrabolva nézettsége odakint ugyanis rengeteget esett a kezdetekhez képest, ennek ellenére a jelenlegi országos kínálatot elnézve a legvégéig korrekt nyomozós történet maradt. Milyen volt fiatalon a jól ismert filmek kőkemény Bryan Millse? Vajon képes lesz az ügynök bosszút állni testvére haláláért? Kiderül hétfő esténként a TV2-n, a Ninja Warrior Hungary után. (A cikket a TV2 Csoport támogatta.)
hirdetés