A Mozi+, a Spíler TV, a Zenebutik és az Izaura TV után szeptember 5-én 21 órakor indul a TV2 Csoport legújabb kábelcsatornája, a Prime. Az új tévéadó mozifilmek mellett a sorozatokra koncentrál majd és a régi klasszikus mellett vadonatúj szériák is láthatóak lesznek rajta. Az indulás hónapjában hétfőn és pénteken 21 órakor tévében még nem látott filmekre, míg kedden, szerdán és csütörtökön 22:00-kor Magyarországon még be nem mutatott sorozatokra lehet számítani.

Szeptember 6-tól, keddenként jön a Scream Queens – Gyilkos történet. A produkció 2015 őszén indult Amerikában és az 1. évad 13 részes. A FOX már berendelte a folytatást, a 2. szezon idén szeptemberben indul. A sorozatgurunak számító Ryan Murphy (Nip/Tuck, Glee, American Horror Story, American Crime Story) ezúttal a vérfürdőt komédiával ötvözte, amelyben az elit lánykollégium egyik üdvöskéjét, Emma Roberts alakítja, aki olyan hátborzongató kalandokban is feltűnt már, mint az Amerikai Horror Story vagy a Sikoly 4. Egy rejtélyes sorozatgyilkos hétről hétre szedi áldozatait, egy biztos: senki nincs biztonságban.

7-én szerdán lesz a Zoo – Állati ösztön magyarországi premierje. A sorozat egy másik nagy amerikai országos csatorna, a CBS tavalyi újdonsága. Az 1. évad szintén 13 epizódból áll és jelenleg is fut a 2. szezon. Az állatvilág veszi át a főszerepet, a Zoo – Állati ösztön című thrillerben. A James Patterson regénye alapján vászonra vitt sorozatban globális fenyegetést jelent az állatok lázadása, amely kettős helyszínen, az afrikai Botswanában és egy nagyvárosban játszódik.

hirdetés

8-án csütörtökön indul a Gotham című széria a Prime-on. A produkció 2014 őszén indult a tengerentúlon és az 1. évada 22 részes. A 2015/16-os szezonban a 2. etapja is képernyőre került és pár hét múlva a FOX elindítja a 3-at is. A sorozat a DC Comics nagy sikerű képregényeinek világába repít, ahol James Gordon (Ben McKenzie) oldalán kutathatják a nézők Batman és az ikonikus Gotham-karakterek eredettörténetének homályos részleteit. Akciódús jelenetekben és maffiaháborúban biztosan nem lesz hiány.

Az újdonságok mellett délutánonként olyan klasszikusok kerülnek képernyőre, mint a Doktor House, a Shark – A törvényszéki ragadozó, a Bűbájos boszorkák, az NCIS, a Gyilkos számok vagy épp A dadus.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor