Itt az ősz, a magyar tévéknél pedig beindul a sorozatdömping. A héten az AXN-t és a Viasat-csatornákat birtokló Sony jelentette be, hogy a népszerű magyar telenovella, a 200 első randi új évaddal tér vissza még szeptemberben. Emellett még egy saját gyártású műsor, a Lakástalkshow jön novemberben új évaddal a Sony Max-ra, amelyben Lovász László várja izgalmas témákkal a nézőket. Úgy néz ki, a VIASAT3-on csak filmek lesznek a telenovellán kívül, a vásárolt sorozatok pedig a VIASAT6-ra és az AXN-re jönnek.

Szeptember 16-án, rögtön egy izgalmas újdonság érkezik magyarországi premierként, jön ugyanis a Seth Rogen által is jegyzett Future Man (az első képen), amelyben egy gondnok srác végigjátssza a kedvenc videojátékát, ezt követően pedig annak karakterei megkérik rá, hogy segítsen nekik egy világmegmentő küldetésben. A főszerepekben Josh Hutcherson (Az éhezők viadala), Eliza Coupe (Happy Endings) és Derek Wilson (Preacher) láthatóak, a sorozat szeptember 16-án 23 órakor debütál a VIASAT6-on.

Rögtön másnap folytatódik az AXN krimije, a Váltságdíj, amelynek 3. és egyben utolsó évada szeptember 17-én 21 órakor jelentkezik az AXN-en. Ezt követően a A zöld íjász testvérszériája, A holnap legendái szeptember 18-án, szerdán 23:00-kor tér vissza a 4. évadával a VIASAT6-ra, amiről külön cikkben is beszámoltunk. A különös szuperhőscsapat Woodstockba látogat az első részben, ahol egy megvadult unikornis okoz komoly gondokat.

Szeptember 27-től, 21:00-kor ismét képernyőre kerülnek a törvényszéki patológus, Dr. Daniel Harrow megpróbáltatásai, aki a Harrow 2. évadában lesz látható az AXN-en. Fontos premierként tartja számon a Sony a Los Angeles legjobbjai (a második képen) premierjét is, ebben a szériában Gabrielle Union és Jessica Alba állnak össze szeptember 30-án, 21:00-kor az AXN-en, hogy együtt csaphassanak le a város legveszélyesebb bűnözőire.

hirdetés

Ugyancsak szeptember 30-án, 22:00-kor a tűzoltós sorozatok rajongóinak jó hír, hogy az AXN-re érkeznek a 19-es körzet hősei. Október 2-től új epizódokkal jön a SWAT – Különleges egység 2. évada is az AXN műsorán, Shemar Moore-ral a főszerepben. Az ősz zárásaként pedig december 2-án jön a VIASAT6-ra Neil Gaiman ismert regényének adaptációja, az Amerikai istenek a 2. évaddal, 23:00-kor.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része