Hosszú szünet után, 2015-ben indult új magyar heti sorozata az RTL Klubnak. A Válótársak azonnal hatalmas siker lett és bebiztosította, hogy azóta rengeteg fikciós produkció készülhetett Magyarországon. A dramedy műfajú széria legkedveltebb színésze Scherer Péter volt, aki hétről hétre megnevettette a nézőket. A Válótársak 2018-ban véget ér és azóta sokan hiányolnak egy hasonló sorozatot. Nekik és minden magyar tévénézőnek jó hír, hogy most este Scherer Péter főszereplésével új hazai saját gyártású dramedy széria indul. Az Apatigris tévés premierje az Álarcos énekes fináléja előtt, ma este 19 órakor lesz az RTL Klubon. Ehhez hasonló vicces sorozatokra pedig a mostani válsághelyzet alatt különösen szüksége van az embereknek!

A történet főszereplője Péter, az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien, Laura, és Szandra kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és “az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Az Apatigris szereposztása remekül sikerült. Az országosan ismert Scherer Péter mellett a lányait alakító három fiatal színésznő az elmúlt évek nagy tévés felfedezettjei. A legnagyobb lányt alakító Rujder Vivien mostanában több magyar sorozatban is látható volt. A középső lányt megformáló Schmidt Sára 4 éven át az Egynyári kaland, valamint a mostanában a Coolon látható Ízig-vérig főszereplője volt. A húgukat, Szandrát eljátszó Michl Juli az RTLII-n hatalmas népszerűségnek örvendő Oltári csajokkal futott be, az elmúlt években pedig A Tanár 2. évadának és a Jófiúknak volt a mellékszereplője. Rajtuk kívül a sorozatban látható még Für Anikó, Gryllus Dorka, Haumann Péter, Kamarás Iván, Simon Kornél, Medveczky Balázs, Balla Eszter, Eke Angéla és Szalay Bence is.

hirdetés

A produkció egyik különlegessége, hogy teljesen magyar fejlesztésű, a hazai nézőkre írt történettel. Az Apatigris alkotói az elmúlt években több sikersorozatban bizonyítottak, a gyártója az itthon egyik legtöbb szériát készítő Paprika Studios. A produkció azonban nem csak az RTL Klubon nézhető, hanem minden egyes epizódja a tévés premier előtt egy héttel látható az RTL Most+ felületén is. Így a videótárban már most megtalálható a sorozat második része, jövő vasárnap pedig érkezik a harmadik is. Az RTL Magyarország prémium platformját a Vodafone-UPC, a Tarr Kft, a Sághy Sat Kft, a Pick-Up Kft, és a Telenor-MyTV tévés előfizetői vehetik igénybe. Milyen vicces szituációkba keveredik randizás közben az 50-es éveit taposó Péter és hogyan próbálja lányait megóvni az Apatigris? Kiderül vasárnaponként az RTL Klubon és az RTL Most+ felületén!

Frissítés: Az Apatigris új részei az RTL Most+-on lesznek csak láthatóak a következő hetekben. A válság miatt a sorozat RTL Klubos vetítése legkorábban csak ősszel folytatódik.

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része