Néhány hete számoltunk be róla, hogy a Watchers on The Wall Trónok harca rajongói oldal, erősen spoileres információk birtokába jutott, a jelenleg is készülő hetedik évaddal kapcsolatban. Az új információk ismét konkrét történetbeli fordulatokkal foglalkoznak a következő etapot illetően, így azok akiket egyáltalán nem zavarnak az esetleges spoilerek, biztosan elégedettek lesznek az új fejleményeket illetően. Fontos azonban leszögezni, hogy ezek az információk könnyen valósággá válhatnak a hetedik szezonban, ezért mindenki csak a saját felelősségére olvasson tovább az esetleges spoilerek elkerülése végett!

A korábbi hírek többek közt arról szóltak, hogy Daenerys a következő etap folyamán egész biztosan látogatást tesz a királyvárban található sárkányveremben. A fentebb említett oldal megbízható forrásokra hivatkozva, most újabb részletekkel jelentkezett a Targeryen lány királyvári látogatását illetően, ami azon túl, hogy megerősíti a sárkányveremmel kapcsolatos pletykákat, olyan új információkkal is szolgál, amelyek egészen érdekes irányba terelhetik a Trónok harca történetét.

A pletyka szerint a sárkányok anyja az egyik hozzá közelálló tanácsadója, Missandei társaságában érkezik meg a verembe, ahol több ismerős karakterrel is találkoznak majd. Az informátor elmondása alapján, a sárkánykirálynőnek biztosan lesz legalább egy olyan jelenete, amelyen Tengerjáró Davossal és Tarthi Briennel fog osztozni. Ezen kívül a szivárogtató egy másik forgatási helyszínt illetően is érdekes dolgokkal szolgált. Megerősítést nyert az a feltételezés is, miszerint a Zumai tengerparton forgó jelenetek valóban Sárkánykőn fognak játszódni és Daenerys a hetedik szezon folyamán, itt rendezi majd be Westerosi főhadiszállását.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban