A Telenor nemrég bejelentette, hogy 2019 végén náluk lesz először elérhető az RTL Most+, ahol a felhasználók hosszabb ideig visszanézhető sorozatokkal, filmekkel, kevesebb reklámmal és exkluzív tartalmakkal találkozhatnak majd. Az RTL Magyarország mai őszi sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy egy új magyar sorozat, a Nofilter az RTL Most+-on exkluzívan debütál.

Ez lesz az RTL első olyan szériája, amely csak digitálisan lesz megtekinthető, a vígjáték sorozat 15 perces részekkel érkezik és egy négyfős, lányokból álló baráti társaság hétköznapjait kíséri figyelemmel. A főszereplők közt lesz vidékről Budapestre költöző lány, énekes és írójelölt, valamint egy olyan fiatal nő is, aki apácaként képzeli el a jövőjét.

Emellett azt is bejelentették az RTL sajtóeseményén, hogy Sebestyén Balázs ismét próbára teszi néhány celebpár kapcsolatát, a Nyerő Páros 3. évadában. A sztárpárshow még idén visszatér a képernyőre, újdonság, hogy Kabát Péter játékmesterként segíti a műsorvezető munkáját. A reality új etapjában ezúttal 8 pár költözik majd össze, hogy kiderítsék, ki közülük a Nyerő Páros. A SorozatWiki márciusban beszámolt róla, hogy a Nyerő Páros hamarosan visszatérhet, most pedig az RTL is bejelentette hivatalosan. A reality játékosairól egyelőre mindössze annyit tudni, hogy Istenes Bence és Csobot Adél biztosan köztük lesznek.

hirdetés

Emellett a Konyhafőnök VIP 4. szezonját is bejelentette az RTL Magyarország, 2019-ben megint ismert emberek csapnak össze a népszerű gasztrorealityben a 10 millió forintért és a dicsőségért.

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát