Az HBO tavaly november 13-án tette elérhetővé online videótárát, az HBO GO-t azok számára is, akik nem rendelkeznek tévéelőfizetéssel. Az egy hónapos ingyenes próbaidőszak után havidíj ellenében igénybe vehető szolgáltatáson az indulása óta mára több százórányi sorozatos és filmes tartalom érhető el, köztük számos olyan, amely hazánkban kizárólag csak itt érhető el. A nyáron több premier is indul az HBO-n, ezekről itt írtunk részletesen, most pedig kiderült, hogy a következő hónapokban még további újdonságokkal bővül az HBO GO kínálata.

A SorozatWiki írta meg elsőként, hogy az HBO-ra érkezik az idei tévés évad egyik legjobban várt új sorozatának, Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) teljes első évada. Június 1-től már az első etap összes epizódja elérhető az HBO GO-n magyar szinkronnal is, míg a tévés premier csak július 15-én 12:15-kor lesz tripla résszel az HBO3-on. Jó hír a rajongóknak, hogy ősszel a sorozat második évadát is bemutatja a hazai HBO. Emellett havonta további két-két évad is elérhető lesz az HBO GO-n az Agymenőkből.

Július 9-én debütál magyar felirattal a GO-n az Éles tárgyak (Sharp Objects), melynek hazai szinkronos tévépremierjére július 22-én, 20 órakor kerül sor az HBO3-on. A sorozat alapját a Holtodiglan szerzőjének, Gillian Flynn azonos című regénye adja, a rendezője pedig a Hatalmas kis hazugságokon is dolgozó Jean-Marc Vallée. A nyolcrészes krimisorozat középpontjában Camille Preaker (Amy Adams) újságírónő áll, aki a pszichiátriai kezelését követően visszatér szülővárosába, hogy felderítse két kislány meggyilkolásának körülményeit. Nyomozását nehezíti, hogy saját múltjával és anyjával (Patricia Clarkson) is szembe kell néznie, miközben akaratlanul is azonosul az áldozatokkal.

Szeptember 10-én, az amerikai premierrel egy időben indul Magyarországon is a Jim Carrey főszereplésével készült keserédes drámasorozat, a Most nevess! (Kidding). A széria alkotója Michel Gondry, aki az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet követően hosszú idő után most dolgozott újra Carrey-vel. A történet főhőse Jeff Pickels, egy tévés személyiség, aki amerikai gyerekek millióira volt és van hatással bájos, nevelő célzatú gyermekműsorával. A jólelkű Mr. Pickels azonban szétcsúszik, amikor családja (két fia, felesége, nővére és apja), akik a béke szigetét jelentették számára, már nem nyújtanak menedéket a kegyetlen világ elől. A sorozat epizódhossza harminc perc lesz, azt azonban nem tudni, hány részből is áll majd az első évad.

hirdetés

Idén ősszel, az első két évadnál jóval hamarabb, november helyett már októberben elindul az HBO nagysikerű saját gyártású sorozatának, az Aranyélet harmadik évada. Az ismét nyolc részes etap lesz az Aranyélet befejező szezonja. A történetről egyelőre még nem sokat tudni, az azonban biztos, hogy az Ónodi Eszter karakterén keresztül bepillantást nyerünk a politikai játszmákba, ugyanis Janka elindul a polgármester-választáson.

Az HBO-ra és az HBO GO-ra ezek mellett az év hátralévő részében vadonatúj szériaként érkezik még egy svéd krimi, a Black Lake, a Még egy bevándorló (Just Another Immigrant) című szatirikus dokusorozat, a Hiúságok vására (Vanity Fair) című brit kosztümös dráma, A Discovery of Witches című misztikus fantasy, és két HBO Europe saját gyártás, a lengyel Blinded by the Lights és a német TNT-vel közösen készített román széria, a Hackerville. (Fotók: HBO)

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re