A CBS népszerű krimisorozata, a Hawaii Five-0 2017-ben fontos változáson ment keresztül, hiszen az első epizód óta szereplő Grace Park és a Lostból ismert Daniel Dae Kim is távozott a szereplőgárdából. Most újabb nagy nevet veszít el a produkció, hiszen Jorge Garcia a szeptember 27-én vetített 10. szezonnyitó után nem lesz látható többet a Hawaii Five-0-ban. Garcia a széria 4. évadában bukkant fel először, a Lost és az Alcatraz korábbi sztárja egy összeesküvés-elméletekkel foglalkozó szakértőt, Jerry Ortegát alakította.

Ortega karaktere a 7. évadban vált állandó szereplővé, egy akciódús menekülés után Steve-től kapott jelvényt a férfi, aki így hivatalosan is az alakulat tagjává vált. “Hálás vagyok a Hawaii Five-0-nak, mert ez volt az a sorozat, amely lehetővé tette, hogy a Lost után újra a szigeteken töltsek el egy kis időt. Tudom, hogy Jerry sokat jelentett a nézőknek, nekem is hiányozni fog” – árulta el a színész. A Hawaii Five-0-t idehaza több csatorna is vetítette, például az egykori Universal Channel, az AXN, a TV2 és a Prime.

Legutóbb a hazai nézők a TV2 Csoport kábelcsatornáján láthatták a szériát, a Hawaii Five-0 kilencedik évadának második felét idén júliusban adta le a Prime.

hirdetés
hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról