Hamarosan indul a TV2 egyik legújabb nagyszabású műsorának, az Ázsia Expressz – A sárkány útjának forgatása. A produkciót Ördög Nóra vezeti majd és a celeb résztvevőknek több mint 5000 km-es távot kell teljesíteniük. Most kiderült, mely sztárok vesznek majd részt a reality-ben. Részletek a csatorna közleményében:

Hamarosan hét sztárpár nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy teljesítse az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését. A TV2 vadonatúj reality műsorában a kalandos, heteken át tartó utazás Vietnámból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több, mint 5000 km-t megtéve.

hirdetés

Az útnak a Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila Berki Krisztiánnal vág neki. Ők épp úgy a műsor felvétele előtt találkoztak, mint a Jóban Rosszban színésznője, Cseke Katinka és az Ázsia Expresszre az ő párjaként vállalkozó Pallavicini Zita őrgrófnő. A hírességek között vannak, akik régóta jól ismerik egymást. Muri Enikő Fésűs Nellyvel, míg Gaál Noémi Németh Lajossal vág neki a nem mindennapi útnak. R. Kárpáti Péter lányával, Kárpáti Rebekával utazik, de szerelmespárok is próbára teszik magukat Ázsiában. Kulcsár Edina és Csuti, valamint a Drágám, add az életed! győztes párja, az Édes Életből is ismert Megyeri Csilla és Molnár Zsolt is Vietnámba utazik.

Minden páros napi egy dollárral a zsebében kell, hogy eljusson a kitűzött célállomásra, ami nem kis feladat, hiszen gyorsaságuk azon múlik, ki-hogyan találja fel magát egy olyan idegen országban, ahol nem nagyon beszélnek idegen nyelveket, és teljesen más körülmények között élnek, mint hazai hírességeink. A siker azon is múlik, ki-mennyire tud hatékonyan együttműködni párjával, és hogyan oldják meg a felmerülő konfliktusokat. Előny vagy hátrány az, ha valaki egy hozzá közel álló személlyel vág neki a kalandnak? Győzhet-e olyan páros, amelynek tagjai az utazás előtt ismerték meg egymást? A párosok akár egymással is szövetkezhetnek, de az út végén csak egyikük érhet győztesként célba. A sztárokra extrém helyzetek, drámai pillanatok, nehéz döntések és embert próbáló küzdelem vár.

Az utazást a versenyzők mellett a reality műsorvezetője Ördög Nóra is izgatottan várja, aki családjával együtt indul útnak. Az Ázsia Expressz-t eddig tizenkét országban tűzték műsorra, összesen harminc évadot élt meg eddig a formátum sikert-sikerre halmozva. Az Ázsia Expressz – A sárkány útja című produkciót az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 részére.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban