A Netflix nemrég 7 új karaktert is bejelentett a The Witcher 2. évadába, az online videotár részéről azonban semmi információ nem érkezett az egyik legjobban várt új szereplő, Vesemir érkezéséről. Korábbi pletykák szerint a Star Wars legendájának, a Luke Skywalkert alakító Mark Hamillnek ajánlották fel Ríviai Geralt (Henry Cavill) mentorának a szerepét. Az öreg vajákot végül nem ő, hanem A hídban és a Megszállottak viadalában is kitűnő teljesítményt nyújtó dán színész, Kim Bodnia fogja eljátszani.

Vesemir a legöregebb vaják, aki túlélte Kaer Morhen ostromát, most pedig minden erejével azon van, hogy fajtáját megvédje. A karakter főleg a CD Projekt RED által készített videojátékok miatt vált közönségkedvenccé. Várhatóan tehát komoly nyomás lesz a színészen, de nagyon meglepő lenne, ha Bodnia nem tudna az elvárásoknak megfelelni. A sztár a Megszállottak viadalában Villanelle útját is meggyőzően tudta egyengetni, pedig ott egy pszichopata sorozatgyilkosnak volt a kezelője.

A The Witcher 2. etapjában, mely 2021-ben jön a Netflixre, ismét a képernyőkön lesz látható Kristofer Hivju, a Trónok harca Tormundja is, aki egy elátkozott férfi bőrébe bújik.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban