A vérszívókról szóló sorozatok egy időben nagy népszerűségnek örvendtek, hiszen a Vámpírnaplók, a True Blood – Inni és élni hagyni, valamint a Drakula is ezt a témakört járta körbe. Most a stílus rajongói örülhetnek, hiszen a TV2 Csoport kábelcsatornája, a Prime június 27-én mutatja be A szabadulás (The Passage) című újdonságot, mely késő este, 23:00-kor debütál a magyar képernyőkön.

A sorozat január 14-én mutatkozott be az egyik legnagyobb amerikai országos csatornán, a FOX-on. A szabadulás azonban mindössze 10 részt ért meg, ezt követően elkaszálták. A széria Justin Cronin vámpíros regényeinek az adaptációja, melyben egy titokzatos orvosi bázis, a Project Noah áll a középpontban. A tudósok egy olyan vírussal kísérleteznek, amellyel minden betegséget gyógyítani tudnak, a terv azonban csődöt mond, amikor egy kislányt választanak ki tesztalanynak, akit egy lelkiismeretes szövetségi ügynök próbál megmenteni. Többek között a világot fenyegető vámpíroktól is.

A szabadulás mellett a Prime június 27-én, éjféltől bemutatja az Orville új évadát is, melynek első szezonja 2018 elején debütált idehaza. A szériát sokan jobb Star Treknek tartják, mint a Discoveryt. Ennél biztatóbb ajánlólevél pedig nem is kell Seth MacFarlane alkotásának.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát