2016. szeptember 5-én indította el sorozatos kábeladóját, a Prime-ot a TV2 Csoport, a korábban a női közönséget megcélzó FEM3 helyén. Az idén kétéves adó a Kreatív magazin júliusi számában megjelentek szerint főműsoridőben, 18-49-ben a 11. legnézettebb csatorna volt tavasszal. A Prime-on olyan új sorozatok kerültek képernyőre, mint a Gotham, a Scream Queens – Gyilkos történet, az Orville vagy a Kegyetlen csillogás. Ezen a tévéadón folytatódott új részekkel többek között a Hawaii Five-0, és a TV2 másik veterán krimije, az NCIS: Los Angeles is, itt volt látható a nyolc év után visszatérő A szökés, és ezen a csatornán kerültek adásba az RTL Klub által nem folytatott A Grace klinika újabb évadai is. Illetve hétfő esténként a Prime-on tűzi képernyőre a TV2 Csoport az egykoron kizárólag RTL-es sorozatnak számító Dr. Csont negyedik évadának ismétlését.

A TV2 Csoport a Prime indulásának kétéves évfordulóját egy újabb premierrel ünnepli. Szeptember 19-én, szerdán 23 órakor indul a csatornán A rezidens (The Resident) című kórházas sorozat. A széria idén év elején startolt az Egyesült Államokban és eddig egy 14 részes évadot láthatott belőle a közönség, de a FOX már a májusi szezonfinálé előtt berendelte a folytatást, mely most szeptember végén érkezik a tengerentúlra. A rezidens nem egy tipikus kórházas sorozat, ebben ugyanis az isteni gyógyítókkal, és az ideális rendszerrel szemben az egészségügy árnyoldalaira, a szakemberek nem éppen jó tulajdonságaira is fény derül.

A főszereplőket Matt Czuchry (Szívek szállodája, A férjem védelmében) és Emily VanCamp (Everwood, Bosszú, és az Amerika Kapitány-filmek) alakítják.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát