Az elmúlt hónapokban többször is napvilágot látott az a pletyka, miszerint a Trónok harcában a rövid életű Vörös Viperát alakító Pedro Pascal lehet az első élőszereplős Star Wars sorozat főhőse. A The Mandalorian 2019-ben érkezik a Disney+ kínálatába és most már biztos, hogy a Narcosban is megfordult kíváló színész áll majd a történet középpontjában. A produkció 5 évvel A jedi visszatér után játszódik, a galaxis egy olyan szegletében, ahova a politika nehézkesen jut csak el. A Disney most hivatalosan is bejelentette, hogy kik lesznek még benne a The Mandalorian első évadában, a névsor pedig nagyon erősen hangzik.

Pascal mellett ugyanis fontos szerepet kapott a szériában Nick Nolte is, aki habár manapság kevesebbet látható, régen egyike volt a legnagyobb mozisztároknak. Rajta kívül több veterán színészre számíthatunk még, így a Rocky Apollo Creedjét alakító Carl Weathers és a Breaking Badből ismert Giancarlo Esposito is egyfajta garanciát adnak arra, hogy a Disney komolyan veszi a sorozatot. A legendás német filmrendező, Werner Herzog is a szereplőgárdát erősíti majd, de a Deadpoolban látott Gina Carano, az Odaát Emily Swallow-ja és az Amerikai Istenekben feltűnt Omid Abtahi is színesíteni fogja a kis képernyős Star Wars világát.

A The Mandalorian alkotója Jon Favreau lesz, aki olyan filmeken dolgozott korábban, mint a Vasember trilógia és 2014 egyik nagy meglepetése, a Chef. A The Mandalorian a Disney+ kínálatában legkorábban 2019 végén mutatkozhat be.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban