A House of Cards (Kártyavár) háza táján nemrégiben hatalmas botrány tört ki, ugyanis a főszereplő Kevin Spacey-t, aki Frank Underwoodot alakította, többen is zaklatással vádolták meg. A Netflix leállította a forgatást, utánajártak az ügynek és kirúgták a színészt. A helyére Robin Wright került, a váltás pedig még a történet szempontjából is jól jött ki, ugyanis Claire Underwood lett az USA 47. elnöke.

A színésznő az Instagramján jelentette be tegnap, hogy a House of Cards hatodik és egyben utolsó, 8 részes évadának forgatása befejeződött.

Robin Wright arról számolt be, hogy a stáb nagyon jól összekovácsolódott, élmény volt a lezárás elkészítése. A House of Cards idehaza is látható, a Dunára június 11-én érkezik 21:25-ös kezdéssel az 5. évad premierje. A sorozat első két évada annak idején az AXN NOW kínálatában debütált, később a produkciót a 4. etap premierjével egy időben a Netflix Magyarországon is elérhetővé tették. A sorozat első évadát 2016 szeptemberében kezdte el vetíteni a Duna, azóta megszakításokkal, de itt látható szinkronnal a széria.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát