A Barátok közt A Konyhafőnök VIP 5. évadának kezdete óta kikerült a főműsoridőből (19-23 óra), az elsődleges vetítése 17:05-kor látható, az “esti sugárzását” pedig rekordkésői időpontba pakolták. Az az elmúlt hetekben pedig többször is még hátrébb került, mostanában 23:15-kor kezdődik. A gasztro reality a héten véget ér, de ez a Mátyás király tér életét bemutató széria második sugárzási időpontjára egyelőre nemhogy jó, hanem kifejezetten rossz hatással lesz.

Jövő héten a karácsony előtti három hétköznap a Drága örökösök után filmeket tűz képernyőre az RTL Klub, Berényiék pedig másodszorra csak utána kerülnek képernyőre. Így december 21-én és 22-én, hétfőn és kedden csak 23:50-kor lesz “az esti” Barátok közt. Az idei év utolsó epizódja, pedig 23-án, “szerdán” soha nem látott késői időpontban, éjfél után 20 perccel fog jelentkezni. A sorozat nézőinek a rossz hírek mellett azért van jó is, a produkció délutáni, 17:05-ös időpontja a következő másfél hétben sem fog megváltozni.

A Barátok közt a megszokott módon karácsonytól, egy-másfél hetes téli szünetre vonul, azt azonban még nem tudni, hogy 2021-ben mely sávokban lesz látható.

hirdetés
hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max