.

Legkellemetlenebb forgatási élményéről mesélt nekünk Hodor a Trónok harcából - interjú Kristian Nairnnel

Írta: RaulReal | 2017. november 20. 21:20
November 18-án a Hungexpón megrendezett PlayIT-re érkezett két színész is a Trónok harcából. A rajongók közös képet és aláírást is kérhettek Kristian Nairntől (Hodor) és Ellie Kendricktől (Meera Reed). A gamer rendezvény több, a sorozathoz köthető érdekességgel várta a rajongókat, többek között ismét bele lehetett ülni a Vastrónba. Szombaton egy kerekasztalos beszélgetésen vettünk részt, melynek kapcsán két anyaggal is készülünk. Ezek közül az első, amelyet most olvashattok, a 41 éves Kristian Nairnnel készült, aki úgy vált közönségkedvenccé, hogy a karaktere a Trónok harcában mindössze egy dolgot, a saját nevét ismételgette. A színész mesélt nekünk arról, hogy milyen volt leforgatni Hodor brutális haláljelenetét, illetve azt is megtudhattuk, hogy nehéz volt-e cipelni Bran Starkot évadokon keresztül a sorozatban. Az interjúlehetőséget köszönjük a PlayIT szervezőinek és az HBO-nak!
Hodor az egyik leginkább kedvelt Trónok harca szereplő, annak ellenére, hogy a gondolkozása igencsak egyszerű. Mit gondolsz, miért szereti ennyi néző a karaktert? A Trónok harcában rengeteg sötét és kiborító dolog történik, nagyon kevés a sorozatban a humor és barátságos légkörből sem akad túl sok. Hodor az ártatlanságot képviseli a történetben, hiszen ő tulajdonképpen megmaradt egy gyermek szintjén. Hodor egyike annak a kevés figurának Westerosban, aki kedves. Nem lehet túl meglepő, ha azt mondom, hogy ez a világ teli van egy csomó gonosz emberrel, de Hodor ennek köszönhetően változatosságot és friss nézőpontot hoz a sorozatba. Ez pedig a nézők szemében is szerethetővé teszi őt. Bran és Hodor között a sorozat nagy részében bajtársias kapcsolat alakult ki. Mit gondolsz, Bran gonosszá vált azzal, hogy megszállta és összezúzta a fiatal Wylis elméjét? Bran egyfajta mentális törést okozott Hodornak, amely már fiatalon olyan irányba terelte Hodor életét, amelyről nem Wylisként döntött. Teljesen másképp alakulhatott volna a története, de nem gondolom, hogy sokat szomorkodott volna emiatt. Fiatalon egy istállóban dolgozott, állandóan lovakkal kellett foglalkoznia, így viszont egy csodálatos utazás részese lehetett. Még azt is ki merem jelenteni, hogy biztosnak tartom, hogy Hodor nem haragudott emiatt Branre. Ráadásul a Háromszemű holló megmondta neki, hogy mit kell tennie, így tulajdonképpen csak a sors keze volt Bran. Azzal, hogy Wylist Hodorrá tette, bezáródott az a kör, aminek be kellett. Érdekes kérdés, mert több szempontból is lehet vizsgálni, így lehetnek olyanok is, akik azt mondják, hogy igen, Bran gonosszá vált ezáltal. Ennek ellenére én azért nagyon kedvelem a Brant játszó Isaacet.

Folytatódott az HBO különleges sorozata

Írta: KTL | 2017. november 20. 19:00
2011-ben indult az igazán remekül sikerült Társas játék című sorozat. Egy évvel később, 2012-ben az HBO bemutatta az első magyar napi sorozatát, a Terápiát, mely szintén nagyon érdekes lett. A produkció nemcsak minőségi, de nagyon egyedi is, hisz előtte és azóta sem nagyon volt olyan, hogy egy pszichológus munkáját mutassa be egy széria. A Terápia első évada nagy siker lett, így 2014-ben megérkezett a második etapja is. A folytatását a nézők és a kritikusok is szerették, a Televíziós Újságírók Díján 2014 legjobb sorozatának járó díjat a Terápia kapta, a legjobb színésznek pedig a produkció főszereplőjét, Mácsai Pált választották. Két év kihagyás után múlt héten folytatódott a sorozat, megérkezett a 3. évada, mely egyben az utolsó is. Az etap minden hétköznap 20 órakor látható az HBO-n, 35 epizódon keresztül. Az HBO GO hozzáféréssel rendelkezőknek azonban már elérhetővé vált a 3. évad első 15 epizódja. Jó hír, hogy múlt hét óta közvetlenül is elő lehet fizetni az HBO GO-ra, sőt különleges akció keretében egy hónapig ingyen ki lehet próbálni. A részletekről itt írtunk korábban. A záró szezonban Mácsai Pál mellett hétfőn Vilmányi Benettel (Zsolt), keddenként Schell Judittal (Krisztina), szerdánként Czintos Józseffel (Sándor), csütörtökönként Udvaros Dorottyával (Edit), míg pénteken Balsai Mónival (Adél) találkozhatnak a nézők.
A Terápia első két évadából már kiderült, hogy Dargay András nem klasszikus módszerekkel dolgozó pszichológus. Az ülések során szokatlanul közel engedi magához a pácienseit, és olykor meg is szegi a szakmai és etikai szabályokat, ami a magánéletére is kihatással van. A záró évadban András minden eddiginél messzebbre megy. Hogy elbújjon az önmagával való szembenézés elől, feláldozza a professzionalizmust, és a saját elképzelései szerint próbál segítséget nyújtani a hozzá fordulóknak. Hétfőnként egy 23 éves fiatalemberrel, Zsolttal kell foglalkoznia, aki tíz évvel ezelőtt megölte az apját, most pedig a barátnője meggyilkolásával vádolják. De András számára egyre biztosabbá válik, hogy a fiú olyasmiért készül megbüntetni önmagát, amit nem követett el. A keddi páciens Krisztina, aki érzelmileg bántalmazó, erőszakos férjétől szeretne elszakadni. András finom határozottsággal szembesíti az életét átszövő hazugságokkal, és segít neki felvázolni egy lehetséges boldog jövőt, de a nő döntéseit már nem képes befolyásolni. Szerdán András egy idős székely férfinak, Sándornak segít feldolgozni felesége elvesztését. Sándor eleinte nem bízik a pszichológusban, de lépésről lépésre barátság alakul ki közöttük, és András elveszíti a tisztánlátását az esettel kapcsolatban – ami szakmai és emberi válságba sodorja. Csütörtökönként egy híres színésznő, Edit látogatja a pszichológust, akinek a húga mellrákban haldoklik. András feladata, hogy a saját tapasztalatait is felhasználva megmutassa Editnek, hogyan nézhet szembe a halálfélelmével, és hogyan kerülhet közelebb a testvéréhez, mielőtt túl késő lesz. A pénteki napon András maga megy pszichológushoz – ezúttal egy fiatal, tehetséges kolleginához, Adélhoz. A nő keményebb ellenfélnek bizonyul Ágnesnél. Együtt sikerül felfejteniük, hogy András az eseteibe menekül a magával és a szeretteivel kapcsolatos érzései elől, és a férfi rájön, hogy talán eljött számára az utolsó esély, hogy változtasson az életén. Mit sikerül ezúttal elérnie Andrásnak és hogy változik az élete? Kiderül minden hétköznap 20 órától az HBO-n, vagy érdemes nézni az új részeket már korábban az HBO GO-n, amit most 1 hónapig ingyen lehet kipróbálni. (A cikket az HBO támogatta.)

Lehet, hogy visszatér a Trónok harca egyik legnépszerűbb korábbi főszereplője

Írta: RaulReal | 2017. november 19. 20:53
Jason Momoa a Trónok harca első évadában játszotta a kemény dothrakit, Khal Drogót a sorozatban, a karakter pedig halála után is visszatért később, Daenerys egy látomásában. Érdekes hírek jöttek a Trónok harca forgatásáról, ugyanis több rajongó is látta a Justice League sztárját, Jason Momoát Belfastban, ahol az HBO szériájának utolsó etapja forog éppen. Sajtóértesülések szerint egy kocsmában gyűltek össze a színészek, köztük Kit Harington (Havas Jon), Liam Cunningham (Tengerjáró Davos) és Rory McCann (Véreb) is ott volt.
Egyelőre nem tudni, hogy csak látogatóba érkezett-e Momoa Észak-Írországba, nem kizárható ugyanis, hogy egy flashback jelenetben visszahozzák az elhunyt szereplőt. Korábban ez elképzelhetetlen volt a Trónok harcával kapcsolatban, mióta viszont a fiatal Cersei-t is láthattuk egy visszaemlékezésben, közel sem lehetetlen, hogy egy-két régi nagy kedvenc tényleg visszatérjen a képernyőre. Az amerikai HBO részéről nem látott napvilágot nyilatkozat Jason Momoa látogatásával kapcsolatban, így lehet, hogy a színész mindössze beugrott meglátogatni pár régi ismerőst, amikor épp pihent a stáb. Amint kiderülnek a részletek, megírjuk.

Hétfőtől új időpontba kerül a Jóban Rosszban

Írta: AJ | 2017. november 19. 15:40
Májusban elsőként számoltunk be arról, hogy az ősz folyamán jelentős változás áll majd be a TV2 Csoport szappanoperájának életében, és az eddigi napi egy epizód helyett kettő kerül képernyőre. Pár hete pedig kiderült, hogy a váltásra november 20-tól kerül sor, és emiatt kissé át is alakul a SuperTV2 műsorrendje. A Jóban Rosszban naponta két alkalommal lesz látható ezután is, és továbbra is a délelőtti vetítés számít majd a premiernek és az esti csupán az ismétlésnek.
November 20-tól kezdve az eddig megszokott 11:55-ös kezdés helyett már 11:20-tól adásba kerül a Jóban Rosszban, ami 35 helyett immáron 60 perc hosszúságú részekkel jelentkezik minden hétköznap. Nem csak a napközbeni, hanem az esti időpontok is módosulnak: az eddigi 20:15-ös kezdés helyett már 19:45-től képernyőre kerülnek a sorozat részei a SuperTV2-n. A Jóban Rosszban kapcsán nem csak a kezdési időpontokban lesz változás, megújul pár díszlet és érkeznek új szereplők is, a részletekről itt írtunk bővebben.

Reagált a TV2 a műsorlopási vádra

Írta: KTL | 2017. november 18. 23:50
Szombat este műsorváltozást jelentett be az RTL Klub. A 2018 tavaszán Sebestyén Balázzsal induló A Fal című vetélkedőjük első része már vasárnap 18:45-kor látható lesz a csatornán, melyet Olaszországban rögzítettek. Nem sokkal később az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a Fókusz Pluszban műsorlopással vádolta meg a TV2-t. Kolosi Péter többek között azt mondta, hogy biztosan tudják, hogy a konkurens csatorna annak ellenére le akarja másolni A Falat, hogy a jogokat az RTL vette meg. Kerestük a TV2 Csoportot, hogy igaz-e a vád, de nem válaszoltak a kérdésünkre. Végül szombat éjszaka egy közleményben reagáltak:
Örülünk, hogy az RTL már valódi versenytársként tekint a TV2-re, ami egyértelmű beismerése az egyre élesedő nézettségi versenynek, amelyben fej-fej mellett halad a két cégcsoport. Az pedig, hogy híresztelésekre alapozva, egyik napról a másikra megváltoztatja a műsorstruktúráját és rohamtempóban teszi képernyőre egy 2018-as tavaszi formátum egyetlen epizódját, szintén ennek a bizonyítéka. A Fal azonban messze nem olyan egyedülálló formátum, ahogy erre indulásakor az amerikai sajtó is rámutatott, ugyanis legmeghatározóbb eleme vélemények szerint csak egy high-tech változata az évtizedek óta látható The Price is Right című műsor PLINKO játékának. Csak emlékeztetőül, az RTL Klub az elmúlt években számos olyan műsort tűzött képernyőre, amelyek nagy hasonlóságot mutattak ismert nemzetközi formátumokkal, ilyen volt például a ValóVilág, a Csillag Születik, a Szombat Esti Láz vagy éppen a most futó Konyhafőnök is. A TV2 nem piaci pletykákra alapozza programstruktúráját, a tervezett műsorainkról időben tájékoztatjuk majd a nézőket - olvasható a csatorna közleményében. A cikk kikerülése után megtudtuk, hogy a ValóVilág, a Csillag Születik és a Szombat Esti Láz formátumjogai az RTL korábbi legfőbb gyártójánál, az IKO-nál vannak, mely cég két éve a TV2 stratégiai partnereként az utóbbi tévéadó legfőbb műsorgyártója.

Az RTL műsorlopással vádolja a TV2-t

Írta: KTL | 2017. november 18. 20:44
A szombat esti Fókusz Plusz kétszer is foglalkozott az RTL Klub új vetélkedőjével. Először azt jelentették be, hogy Sebestyén Balázs game show-ja ugyan csak 2018 tavaszán kerül képernyőre, de idő előtt készítettek egy bemutató részt. Az adást már most vasárnap a Híradó után, 18:45-kor képernyőre tűzik az RTL Klubon. A magyar díszlet még nincs kész, ezért ezt Milánóban forgatták. Erről közleményt is adott ki a csatorna, melyben az állt, hogy azért döntöttek így, hogy a nézők először az eredeti és igazi változattal találkozzanak. Később a Fókusz Pluszban megint foglalkoztak A Fal című vetélkedővel. Ott Kolosi Péter az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, programigazgatója már konkrétumokról is beszélt és megvádolta a TV2-t, hogy lelopják a műsorukat.
"Egy versenytárgyalás volt az, hogy ennek a műsornak a magyarországi gyártási lehetőségét és sugárzási jogait megvettük. Majd olyan információk kerültek hozzánk az elmúlt hetekben, megbízható, a TV2-höz nagyon közel álló forrásokból, hogy a legnagyobb versenytársunk le szeretné másolni ezt a műsort. Mi viszont azt szeretnénk, hogy a magyar nézők először az eredetivel találkozzanak mindenképpen" - mondta Kolosi Péter. "Azért is vagyunk biztosak a TV2 tevékenységében, mert nem először tesz ilyet. Annak idején ugyanilyen versenytárgyalás során nyertük el a Sztárban sztár sugárzási jogait Magyarországon és ezek után ők úgy döntöttek, hogy egyszerűen lemásolják a műsort, mindenféle jogi alap nélkül. Akkor úgy döntöttünk, hogy másodikként nem jelenünk meg a műsorral, most viszont pont az ellenkezője mellett döntöttünk" – tette hozzá a vezérigazgató-helyettes. A váddal kapcsolatban megkerestük a TV2 Csoportot, de a cikk megírásáig nem válaszoltak. Végül szombaton éjszaka egy közleményben reagáltak, mely itt olvasható.

Kiderült, hogy mikor jön az X-akták következő évada

Írta: RaulReal | 2017. november 18. 20:14
"Az igazság közelebb van, mint valaha" - ezzel a szöveggel reklámozzák az X-akták 11. évadát, mely január 3-án visszatér a FOX műsorára. Az új etap 10 részes lesz, a történet középpontjában pedig Mulder és Scully közös fia, William áll majd. A történések ott veszik fel a fonalat, ahol az előző szezon abbamaradt, a rajongók számára pedig azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy olyan klasszikus karakterek térnek vissza a folytatásban, mint a Cigarettázó Férfi és Skinner is előzménysztorit kap. Az X-akták 10. évadának vetítési jogai az RTL Magyarországnál voltak, és a Coolon került képenyőre, a folytatásról még nem tudni, hogy melyik tévétársaság vásárolja meg.

Műsorváltozás: Rendkívüli adással jelentkezik vasárnap az RTL

Írta: KTL | 2017. november 18. 19:28
Váratlan bejelentést tett szombat este az RTL Magyarország. Szeptemberben írtuk meg, hogy hamarosan vadonatúj vetélkedő lesz látható az RTL Klubon, Sebestyén Balázs műsorvezetésével. A Fal csak 2018 tavaszán érkezik, de a csatorna rendkívüli bejelentése szerint egy extra első adást, Milánóból felvéve már most vasárnap 18:45-kor leadnak. A Fal (The Wall) már világszerte hatalmas népszerűségre és rajongótáborra tett szert. Az egyedülálló és eredeti hangulatot 18.55-től követhetik az RTL Klub nézői, mivel a csatorna úgy döntött, hogy a 2018-as premiert megelőzően egy különleges, magyar versenyzőkkel és Sebestyén Balázs műsorvezetésével, Milánóban forgatott epizóddal már most megmutatja a jövő év egyik legjobban várt műsorát.
A premier előtti adás elhozza A Fal izgalmát és hamisítatlan hangulatát. Ez az a hangulat amit értesüléseink szerint már más hazai televíziós csatorna is másolna, ugyanakkor a műsor sikerességének titka pontosan az a tökéletesen kidolgozott és felépített monumentális díszlet, látványvilág és a gondosan kiválasztott szereplők, amely a világ számos országában (többek között az USA-ban, Franciaországban, Lengyelországban, Spanyolországban, Németországban) már nézők milliói előtt bizonyított. Az eredeti műsor formátum gyártója és producere többek között LeBron James, a legendás NBA kosárlabdázó, az RTL Magyarország pedig hosszú versenytárgyalás sorozat után szerezte meg a kizárólagos jogot A Fal (The Wall) gyártásához , ezért is megdöbbentő, hogy legnagyobb konkurensünk megbízható értesüléseink szerint és sajnos nem meglepő módon, megpróbálkozik annak lemásolásával, amelynek eredménye véleményünk szerint csakis a világszerte ismert műsor lejáratása lehet. Az RTL Klubon most vasárnap bemutatásra kerülő premier előtti epizódot hosszú casting előzte meg, melyre közel 8000 pár jelentkezett, míg a versenytárs által készülő másolat esetében a játékosok még azt sem tudták, hogy pontosan mire vállalkoznak. „Nézőink számára mi mindig is legmagasabb minőségben és legnagyobb odafigyeléssel készítjük műsorainkat, ezért is döntöttünk amellett, hogy a kora tavaszi sugárzás előtt már most bemutatjuk ezt a valódi feszültséggel és érzelmekkel teli game-showt, hogy a nézők először az eredeti és igazi változattal találkozzanak”- mondta el Kolosi Péter programigazgató, vezérigazgató-helyettes. A most vasárnap debütáló A Fal a nemzetközi formátum hazai adaptációja, magyar versenyzőkkel, és Sebestyén Balázs műsorvezetésével 18:45-től látható az RTL Klubon. A Fal további epizódjai az eredeti terveknek megfelelően Budapesten készülnek majd, és továbbra is várjuk a hazai játékosok jelentkezését! A hír megjelenése után nem sokkal Kolosi Péter műsorlopással vádolta meg a TV2-t. Az erről szóló hírünk itt olvasható.

45. heti nézettség - Jól kezdett az Ázsia Expressz

Írta: KTL | 2017. november 18. 10:57
A 44. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. A 45. héten is mindkét korosztályban, minden nap legyőzte az RTL Híradó a Tényeket. Jól kezdett az Ázsia Expressz és szombat kivételével minden nap messze főműsoridős csatornaátlag felett hozott. Viszonylag jól hozott A Konyhafőnök VIP és minden nap legyőzte a TV2 új realityjét, bár igazán csak szerdán teljesített kiemelkedően. Az 50 milliós jászma minden nap gyenge számokat produkált. Az Éjjel-Nappal Budapest mindkét korosztályban rossz eredményeket szállított, míg a Barátok közt a fiataloknál gyengén, összlakosságban viszont szépen futott.
Hétfőn tarolt a Ninja Warrior Hungary és 18-49-ben a negyedik legnézettebb lett a héten. Szerdán a Szulejmán a fiataloknál gyengén, míg teljesben jól ment. Szombaton a Ázsia Expressz annak ellenére gyengélkedett, hogy ekkor derült ki az első kieső személye. Ugyanezen a napon Az 50 milliós játszma katasztrofális adatokat szállított. Egyértelműen látszik, hogy nagyon nem jött be a TV2-nek ez a szombaton is hétköznapi műsorokat adunk rendszer. Az X-Faktor kikerült az előző heti mélypontról és ismét egész jó számokat produkált. Vasárnap tarolt a Sztárban sztár fináléja és mindkét korosztályban nagyon egyértelműen a legnézettebb műsor lett a héten. Az részletes esti nézettségi eredmények és a csatorna toplista kattintás után!

Vadonatúj vetélkedőt jelentett be a TV2

Írta: KTL | 2017. november 17. 20:27
Vadonatúj game show-t indít a TV2. A BEZÁR A BAZÁR! című műsor játékospárjai szellemi kihívásokat teljesítve értékes másodperceket gyűjtenek, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nagyértékű nyereménytárgyat kiszabadítsanak a ketrecből maguknak. Azt egyelőre nem tudni, hogy a produkció mikortól kerül képernyőre. Részletek a csatorna közleményében:
A TV2 képernyőjén hamarosan vadonatúj sajátgyártású gameshow debütál. A BEZÁR A BAZÁR! ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat. Az eredeti formátum Raid the Cage néven a világ számos országában már nagy sikert aratott, Vietnámtól Argentínáig. A játékospároknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük kvízkérdésekre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos használ fel arra, hogy a ketrecből minél több értékes nyereményt kiszabadítson, mielőtt bezárul az ajtó. Egyetlen egyszer cserélhetnek, ha úgy látják, másikuk jobban teljesítené az adott feladatot. Vannak olyan tárgyak, amiket egyetlen körrel ki lehet vinni és elnyerni, az értékesebbekhez viszont csak újabb feladatok teljesítése árán férhetnek hozzá. Az, hogy a ketrecben lévő játékos melyiket választja, a saját döntésén múlik. Ha ügyesek, akár egy autót és egyéb értékes tárgyakat (bútor, elektronikai eszköz, stb.) is megnyerhetnek egyetlen este alatt. A cél mindössze annyi, minél több dolgot kivinni, mielőtt bezár a bazár! A műsort az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 Csoport megrendelésére.

Az RTL szerint a Rádió 1 miatt nem vezethetik Balázsék a Celeb vagyok új évadát

Írta: KTL | 2017. november 17. 18:15
Péntek délelőtt egy sajtóeseményen jelentette be az RTL Magyaroszág, hogy Kiss Ramóna és Puskás Peti lesznek a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadának műsorvezetői. Ezen kívül az idei szezon 12 játékosát is bemutatták a sajtó képviselői számára. Az eseményt követően Kolosi Pétertől többek között megkérdeztük, hogy miért nem a jól bevált páros, Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek a reality műsorvezetői:
„Ez nem rajtunk múlott, mi nagyon szerettük volna, hogy Balázsék vezessék az új évadot. Mindent megtettünk, hogy a rádióműsort a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínéről készíthessék. Korábban ez működött is, de idén minden igyekezetünk ellenére nem jött össze. Finoman fogalmazva ez nem Balázsékon múlott és nagyon barátságtalan lépésnek tartom a rádió részéről” – mondta az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek. Az ügyben megkerestük a Rádió 1-et, de nem szerettek volna reagálni. Hívtuk Sebestyén Balázst is, de nem tudtuk elérni.

Egy új sorozat és két friss évad érkezik a TV2-re

Írta: AJ | 2017. november 17. 15:37
A TV2 műsorára az év utolsó heteiben nem csak egy új, saját gyártású napi műsor és egy vadonatúj, heti fikciós magyar sorozat, hanem premier szériák és sorozatévadok is érkeznek. A kedd esténként jelenleg is látható Született szobalányokból november 28-án, 22:25-kor indul a TV2-n a negyedik, és egyben befejező etap. A sorozat korábbi szezonja mind 13 részből álltak, ez az utolsó azonban csak 10 epizódot jelent.
Szintén új részekkel folytatódik a hajnalban vetített brit kosztümös drámasorozat, a Hollow Crown. A második évad november 30-án, csütörtökön hajnali 1 órakor debütál a TV2-n, és ez a szezon már nem a Koronák harca, hanem a Rózsák háborúja alcímet viseli. Az új részekben VI. Henrik és III. Richárd angol királyok életét követhetjük figyelemmel, olyan neves angol színészek adaptálásában mint például Benedict Cumberbatch, aki a modern Sherlock után itt III. Richárd alakját ölti magára. Az évadfolytatások mellett érkezik országos premierként a Rob Lowe főszereplésével készült komédiasorozat, a Zűrös végítélet (You, Me and the Apocalypse). A TV2-n december 2-án, szombat hajnali 3 óra utána 5 perccel dupla résszel induló széria története olyan, a világ különböző pontjain élő emberekről szól, akik a közelgő apokalipszis elől egy közös óvóhelyre tartanak. A sorozatból mindössze csak 10 epizód készült.