A TV2 Csoport tavaly elindított több új kábelcsatornát, és átalakított már meglévőeket. A férfiakra szabott PRO4-ből Mozi+, míg a nőiesebb FEM3-ból Prime vált. Előbbi a filmek, utóbbi a sorozatok szerelmeseinek szolgálhat néznivalóval. Legutóbb decemberben frissült a Prime kínálata, mától pedig újabb szériák érkeznek a tévéadó műsorára.

Február 7-én, 21:00-kor debütál a The Originals – A sötétség kora, amely a Vámpírnaplók testvérsorozata. A széria 2013-ban indult a tengerentúlon, és eddig három évad, 66 epizód készült belőle. A sorozat heti három nap, kedd, szerda és csütörtök este lesz látható a Prime-on magyar szinkronnal. A vámpíros történet középpontjában a Mikaelson testvérek állnak, akik visszatérnek New Orleansba, hogy visszaszerezzék egykori hatalmukat.

A The Originals nem egyedüli premier sorozata lesz a Prime-nak. Szerda esténként továbbra is képernyőn lesz a Zoo – Állati ösztön második évada, keddenként azonban új produkció kerül a finálézó Különvélemény helyére. A hatodik évadával jelentkező Hawaii Five-0 február 14-től kedd esténként 10 órától lesz majd látható elég sokáig, ugyanis ezen szezonja 25 epizódból áll. Csütörtökönként pedig továbbra is Batman városának történetét nézhetjük, ugyanis szünet nélkül megérkezik a Gotham második évada, mely február 9-én, 22:00-kor debütál.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél