A Starkok rémfarkasai már a Trónok harca eleje óta nagyon fontosak, így a 7. évadban sokan hiányolták Szellemet, aki Havas Joné. Mint kiderült, az állatnak lett volna egy kulcsfontosságú jelenete, azonban ezt a készítők kivágták. Joe Bauer, a széria különleges effektjein dolgozó szakembere a HuffingtonPost friss interjújában elárulta, Szellem az utolsó szezonban visszatér, ezúttal pedig megkapja azt a rivaldafényt, amely sok rajongó szerint jár neki.

“A 8. évadban meglepően sokat láthatjuk Szellemet, a rémfarkas fontos lesz a sztori szempontjából, ráadásul több izgalmas megmozdulást is köszönhetünk majd neki. A rémfarkasos jeleneteket nehéz elkészíteni, mert élő farkasokkal dolgozunk. A képernyőn pedig a felnagyított verziójukat láthatja a közönség” – árulta el Bauer, aki azt is elismerte, hogy a tévésorozatba nem sikerült annyira beépíteni a Starkok “háziállatait”. A könyvekben ugyanis Bran mellett Havas Jon és Arya Stark is képes arra, hogy saját rémfarkasába wargoljon. A tévés adaptációba viszont egyelőre ez a motívum nem került bele.

Joe Bauer nemrégiben több érdekességet is elárult a Trónok harca készítési folyamatáról, kiderült például az is, hogy a Fal összeomlását egy terrormerényletről mintázták. Érdemes elolvasni.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna