.

Újabb két itthon nem látott sorozatot mutatnak be Magyarországon

Írta: AJ | 2018. október 20. 21:53
A Sony Pictures Television CE Magyarországon olyan csatornákat működtet mint az AXN, a VIASAT3 és VIASAT6, a Sony Max, valamint a Sony Movie Channel. Október után novemberben is számos újdonság érkezik a cég tévéadóira. A múlt héten írtuk meg, hogy elindul egy régóta várt sorozat, Az elnök embere. A médiavállalattól pedig a SorozatWiki most megtudta, hogy egy-egy újabb produkció érkezik az AXN-re és a VIASAT3-ra is.
November 13-án 22:00-kor indul a VIASAT3-on a Harrow című ausztrál misztikus orvosi drámasorozat. A produkció idén márciusban debütált az ausztrál köztelevízión a főszerepben Ioan Gruffudd-dal, akit legutóbb a Mindörökké (Forever) és a Hazug (Liar) című sorozatokban láthattunk. Az első évada tíz részből áll, májusban pedig megkapta a második évados berendelést, melynek új részeit most ősszel forgatják. A női főszereplőit a Hawaii Five-0-ban Ellie Claytonként látott Mirrah Foulkes alakítja. A kedd késő esténként jelentkező széria középpontjában Dr. Daniel Harrow áll, aki nem éppen egy átlagos törvényszéki patológus. Szokatlan módszereinek és a halottak iránt érzett empátiájának köszönhetően még a legbizarrabb eseteket is képes megoldani. Az egyik nap azonban szörnyű titok bukkan fel a múltjából, ami családját, munkáját és őt magát is komoly veszélybe sodorja. Mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy ne derüljön fény az igazságra, és kivételesen nem megoldania, hanem eltussolnia kell egy bűnügyet.
A másik premier az Eltűntek nyomában lesz, mely november 14-től kezdve szerdánként 21:00-kor kerül adásba az AXN-en. A 2017-ben indult, és eddig egy 12 részes évadból álló sorozat egy francia-német krimi, aminek az alapját Chelsea Cain egyik regénye adta. A férfi főszereplőt a Szex és New York, valamint A férjem védelmében című produkcióból is ismert Chris Noth alakítja. A történet szerint az általa játszott FBI ügynök, Franz Novak megment egy elrabolt kislányt, Kit Lannigant, aki tizenöt évvel később felkeresi és meggyőzi, hogy csatlakozzon egy újonnan létrehozott, eltűnt személyek felkutatására specializálódott különleges osztaghoz. A Kick nevet viselő egység első küldetése egy elrabolt kislány megtalálása, ami kísértetiesen hasonlít Kit történetére. A fiatal nő Franz Novak oldalán több eltűnt személyt is megtalál, buliból hazatérő fiatalokat, sztárok hozzátartozóit és egész családokat szabadítanak ki a fogságból. Az esetek megoldása közben pedig egyre több, a saját, egykori elrablásával kapcsolatos emlékkel is meg kell birkóznia. A sorozat további szerepeiben Leven Rambin (Tuti gimi, A Grace klinika) és Danny Pino (Döglött akták, Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály) is látható lesz.

hirdetés

További hírek

Megtudtuk, mikor indul a Drága örökösök 3. évada

9 tévécsatorna kikerül a Digi kínálatából

Mától lesz látható Kiss Péter Balázs az egyik magyar sorozatban

Tényleg ingyen ki lehet próbálni a legnagyobb magyar online videotárat?Hozzászólások