Az őszi tévés szezon első hónapját toronymagasan nyeri az RTL Klub. A Nyerő Páros minden várakozást felülmúlva, parádés nézettségi eredményeket szállít, ami a műsor sikerén felül a TV2 elhibázott reklámkampányának is köszönhető. Az év elején még az RTL Klubot verő A Piramis idén ősszel megbukott, és a csatorna vadonatúj műsora, a MasterChef VIP sem érdekelte a tévénézőket. Az új őszi kínálatot pedig már elkezdték kommunikálni, mely valamikor október első felében léphet érvénybe.

Egyelőre egyik műsorhoz sem árultak még el pontos premierdátumot, de a megjelent előzetesek alapján tudhatjuk, mik lesznek láthatóak a csatornán a következő hónaptól. Új műsorként érkezik a Csak show és más semmi. A nagyszabású showműsor az izreali I Can Do That formátum hazai adaptációja lesz, amelyhez hasonló az RTL Klubon jelenleg is látható Szenzációs Négyes. A műsorban ismert embereknek különféle feladatokat kell majd végrehajtani, legyen szó akár tánckoreográfia betanulásáról, éneklésről, akrobata gyakorlatokról, vagy zsonglőrködésről. A versenyzők között ott lesz Tatár Csilla, Koholák Alexa, Köllő Babett, Horváth Éva, Szandi, Eke Angéla, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor. Az indulás időpontja mellett nem ismert sem a zsűritagok, sem a műsorvezető személye.

Szintén új TV2-s saját gyártás lesz az októberben induló Mit tenne a gyereked?, mely egy friss, angol formátum hazai adaptációja lesz. A TV2 tavasszal, a Media Hungaryn jelentette be a produkció érkezését, melyben a gyerekeket a szüleik különféle helyzetek elé állítják, a gyerekek azonban nem tudják, hogy filmezik őket, és nem egy szokásos napot töltenek például az iskolában. A műsorban a szülők versenyeznek majd egymással azon, hogy melyikük találja-e, a csemetéjük hogyan reagál majd az adott helyzetre, megszegi-e esetleg a szabályokat. A pontos premier mellett a műsorvezető kiléte sem ismert még.

A harmadik teljesen új műsor A legbátrabb páros. A műsor vélhetően a The Bravest című dán reality magyar verziója lesz, mely egyfajta keveréke a Survivornek és A rettegés fokának. A versenyző párosoknak különféle extrém, kaszkadőri feladatokat kell végrehajtaniuk. A produkció forgatása augusztus végén kezdődött, és elsőként írtuk meg, hogy a helyszín Máltán lesz. A legbátrabb páros is októberben indul, a házigazdái Till Attila és Majka lesznek, azonban nem tudni, hogy a reality naponta, vagy csak hetente egyszer kerül-e majd adásba, valamint azt sem, kik lesznek a versenyzők.

hirdetés

A vadonatúj formátumok mellett bevált produkciók is visszatérnek. Októberben indul a Korhatáros szerelem, a TV2 2017-ben bemutatott fikciós, heti szériájának második évada. Szintén ebben a hónapban startol a nagy sikerű, az idei Televíziós Újságírók Díján a legjobb nagyszabású showműsornak választott sportvetélkedő, a Ninja Warrior Hungary újabb szezonja, melyben új műsorvezetőket láthatunk. Till Attila társa már nem Majka, hanem Kasza Tibor lesz. A harmadik házigazda pedig Mádai Vivien helyett Stohl Luca lett. A TV2 pontos októberi műsorrendjét várhatóan a jövő hétfői sajtóeseményen leplezik le, amint kiderül, melyik produkció mikor lesz látható, azonnal megírjuk!

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban