Februárban alapvetően marad az RTL Klub eddigi műsorrendje, de hétköznap délután, este és hétvégén is lesznek kisebb változások. A csatorna Magyarországon még nem látott sorozatokat indít el, a megmaradt tartalmainak pedig módosítja a kezdési időpontjait. Lássuk a részleteket.

Február 1-jén egy vadonatúj telenova érkezik a csatornára, jön az Isten áldjon, Esperanza! (Esperanza mía – Hope of Mine). A széria a Nyomtalanul helyén lesz látható, minden hétköznap 15 órakor. Az argentin produkció 2015-ben indult és idén januárban ért véget, összesen 192 epizódból áll.

Este a Fókusz továbbra is 18:55-kor érkezik majd, míg az Éjjel-Nappal Budapest szintén tartja a 19:30-as indulást, de az összes ezeknél későbbi műsornak módosul a kezdési időpontja. A Barátok közt 20:50-ről 20:45-re kerül, míg az heti sorozatok és filmnek 21:25 helyett, 21:20-kor kezdődnek majd el.

hirdetés

A jövő hónap első hétfőjén még film kerül képernyőre az RTL Klubon, de a rá következő héten folytatódik a legnézettebb külföldi sorozat. A múlt héten elsőként írtuk meg, hogy február 8-án visszatér a Dr. Csont 10. évada, mely innentől ismét új részekkel jelentkezik. Bones-ék után a Glades – Tengerparti gyilkosságok 2. szezonját ismétli a csatorna, onnan ahol decemberben abbahagyta. Kedden marad A mentalista, éjszaka pedig A Grace klinika, míg szerdán töretlenül érkeznek a legújabb Szulejmán epizódok és az új Odaát epizódok.

Február 4-től, csütörtökönként egy vadonatúj kémsorozat érkezik, melynek premieridőpontjáról szintén elsőként számoltunk be. A Volt egyszer két Németország az első héten dupla résszel kerül képernyőre, majd 9-től szimplán folytatódik és a Gyilkos elmék 8. évadának záró epizódjai követik. Péntekenként egyelőre maradnak a filmek.

Hétvégén egy kisebb változással készül a csatorna. Február 14-én, vasárnap 13:20-kor dupla epizóddal jön a Terra Nova – Az új világ. A sorozat 2012-ben már látható volt az RTLII-n, melynek ez volt az egyik első nagy sorozata, de országos csatornán most lesz először látható. (Fotók: RTL Klub)

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna