Szeptember elsején számoltunk be arról, hogy ősztől hétvégente premier filmekkel várja a nézőket a TV2. Miközben szombat esténként, A mi kis falunk ellen nem tud nyerni a csatorna, vasárnaponként már erősebbek, és az elmúlt két hétben legyőzték a 18-49 éves nézők körében a Szenzációs Négyest. Az RTL Klub vadonatúj, saját fejlesztésű showműsorának első adása még verte a fiataloknál a TV2-s filmet, a Minyonokat, de a rá következő héten kikapott a Gru 2-től, és utána a Jurassic Worldtől is. Ettől a héttől kezdve pedig a legújabb magyar filmeket küldi a Szenzációs Négyes ellen a TV2.

Szeptember 23-án, 18:55-kor az idén bemutatott Valami Amerika 3. része kerül képernyőre a TV2-n. Tamás (Pindroch Csaba), Ákos (Szabó Győző) és András (Hujber Ferenc), a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek (Szervét Tibor) köszönhetően. A film után, 21:05-kor pedig a TV2-n, országos csatornán is bemutatkozik az HBO díjnyertes sorozata, az Aranyélet.

A következő héten, szeptember 30-án a 2017 augusztusában mozikba került zenés magyar vígjáték, a PappaPia lesz látható a TV2-n 18:55-től. A Szabó Kimmel Tamás, Ostorházi Bernadett, Stohl András, Nagy Feró és Reviczky Gábor főszereplésével készült film egy csónakház megmentéséről szól, amely régi és új barátságokat hoz össze. A hazai sikerfilmek sorát A Viszkis zárja október 7-én. Az Antal Nimród rendezte, igaz történetet ihlette akciófilm Ambrus Attila, a “Viszkis rabló” történetét, a bűnöző és a rendőrség nyomozójának macska-egér párharcát meséli el.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része