A Trónok harca regények atyja, George R. R. Martin a személyes weboldalán jelentette be, hogy a közeljövőben abbahagyja a blogolást. Az író híres volt arról, hogy sokat kommunikált a blogján a rajongókkal, ezentúl viszont a posztokat nem ő, hanem megbízott emberek fogják közzétenni. Az olvasók egyből lelkesek lettek persze, hogy a szerző A tűz és jég dala könyfolyamra, egészen pontosan a Winds of Winterre akar koncentrálni, amelynek megjelenése 2018-ban sem várható.

Martin saját bevallása szerint nagyon elfoglalt, ezért nem akar a weblapjával foglalkozni. A jelek szerint az írót a televíziós munkái kötik le ennyire, hiszen ő is részt vesz a Trónok harca testvérsorozatok fejlesztésén, valamint várhatóan George R. R. Martin lesz a Who Fears Death című új HBO-s széria egyik producere is. A cikk alatt a művész a #televisionandfilm, az #editing és a #writing tageket használta, így vélhetően valamilyen tévés produkción dolgozik épp ennyire Martin.

A Winds of Winter megjelenésének további csúszására utal az is, amit George R. R. Martin még a télen nyilatkozott: “Amikor épp nem a várost kémlelem a hotelszobám ablakából, akkor épp az HBO-val vagy valamelyik filmstúdióval tárgyalok. Legfőképp arról, hogy melyik műveimet adaptálnák legközelebb. Az egyeztetések nagyon jól mennek, így remélhetőleg hamarosan izgalmas hírekkel szolgálhatok majd.”

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél