A Volosinovszki György által játszott Szántó Áron karaktere a Berényi család egyik legnagyobb ellensége volt. Elrabolta Gergő barátnőjét, Adélt, Szonjával elüttette magát és felgyújtotta a Berényi Kft által épített gyermekotthont. A sorozat története szerint tavaly lecsukták, így egy jó ideje nem volt látható a szériában. Volosinovszki György azonban a mai Barátok köztben visszatér – tudta meg a SorozatWiki.

„Óriási boldogság számomra, hogy ehhez a nagy családhoz tartozhatok, mert itt emberileg és szakmailag is jól érzem magam. Kihívás számomra, hogy ilyen szélsőségesen negatív karaktert alakítok, és bár tudom, hogy ez a figura nagyon megosztó, de ezáltal nagyobb figyelmet kap. Az biztos, hogy Szántó Áron az elkövetkezendő hetekben válogatott gonoszságokat akar majd véghez vinni, de egy megdöbbentő fordulat új megvilágításba helyezi” – mesélte Volosinovszki György.

Szántó Áron a történetbe úgy kerül vissza, hogy Nóra váratlanul olyan információhoz jut, melynek segítségével talán kihozhatja a kómában fekvő Miklóst a börtönből, aki azért került rács mögé, mert magára vállalta a gyermekotthon felgyújtását. A karakter visszakerülése miatt, így a következő hetekben komoly izgalmak várhatnak a Barátok közt nézőire.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban