Itt a tavasz második hónapja, amikor a legtöbb csatorna beindítja a gépezetet és elindítja a szezon újdonságait. Nem tesz másképpen az AXN sem, mely új szériákkal és folytatásokkal készül az áprilisra.

Április 4-én kedden 21 órakor jön a a Gyilkos elmék 12. évada az AXN-re. A sorozat ugyan látható több hazai csatornán is, de a legújabb részeket mindig az AXN hozza el elsőként Magyarországra. Az új etap viszonylag friss, hisz ősszel indult Amerikában és jelenleg is képernyőn van.

A sorozatgyilkos üldözős produkció után közvetlenül egy vadonatúj sorozatot tűz képernyőre a csatorna. 22:00-kor lesz a Váltságdíj (Ransom) magyarországi premierje. Az amerikai-kanadai-francia-német szériát 2017 elején mutatták be, így csupán négy hónap késéssel érkezik meg hazánkba. A produkció középpontjában egy sokat tapasztalt bűnügyi tárgyaló, Eric Beaumont (Luke Roberts) áll, aki társával, Maxine Carlson (Sarah Greene) veszélyes helyzetekbe kerül. Eric mindenkinél jobban ismeri az emberrablók észjárását, így a legösszetettebb túsztárgyalások során is sikerrel jár és olyan emberek életét is meg tudja menteni, amire más nem lenne képes.

hirdetés

Április 10-én lesz a Sherlock 4. évadának magyarországi premierje. A sorozat innentől kezdve hétfőnként 21 órakor kerül képernyőre. Itt is rendkívül friss epizódokról van szó, ugyanis Angliában 2017 januárjában kerültek képernyőre. A hónap második felében pedig az AXN egyik kistestvére mutat be egy itthon még nem látott török szériát. A bosszú (Intikam) 19-én indul az AXN White-on. A sorozat jövő héttől minden hétköznap 19 órától látható, az eredeti sugárzás szerint 90-110 perces epizódokkal. A produkció 2013-ban indult a Boszporusz két partján fekvő országban és tulajdonképpen az amerikai Bosszú (Revenge) török változata.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát