Közel hatezer órányi tartalom érhető el az HBO online videós szolgáltatásán, az HBO GO-n. A platformot 2017 novembere óta tv-előfizetés nélkül, előfizetői díj ellenében bárki használhatja. A kínálat több mint felét sorozatok teszik ki, összesen 241 széria 532 évaddal érhető el az HBO GO-n. Ez a felhozatal pedig hónapról hónapra bővül. Januárban új thriller, kosztümös dráma, sci-fi, valamint egy vígjátéksorozat is érkezik, valamint számos produkciónak elindul a vadonatúj szezonja.

Január 2-án válik elérhetővé a Halál és fülemülék (Death and Nightingales) című három részes, idén ősszel bemutatott, kosztümös brit minisorozat. Eugene McCabe azonos című regényéből a Hajsza alkotója, Allan Cubitt készített sorozatot. A történet főszereplője Beth Winters, aki úgy dönt, eljött az ideje, hogy kezébe vegye sorsát. Huszonharmadik születésnapján megszökik mostohaapjától, és csatlakozik az elbűvölő Liam Wardhoz. A Halál és fülemülék főbb szerepeiben Ann Skellyt (Kisasszonyok), Matthew Rhyst (Foglalkozásuk: Amerikai) és Jamie Dornant (Egyszer volt, hol nem volt, Hajsza) láthatjuk. A sorozat tévés premierje január 2-án, 21:00-kor lesz az HBO3-on.

Az HBO Europe első, Adria-régióban készült sorozatát mutatják be itthon január 6-án a tévében, 21:00-kor az HBO3-on, és online (első képen). A Siker (Uspjeh) című hat részes thriller rendezője az Oscar-díjas Danis Tanovic (Senkiföldje). A karakterközpontú történet négy emberről szól, akiknek élete elválaszthatatlanul összefonódik egy erőszakos esemény következtében. Amikor tetteik kezdenek hatással lenni magánéletükre, úgy döntenek, kezükbe veszik a sorsukat. A Siker egy univerzális történetet mesél el, melyben feltárul az Adria-régióban élő emberek tehetetlensége, frusztrációja. A sorozat 2019-ben debütál hazájában, Horvátországban is.

Január 16-án kerül fel az HBO GO-ra a Roswell: New Mexico című tizenhárom részes sci-fi első epizódja. A folytatásra azonban várniuk kell a rajongóknak, a jövő év elején induló sorozat további részeit ugyanis a tervek szerint csak februárban teszi elérhetővé a csatorna. Ennek köszönhetően a tévés premiert sem ismertették. A Roswell: New Mexico a hasonló című, 1999-es tinidráma adaptációja lesz. Mindkét produkció alapját Melinda Metz Roswell High című regénysorozata adja. Az új széria főhőse Liz, aki beteg apja miatt hazatér szülővárosába. Találkozik gyerekkori szerelmével, aki rendőrként dolgozik. Lizt azonban súlyos felismerés éri, rájön hogy két testvére, és szerelme földönkívüliek. A Roswell: New Mexico-t a Vámpírnapló és a The Originals – Sötétség kora alkotói készítik. A főbb szerepekben Jeanine Mason (A Grace klinika) és Nathan Parsons (True Blood – Inni és élni hagyni) lesz látható.

hirdetés

A hónap végén egy új vígjátéksorozatot mutat be a csatorna. A Fekete hétfő (Black Monday) egy tíz részes amerikai szitkom, mely az 1980-as évben játszódik. A mai napig nem tisztázott, hogy mi vagy ki okozta a New York-i tőzsde összeomlását, a Fekete Hétfőt. Ez az új sorozat arról szól, hogy kívülállók egy csoportja hogyan fektette meg a kékvérű öregfiúk által uralt Wall Streetet. A keserédes komédia főszerepeit Don Cheadle (Gátlástalanok), Andrew Rannells (Egy rém fura család, Csajok) és Regina Hall (Horrorra akadva-filmek) alakítják. A Fekete hétfő eredeti bemutatója 2019 év elején lesz a tengerentúlon, a hazai premier pedig az amerikaival egy időben, január 21-én lesz az HBO GO-n és 21:30-kor az HBO-n.

A vadonatúj sorozatok mellett a médiavállalat elhozza több széria folytatását is. Januárban lesz elérhető A bosszú csillaga című akció-thriller és a SMILF című komédia második szezonja. A harmadik etap érkezik a Megborulva és A kenderfutár című dramedykből, valamint új részeket nézhetnek a rajongók a Lutherből, valamint a Válaszcsapásból. A Strike Back a megszokott stílusban folytatódik január 26-tól. A népszerű katonai akciósorozat új, nyolcadik (amerikai számozás szerint hetedik) évadában a csapatot ismét veszély bevetésre küldik. Az új részekkel érkező produkciók közül talán a leginkább várt a True Detective lesz. Négy év szünet után tér vissza a népszerű krimi, melynek főszerepében ezúttal egy nyugdíjas nyomozó és megoldatlan esete áll. Január 14-től az HBO GO-n és az HBO-n 20:00-tól is látható lesz a nagy sikerű sorozat harmadik évadának dupla nyitóepizódja. (Fotók: HBO)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része