A Trónok harca és a Vikingek rajongóinak jó híreink vannak, ugyanis napokon belül egy olyan sorozat érkezik az HBO GO-ra, mely a két produkció egyvelegének tekinthető. A Britannia egy olyan történelmi dráma lesz, ami egy csomó misztikus szálat is magával hoz, így a történetben lesznek druidák, harcos amazonok és varázslat is. A széria azokat a megpróbáltatásokkal teli időket járja körbe, amikor a rómaiak megszállták a briteket, így két rivális kelta összefogásán állt vagy bukott az invázió.

A Britanniában több ismert, sorozatos arcot is találunk, hiszen többek között a The Walking Deadben és a Doctor Who-ban is feltűnt David Morissey egy római hadvezért alakít. Rajta kívül érdemes még megemlíteni Kelly Reilly nevét a True Detective-ből, de az első évadban fontos szerepet kap Mackenzie Crook is, aki szerepelt a Trónok harcában, saját sorozata, a Detectorists pedig nemrég ért véget a BBC-n.

Külföldön a Britannia összes része már a premier napján, január 18-án elérhetővé válik. Idehaza az HBO GO-ra jön mind a 10 epizód, később pedig az HBO-n is lemegy majd a széria. Alább megtekinthető a Britannia hosszabb előzetese, kedvcsinálónak érdemes megnézni!

hirdetés

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát