Az idei nyár igazán kedvez A mi kis falunk rajongóinak. Az RTL Magyarország ugyan nem sugároz új részeket a legnézettebb magyar sorozatból, de hatalmas ismétlésáradat van az RTL Klubon. Először június 8-tól elkezdték hetente dupla résszel megismételni a népszerű széria első évadát. A legelső epizódok csütörtök késő esténként azonnal sikert hoztak a csatornának. Később a Megtörve délutánra pakolása és az Oltári csajok levételét követően, július 4-e óta már naponta, ráadásul kora esténként adja újra A mi kis falunkat az RTL Klub. Erre a lépésre a sorozat nézői még pozitívabban reagáltak, ugyanis megugrott a régi részek nézettsége és azóta folyamatosan tarol a falus produkció.

Az RTL Magyarország mivel először duplában vetítette A mi kis falunkat, később pedig szimplán folytatta volna az lehetett az eredeti tervük, hogy 2019 nyarán csak a sorozat első és második évadát adják újra. A napi vetítés megkezdése után azonban nagyon hamar kifogytak volna az ismétlésekből, így akkor valószínűvé vált, hogy le fogják adni a harmadik szezont is. A bejelentéskor azonban ezt még nem lehetett tudni, most viszont újabb jó hírünk van a produkció rajongói számára.

Csütörtöktől az RTL Klub megismétli A mi kis falunk 3. évadát is. Az elmúlt egy évben bemutatott szezon extra hosszú, 17 epizódból áll, így ha a csatorna végig leadja egyhuzamban, akkor augusztus 9-ig lesz képernyőn. Így a sorozat nézői még várhatóan hetekig minden nap újra megnézhetik kedvencük korábbi epizódjait. Azt, hogy augusztus 12-től mit sugároz majd az RTL Klub, még nem tudni.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban