A múlt héten írtunk arról, hogy a Sony Pictures Television által üzemeltetett tévéadókra több premier is érkezik. Most újabb premier sorozatévadok indulásáról számolhatunk be.

Június 17-én, vasárnap, 00:15-kor indul az AXN-en a francia krimisorozat, a Profilozók (Profilage) nyolcadik évada. A folytatás dupla részekkel érkezik, azonban folyamatosan más és más időpontban kerülnek adásba az epizódok, ugyanis a Profilozókat a szombat esti film után vetíti a tévéadó. Emiatt fordulhat elő, hogy az évadpremier éjfél után 15 perccel kezdődik, a második rész június 23-án, szombaton 23:40-kor, míg a negyedik 24-én vasárnap 01:00-kor indul. A rá következő héten, június 30-án jóval korábban, már 22:50-kor elkezdődik a dupla rész első fele. A Profilozók nyolcadik szezonja tíz részes, így hamar, július 21-én befejeződik az AXN-en.

A Szeplőtelen Jane (Jane the Virgin) január 2-án debütált a VIASAT3 műsorán. A sorozat első évada hétköznap 18:00-kor volt látható. Mivel nem hozhatott jó nézettséget, a második évad február 1-jén 15:00-kor indult, de ebben a sávban sem maradt sokáig, pontosan csak két napig. A február 2-án képernyőre került 2×02 után a folytatás csak február 11-én, vasárnap 10:50-kor került képernyőre, de dupla résszel, és így is volt adásban a teljes szezon. A sorozatot jelenleg a Sony Maxon ismétlik, és június 22-én megérkezik erre a tévécsatornára a Szeplőtelen Jane idehaza még nem vetített harmadik évada. Az új epizódok hétköznap 19:00-kor lesznek láthatóak. A sorozat harmadik etapja 20 részes, és a nemrég berendelt ötödik lesz a széria utolsó szezonja.

hirdetés

Június 24-én 17:20-kor debütál a MacGyver (MacGyver) második évada az AXN-en. Az amerikai akciósorozat első évadát márciusban mutatta be a tévéadó és rögtön a finálét jelentő 1×21-es epizódot követően láthatják is a nézők az új etap premierjét. A MacGyver folytatása vasárnap késő délutánonként dupla résszel érkezik az AXN-re. A második etap 23 epizódból áll, tehát hosszabb, mint az előző, és már be is rendelték a folytatását, az ősszel érkező harmadik évadot.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát