A Trónok harca 8. évadával kapcsolatban nagyon kevés spoiler látott napvilágot az elmúlt hónapokban, ugyanis az HBO teljes erejével azon volt, hogy a nagy finálé részleteit titokban tartsa. Még így is kiderült, hogy az egyik kultikus helyszín bajba kerül az utolsó 6 részben, illetve a horvátországi forgatáson is történtek érdekes események. Most a Trónok harca egyik fontos karakterével kapcsolatban derült ki egy érdekesnek tűnő fordulat, a részletek alább olvashatóak!

Az Industry Casting nevű cég Twitteren tette közzé ugyanis, hogy Rebecca Van Cleave, aki az 5. évadban Cersei Lannister meztelen sétás jelenetében a színésznő dublőrje volt, a sorozat utolsó szezonjában is szerepelni fog. Ez arra utal, hogy Lena Headey karaktere ismét vetkőzni fog, a Trónok harcával foglalkozó rajongói oldalak pedig arra következtetnek első sorban, hogy egy Euron Greyjoyjal felvett szexjelenetről lehet szó. Van Cleave Instagramon arról posztolt, hogy varázslatos dolgoknak lehetett részese a széria forgatásán és több nagyszerű színésszel is találkozhatott. Ráadásul a kép hideg, havas környezetben készülhetett.

A Trónok harca és egyáltalán a filmek és sorozatok szexjeleneteit sosem nagy stáb előtt veszik fel, így elindultak a találgatások, hogy Cersei vajon Északra utazik a záróévadban? És ott miért vetkőzne le? Amint újabb részletek napvilágot látnak a széria utolsó 6 részével kapcsolatban, megírjuk.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része