Gálvölgyi János hosszú éveken keresztül volt az RTL Klub egyik legismertebb arca. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt saját paródia műsorában, a Gálvölgyi Show-ban, valamint a Heti hetes oszlopos tagjaként is láthatta a közönség. Gálvölgyi legutóbb 2015-ben szerepelt az RTL Klubon, akkor jelentkezett utoljára új adással paródia show-ja. Több év szünet után most visszatér, ezúttal azonban a Híradóba, ő lesz ugyanis a szilveszteri híradás házigazdája. Részletek a csatorna közleményében:

Az RTL Klub Híradójánál immár több éves hagyomány, hogy a szilveszteri adásban vendégszereplők vezethetik a hírműsort. Nem lesz ez másként 2018-ban sem, ám az idei adás igazi különlegességeként Gálvölgyi János egyszemélyben alakítja a műsorvezetőket, valamint a humorral átszőtt riportok megszólalóit is.

„A Híradós műsorvezetés pokoli koncentrációt igénylő feladat – erre most jöttem rá a felvétel alatt. Ezt élőben csinálni nagyon megterhelő lehet” – fogalmazott Gálvölgyi János. A szilveszteri paródia egyik „áldozata”, Szellő István pedig azt mondta: nagy megtiszteltetés, ha az embert Gálvölgyi János figurázza ki, ráadásként a jó paródia mindig népszerűséget is hoz.

hirdetés

Az RTL Klub nézői a szilveszteri adás előkészületeiről már a december 28-i Híradóban is láthatnak egy rövid összeállítást, másnap, december 29-én a Fókusz Plusz a kulisszák mögé is bepillantást enged majd. A forgatáson készült legjobb pillanatok december 28-tól az RTL Magyarország közösségimédia-felületein is elérhetőek lesznek. Az év utolsó Híradójában természetesen valódi hírekről és valódi eseményekről is beszámolnak az RTL Hírigazgatóságának munkatársai, de az óévet – Gálvölgyi János vezényletével – vicces hírparódiákkal búcsúztatják a hírműsor készítői.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban