Jön az ősz, melyre idén is újdonságokkal készül az AXN. Szeptember 1-jén, csütörtökön 21:00-tól indul az NCIS: New Orleans legújabb, második évada dupla epizóddal. Az etap 24 részt kapott és a tengerentúlon az előző, 2015/16-os szezonban futott a CBS-en. A széria szép nézettséget hozott, így most ősszel indulhat Amerikában a 3. évadja. 5-én, hétfőn este 9-től érkezik a Benedict Cumberbatch féle Sherlock legfrissebb része, ami hosszú idő óta az első új epizód a szériához. A rész különleges, újévi kiadás, melyben Sherlock és Dr. Watson az 1890-es évek Londonjában találják magukat.

Következő nap, szeptember 6-án este 9-től dupla résszel érkezik egy újonc produkció, a Quantico. A sorozatban az FBI újoncainak mindennapjait követhetjük végig, akik a felvételi után kiképzésre érkeznek Quanticóba, az FBI kiképzőközpontjába. A sorozat két idősíkban mutatja be egy New York-i terrortámadás történetét. Egyrészt a múltban, a quanticói FBI Akadémián az újoncok mindennapjait követhetjük nyomon, és fokozatosan arra is fény derül, hogy a kadétok egyike valószínűleg beépített terrorista. Az évad 22 részből áll, és szintén az előző 2015/16-os szezonban futott. A második etapja pedig a tengerentúlon szeptember végén indul.

Szeptember 7-én, szerda este 10-től indul a Zaklatók (Stalker). A produkció a Los Angeles-i rendőrség különleges egységét mutatja be, akik zaklatások áldozatainak ügyében nyomoznak. A sorozat összesen egy etapot élt meg a 2014/15-ös szezonban. Kereken 20 epizódjával a várható befejezése egy rövid karácsonyi szünettel is számolva január végére tehető. Több évada nem lesz miután a CBS tavaly elkaszálta a szériát.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre