Szeptemberben robbant a hír, hogy a Semir nyolcadik társát, Paul Renner-t alakító Daniel Roesner három és fél év után távozik a Cobra 11-ből. Paul helyére 2020-ban, a sorozat történetében először, női társ érkezik Semir Gerkhan mellé Pia Stutzenstein alakításában. Októberben pedig arról számoltunk be, hogy 12 év után a Susanne Königet játszó Daniela Wutte is távozik az autópálya-rendőröktől.

A távozási hullámnak azonban nem lett vége, nemrég további 3 főszereplő is elhagyta a szériát. Elbúcsúzott a Jenny Dornt 7 évig megformáló Katrin Heß, a Finn Bartels-t eljátszó Lion Wasczyk és a Kim Krügert egy évtizedig alakító Katja Woywood is. Meg nem erősített hírek szerint a Schrankmann államügyésznőt megformáló Kerstin Thielemann se lesz látható jövőre a legendás sorozatban, pedig több mint 15 éve csatlakozott a Cobra 11-hez, még Jan Richter idején.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi a csoportos leépítés oka. A német RTL csak Daniel Roesner távozását indokolta azzal, hogy a színész világot szeretne látni és újra szörfözni. Magyarországon a Cobra 11 23. évada volt látható legutóbb a Coolon, így az RTL Magyarország sorozatos kábelcsatornája nagyjából másfél éves lemaradásban van a német vetítésekhez képest. A kinti RTL-en tavasszal folytatódik a sorozat.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban