A múlt héten írtuk meg, hogy három amerikai sorozatot és egy külföldi főzős műsort is új részekkel folytat januárban a hazánkban több tévécsatornát is működtető Sony Pictures Television CE. A médiavállalat nemrég megjelent, egész csatornaportfóliót bemutató videójából azonban kiderült, hogy ez csak a kezdet. 2019-ban számos premier érkezik a VIASAT3-ra, VIASAT6-ra, AXN-re és Sony Max-ra.

A csatornától eddig nem érkezett hír arról, hogy folytatnák az Észbontókat, most viszont, ebből az ajánló videóból kiderült, hogy új évaddal tér vissza a vetélkedő. Az Észbontók volt 2018-ban a VIASAT3 legnézettebb műsora, amely így a hatodik évadát kezdi meg idén. Az ajánlóból derült fény arra, hogy a VIASAT3 új, teljesen hazai heti sorozata az Ízig-vérig címet kapta. A Sony és a Paprika Studios közös fejlesztésű magyar szériájának első etapja tíz részes lesz, és a tervek szerint tavasszal kerül képernyőre. A főbb szerepekben Gryllus Dorka, Simon Kornél és Pokorny Lia lesz látható. A sorozat mellett az előzetes megerősíti azt, hogy Hajós András helyett Ábel Anita lesz az Ide Süss! című cukrászvetélkedő új évadának házigazdája.

Az ajánlóból kiderül, hogy a VIASAT3 nézői nem maradnak új, külföldi sorozat nélkül, a csatornán debütál ugyanis 2019-ben a Castle sztárjának vadonatúj rendőrös szériája. Az újonc (The Rookie) főszereplében Nathan Fillion lesz látható. A sorozat igaz történet alapján készült, és egy olyan férfiról szól, aki a válása után, negyvenévesen dönt úgy, hogy megvalósítja gyermekkori álmát és rendőr lesz belőle. Miután elvégzi a rendőr akadémiát, ő lesz Los Angeles legidősebb újonc járőre. A sorozat 2018 októberében indult a tengerentúlon, jelenleg is látható Amerikában az első évada.

A csatornapromó leleplezi, hogy AXN-re érkezik 2019-ben a hazai rajongók által régóta várt amerikai politikai thriller, A kijelölt túlélő (Designated Survivor). A 24 sztárjának, Kiefer Sutherland főszereplésével készült dráma története egy olyan emberről szól, aki egy csapásra válik az Egyesült Államok vezetőjévé. Egy terrortámadás következtében ugyanis az amerikai kormány minden tagja életét veszti, és kijelölt túlélőként a Sutherland alakította Kirkmanből lesz az új amerikai elnök. A 2016-ban indult szériát ugyan két évad után befejezte az ABC csatorna, de a Netflix berendelte a folytatást, mely idén érkezik a tengerentúlra. Az AXN-en A kijelölt túlélő mellett még idén elindul a Sony saját gyártású krimijének, az Elfeledve második szezonja.

hirdetés

A médiavállalat többi csatornájára is érkeznek újdonságok. A VIASAT6-on elindul idén a Marvel”s Runaways című képregénysorozat és a Blöff második évada. A Sony Max-on debütál a Szex és New York alkotóinak új, fiatalos drámája, a Younger, valamint új részekkel folytatódik a Szeplőtelen Jane.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor