Február végén érkezik a VIASAT3 műsorára egy vadonatúj amerikai kórházi drámasorozat a New Amsterdam, melynek országos premierje február 25-én, hétfőn 21:00 órakor lesz dupla epizóddal. A széria igazi friss, ropogós darab, miután a tengerentúlon is 2018 őszén debütált és csupán 12 részt adtak le eddig belőle. Jó hír viszont, hogy a 22 részes első évadot biztosan fogja követni egy 2. etap 2019 őszén.

A New Amsterdam igaz történeten, Dr. Eric Manheimer memoárján, a Tizenkét páciens: Élet és halál a Bellevue Klinikán c. íráson alapul és egy teljesen új oldalát mutatja be a kórházi mindennapoknak. A történet szerint az újdonsült főorvos, Dr. Max Goodwin feladata, hogy ráncba szedje Amerika legrégebbi, legismertebb, mégis szörnyű állapotban lévő közkórházát, amelynek nemcsak felszereltségében, de a személyzetében is akadnak kifogásolnivalók.

Az NBC vadonatúj kórházi sorozatában a főszereplőt Ryan Eggold játssza, akit a Feketelistából vagy a 90210-ből ismerhetnek a nézők, de mellette találkozhatunk még Freema Agyeman-nal, a Ki vagy, doki? sztárjával, Janet Montgomery-vel, akit a Skinsből ismerhetünk. Feltűnik még Jocko Sims a Dreamgirls-ből és a Majmok bolygója: Forradalomból, valamint Tyler Labine is, aki az idei Végtelen útvesztő-ben is szerepelt.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része