A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című családi kvízshow tavaly márciusban debütált Ördög Nóra vezetésével és eleinte hetente egy este volt látható, majd májusban már minden hétköznap este képernyőre kerül TV2-n. A műsor 2017 őszén folytatódott új részekkel, és már az elejétől fogva hétfőtől péntekig volt látható esténként. A műsorban adásonként három-három ismert ember és gyermeke játszott a különféle feladványokkal, a megnyert összeget pedig jótékony célokra ajánlották fel.

Idén áprilisban jelentette be a hírt a TV2, hogy elkészítik a Vigyázat, gyerekkel vagyok! folytatását, amiben a korábbiakkal ellentétben az ismert emberek már nem a gyermekeikkel, hanem szüleikkel érkeznek a műsorba. A családi kvízshow házigazdája továbbra is Ördög Nóra lesz, a címe azonban megváltozik és Vigyázat, szülővel vagyok! lesz. A műsor ma 20:50-kor indul a TV2-n, és holnap, május 1-jén este is látható lesz, majd szerdától kezdve minden hétköznap 20:55-től kerül adásba abban a sávban, ahol februártól április végéig az Áll az alku volt látható.

A Vigyázat, szülővel vagyok!-ban vicces csínytevésekkel és sosem hallott kamaszkori történetekkel várják a nézőket. Az új szériában a híres felnőttek közösen vetélkednek majd szüleikkel, akik nem riadnak meg attól, hogy kendőzetlenül meséljenek gyermekeikhez fűződő emlékeikről. Legyen szó kvízről, memóriajátékról, vagy éppen körülírásról, a szereplők itt is a már megszokott kihívások elé állnak, ám ezúttal felnőtt köntösbe bújtatva várják őket a feladványok.

hirdetés

Az új műsorban közkedvelt sztárokat láthatunk majd szüleikkel együtt játszani az akár egymillió forintos nyereményért, amit jótékony célokra ajánlanak majd fel. A versenyzők között ott lesz többek között Mádai Vivien, Stohl Luca, Trokán Nóra, Zimány Linda, Rubint Réka, Oláh Gergő, Nagy Feró és Gönczi Gábor is. Az, hogy milyen rég elfeledett történetek derülnek ki az ismert emberekről, és milyen arcpirító szituációkba keverednek, kiderül mától hétköznap esténként a TV2-n!

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re