Az elkövetkező hetekben több sorozatpremier is lesz az HBO csatornák műsorán. Érkezik egy sci-fi és kémtörténeti elemeket is vegyítő széria, láthatunk misztikus tinisorozatot és egy olyan családról szóló történetet is, ahol a multikulturalizmus phroblémájával minden nap szembesülnek.

Az első újdonság az Oscar-díjas J.K. Simmons főszereplésével készült kémdráma, az HBO műsorán február 16-án, pénteken 20 órakor debütáló Képmás (Counterpart) lesz. A történet főszereplője Howard Silk, az ENSZ kémügynökségének alkalmazottja, aki rájön, hogy a szervezet már régen felfedezett egy átjárót a párhuzamos világba. Silk összeesküvés nyomaira bukkan, és hamar rá kell jönnie arra, hogy egy valakiben bízhat, méghozzá a másik világbeli alteregójában. A sorozat első évada tíz epizódból áll.

Február 21-én, szerdán 21:00-kor debütál az HBO3-on a Túloldal (Beyond) című sci-fi sorozat, melynek első évada eredeti nyelven magyar felirattal kiegészülve már elérhető az HBO GO-n. A szinkronos tévés premier azonban csak a jövő héten lesz. A sorozat történetének főszereplője Holden Matthews, aki tizenkét év kóma után felébredve különleges képességekre tett szert. Eközben meg kell tanulnia azt is, hogyan éljen egy olyan világban, melyről szinte semmit sem tud, és melynek legújabb vívmányait, szokásait nem is ismeri. A sorozatból eddig két évad készült, a második szezon pedig jelenleg is látható a tengerentúlon és feliratosan az HBO GO-n is.

hirdetés

A harmadik újdonság az Oscar- és Emmy-díjas Alan Ball legújabb sorozat, az Itt és most (Here and Now). A sorozat feliratosan 12-én este már bemutatkozott az HBO-n, de a szinkronos premier csak február 25-én, vasárnap 20 órakor lesz az HBO3-on. A Sírhant művek és a True Blood – Élni és inni hagyni alkotójának legújabb sorozata egy multikulturális család életébe nyújt bepillantást. A professzor és neje közös gyermekük mellett egy libériai, vietnámi és kolumbiai gyereket is örökbe fogadtak, a kihívásokkal pedig nap mint nap szembesülniük kell. A Holly Hunter és Tim Robbins főszereplésével készült széria első évada tíz részből fog állni. (Fotó: HBO)

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát