A Trónok harca azért is vált ismertté a nézők számára, mert a sorozat sosem bánt kesztyűs kézzel a fontos karakterekkel. A történet első nagy áldozata Ned Stark volt, akit a Lannisterek fejeztek le. Az Észak nagyurát alakító Sean Bean jó pár évvel az első évad után állt a nyilvánosság elé, azzal kapcsolatban, hogy mik voltak hivatalosan a szereplő utolsó szavai. A színész sok rajongó kedvét elronthatta, ám a bejelentés arról tanúskodik, hogy a Trónok harca néha közelebb áll a valós emberi viselkedéshez, mint gondolnánk.

“Úgy néz ki, mintha imádkoztam volna, nem? Ezt is tettem, bár pontos szöveget nem mondhattam nyilvánvalóan, ugyanis nem voltam tisztában azzal, hogy a Trónok harca világában pontosan hogyan hangzanak a fohászok. Azon gondolkoztam a jelenet felvétele előtt, hogy a valóságban mit tennék egy hasonló helyzetben, az első nyilvánvaló válasz pedig az imádság volt” – árulta el Bean a Huffington Post nevű újságnak.

A színész arról is beszélt, hogy olvasott a pletykákról, miszerint Ned Stark akár vissza is térhetne a sorozatba, Sean Bean szerint azonban furcsa lenne feltámasztani a férfit, hisz kerek lezárást kapott a karakter története. Egyes rajongók abban reménykedtek, hogy Ned utolsó szavai esetleg az “időutazásra” is képes Branhez szólhatnak, ez a nyilatkozat azonban megcáfolta ezt a teóriát.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna