Január 20-ig lesz látható heti öt alkalommal a Megtört szívek a TV2-n, utána új időpontba kerül. A sorozat 28-tól kizárólag heti egyszer szombatonként, 16:50-kor jelentkezik a csatornán.

Helyette január 23-án egy új török sorozat indul a TV2-n. A Fatmagül (Fatmagül”ün Suçu Ne?) 2010-2012 között volt képernyőn hazájában és két évadon át futott. Összesen 80 epizód készült belőle, melyek egyenként 90-100 percesek. A TV2-n viszont a jól megszokott módon két-három felé vágva kerülnek adásba, így itthon csak 40-42 percesek lesznek az egyes részek. A Fatmagül minden hétköznap 16:50-kor kerül képernyőre és a főszereplője A szultánából ismert Beren Saat.

A történet a fiatal Fatmagülről szól, aki egy csendes, török faluban él. Bátyja és nagynénje tejüzemet működtet, vőlegénye, Mustafa pedig halászként dolgozik. Eközben a környékre érkezik a kétes hírű és dúsgazdag Yasaran család, hogy megtartsák fiuk, Selim eljegyzését. Az unatkozó, tehetős fiatalok, egy rég nem látott helyi barátjukkal, Kerim-mel belevetik magukat az éjszakába, ahol útjukat Fatmagül keresztezi. Az események pedig tragikus fordulatot vesznek: a három férfi bántalmazza a lányt. A szörnyű tettnek hamar híre megy, így a gazdag család kénytelen mielőbb megoldást találni. A felfordulás közepette a negyedik barát viszi el a balhét. Bár Kerim nem tett semmit azon a bizonyos estén, Yasaranék meggyőzik őt, hogy az az egyetlen megoldás, ha magára vállalja a tettet és feleségül veszi Fatmagült. Miután a lány családját pénzzel hallgattatják el, házasságra kényszerítik a két fiatalt. Az ifjú pár a nyüzsgő Isztambulba menekül a kegyetlen falubéli pletykák elől, egy új élet reményében.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát