Alig 5 évvel az indulása után megszűnhet a közmédia retrocsatornája, az M3 – írja a DTV News. A szolgáltatók csatornakiosztásaiból most kiderült, május 1-től eltűnik a kínálatból az M3. A döntés azért meglepő, mert a közmédia csatornái az elmúlt években nem voltak túl sikeresek, de az M4 Sport mellett az M3 jó eredményeket hozott. A DTV News megkereste a közmédiát és hivatalos állásfoglalást kértek a döntésről, de az MTVA sajtóirodája nem reagált erre.


A hírünk megjelenése után, szombat este egy közleményt adtak ki a témában, melyből nem derül ki, hogy tényleg megszűnik-e az M3 tévécsatorna. “Tovább erősödik a szabad, személyre szabott műsorválasztás lehetősége azzal, hogy a közmédia klasszikus tartalmait sugárzó csatornáját, az M3-at május elsejétől az m3.hu honlapon ingyenesen lehet elérni” – tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya szombaton az MTI-t.

“Az első év kísérleti év, erre tekintettel folyamatosan bővülő kínálattal az online térben a közmédia minden olyan videóanyaga elérhetővé válik ingyenesen, amelynek online jogával rendelkezik” – olvasható a közleményben. Tehát online elérhetővé válnak bizonyos eddigi M3-as tartalmak, de arra a közmédia továbbra sem reagált, hogy a lineáris tévécsatorna megmarad-e, vagy tényleg megszűnik.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát