Az ifjú Sheldon 2017 őszén mutatkozott be Amerikában, a produkció az Agymenők előzménye, melyben láthatjuk a zseniális tudós, Sheldon Cooper gyerekkorát. A családi szitkomot idehaza a Comedy Central és az HBO Magyarország is bemutatta. A sorozat 2. évada május 16-án búcsúzik Amerikában a CBS-en, amely különleges alkalom lesz, hiszen az epizód közvetlenül az Agymenők sorozatzárója után kerül adásba.

Nem csak ezért lesz érdemes nézni Az ifjú Sheldon új részét azonban, hiszen kiderült, hogy az anyaszéria főszereplői, Leonard, Penny, Howard, Raj, Amy és Bernadette is feltűnnek majd gyerekként a spinoffban. Az biztosnak tűnik, hogy nem arról lesz szó, hogy az Agymenők ellátogatnak Texasba és csapnak egy gyerekzsúrt Sheldonékkal, hiszen a karakterek felnőtt korukig nem találkoztak egymással. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy kik lesznek azok a gyerekszínészek, akik a kultikus szereplők bőrébe bújnak.

Az Agymenők nem csak Amerikában búcsúzik, júniusban a Comedy Central maratoni vetítéssel köszön el a legendás sorozattól, ahogy itt megírtuk.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát