Megszűnik a TV2 Csoport Értékesítési Igazgatóságága, melyet az Ügyfélkapcsolati Igazgatóság vesz át, így távozik a csatorna utolsó előtti olyan vezetője, aki a tulajdonosváltás előtt is a cégnél dolgozott. Csikesz Erika 2005 óta volt a TV2-nél és 2014 óta volt a csoport értékesítési igazgatója. Az új, Ügyfélkapcsolati Igazgatóság vezetője Zájer Attila lesz. Részletek a csatorna közleményében:

Az elmúlt hónapok piaci változásaira reagálva a TV2 Csoport új igazgatóságot hoz létre, Ügyfélkapcsolati Igazgatóság néven, Zájer Attila vezetésével. A TV2 Csoport on-air felületeinek értékesítését az Atmedia és az IKO Saleshouse végzi, a folyamat lezárásaként a házon belüli munkavégzés átszervezésére, új feladatkörök kialakítására került sor. Az új igazgatóság feladata, hogy támogassa a TV2 Csoport felületeit értékesítő partnerek munkáját, a közvetlen kapcsolattartás a kiemelt ügyfelekkel, valamint az új vezető irányítása alá tartozik a non-szpot megoldások fejlesztése és kivitelezése, az online értékesítés és a kutatási terület is.

Zájer Attila a közgazdasági tanulmányai befejezése után lépett a média világába 2006-ban, az akkori Mediaedge:cia, ma MEC csapatába. Két év után igazolt a TV2-höz, ahol értékesítési menedzserként, majd 2011-től csoportvezetőként bizonyított. 2014-től a TV2 Csoport értékesítési vezetője lett, szpot és non-szpot megoldások mellett a royalty/vállalkozás üzletágért felelt. Ügynökségi múltjának köszönhetően a direkt ügyfélkapcsolatokban is nagy tapasztalatra tett szert. 2016 januárjától senior projekt menedzser pozíciót töltött be a TV2 Csoportnál.

hirdetés

Az átalakítás következtében Csikesz Erika értékesítési igazgató, valamint Bardóczy Tímea értékesítési vezető közös megegyezéssel távozik a TV2 Csoporttól. A vállalat vezetősége köszönetét fejezi ki az eddigi közös munkáért.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát