Vasárnap este összecsap három nagy országos csatorna. Az RTL Klub, a TV2 és az M4 Sport legnézettebb műsorai egyszerre kerülnek képernyőre. Ezek mind olyan szintű produkciók, hogyha külön időpontban mennének, biztosan kimagasló nézettségi eredményt érnének el. Lássuk, mi várható.

Vasárnap 18:50-kor érkezik a Sztárban sztár leszek! új része. A TV2 új tehetségkutatójából a felvett részek kiemelkedő nézettséget értek el, de az elmúlt hetek adataiból jól látszik, hogy az élő adások is sok embert ültetnek a képernyők elé. Ezen a héten ráadásul egy sokak érdeklődését kiváltható extra produkció is lesz, másfél év szünet után Majka és Curtis először itt lépnek majd fel újra együtt. A Sztárban sztárral az ősz kezdete óta az összes vasárnap estét behúzta a TV2, de most ez egyáltalán nem biztos, hogy sikerül.

Néhány perccel a konkurencia kezdése után az RTL a legfőbb fegyverét veti be. Vasárnap 18:55-kor X-Faktor lesz az RTL Klubon. Négy válogató adás után érkezik a Tábor, mely hagyományosan a hétvége mindkét napján jelentkezik. A tehetségkutató annak ellenére, hogy idén már a kilencedik évadával jelentkezik, sokadik fénykorát éli. Az előző adása többéves nézettségi rekordot döntött. Így jó esélyekkel indul most vasárnap is, de nem tudni, hogy milyen hatással lesz rá a sztárban és a harmadik nagy ellenfél.

hirdetés

A hét utolsó napjának estéjén érkezik az M4 Sport legnézettebb műsora, Forma-1 Amerikai Nagydíja is. Nem sokkal a két tehetségkutató kezdése után, 19:30-kor indul a felvezető műsor, majd 20:05-kor az igazán érdekesnek ígérkező futam. Több év óta először az elmúlt hónapokban többesélyesek lettek a versenyek, így megnőtt az érdeklődés iránta. Ráadásul Lewis Hamilton annyira jól áll a pontok tekintetében, hogy itt nyerheti meg a 2019-es világbajnokságot. Ezen kívül a pilóták a hétvége során arra panaszkodtak, hogy nagyon rossz állapotban van a pálya – tele van huplival -, mely balesetekhez vezethet és a szokásosnál jóval megterhelőbb lehet végigvezetni a futamot.

A TV2 és az RTL Klub tehetségkutatója is 21:50-ig tart majd, legalábbis az előzetesen kiadott tévéműsor szerint. A száguldó cirkusz kicsit tovább, 22:10-ig lehet képernyőn, így nagy bátorsággal kijelenthető, hogy vasárnap este az év legnagyobb összecsapása lesz. Hétfőn természetesen részletesen beszámolunk majd a nézettségi eredményekről.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban