Egy hete robbant a hír, hogy Vujity Tvrtkót azonnali hatállyal kirúgták a TV2-től, de úgy látszik most már a volt műsorvezető az RTL Klubbal tárgyal. A Blikk ma reggeli cikke arról ír, hogy az egyik olvasójuk értesítette őket, hogy a Mokka korábbi házigazdája az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettesével tárgyalt. Az újság meg is kérdezte a csatornát, hogy miről egyeztettek Tvrtkóval.

Az RTL Klub kommuniká­ciós osztálya kis türelmet kért, majd Kolosi Péter válaszolt nekik: “A napokban valóban volt egy találkozóm Vujity Tvrtkóval, akivel természetesen televíziós kérdésekben egyeztettünk, de erről egyelőre bővebb információkat nem oszthatok meg” – mondta az RTL vezérigazgató-helyettese.

A Blikk úgy tudja, hogy az RTL Klub a reggeli sávban, a Mokka ellen egy új politikai-közéleti műsort indítana és itt számítanának Vujity Tvrtkóra. A TV2 egykori sztárja korábban azt írta a csatorna tulajdonosáról, Andy Vajnáról, hogy tehetős ember és kihívta egy jótékonysági akcióra, majd nemrég a Mokkában alázta meg Berki Krisztiánt, valószínűleg ezek miatt rúgták ki. A bulvárlap így azt is megkérdezte Kolosi Pétertől, hogy nem tart-e attól, hogy Tvrtko a viselkedésével adott esetben náluk is kellemetlen szituációkat teremthet.

hirdetés

“Az RTL Magyarország igyekszik olyan környezetet biztosítani a képernyős munkatársaknak is, amelyben a személyiségükhöz, illetve a tudásukhoz legmegfelelőbb feladatokkal bízzuk meg őket, ezzel pedig komfortosan érezhetik magukat. Így csak rajtuk múlik, hogy az egymás iránti bizalommal és megbecsüléssel élnek-e” – válaszolta a csatorna második legfontosabb vezetője.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban