A TV2 Csoport ma jelentette be, hogy milyen műsorokkal készülnek tavasszal. A főadóra érkező újdonságokról már beszámoltunk, ide kattintva olvashattok a friss hírekről, most pedig ahogyan ígértük, lerántjuk a leplet a TV2 Csoport kábeladóin műsorra kerülő újdonságokról. A már korábban bejelentett premier sorozatok mellett folytatódik a Jóban Rosszban, vetélkedőt kap Kasza Tibi és egy világbajnok lesz a Spíler TV egyik sportkommentátora. Részletek a csatorna közleményében:

A SuperTV2-n Kasza Tibor vezetésével jön a Pénzt, vagy éveket! című saját gyártású műsor. A tíz millió forintos fődíjért sztár párosok játszanak, akiknek semmi más feladatuk nincs, mint kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Feladatuk elsőre egyszerűnek tűnik, de garantáltan nem lesz az. Folytatódik a Jóban Rosszban, és új részekkel – új szereplőkkel jelentkezik az Édes Élet, de országos filmpremierekben sem lesz hiány – többek között jön a Csábítunk és védünk, a Szerelem angolosan és a Mission Impossible: Titkos Nemzet.
A minőségi szórakoztatást olyan sorozatok garantálják majd a Prime kínálatában, mint a hazánkban most bemutatkozó The Originals – A sötétség kora. Továbbra is az ikonikus Gotham-karakterek eredettörténetének homályos részleteit boncolgatja majd a Gotham második évada, a Hawaii Five-0 elit nyomozócsoportja is újra akcióba lendül, valamint Magyarországon eddig nem látott részekkel érkezik a Grace Klinika tizedik szériája. A legnagyobb durranás azonban, hogy csatornán lesz látható a népszerű Prison Break várva várt folytatása. A blockbuster filmek csatornája, a Mozi+ idén tavasszal is olyan országos premierekkel készül, mint a Terminator: Genisys, A 657-es járat.

A TV2 Csoport férfias szórakozást kínáló csatornáján, a Spíler TV-n már javában dübörög az angol első osztály focimérkőzéseivel a Premier League, és a jégkorong legnagyobbjaival az NHL legújabb szezonja. Tavasszal pedig a motorsport szerelmesei örülhetnek, számos exkluzív tartalommal jelentkezik a csatorna. A Sport&Events Management Kft, – Stefano Favaro tanácsára, aki felismerte az együttműködésekben rejlő lehetőségeket, – megvásárolta a SUPERBIKE világbajnokság, az RX világbajnokság, a Salakmotor világbajnokság és világkupa és a Supercars televíziós közvetítési jogait a 2017-es évtől kezdődően, továbbá a Spíler TV-n kiemelten kerülnek közvetítésre a MotoGP futamai élőben Talmácsi Gábor és Mezei Dániel párosával.

A FEM3-on folytatódik népszerű délelőtti magazinműsor, a FEM3 Café, Várkonyi Andrea és állandó beszélgetőpartnerei továbbra is láthatóak a Micsoda Nők!-ben, és a sztárok legpikánsabb titkai sem maradnak rejtve Orosz Barbara előtt, hiszen új részekkel folytatódik a Hálószobatitkok. A Chili TV-re a saját gyártású tartalmak, a Kézzel írott receptek és az Ízes Élet Négykezes mellett számos nemzetközi formátum is érkezik. A legkisebbek is megmutatják főzőtudományukat az angol Mesterszakács Junior-ban, de jön a BBC népszerű sorozata, a Sütimester is.
A romantikus műfajok kedvelőinek eddig nem látott sorozatokkal kedveskedik az Izaura TV. Két újdonsággal is bővült a csatorna kínálata: egy német telenovellával, az Alisa-val, illetve a történelmi ihletésű, orosz sikerszériával, a Katalin cárnővel. Emellett olyan korábbi nagysikerű sorozatok folytatódnak, mint a Kuzey Güney, A fekete özvegy vagy a Vad angyal. A legkisebbek szórakoztatására ismét megannyi mesés kedvenccel készül a TV2 Csoport gyerekcsatornája, a Kiwi TV. A Hupikék Törpikék Magyarországon eddig nem látott részekkel folytatódik, és jön a Zűrgombócok második évada is. Továbbá olyan ismert címek is színesítik a kínálatot, mint a Harisnyás Pippi, a Maja, a méhecske, a Flipper és Lopaka, vagy a Blinky Bill kalandjai.

hirdetés

A Humor+ csatornán országos premierként negyedik szériájával folytatódik Az ítélet: család, valamint kilencedik és tizedik évadával debütál az Amerikai fater, de továbbra is próbára teszik a nevetőizmokat az Ember vs. légy vagy a Kapsz egy fülest epizódjai is. A Zenebutik 2017-ben is elhozza a sokszínű zenei műfajok legjavát, legyen szó rock, a soul, pop vagy éppen szórakoztató kedvencekről.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor