2017-ben alig szerepelt Sebestyén Balázs az RTL Klubon. Az év elején néhány Gyertek át! adást vezetett, tavasszal mindössze 15 adással jelentkezett vele az 1 perc és nyersz!, ősszel pedig csupán A Fal két premier előtti részében láthattuk. 2018-ban ez egészen biztosan megváltozik. Ő a házigazdája A Falnak, mely február elején indult és várhatóan még jó pár hétig képernyőn marad és egy másik nagy műsorban is feltűnhet.

A SorozatWiki információi szerint 2018-ban visszatér a Nyerő Páros az RTL Klubra. A reality első évada 2016 őszén került képernyőre és hatalmas sikert aratott, sőt az volt az adott év legnézettebb napi produkciója. Azt egyenlőre még nem tudni, hogy pontosan mikor indul, de mivel idén tavasszal jön A Konyhafőnök civil évada is, így várhatóan az év második felében lesz látható.

A hírről megkérdeztük a csatornát is:
“Az RTL Magyarország a 2018-as esztendőben is számos produkcióval készül a tavaszi és őszi időszakra. Az induló műsorokról a megfelelő időben tájékoztatjuk a nézőket és a sajtó munkatársait” – válaszolta a marketing-kommunikációs igazgatóság a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban