.

Egy világpremiert és egy új évadot is elhoz a magyar FOX

Írta: AJ | 2017. március 22. 20:41
Hamarosan véget ér a The Walking Dead hetedik évada. A magyar FOX műsorának hétfő estéit meghatározó zombis sorozatból április 3-án kerül képernyőre az évadzáró epizód, amelyre várhatóan sokan odakapcsolnak majd. Ezt az alkalmat pedig nem hagyja kihasználatlanul a tévéadó és a szezonfinálé mögött indítja el az Outcast című ördögűzős horrorszéria második etapját. Az évadpremier április 3-án 23:00-kor lesz, a többi rész azonban korábbi időpontban kerül adásba. A második epizódtól, azaz április 10-től már 22:00-tól lesz látható az Outcast, amelyből előbb érkeznek meg a premier részek többek között hazánkba is, mint az Egyesült Államokba. A The Walking Dead évadzárója után azonban nem csak az Outcast jelenti majd az egyetlen premier tartalmat a FOX hétfő estéiben. Április 10-én, este 9 órakor ugyanis elindul idehaza is Az Álmosvölgy legendája negyedik szezonja, amely idén januárban kezdett a tengerentúlon és március végén fejeződik majd be. (Fotó: FOX)

A Trónok harca producerei elárulták, hogy mely halott szereplőket hoznák vissza az élők közé

Írta: Gaax | 2017. március 21. 06:30
Az évek során már rengeteg Trónok harca szereplőtől kellett néha érzelmes, máskor pedig rendkívül fájdalmas búcsút vennünk. Néhányuk hiányát a mai napig nem heverték ki a rajongók, de akadtak olyanok is akiknek a halála felért egy valóságos megváltással. A Trónok harca rajongói tehát határozott véleménnyel rendelkeznek arról, hogy mely karaktereknek kellene visszatérniük az élők sorába. A nemrég tartott SXSW fesztiválon a széria írói David Benioff and D.B. Weiss amellett, hogy hivatalossá tették a nyolcadik évad hosszát, ebben a rendkívül érdekes kérdésben is állást foglaltak végre.
A páros a rendezvényen elárulta a nagyközönségnek, hogy ők mely halott szereplőknek adnának még egy esélyt a népszerű sorozatban. A két producer eltérő választ adott a kérdésre, abban azonban egyetértettek, hogy a Jack Gleeson által alakított Joffrey Baratheont és a Michelle Fairley által játszott Catelyn Starkot mindketten visszahoznák, ha ez lehetséges volna. Benioff és Weiss zárásként még annyit tett hozzá, hogy Khal Drogo halála a rajongókhoz hasonlóan számukra is hatalmas űrt hagyott maga után.

A világ legkeményebb túlélőtúrájáról tudósít a TV2 Csoport

Írta: AJ | 2017. március 20. 15:23
A világ legkeményebb túlélőtúrájaként is tartják számon az egyik legismertebb alaszkai kutyaszánhúzó versenyt, melyről Magyarországról egyedüliként csak a TV2 kamerája tudósíthat. Balogh Ottó szánhajtót Váczi Gergő kísérte el a közel 2 ezer kilométeres túrára, aminek 16 kutyával vágott neki a sportoló. Részletek a tévéadó közleményében:
Március elején a legjobb szánhúzó kutyák és hajtóik Alaszkában álltak rajthoz az Iditarod versenyen. A közel 1700 km-es túra hatalmas kihívást jelent, elképesztő sportteljesítmény. Az egyetlen magyar induló, Balogh Ottó egy éve készült a megmérettetésre. Összesen tizenhat kutyával vágott neki a távnak. „Ez a világ legkomplexebb sportága: ellenállónak, keménynek kell lenni ahhoz, hogy az ember ezt bírja: a hideget és a kialvatlanságot, hiszen ezen a versenyen egy-másfél órákat pihenünk naponta, a többi pedig munkával telik mínusz húsz, harminc, negyven fokban. Maga a verseny egy ultramaratonnak felel meg, hiszen 1700 kilométert teszünk meg ezekkel a kutyákkal” – mondta Balogh Ottó az utazás előtt. A sportember gyerekkorában, regényeket olvasva határozta el, hogy egyszer az életben elindul egy kutyaszán-versenyen Alaszkában.

Trónok harca EXTRA kvíz: Mennyire ismered a Stark rémfarkasokat?

Írta: KTL | 2017. március 20. 11:30
Ősszel a kvízeink a Trónok harca legfontosabb családjaihoz kapcsolódtak, majd évadonként kellett felismerni az elhunyt szereplőket. Az év elején fontosabb szereplőktől idézünk és ki kell találni, hogy ki, vagy kik mondták a sorozatban és hamarosan újabb témával jelentkezünk. Addig is a múltkori Targaryen sárkányos után most újabb extra feladvánnyal jelentkezünk, mely a Stark rémfarkasokról szól. Kommentben várjuk, hogy 10-ből hány nevet sikerült helyesen eltalálnotok. A kvíz a tovább mögött található!

Megvannak a Televíziós Újságírók Díja 2016-os jelöltjei

Írta: KTL | 2017. március 20. 10:00
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri közzé tette a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. 2016 „Legjobb női műsorvezetője” lehet Lilu, Liptai Claudia vagy Ördög Nóra, „Legjobb férfi műsorvezetője” - csakúgy, mint tavaly - Gundel Takács Gábor, Sebestyén Balázs vagy Till Attila. De zsűritagként díjazhatják Hajós Andrást, ByAlexet és Gáspár Lacit is. A Televíziós Újságírók Díját idén tizenkét kategóriában, ünnepélyes díjátadó gálán adják át 2017. március 29-én 19:30 órakor, a Pesti Vigadóban.
A Televíziós Újságírók Díja a szakmédia által 2014-ben alapított elismerés, melynek célja, hogy klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki a legprofesszionálisabb magyar tévés teljesítményeket. A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személyiség került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok, a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, Kreatív, a Mediapiac, az Origo, a Sorozatjunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a Tvr-hét szakújságírói a legtöbb szavazatot adták. A kategóriák győzteseit a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén hirdetik ki. - A 2016-os év kifejezetten izgalmasnak bizonyult a televíziós műsorok tekintetében. A televíziós piac átalakulásának a nézők voltak a kedvezményezettjei, hiszen sok kiemelkedő és színvonalas produkciót láthattak. Hűen tükrözi ezt a jelöltek névsora, amely idén is rangos. Hogy ezek közül melyek érdemesek a kategóriánkénti fődíjakra, hamarosan kiderül – mondta Kenderessy Szabolcs, a SorozatWiki főszerkesztője, a díj ötletgazdája. A díjátadó támogatója és társszervezője a NuMuvee Hungary Kft, televíziós műsorgyártó. A díjra esélyesek listája kattintás után olvasható!

Az amerikai után szinte azonnal jön A szökés új évadának magyar premierje

Írta: KTL | 2017. március 19. 14:44
December végén a TV2 Csoport nálunk jelentette be, hogy megvették A szökés folytatását és a Prime-on mutatják majd be. Nem sokkal később derült ki, hogy április 4-én indul az új évad az amerikai FOX csatornán. A széria nemcsak a tengerentúlon, hanem hazánkban is nagyon népszerű volt, így rengetegen várják az új részeket. Számukra jó hír, hogy alig kell többet várni, mint az Egyesült Államokban élő nézőknek.
A szökés folytatása két nappal az amerikai premier után érkezik a Prime-ra - tudtuk meg a TV2 Csoportól. Az új részek április 6-tól szinkronosan érkeznek a kábelcsatornára. "Először fordul elő a TV2 Csoport történetében, hogy a világpremiert követően ilyen gyorsan mutat be egy új sorozatot a magyar nézőknek. A Prime fő célkitűzése volt, hogy prémium sorozatokat hozzon el a hazai közönségnek. A szökés új évada kiváló példa erre, 7 éve várják a rajongók a széria folytatását és most 9 héten át csütörtök esténként nézhetik meg az év egyik legjobban várt sorozatát” – mondta Fischer Gábor kábelcsatorna programigazgató a SorozatWikinek. Megkaptuk A szökés új magyar ajánlóját is, mely néhány nap múlva lesz látható a Prime-on. Érdemes a tovább mögött megnézni!

Meglepő műsorvezető páros vezeti majd az RTL visszatérő produkcióját

Írta: KTL | 2017. március 19. 09:00
Február közepén írtuk meg, hogy 6 év után visszatér az RTL Klub egyik legrégebbi műsora, a Reggeli. A produkció új műsorvezetőkkel, stúdióval és interaktív erőteljes közösségi blokkokkal áprilisban tér vissza a csatornára. A tévéadó most bejelentette a Reggeli egyik műsorvezető párosát, akik meglepetésre Peller Anna színésznő és férje, Lukács Miki lesznek. Részletek az RTL Klub közleményében:
A 2000-es évek első évtizedében az ország legsikeresebb szórakozató reggeli műsora az RTL Klubon futó Reggeli volt. A műsor stílusteremtő volt a maga korszakában, szerves része lett a hétköznapoknak. A műsor 2011-ben ért véget, de az RTL Klub nemrégiben úgy döntött, hogy 2017-ben jelentős újítások mellett újraindítja sikerműsorát. A Fókusz péntek esti adásából pedig kiderült, hogy áprilistól a Nyerő Páros című sztár-reality győztesei, Peller Anna színésznő és férje, Lukács Miki lesz a megújult Reggeli egyik műsorvezető párosa. A pezsgés és a jókedv tehát garantált, hiszen őket nézve abban biztosak lehetünk, hogy unatkozni nem fogunk. „Nagyon izgalmas napok elé nézünk és reméljük, hogy évekig tudjuk majd a nézőket ébreszteni a RTL Klub képernyőjén keresztül. Amikor felkértek minket a Reggeli műsorvezetőjének, azt mondtam: Merjünk nagyot álmodni, Miki!” – mondta Anna.

Friss fotók a Trónok harca hetedik évadának forgatásáról (spoilerveszély)

Írta: Gaax | 2017. március 18. 22:04
Másfél hónapja számoltunk be róla, hogy megerősítést nyert a Trónok harca hetedik évadának egyik legnagyobb fordulata. Az eset után fennállt a lehetősége annak, hogy újabb információk már nem szivárognak ki a hetedik szezonnal kapcsolatban. Nemrég azonban kilenc darab vadonatúj forgatási fotó került elő, amelyekért ezúttal a The Watchers On The Wall rajongói oldal egyik lelkes olvasója a felelős, aki a Redditen csak "Davos szerencséjének" nevezi magát.
A fényképek ez esetben nem árulnak el túl sok konkrétumot a történetet illetően, azonban ismét kiváló betekintést engednek a széria forgatásának mindennapos munkájába. A képeken néhány Makulátlan és Lannister katona mellett többek között, beltéri díszleteteket és Daenerys flottájának két tagját vehetjük közelebbről is szemügyre. Az utolsó fotó alapján pedig úgy néz ki, hogy a Vadaknak és persze a Másoknak is ismét nagy szerep jut majd, a közelgő háborúban.

Jakupcsek Gabriella műsora is idő előtt ér véget a TV2-n

Írta: KTL | 2017. március 17. 14:37
A február 27-én kezdődő héten érkezett meg a TV2 tavaszi műsorrendje, mellyel három új saját gyártású műsor és egy vadonatúj amerikai sorozat indult. Az újdonságok közül azonban csak az Ördög Nóra vezette Vigyázat, gyerekkel vagyok! hoz jó nézettséget. A Detektív Bt. - A nyomozócsalád olyan rosszul kezdett, hogy két rész után le is vette a képernyőről a csatorna és most Jakupcsek Gabriella műsora is idő előtt véget ér.
Az Egymás szemében a SorozatWiki információi szerint eredetileg 7 részes lett volna, de úgy tudjuk, hogy 5 adás után megszűnik a TV2-n. A döntés érhető, hisz a második és a harmadik epizódja is messze a csatornaátlag alatt teljesített. Megkérdeztük a hírről TV2-t, ahol elmondták, hogy öt adást rögzítettek és ezek képernyőre is kerülnek, utána viszont valóban nem folytatódik a produkció. Így március 27-én lesz az Egymás szemében utolsó adása.

Éjszakára pakolja a Barátok köztöt az RTL Klub

Írta: KTL | 2017. március 16. 23:30
Március 27-én érkezik A Konyhafőnök legújabb változata, A Konyhafőnök VIP, melyben celebek fognak szerepelni. Innentől új műsorrend lesz délután és este az RTL Klubon, melyet hamarosan részletesen is bemutatunk. A legfontosabb változás azonban, hogy mivel a főzős produkció extra hosszan, reklámokkal együtt másfél órán keresztül lesz képernyőn, az esti sorozatok jelentősen későbbre kerülnek.
A legrosszabbul a Barátok közt rajongói járnak, a széria ugyanis a mostani 20:55-ös kezdés helyett példátlan késői időpontba kerül. Március 27-én hétfőn 21:35-kor, 28-án kedden már 21:45-kor, majd 29-én szerdán pedig 21:50-kor kerül képernyőre és innentől kezdve minden hétköznap ekkor lesz látható. Így a Barátok közt majdnem egy órával később kezdődik majd és nyugodtan kijelenthető, hogy az RTL Klub éjszakai időpontra pakolta. (Fotó: RTL klub)

Kiderült, hogy kit fog alakítani a Trónok harcához csatlakozó színészlegenda (spoilerveszély)

Írta: Gaax | 2017. március 16. 22:35
Tavaly számoltunk be róla, hogy az HBO-nak sikerült leszerződtetnie az Oscar díjas Jim Broadbent, a széria hetedik évadához. A hír hatalmas vízhangot kapott a rajongók körében, akik el is kezdtek találgatni, hogy pontosan kit is alakíthat majd a brit származású színészlegenda. Broadbentnek hála nem kell tovább találgatnunk, ugyanis jómaga egy frissen adott interjújában elárulta, hogy pontosan milyen szerepben is tűnik majd fel. A következő sorok esetlegesen spoilereket tartalmazhatnak, így mindenki csak a saját felelősségére kattintson a továbbra!

Kiderült mikor indul és kik lesznek A Nagy Duett versenyzői

Írta: KTL | 2017. március 16. 21:55
Április 2-án indul A Nagy Duett ötödik évad a TV2-n. A tavalyi év legnézettebb nagyszabású show-műsora 10 héten keresztül, vasárnaponként 18:50-től lesz látható a csatornán. Az első adás több mint három óra hosszú lesz. Liptai Claudia és Majka helyett Tilla lesz a produkció házigazdája, míg a zsűri változatlanul a Szulák Andrea, Kasza Tibor és Cooky trió lesz. Részletek a TV2 közleményében:
Április 2-án izgalmas tizenkét sztárpárral és újabb nagyszabású produkciókkal startol A Nagy Duett ötödik évada. A tavalyi év legnézettebb saját gyártású műsora ismét hétről hétre a képernyők elég szegezi majd a nézők tekintetét. Az adásokat ezúttal Tilla vezeti, míg a zsűriben a már ismert hármas, Szulák Andrea, Kasza Tibor és Cooky foglal majd helyet. A TV2 showműsorában ismét együtt lépnek színpadra a profi énekesek és a dalolással eddig csak a zuhany alatt próbálkozó sztárok, hogy énektudásuk mellett humorérzékükről is tanúbizonyságot tegyenek. A sztárpárok között olyan nevek is szórakoztatják a közönséget, mint Ábrahám Edit, aki Vastag Csabával duettezik majd. „Sokáig szerettem volna énekes lenni, de végül prózai pályán indultam el, ennek ellenére a zene mindig is az életem része maradt. Izgalmas kihívás vár ránk, és úgy vélem, erre nem lehet felkészülni, a spontaneitás azonban egy plusz különlegességet ad az egész megmérettetésnek” – kezdte az ismert színésznő. „Csabát már tíz éve ismerem, és számomra ugyanolyan természetes, mint volt. Szerintem nagyon jó partnerem lesz a következő hetekben” – tette hozzá.